Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Het was makkelijk te bestellen, het betalen ging gemakkelijk via Rabo en kreeg snel een email over de bevestiging

Zeer snelle levering. Volgende dag in huis!

Snel antwoord en email over verzending en track en trace

De beoordelingen waren erg handig. De prijs was ook de beste. Uit mijn eerdere ervaringen met Coolblue wist ik dat ik geen problemen zou hebben met het bestellen of bezorgen.

Op tijd geleverd. Ik werd op de hoogte gehouden van wanneer het zou worden afgeleverd.

Altijd fijn om bij CoolBlue iets te bestellen. Ze zullen misschien niet de aller goedkoopste zijn, maar je krijgt hier altijd waar voor je geld! En uiteraard voor je product wat je besteld maar ook zeker de service die je ervoor terug krijgt! Je kan bij CoolBlue er 100% vanuit gaan dat je er samen wel uitkomt als er iets aan de hand is! Daarom bestel ik eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb bij CoolBlue!

Ene dag besteld, volgende dag in huis! Zoals beloofd! :D

Kan niet beter! Wordt altijd uitstekend geholpen. Zowel in de winkel als eventueel via de mail/telefoon. Zulke zaken kom je tegenwoordig maar weinig tegen! En zeker wanneer bedrijven groter worden willen ze nog wel is onverschilliger worden.. Dat kan je van CoolBlue niet zeggen!

bestellen via coolblue was natuurlijk weer makkelijk.
maar nu de grote amerikaanse koelkast is netjes de volgende dag bezorgt.
correcte mail met geschatte tijd, en belletje van de bezorger 15/20 min voor aankomst. voor mij superhandig.
bezorgers hebben ons netjes geholpen en alles super achtergelaten.
uiteraard ook erg blij met de koelkast... ;-)

De complete afhandeling van zoeken naar het product tot de betaling verliep zeer soepel. Cool blue was niet de goedkoopste maar wel zeer betrouwbaar!

Besteld voor 23.59 uur en de volgende dag keurig verpakt geleverd!

Wasmachine besteld bij Coolblue. Ik kon zelf de dag van levering kiezen en met een kleine meerprijs kon ik ook het tijdsvlak aangeven. Op de dag van levering een duidelijke mail ontvangen met het tijdstip van een uur wanneer De wasmachine geleverd zou worden.

Een kwartier voor de levering werd ik gebeld dat de bezorgers 15 minuten nog nodig hadden voordat ze bij mijn adres waren.

Het plaatsen van de wasmachine ging heel netjes en snel. Binnen 2 minuten had Coolblue de wasmachine twee etages omhoog getild zonder een beschadiging in het smalle trappenhuis. Ze namen de oude wasmachine, plastic en piepschuim mee in hun busje. Ook werd er nog kort uitgelegd hoe de wasmachine werkt en dat ik de eerste keer een spoelprogramma moest laten draaien zodat de wasmachine schoongemaakt werd van binnen.

Perfect service en een hele goede prijs

Het was niet de eerste en zeker niet de laatste bestelling van Coolblue. Overzichtelijke site, scherpe prijzen, altijd de volgende dag in huis. Is er een keer iets niet goed ook een hele goede aftersales.

Keurig de volgende dag in huis. Netjes verpakt. (zoals het hoort)

Ik had een keer een verkeerde bestelling gedaan (verkeerde kleur) en kwam er achter nadat ik de bestelling al had geplaatst. Een telefoontje was genoeg om de zaak te regelen.

Er ging iets niet helemaal naar wens bij het bestelproces, maar de klantenservice heeft dit snel voor me op te lossen door de bestelling voor me te plaatsen, zodat ik met een linkje later kon betalen.

Dag later geleverd

Snel en zorgvuldig geholpen

Je kunt makkelijk een bestelling plaatsen. Het vergelijken van de artikelen waar je in bent geïnteresseerd is overzichtelijk.

De levering was keurig op tijd. Het product was goed en degelijk verpakt. Alles is goed geïnstalleerd.

Ik bestel al jaren bij Coolblue. Het is misschien voor sommige producten wat prijziger dan bij andere zaken, maar daar staat service tegenover. Je krijgt snel geleverd, er is expertise aanwezig zowel in de winkels als online. Het overzicht op de site is uitstekend en de informatie overweldigend. Filmpjes met uitleg, tekst, voordelen en nadelen. Het voorkomt dat ik toch dingen terug stuur, dat gebeurt zelden. Meestal komt het omdat ik zelf iets over het hoofd heb gezien.

Het grootste voordeel vind ik de 2e kansjes, geretourneerde producten die je tegen een gereduceerd tarief kunt aanschaffen. De prijs is afhankelijk van de staat. Maar een wasmachine met wat krassen en deuken buiten de zichtzijde en toch 150 euro (ik noem maar wat) korting, prima! Nieuwe telefoon zonder schade, maar al geopend met 20 euro korting? Prima! Scheelt verspilling in mijn ogen en ik heb een nog altijd goed product tegen een lagere prijs. Bovendien blijft je garantie dezelfde als ware kocht je een volledig nieuw product.

Levering altijd volgens gestelde datum. En uitstekend verpakt. Bij bezorgen en installeren door CB zelf, gaat dit snel en professioneel (en gezellig! ;) )

Klantenservice is altijd snel, behulpzaam en duidelijk.

Gisteren order geplaatst voor 2 schijven (zaterdag) zodat ik die vandaag (zondag) zou krijgen. Leek eerst vandaag ook geleverd te worden, maar alsnog uitgesteld door PostNL (zonder duidelijke reden). Zal wel de enige zijn op de route in deze omgeving, dus word het niet mee genomen.
Dus nogmaals de order gedaan, dan ophalen in Groningen, voorraad systeem geeft aan, voldoende voorraad. Echter na bestellen pas morgen ophalen (vandaag gewoon open). Dus geen (voldoende) voorraad.. Dus beide keren heb ik er geen zak aan. Laatste keer dat ik wat heb besteld bij ze als ik het snel moet hebben.

Verzending vertraagd zonder reden door PostNL. Voor de rest afwachten als het morgen binnen is.

Edit: Vandaag pakje bij postkantoor kunnen halen.
Vervolgens zitten de 2 schijven los! in een doosje, zonder opvul, dus lekker heen en weer schuiven.
Gelukkig lijkt alles goed, maar ik bestel er iig geen schijven meer, dit is gewoon onacceptabel om zo schijven te sturen.

Bij Coolblue op 23 mei een product besteld wat heel gemakkelijk ging ook al ben ik niet van de computer generatie De volgende dag het product ontvangen wat heel netjes verpakt was Het product voldeed volkomen aan het gene wat Coolblue op de site hat vermeld prima , Dus ik ben een tevreden klant van Coolblue (product is Verrekijker)
Groet Joop de Jager

Snelle afhandeling van de aankoop. Net voor het einde van de dag besloten een nieuwe muis te bestellen en 9 uur later al in huis.

Loze beloftes en nog steeds niet geleverd en gemonteerd wat betaald is.
Wel twee keer voor niets thuis zitten wachten en kinderen teleur moeten stellen.

Vrijdag zit ik ze thuis op te wachten; krijg ik een mail dat ik niet thuis ben. Bleek dat de bezorger doorhad dat hij niet de juiste bus had; geen montage gereedschap.
Zou vandaag (zaterdag) opgelost worden, maar hebben ze WEER geen gereedschap bij zich en geen ervaring met montage.

Hebben twee maal beloofd de situatie op te lossen, wat nog steeds niet is gebeurd. Beloven terug te bellen, wat ze niet doen.
En zijn naar het schijnt de oorzaak van de problemen door het inplannen van de verkeerde diensten.

Eerste bestelling als digibeet: ik ben verbaast over het gebruikersgemak,de snelheid en accuratesse. Als ‘ oudere’ wil je toch meedoen met snelle wereld.

Snel en adequaat

hte bestellen is heel goed geregeld via een stappenplan,de betaling gaat ook prima via ideal,een snelle bevestiging via mail, kortom dit gedeelte bevalt uitstekend bij Coolblue

qua verzendng via postnl gaat goed, men krijgt diverse mogelijkheden om tijd en leveringsplaats aan te passen, goed als men achteraf nog iets wil wijzigen

De bestelling plaatsen ging eenvoudig. Ik had de bestelling perrongelijk geannuleerd maar dat werd snel opgelost door het team van coolblue. Toen ik ze een mail stuurde kreeg ik er ook heel snel een terug

De levering was binnen een werkdag. De doos was onbeschadigd aan gekomen.

uitstekend product ben er erg tevreden mee. mijn volgende aankoop zal ik zeker bij coolblue doen

Vind het nog steeds geweldig dat ze milieuvriendelijk bezig zijn bezorgen met de fiets

Prima site om te bestellen. Duidelijk en overzichtelijk. Bestelproces loopt vlotjes en je wordt goed op de hoogte gehouden totdat je het produkt in huis hebt.
Snelle levering.

Prima produkt. Werkt goed en voldoet aan de omschrijving.

Makkelijk bestellen. Prijs van product concurrerend.
Snelle en correcte bezorging. Vriendelijke bezorger. Waren zelf niet thuis is correct bij de buren afgeleverd.

Ik werd goed op de hoogte gehouden, waar en wanneer
Bezorging zou plaatsvinden.

Scorekaart voor Coolblue.nl