Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Product has bovendien een erg scherpe prijs en het bestellen ging erg snel en makkelijk. Geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice.

Bestelling geleverd op dezelfde dag voor slechts 5 euro extra. Dat was het helemaal waard. Bezorger kwam netjes om half 8 's avonds het product brengen. Ik kon locatie van de bezorger zelfs live volgen, erg gaaf!

Op 29 januari 2019 heb ik bij coolblue een laptop gekocht namelijk de Acer spin 1 SP 111-31C7TX op aanraden van een medewerker bij coolblue. Aangezien ik de laptop nodig had voor school dus moest die powerpoint en word goed aankunnen. Na de 30 dagen proefperiode heb ik de laptop pas nodig gehad voor powerpoint, hieruit bleek dat hij powerpoint niet aan kan. Ik heb hierover gebeld en ben naar de winkel in groningen geweest, (zelf woon ik in doesburg) om daar me verhaal uit teleggen. Daar kam in eerste instantie ook geen goede oplossing uit en daar is mij ook verteld dat als de laptop na 3x retouren nogsteeds niet werkt na behoren ik me geld terug krijg.

Nu ik hem voor de vierde keer terug breng, heb ik tehoren gekregen dat ze me mijn geld niet terug geven, omdat het geen fout is in de laptop. Terwel ze hem mij verkocht hebben en verteld dat hij powerpoint prima aan kan.

Ik heb erg het gevoel dat ik ben opgelicht door coolblue.

Niet erg hulpzaam, elke medewerker via de telefoon zecht dat ik het geld hoor terug te krijgen iedereen via de mail niet.

Waardeloze bezorging en nog slechtere opvolging bij problemen daarmee. Als je adres wat lastig ligt voor de regionale bezorger, dan slaat deze je gewoon steevast over. Zit je thuis te wachten en krijg je na het afgesproken tijdvenster een berichtje dat het niet gelukt is... Nu meerdere malen meegemaakt.
Wat nog erger is: als je hier vervolgens niet zelf achteraan gaat zul je nooit weten dat je: a. zelf een nieuwe afspraak moet maken - b. je de extra betaalde bzorgkosten zelf terug moet vregen aan CoolBlue.
Als je die zelde dag levering op vrijdag avond hebt gepland, komt je bestelling dan na bellen met CoolBlue evengoed niet eerder dan maandag(!)
Als je aangeeft hier niet tevreden mee te zijn krijg je het advies de bestelling dan maar aan de deur te weigeren en je geld terug te vragen(!)

Dure dezelfde dag bezorging werk niet als je niet heel erg in de randstad woont.

Klantenservice biedt geen enkele oplossing, in plaats van extra snel ontvang je je bestelling juist dagen later.

Tot een jaar (misschien 2) geleden één van de winkels waar service op 1 stond. Maar tegenwoordig zijn bijna al mijn bestellingen (via Dynalogic) te laat en als je klaagt mag je 72 uur wachten voordat je überhaupt reactie krijgt. Ook: waar je vroeger een goede oplossing kreeg voor een defect binnen garantie, wordt je product voortaan keer op keer op en neer naar de fabriek gestuurd ookal krijgen die het defect niet gerepareerd.
Coolblue was nooit de goedkoopste, wel de beste. Dat is tegenwoordig echt niet meer het geval.

Ik kies meestal voor levering op afspraak (dat gaat via Dynalogic) maar dat is meer miss dan hit. Inmiddels heb ik al zo'n 5 keer geklaagd maar er veranderd niks. Over het algemeen krijg je je bestelling uren later dan afgesproken.

Tegenwoordig krijg je gelijk een auto-reply waarin aangegeven wordt dat antwoord 72 uur kan duren. Dat is niet de service waarmee ze groot zijn geworden.

Waardeloze service van een bedrijf dat inzet op service,
extra betalen voor service die niet geleverd word, daarna ook niet opgelost wordt.
geld wordt ingehouden en pas later terugbetaald waardoor je zelf niet verder kan.

dynafix beslist over je pakketje en dus levering en niet coolblue en daar wordt niks aan gedaan. hele avond staat er levering, en plots is het eruit zonder reden, plus tijd van aanpassen klopt niet met echte tijd. (melding 20.45, waar 21.00 wordt gezegd)

medewerker is beperkt in mogelijkheden, draait meer rondjes dan een goudvis

Prima dozenstouwer blijkbaar zolang je geen garantie nodig hebt. Er wordt sowieso al verwezen naar de fabrikant om het sneller op te lossen. Ene zijde logisch je bent je apparaat korter kwijt andere kant ellende omdat je met philips en CE repair te maken krijgt en coolblue nergens van weet en achteraf ook geen thuis geeft.

Het persoonlijke en wij helpen je is er blijkbaar vanaf zodra je iets gekocht hebt.

prima verzending maken hun beloftes omtrent het leveren meestal waar.

Je koopt er regelmatig "dure" spullen maar op het moment dat je coolblue nodig hebt omdat de tv die je daar gekocht hebt in juni 2017. Gerepareerd is in maart 2018 (scherm vervangen) en april 2018 (eerdere reparatie was niet goed uitgevoerd) en blijkbaar in juli 2019 weer gerepareerd moet worden (backlight issues alsof er iemand met een zaklamp in je scherm schijnt op meerdere plekken).

Geeft er niemand thuis is de garantie verlopen en is het enige wat er geboden wordt een mogelijke coulance op de reparatie terwijl het gewoon een wijd versprijd probleem is van philips met deze klachten. Feitelijk gewoon een fabrieksfout maar niemand geeft thuis.

Ze hebben een prut TV verkocht en zoek het uit is het enige antwoord wat je krijgt.Ja je mag betalen voor een reparatie waarvan ik vrijwel zeker weet dat deze tv over een jaar weer kapot is.

Blijkbaar accepteren we allemaal dat tv's tegenwoordig ongeveer 2 jaar mee mogen gaan zonder klachten en daarvoor tussendoor wel minimaal 1 maar eigenlijk 2 keer gerepareerd moeten worden.

Ik heb een tweedekans geheugen module besteld voor in mijn op vakantie aangeschafte PEAQ C1014, een Crucial 8GB DDR3L 1600mhz SODIMM.

Toen ik de laptop eenmaal had open geschroefd (https://tweakers.net/prod.../peaq-pnb-c1014-i1nl.html) en het geheugen wilde plaatsen kwam ik er achter dat er een Samsung 2GB SODIMM in de verpakking zat.

Dit geeft aan dat Coolblue producten niet controleert bij retouren alvorens ze deze weer verkopen, slechte zaak en ik zit nu met een probleem.

's avonds besteld en het artikel lag de volgende dag al klaar bij een ophaalpunt bij m'n vakantieadres.

Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice, maar bijzonder triest "geholpen". Ik moet nu een brief sturen met bewijsvoering en mogelijk ontvang ik dan over twee weken pas een gelijkwaardig product. Dit terwijl het product nieuw op voorraad is en een ander fraude heeft gepleegd waar ik nu de dupe van ben.

Ik ben voornemens om aangifte te gaan doen tegen Coolblue vanwege oplichting, ik had immers gewoon het product moeten ontvangen wat ik had besteld en moet niet opgezadeld worden met hun fout.

Fijne overzichtelijke webshop, meestal één van de goedkoopste, groot aanbod van producten, bestelling en betaling gaat makkelijk en soepel. Heb diverse malen iDeal, Paypal of creditcard gebruikt om te betalen en dit is altijd probleemloos verlopen.

Verzending via PostNL is altijd probleemloos verlopen, thuisbezorging en ophalen servicepunt altijd top. Maar deze keer had ik gekozen voor dezelfde dag avondbezorging, en dat was de slechtste bezorgervaring die ik ooit heb meegemaakt. Je krijgt namelijk met DynaLogic koeriersdienst te maken, en ik zal je vertellen, dat wil je echt niet. Bestelling werd niet dezelfde avond nog geleverd, moest een nieuwe bezorgafspraak maken. Deze werd vervolgens ook niet nagekomen, goed dan maar weer een nieuwe, ja je raad het al, deze werd ook niet nagekomen. Enkele uren voor de aangegeven bezorgtijd krijg je een mailtje dat er iets is misgegaan in de planning en dat er een nieuwe afspraak gemaakt dient te worden. Tot drie keer toe!!! Na een week heb ik nu nog mijn pakket niet, en wie weet wanneer ik het wel krijg. Ik ga het er in ieder geval niet op gokken, en heb deze bestelling geannuleerd.

Reactietijd van de klantenservice op email is meestal rond de 24 uur. Kreeg een Coolblue waardebon van 10 euro voor het ongemak.

Coolblue levert zoals gewoonlijk keurig op tijd (in dit geval zelfs op zondag). Het bestelproces verloopt prima, je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang.

Het bezorgmoment krijg je door via de mail en ook nog via een SMS van PostNL.
Ze geven een bezorgmoment aan tussen 2 tijdstippen (bijv: tussen 14:00 en 16:00). Het pakketje werd binnen die tijdspanne bezorgd.

Vanuit de pricewatch prima bij het juiste product uit gekomen. Snel en gemakkelijk toe voegen in je winkelwagen en bestellen.

Snel verzonden. Degelijke verpakking. Netjes ook met opvulling klem gezet in de verzenddoos

De website is uitstekend, bestellen was makkelijk, prijs was prima, bezorging was snel en ik heb geen problemen gehad.

Snelle levering zonder problemen.

De website is duidelijk, bestellen was makkelijk, prijs was prima, bezorging was snel en ik heb geen problemen ervaren.

Snelle levering zonder problemen.

Na mij een paar dagen op de site van Coolblue georienteerd te hebben op een aankoop, zarterdag de knoop doorgehakt en het bestelproces ingegaan. Dan heb ik zondag rustig de tijd om het in elkaar te zetten en het te testen. Fijn dat bezorging de volgende dag mogelijk is.

Eenmaal de drempel voor het bestellen over, is er binnen het bestelproces geen spoor meer van die belofte om de volgende dag te bezorgen. Ik mag tot de woensdag van de volgende week wachten.

Drukte bij de bezorgdienst kan gebeuren, maar voor het lokken van klanten met loze beloften is geen excuus. Die zogeheten 'call to action' kan gewoon tijdelijk achterwege worden gelaten!

TP Link P7 Deco triple pack (Wifi MESH netwerk set) snel geleverd, goed verpakt en zeer scherpe prijs (2 dagen prijzen ge-matched met Amazon (Prime) acties van 15 en 16 juli.

Dag na bestelling geleverd met optie voor levering op dezelfde dag (tegen betaling). De set was netjes en stevig verpakt.

- 1 van de weinige webshops waar de weergegeven voorraad echt klopt
- in mijn ervaring, een van de weinige webshops die ook echt in de beloofde werkdag levert
- duidelijke website en goed volg-systeem van status en locatie van je bestelling

Heb er ondertussen meer dan ~40 bestellingen gedaan, en elke ervaring was goed tot perfect. Bijv. laptop besteld en op tijd geleverd, dag later laptop 200,- goedkoper...
Contact opgenomen en binnen 2 werkdagen de 200,- retour op rekening gekregen - Coolblue snapt het :)
Als een andere webshop een product voor 10,- goedkoper aanbiedt, zou ik alsnog hier bestellen. Aanrader
- ervaring met aftersales meer dan prima.

Bezorging en het volgen van de status van het product zijn prima. Bij vervangen van bijv. witgoed is het meenemen en afvoeren van het oude product goed geregeld, prima service en behulpzaam personeel.
De eigen bezorgdienst geeft je een kwartier voor aankomst een berichtje.

In de zeldzame noodzaak vor contact alleen maar positieve ervaringen geahd. Snel antwoord, met prima oplossingen. Coolblue snapt het.

Top winkel! De prijzen zijn weliswaar iets hoger dan de concurrenten, maar de service is onverslaanbaar! De site ziet er netjes uit, niets op aan te merken.

Vóór middernacht besteld, volgende dacht binnen.

Ik had een Samsung SSD besteld. Het eerste exemplaar gaf een zeer hoog piepend geluid (klonk naar coil whine) en veroorzaakte "lag" voor mijn muis tijdens de 4 KiB Q8T8 test van Crystal Disk Mark. Dit is zeer vreemd en ik kon hierover niks op internet vinden. Ná overweging heb ik CoolBlue opgebeld en de problemen uitgelegd. De medewerker stelde voor de SSD om te ruilen voor een nieuwe. Ná het ontvangen van het defecte exemplaar hebben ze op dezelfde dag nog een nieuwe verzonden, welke ik momenteel in ontvangst heb genomen.

Ik denk dat er momenteel geen betere webwinkel is dan CoolBlue.

Goede duidelijke website. Goede prijzen. Snelle service. Je hebt het product snel in huis. Niks te klagen. Prima webshop.

Volgende dag in huis en goed verpakt.

Coolblue is voor mij tegenwoordig de primaire webshop om elektronica e.d. te bestellen. Hoewel ze vaak (maar zeker niet altijd) duurder zijn dan andere webshops, bestel ik hier toch het liefst. Zeker de optie om dezelfde dag nog te laten bezorgen is in sommige gevallen erg handig. Zeker als je koelkast kapot gaat of wasmachine.

Daarnaast is mijn ervaring met de klantenservice heel goed. Is er wat mis met het product? Ze ruilen het zo om. Is het product toch niet wat je er van had verwacht, je krijgt binnen 30 dagen je geld terug. Dit wordt altijd snel, professioneel en vriendelijk afgehandeld. Deze 3 punten is vaak iets wat andere webshops vaak wel missen.

Product is altijd de volgende dag binnen en met CB vandaag nog is het dezelfde dag nog bezorgd. Ik heb 1 maal meegemaakt dat dit niet het geval was wegens een fout bij PostNL (dus ook buiten CB haar fout). Direct geld teruggekregen wat je meer betaald bij "CoolBlue vandaag nog". Dit geld stond binnen 3 werkdagen op mijn rekening.

Via whatsapp enkele malen een vraag gesteld en altijd uitgebreid en vakkundig antwoord ontvangen. Ook al is het antwoord niet wat je gehoopt had, je kan er altijd mee verder.

Wederom een hele boel producten bij Coolblue besteld en wederom tevreden. Spullen werden op tijd geleverd en zoals hieronder beschreven werd ik netjes op de hoogte gehouden over de verwachtte levertijd. Producten hadden een goede prijs en heb nog eens €25,- extra korting gekregen omdat ik zowel een wasmachine als droger kocht. Contact in de winkel tijdens de aankoop verliep vriendelijk en correct en er werd niet geprobeerd van alles beters/anders aan te smeren. Precies zoals wij het wilde!

Verzending was op tijd, werd netjes op de hoogte gehouden gedurende het transport over de tijd en verwachtte aankomt. De jongens die de wasmachine en droger naar boven brachten waren erg vriendelijk en deden dit kundig. Apparatuur kon niet aangesloten worden maar zij gaven aan dat het geen enkel probleem was om Coolblue te bellen zodat ze later terug konden komen. Uiteindelijk is dit niet nodig geweest. Spullen e.d. waren goed verpakt.

Ik wilde de lekbak, één van de artikelen uit de complete bestelling, retourneren. Dit verliep prima, product aangemeld en vervolgens in de winkel terug gebracht. Geld werd terug gestort en personeel was erg vriendelijk.

Bestellen op Coolblue is altijd makkelijk, klantvriendelijk en zelfs leuk! Dit is één van de betere webshops van Nederland. Top!

Verzending is altijd snel, accuraat en klantvriendelijk met goede toelichting en informatie.

Ook aan de klantenservice ontbreekt het niet. Heb je informatie nodig, dan zijn ze altijd bereid op een vriendelijke manier te helpen.

Scorekaart voor Coolblue.nl