Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenCoolblue is lang niet altijd de goedkoopste, maar ze hebben naar mijn ervaring wel de beste voorraad en dus de snelste levertijden. Als dan de prijs gewoon marktconform is, prima keuze. De website is makkelijk navigeren en je vind er veel informatie.
VerzendingVerzending is altijd snel en goed verzorgd! Goed en veilig verpakt. Top!
KlantenserviceSlechts eenmaal de klantenservice in het verleden moeten gebruiken voor een defecte laptop. Is top geregeld. Ik had een nieuwe laptop in huis voordat de andere goed en wel terug was bij hen.
AlgemeenFoutieve prijs op website, leveren toch voor die prijs. Resultaat: ik kon voor een prikkie de nieuwe Asus ROG Swift PG27UQ kopen. Prijsverschil van ~40% dus Kuus is blij. Alles voor een glimlach :-)
VerzendingZelfde dag verstuurd, dag erna geleverd. Dikke prima.
KlantenserviceHet begon allemaal bij de webshop. De game monitor (refurbished) stond daar voor een prijs waarvan iedereen zou denken "dat kan toch niet". Na een paar keer control+F5 en verschillende browsers geprobeerd te hebben bleek het toch waar - de monitor stond daar voor bijna de helft van de gangbare prijs.
Ik dus meteen bestellen. Helaas werd het verkeerde product verstuurd. Ik balen en dacht al dat het te mooi was om waar te zijn *sad Kuusje was sad*.
Ik naar de fysieke winkel, vraag om een vervangend product. Prima, zou geleverd worden. Toen 's avonds zag ik dat Coolblue adviseerde om het vervangende product te reserveren. Ik dacht "laat ik nou voor de zekerheid even naar de winkel gaan om de discussie voor te zijn."
Toen werd daar duidelijk wat er bij hen in de webshop stond. EHBO lijn gebeld, Filiaalmanager erbij. Conclusie - zij hielden de fout aan hun kant - ik kon voor een prikkie de Asus ROG Swift PG27UQ kopen. Wel een refurbished (die ik in de 1e instantie had besteld) maar dan nog - 60% van de marktwaarde met garantie.
Op geen een moment kreeg ik de indruk dat ik onder druk werd gezet of dat mij iets werd verweten. Ook pushde zij me niet om te kiezen voor geld terug. Zij hielden de fout aan hun kant met als gevolg dat Kuus een Asus ROG Swift PG27UQ rijker is.
Coolblue gaat het bestelproces evalueren.
AlgemeenAankoop AIO waterkoeler van Corsair. Coolblue heeft maar één verbeter punt en dat is dat ze soms iets te duur zijn ivm de concurrentie. Voor de rest helemaal top!
VerzendingZelfde avond was het pakketje er al.
KlantenserviceHelaas was de AIO waterkoeling net iets te groot. Retour gezonden, volgende gelijk het bericht dat het geld terug gestort wordt.
AlgemeenIk heb door de jaren heen flink wat bestellingen gedaan via de website van Coolblue. Ik kan op hun website al mijn producten probleemloos vinden en de vergelijkings- en sorteringsmogelijkheden op de site maken voor mij het hele koopproces van A-Z tot een gestroomlijnde ervaring. Niets op aan te merken dus.
VerzendingDe levertijden komen bij mij altijd precies overeen. Wanneer een (wat lichter) artikel door een Coolblue medewerker op de fiets bij mij wordt bezorgd krijg ik altijd netjes een kwartiertje voor de daadwerkelijke levering een sms. Ook de zondagleveringen vind ik heel fijn omdat je (zeker met PC-hardware) vaak op zondag wanneer ik de tijd heb, gelijk met de bestelde componenten aan de slag wil gaan. Verder zijn alle bestellingen die ik van ze heb ontvangen goed en stevig verpakt en ik heb nog nooit meegemaakt dat de verpakking beschadigd is aangekomen.
KlantenserviceIk koop al aardig wat jaartjes vrijwel al mijn electronica bij Coolblue en heb verschillende keren te maken gehad met hun klantenservice. Na de vele goede ervaringen uit het verleden vond ik het nu wel een keertje tijd worden om mijn tevredenheid via een reviewtje op Tweakers te uiten.
Mijn contact met de klantenservice was in het verleden een aantal keer nodig ivm het retourneren of crediteren van een artikel, specifieke vragen over de verzending of over garantiekwesties. Mijn laatste bestelling was een Logitech G903 muis + G-series muismat. De duurste uit de stal van Logitech. Helaas was er bij mijn muis sprake van een veel voorkomende fabricagefout welke ook bij Logitech bekend is en waar Coolblue ook niets over valt te verwijten. Omdat het defect relatief kort na de aankoop en ruimschoots binnen de garantieperiode optrad heeft Coolblue de muis vervangen door een compleet nieuwe gereviseerde versie waarbij dit probleem vermoedelijk verholpen zou zijn.
Op maandagmiddag had ik mn defecte muis kosteloos opgestuurd dmv het verkregen antwoordnummer en nog geen 2 dagen later kwam de nieuwe muis binnen. Een snellere afhandeling kan ik me niet voorstellen dus alle lof hiervoor.
Tijdens telefonisch contact werd ik altijd vriendelijk te woord gestaan en hoefde ik op drukke momenten maximaal een paar minuutjes in de telefonische wachtrij te wachten. Simpele dingetjes zoals een keuze kunnen maken of je wel / niet naar een (vaak irritant) wachtmuziekje wilt luisteren vind ik als klant erg fijn. Mijn emails werden ook altijd dezelfde dag persoonlijk beantwoord en als het ietsje langer duurde vanwege de drukte kreeg ik een indicatie binnen hoeveel uur mijn mail beantwoord zou gaan worden.
Afspraken vanuit Coolblue zijn bij altijd nagekomen en tot slot kan ik niet anders concluderen dat Coolblue haar zaakjes keurig op orde heeft. Er wordt niet bezuinigd op de customer service en dat zorgt ervoor dat wanneer ik voor mezelf spreek, ik ook in de toekomst graag klant blijf bij Coolblue. Klasse & ga zo door! Mvg, P.
AlgemeenWaardeloos in het nakomen van afspraken. Hoop toezegging maar uiteindelijk al drie dagen bezig om iets retour te krijgen en dan moet de soap voor de teruggave van het geld nog beginnen.
VerzendingDe volgende dag geleverd, maar er kan wat gedaan worden aan de stiptheid van de bezorgdienst, want zelfs Postnl is nauwkeuriger met hun aflevering. Er worden tijdsloten opgegeven voort bezorging maar die worden totaal niet nagekomen.
KlantenserviceNa wat problemen bij mijn eerste bestelling waarin helaas de Samsung inductieplaat defect aan kwam (de + tiptoets functioneerde niet) kreeg ik te horen dat omruilen wel een week(!) kon gaan duren. Het advies werd gegeven dat een nieuwe bestellen en betalen sneller is dan wachten op de omruiling. Zo gezegd zo gedaan, er wordt een nieuwe bestelling gedaan voor exact hetzelfde product en zo begon mijn klacht.
De nieuwe bestelling wordt de volgende dag (Vrijdag) geleverd echter niet op de afgesproken tijd, de mail geeft aan dat er tussen “12:33 - 13:33 uur bezorgd zal worden” dus gedacht nou dat wordt ergens tussen 12:00 en 14:00. Geregeld dat er vrij genomen wordt het is immers een naar tijdstip maar geen probleem.
Helaas kwam de chauffeur (overigens zonder het voorafgaande 30 minuten SMSje, en na herhaaldelijk bellen met jullie klantenservice) om 16:15 aan de deur met de nieuwe bestelling. Na aflevering van dit pakketje blijft de chauffeur staan met de mededeling “Ik kom er ook eentje ophalen” en aangezien we nergens een berichtje hebben gehad dat de chauffeur ook de retour zou ophalen krijgt hij de retour dan ook niet mee. We hebben nog getracht de klantenservice te bellen ter verificatie maar helaas deze was onbereikbaar op zo’n korte termijn (lees 20 minuten in de wacht en nog steeds teveel wachtenden voor u en een chauffeur met te weinig tijd ). De chauffeur vraagt nog even om door te geven aan jullie dat hij de retour niet heeft meegenomen en dan hij morgen (zaterdag) opnieuw langskomt als jullie hem inplannen. Dus wederom in de wacht (17 minuten dit keer) bij de klantenservice om dit door te geven en wij krijgen het geruststellende antwoord, “het is geregeld morgen komt hij hem weer ophalen. U krijgt een mailtje met de tijd.”
Helaas Zaterdag ochtend geen mailtje, geen bevestiging helemaal niks, dus het wordt afwachten geblazen. Zoals later zal blijken voor niks want de chauffeur komt niet langs. De hele dag dus thuisgebleven met het mooie weer vanwege een retour zending. Maandagochtend maar eens bellen wat er gebeurd is en dat ik er op zijn zachtst gezegd niet heel blij mee ben. Na wederom weer in de wacht te hebben gestaan voor een minuutje of 15 krijgen we een vriendelijke medewerker aan de lijn die heeft uitgezocht wat er gebeurd is. Het blijkt dat de notitie wel in het systeem is aangemaakt maar vervolgens niks mee is gedaan en dus ook niet is doorgezet richting de chauffeur. Hij maakt een nieuwe afspraak voor Maandagmorgen en ik krijg ook bevestiging van hem persoonlijk met de afspraak link. Dinsdagmorgen maar weer mijn werkgever gebeld dat ik iets later ben immers komt vroeg de chauffeurs de retour ophalen, Ik krijg ook de bevestiging vanuit het systeem dat Dinsdag 27-08-2019 de retour wordt opgehaald en het ingeplande tijdstip is 08:34 – 09:34, top we houden dus 08:00 – 10:00 aan om zeker te zijn en dan kunnen we weer aan de slag.
U raad het al, inmiddels is het op het moment van schrijven Dinsdag 27 Augustus 2019 19:08 en de chauffeur is nog niet geweest. Zojuist na weer in de wacht(26 minuten) te hebben gestaan, dat ze er niks aan konden doen, de planning al naar huis is en morgen de chauffeur zeker ook geen tijd heeft want druk en na 17:00. Dus dat het Donderdag wordt, zeer ontevreden mee dit is geen oplossing, immers moet ik nu weer mijn werkgever gaan vertellen dat Coolblue hun afspraken niet na kan komen en ik dus weer verlof moet nemen. Immers als de retour niet richting Coolblue gaat zit ik a) met een defect product en b) krijg ik de 500 euro niet terug want ze hebben de retour niet ontvangen.
Kortom de soap gaat helaas nog even door, maar echt nooit meer coolblue voor mij ongeacht hoeveel reclame ze er ook tegenaan gooien.
AlgemeenVoorheen altijd erg tevreden met cool blue. Dit is ook waarom ik al jaren eerst op hun website kijk i.p.v meteen de price watch in te duiken voor de goedkoopste aanbod. Iedereen weet dat cool blue net ietjes duurder is dan de concurrent maar je krijgt(kreeg?) er goede service voor terug. Naar mijn idee zijn ze te snel gegroeid afgelopen periode en is hun service achteruit gegaan.
KlantenserviceIk heb mijn telefoon ter reparatie aangeboden in een van hun winkels. Bij binnen komst wordt je netjes te woord gestaan en staat de koffie al voor je klaar. Dat is een fijne service. Vervolgens moest ik een ticket printen en netjes wachten op mijn beurt. Prima, zo wacht iedereen zonder voor te dringen. Het behandelen duurde van de reparatie aanvraag duurde enkele minuten, ik zou een mail krijgen ter bevestiging maar die is nooit aangekomen.
Goed, even terug naar de winkel. Omdat mijn toestel kapot is, en ik een nieuw toestel zou willen gezien mijn oude nogal oud is maar ik een verzekering op heb lopen was het de moeite waard om hem langs te brengen. Ik vroeg naar alternatieven maar werd al snel duidelijk dat ik niet geholpen kan worden aan de balie en een van de medewerkers in de winkel zou mij helpen.
Vervolgens spreek ik iemand van het personeel aan en staat mij netjes te woord, gaf wat info en tips etc, dus ik wilde het toestel graag even zien. Dit was echter niet mogelijk omdat hij niet van de afdeling was en moest ik opnieuw een ticket uitprinten. ik heb ongeveer 20 minuten gewacht en werd niet aangesproken voor hulp. ben daarna maar de zaak uitgelopen.
Inmiddels bijna 3 weken verder en nog geen mail ontvangen of enige contact vanuit cool blue betreft een update van de reparatie. zelf wel meerdere keren gebeld, en het duurt erg lang voordat ik iemand aan de lijn krijg vanwege de drukte. Waarschijnlijk vakantie periode en an sich geen groot probleem, echter is het enige antwoord wat ik krijg is dat mijn toestel bij een externe partij ligt en ik moet afwachten..
AlgemeenCoolblue is echt een hele goede webwinkel, ze hebben een ruime keuze en zijn soms zelfs de goedkoopste!
VerzendingIk heb een beeldscherm gekocht bij Coolblue en kreeg deze zelfs op zaterdag geleverd, dag erna dus! duidelijke communicatie en snelle bezorging!
KlantenserviceIk had een klein probleem met mijn beeldscherm dat hij niet op de juiste ververssnelheid stond, ik kon niet via chat om hun vragen. Dus ik heb bericht verstuurd via whatsapp. Ik kreeg meteen te zien dat het wat drukker was. Na drie dagen kreeg ik een reactie, deze medewerker heeft duidelijk moeite voor me gedaan dus ik was erg blij! prima klantenservice.
AlgemeenWaardeloos dag gehad kom bij cool bleu mag ik niet meer iets kopen want ik toon verdacht gedrag ja ik heb 6x iets terug gebracht en dit overlegd met hoofdkantoor was geen probleem nu is mijn account geblokkeerd en ik een vrouw van 55 en mijn zoon van 20 jaar zouden verdacht gehandeld hebben in de winkel ik kom daar al vele jaren hoezo verdacht ik vroeg wat ik gedaan heb kreeg hierop geen antwoord wel voor schut in de winkel ik heb me nog nooit zo geschaamd alles voor een lach maar voor wie niet die van mij ik kon wel huilen
VerzendingWaarom mag zo'n grote zaak die alles voor een lach doet mensen zo voor schut zetten en pijn doen
KlantenserviceToen ik de klantenservice belde zeide ze ook dat dit niet oke is maar staat in de computer verdacht gedrag in winkel en brengt te vaak dingen terug maar ik heb alles in overleg met het hoofdkantoor gedaan dat was geen probleem ik snap er niks van maar ik kom er nooit ik mag er ook nooit meer komen alleen weet ik niet waarom
AlgemeenOke ik kwam de eerste paar keer binne.. best leuke winkel aardige personen die er weken .. toen kwam ik een paar keer wat terug brengen.. even later krijg ik een mail uw account is geblokkeerd ik bellen met de klantenservice. Word ik beschuldigt met me moeder (van 55) ik zelf 20 dat ik verdacht gedrag laat zien ..... kom ik iets terug brengen omdat ik helemaal klaar ermee ben (met coolblue) vraag ik ff waarom ik beschuldigt was voor verdacht gedrag. Weten ze zogenaamd niks alles voor een glimlach toch glimlach is weg welkom bij coolblue ...
VerzendingLevering was goed voorde rest ... maar rot klantenservice en vals beschuldigen
KlantenserviceBeschuldigt van iets wat ik niet heb gedaan. En ga ik naar de winkel weten ze van niks
AlgemeenHad iets snel nodig dus 'savonds besteld en volgende ochtend opgehaald in de winkel. Helemaal top!
AlgemeenGeen glimlach meer bij CoolBlue - AANPASSING
Bestelling met 'same day delivery' tegen extra betaling (!) wordt niet bezorgd. Levering blijkt na 5 uur wachten laat op de avond plotseling te zijn geannuleerd.
CoolBlue zendt zelf geen bericht dat levering is verdaagd. CoolBlue Klantenservice onderneemt geen enkele actie.
Ook nieuwe leverafspraak (wederom als laatste in de rij) wordt niet nagekomen. Cool Blue Klantenservice onderneemt ook nu geen enkele actie.
AANPASSING
Na een week heeft CoolBlue op onze klacht gereageerd en verontschuldigingen aangeboden en ons een tegemoetkoming geboden, we beschouwen de kwestie hiermee als afgedaan.
Ook nieuwe leverafspraak (wederom als laatste in de rij) wordt niet nagekomen.
AANPASSING
Klantenservice onderneemt geen enkele actie bij uitblijven same day delivery..
Ook nieuwe leverafspraak wordt niet nagekomen. Cool Blue Klantenservice onderneemt ook nu geen enkele actie.
AANPASSING
AlgemeenHeel eenvoudig en snel, zonder problemen. Zou het zo weer doen bij cool blue, is ideaal
AlgemeenProduct was eind van de middag bestelt en de volgende dag om 08:30 al bezorgd.
AlgemeenGeen service met een glimlach dit keer. Product besteld (mooie tweede kans), bestelbevestiging, maar product wordt toch niet geleverd. Helaas pech gehad, geen alternatief aanbod.
VerzendingWel betaald niets verzonden, de webshop heeft gewoon geld geind maar levert geen product. Dit moet ibij een goede webshop niet mogelijk zijn. Het product is er wel of niet. Ze laten me bestellen tm betaling, Maar leveren ho maar.
KlantenserviceVroeger toen Coolblue nog kleiner was en nog echte service met een glimlach bood ging ook niet alles goed, maar werd je op zijn minst snel geholpen, bleef iedereen vriendelijk en kreeg je op zijn minst een goede oplossing of compensatie in enige vorm. In dit geval heb ik eerst een mislukte order gehad, ondanks het feit dat ik het product beteld heb heeft toch iemand anders het tegelijkertijd kunnen bestellen. Omdat ik een paar honderd euro heb betaald maar gelijk gebeld, heb ik meer dan 22 minuten in de wacht gehangen en wordt mij verteld dat ik te laat was voor de mooie (tweedekans) aanbieding en de gedane overeenkomst (en leververplichting voor Coolblue) niet meer bestond. Ik kon na een paar dagen geld terug krijgen en er was geen alternatief voorhanden of korting op een nieuw product mogelijk.
AlgemeenAltijd eerst kijken of CoolBlue heeft wat je zoekt! Pas wanneer zij het niet hebben kijk ik verder.
VerzendingCoolBlue besteedt aan de verzending net zoveel aandacht als aan alle andere aspecten van een aankoop. Keurig verpakt, je wordt tijdens het proces goed op de hoogte gehouden, en ze zijn ontzettend snel.
KlantenserviceDe klantenservice van CoolBlue doet inderdaad alles voor een glimlach. Ze zijn kundig, goed te bereiken, en eerlijk. En als er iets niet in orde is, doen ze nergens moeilijk over. Bovendien zijn ze altijd vriendelijk. Perfect!
Algemeen2x afgesproken bezorgdatum niet nagekomen! Wij hebben 2 weken zitten wachten op een betaalde wasmachine en droger.
VerzendingGeen bezorging tot 2x maal toe. Amateuristisch bedrijf en klantenservice. Vrij. droger en wasmachine besteld en betaald. Zou wo. bezorgd worden. Ivm een aanvullende verzekering (die niet meer bestond) is de bestelling geannuleerd. Wij hebben hier geen enkele bericht over gekregen. We hebben wo. uren zitten wachten. Klantenservice gebeld. Duizendmaal excuses. Ze zouden de bezorging herinplannen. Aankomende zaterdag zou het met zekerheid bezorgd worden. Wederom e-mail gekregen met bezorgdatum / tijd. Vandaag (zaterdag) weer uren zitten wachten. Klantenservice gebeld. Even nachecken. Bezorging is geannuleerd. Klantenservice dame weet niet waarom. “Zullen we weer een afspraak inplannen?” Nee, dank je wel. Al 2 weken geen werkende wasmachine en droger. En of we nu even doordeweeks vrij willen vragen van werk, zodat het bezorgd kan worden. Al 2 maal toe uitstel door hun eigen fouten en geen initiatief om met een tijdige en passende oplossing te komen. Nooit. Meer. Coolblue.
KlantenserviceZie bovenstaande redenen. Coolblue.nl heeft ons 2 weken laten wachten en heeft 2x niet de afspraken omtrent bezorging nageleefd.
Algemeen5 weken na opsturen van monitor voor dode pixel nog geen monitor terug ontvangen en ook geen duidelijkheid over levering. Coolblue beweert binnen maximaal drie weken de reparatie te voltooien maar schuift de verantwoordelijkheid van de vertraging in de schoenen van Acer en neemt zelf geen actie. Voor een glimlach kan je beter bij andere webwinkels terecht!
KlantenserviceIk heb maanden geleden een Acer monitor gekocht bij Coolblue. Helaas pas na de maand gratis omruil periode ontdekt dat er een dode pixel in zit. Gezien ik de monitor ook voor werk nodig beb, twijfelde ik of ik hem moest terugsturen. Na enkele maanden toch besloten actie te ondernemen, omdat het heel vervelend is om een dure monitor (1000 euro) te kopen waar vervolgens een defect in zit. Bovendien adverteert Coolblue binnen drie weken de monitor gerepareerd te hebben, dus zou ik hem maximaal drie weken missen. Volgens de website van Coolblue betreffende reparaties:
"Het is altijd vervelend wanneer je je product een tijdje niet kan gebruiken. Daarom zorgen we ervoor dat de reparatie maximaal 3 weken duurt vanaf het moment dat jij de ontvangstbevestiging van ons hebt ontvangen.
Kan de reparatie niet uitgevoerd worden of duurt het te lang? Dan lossen we het gewoon op een andere manier voor je op. We zullen altijd eerst kijken of we je hetzelfde product nogmaals op kunnen sturen, maar dan spiksplinternieuw. Hebben we jouw product niet meer in het assortiment of op voorraad? Dan krijg je shoptegoed om zelf een nieuw product bij ons uit te zoeken."
Daarnaast, volgens de website van Coolblue betreffende dode pixels:
"Een dode pixel is een defect aan het scherm en kun je niet zelf oplossen. Is een pixel altijd zwart, ook als de omliggende pixels een andere kleur hebben, dan heb je helaas een dode pixel. Maak gebruik van de garantie die op je monitor zit."
Maak gebruik van de garantie die op je monitor zit. Ik had nog zo'n anderhalf jaar garantie dus heb ik de monitor 8 juli terug gestuurd naar Coolblue.
Volgens Coolblue is deze pas een week later geleverd door PostNL, op 15 juli. Op 26 juli kreeg ik feedback van Coolblue dat de monitor door Acer onderzocht is en dat er een dode pixel geconstateerd is die niet onder de garantie valt. Daarnaast een offerte ontvangen waarin staat dat ik de keuze heb om de monitor te laten vernietigen, of onderzoekskosten van €0 moet betalen, waarna ik de monitor teruggestuurd krijg. Ik heb uiteraard gekozen voor de tweede optie. Tussen nu (9 augustus) en 26 juli heb ik meerdere verzoeken gedaan naar de status van het terugsturen van mijn monitor. Herhaaldelijk kreeg ik het antwoord, we hebben hem nog niet terug ontvangen van Acer, heb nog even geduld, we sturen hem zsm op als we hem hebben ontvangen.
Vandaag, 9 augustus, een maand nadat ik hem opgestuurd heb, heb ik nog geen monitor of track&trace ontvangen. Net wederom gebeld met Coolblue, maar wederom hetzelfde antwoord, of ik tot volgende week wilde wachten. Op een gegeven moment raakt geduld op, vandaar deze klacht. Ondanks dat het bijna 5 weken geleden is dat ik de monitor heb opgestuurd (bijna 4 weken in bezit van Coolblue) kan er geen vervangende monitor of shoptegoed worden verzorgd, ondanks de claim op de website van Coolblue. De reden: de monitor is niet bij Coolblue, dus achten ze zich niet verantwoordelijk voor de vertraging. Ik vind het fantastisch dat Coolblue transparant is over hun communicatie met Acer, maar heel slecht dat ze dit gebruiken als excuus om niet verantwoordelijk te zijn. Ik heb mijn aankoop gedaan bij Coolblue, niet bij Acer, ik heb mijn retour gestuurd naar Coolblue, niet naar Acer. Als er om wat voor reden dan ook vertraging ontstaat na het hebben ontvangen van het product door Coolblue, is Coolblue toch zeker zelf verantwoordelijk voor hoe dit netjes op te lossen met de klant? Niet dus, volgens Coolblue in ieder geval.
Daarnaast wist bij dit laatste telefoongesprek de man van Coolblue te melden dat ik ook nog €40 onderzoekskosten mocht betalen. Ik ga er van uit dat dit een foutje is aangezien in de offerte duidelijk staat vermeld dat er €0 onderzoekskosten zijn. Ik krijg dan wel weer een shoptegoed van €10 voor mijn moeite..
AlgemeenEerlijke glasheldere winkel / webshop met duidelijke productbeschrijvingen. Goede reviews in de vorm van filmpjes en product vergelijkingen.
VerzendingMakkelijk bestelproces met snelle levering. Afhalen is ook mogelijk.
AlgemeenProduct has bovendien een erg scherpe prijs en het bestellen ging erg snel en makkelijk. Geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice.
VerzendingBestelling geleverd op dezelfde dag voor slechts 5 euro extra. Dat was het helemaal waard. Bezorger kwam netjes om half 8 's avonds het product brengen. Ik kon locatie van de bezorger zelfs live volgen, erg gaaf!
AlgemeenOp 29 januari 2019 heb ik bij coolblue een laptop gekocht namelijk de Acer spin 1 SP 111-31C7TX op aanraden van een medewerker bij coolblue. Aangezien ik de laptop nodig had voor school dus moest die powerpoint en word goed aankunnen. Na de 30 dagen proefperiode heb ik de laptop pas nodig gehad voor powerpoint, hieruit bleek dat hij powerpoint niet aan kan. Ik heb hierover gebeld en ben naar de winkel in groningen geweest, (zelf woon ik in doesburg) om daar me verhaal uit teleggen. Daar kam in eerste instantie ook geen goede oplossing uit en daar is mij ook verteld dat als de laptop na 3x retouren nogsteeds niet werkt na behoren ik me geld terug krijg.
Nu ik hem voor de vierde keer terug breng, heb ik tehoren gekregen dat ze me mijn geld niet terug geven, omdat het geen fout is in de laptop. Terwel ze hem mij verkocht hebben en verteld dat hij powerpoint prima aan kan.
Ik heb erg het gevoel dat ik ben opgelicht door coolblue.
Niet erg hulpzaam, elke medewerker via de telefoon zecht dat ik het geld hoor terug te krijgen iedereen via de mail niet.