Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Monitor besteld zonder problemen in de aanbieding, is gewoon op tijd verzonden, verder niks op aan te merken.

Toch zal ik ondanks dit nooit meer bij Coolblue iets bestellen omdat garantie niks voor hun betekent.

De monitor is zonder omdoos verzonden, en de doos van de monitor had daarmee ook wat lichte schade opgelopen. Had best een doos omheen gemogen.

De meest frustrerende en slechtste uitbuiterij die ik heb meegemaakt omtrent garantie en reparatie. Ik zal nooit meer iets bij coolblue bestellen.

Mijn monitor werkte de eerste 2 jaar perfect, maar een paar dagen voordat de garantie van 2 jaar verliep stopte de bedieningsknop met werken, waardoor de monitor niet meer aan wilde.

Ik heb de monitor toen een dag van de stroom gehad (in welke tijd ik dus zonder monitor zat), waarna de knop weer even werkte. Ik besloot om de monitor nooit meer uit te zetten maar alleen in slaapstand te laten gaan om hem bruikbaar te houden. Na korte tijd stopte de knop weer met werken en kon ik dus niet meer bij instellingen etc.

Toen besloot ik om hem op te sturen ter reparatie, aangezien dit een veel-voorkomend probleem scheen te zijn met deze Samsung monitoren. Met moeite een omdoos gevonden om de monitordoos mee op te sturen (zoals moet volgens Coolblue) omdat de doos zo groot is. Hier zat ik dus een week zonder scherm, en kreeg ik als conclusie alleen maar:
"De reparateur heeft je product niet kunnen repareren. Het product is terug naar je opgestuurd."
Na meteen contact met de klantenservice op te hebben genomen bleek dat dit betekende dat dit kwam omdat de knop gewoon werkte bij de monteur, dus die heeft hem teruggestuurd. Inderdaad, omdat hij een lange tijd zonder stroom zat werkte hij weer kort. Tijdens de reparatie is de fabrieksgarantie van 2 jaar verlopen.

Toen ik de monitor weer binnenkreeg was hij weer opgestuurd zonder omdoos. Dit keer zaten er diepe deuken en scheuren in de doos van de monitor, welke zelf gelukkig niet verder is beschadigd. Als je klanten verplicht een omdoos te vinden, neem dan zelf ook de moeite er een doos om te doen.

De knop werkte inderdaad weer kort toen ik mijn monitor weer aansloot, maar binnen een uur stopte hij weer met werken. Hier nam ik weer contact op met de klantenservice via een live-chat: mijn monitor is nog steeds defect en ik zit nu zonder garantie, wat nu?

De live-chat medewerker gaf aan dat ik mijn monitor weer terug zou kunnen sturen voor reparatie en hierbij kon vermelden dat dit probleem ook tijdens de garantieperiode al aanwezig was, en dat dit dan goed zou gaan. Ik vroeg of ik de monitor anders niet terug kon sturen en mijn geld terug kon krijgen voor een nieuwe monitor, aangezien ik er geen vertrouwen in had dat de reparateur het probleem dit keer wel zou oplossen. Dit was niet mogelijk en na wat overleg zou de beste optie zijn om contact op te nemen via de mail.

Dit heb ik gedaan, waarin ik hetzelfde probleem aangaf, en hierop kreeg ik te horen dat ik binnen 3 maanden na een reparatie een product nogmaals kon opsturen als het probleem niet verholpen was, en ik inderdaad geen kans had op mijn geld terug krijgen.

Hierop vroeg ik wat er zou gebeuren als de monteur het probleem alweer niet kon vinden, aangezien ik dit hele proces niet weer wilde doorlopen omdat ik dan weer zonder monitor kwam te zitten die ik voor mijn studie echt nodig had.

Het antwoord was dat er eerst onderzocht zou worden of het probleem onder fabrieksgarantie viel. Zo ja, dan werd het gewoon verholpen, zo nee, dan kon ik kiezen tussen betalen voor reparatie of ongerepareerd terug sturen.

Dit klonk redelijk, dus ik vroeg voor de zekerheid hoe het zat met de onderzoekskosten, en het feit dat ik geen daadwerkelijke reparatie had ontvangen omdat de reparateur geen probleem kon vinden.

Tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat als ik niet akkoord ging met de reparatie ik sowieso onderzoekskosten moest betalen omdat ik geen garantie op reparatie had zonder daadwerkelijke reparatie, en geen fabrieksgarantie meer had.

Ik zat dus met een defecte monitor, wat is gemeld tijdens de garantieperiode, maar door een slechte monteur niet is gevonden. Hierdoor kon ik er niks meer mee.

Ik besloot om nog eens contact op te nemen met de live-chat, waar ik dit alles nogmaals voorlegde en aangaf dat de eerdere live-chat had gezegd dat dit makkelijk opgestuurd kon worden onder fabrieksgarantie. Hier werd me verteld dat die eerste medewerker een fout had gemaakt en dit niet waar was, plus dat live-chats niet werden opgeslagen en ik dus ook geen beroep kon doen op wat hierin verteld wordt.

Als laatste kans ben ik naar een fysieke winkel gegaan. Hier heb ik dit hele verhaal NOGMAALS verteld aan een medewerker met de vraag of ik niet toch mijn geld terug of een fatsoenlijke reparatie kon krijgen.
Deze moest 5-10 minuten naar achter om te overleggen wat hier mogelijk was. Hij kwam terug met dat geld terug niet kon, maar ik hem wel kon opsturen voor reparatie.
Ik zei dat dit niet kon omdat de fabriekgarantie was verlopen tijdens de "reparatie".
Hij moest weer 5 minuten naar achter, kwam terug en vertelde dat ik beroep kon doen op de 3 maanden garantie van een reparatie.
Ik vertelde dat dit niet kon, aangezien er dus geen reparatie was gedaan.
Hij ging weer 5-10 minuten naar achter, en zei dat ik dan inderdaad er niks meer mee kon. Het enige wat mogelijk was, was een klein deel van de aankoopprijs terug krijgen tegen inleveren van het product. Dit zou bij lange na niet genoeg zijn om een nieuwe gelijkwaardige monitor aan te schaffen, dus hier heb ik niet voor gekozen.

Tot op de dag van vandaag zit ik met een monitor die niet uit kan en waar de instellingen niet van aan te passen zijn. Het is een schande dat een probleem dat gemeld is tijdens de garantieperiode niet verholpen wordt, de garantie ondertussen verstrijkt, en Coolblue vervolgens weigert om je ook maar enigszins te helpen.

De website is erg prettig in gebruik, en kon makkelijk bij het gewenste product komen welke ik wou kopen.
Hierna liep ik ook snel door de processen heen, en kon ik makkelijk een leverdatum kiezen.

Het betrof een groter product (Fornuis) welke bezorgd werd door CoolblueBezorgd. De bezorger was erg vriendelijk, en de informatie vooraf wanneer ze zouden komen was zeer duidelijk.
Het product werd de volgende dag netjes bezorgd, en het oude namen ze weer mee. Gezien het een kookplaat met perilex was, sloten ze hem alleen niet aan.

Ook de overige produceten werden meteen meegeleverd. Ik ging er zelf vanuit dat deze nog via postnl oid zouden komen, dus dit was een prettige bijkomstigheid

Er was een bakplaat niet meegeleverd. De klantenservice heeft dit opgelost, de doorlooptijd was wel wat lang (vaker op en neer mailen), maar is uiteindelijk via de leverancier nageleverd (nadat Coolblue toestemming vroeg voor het delen van de informatie).
De bijgevoegde afbeeldingen voor het missende onderdeel waren niet heel duidelijk. Dit gaf de klantenservice zelf ook aan, maar uiteindelijk wel gelukt via links van de webshop van Bosch zelf.

De site en het hele bestelproces werkt zoals je dat zou verwachten, niks mis mee. De ellende begint daarna pas.

Op maandag rond half 2 s'middags besteld. Product is op voorraad.
Levering pas twee dagen later, wat mij betreft niet het einde van de wereld maar de dikgedrukte "Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" bovenaan de site is dus niet altijd even waar. Misschien veranderen naar "Voor 23.59 uur besteld, waarschijnlijk morgen gratis bezorgd maar dat ligt meer aan PostNL".

Ik ontvang het product zonder verzenddoos. Dus gewoon een verzendetiket op de product doos geplakt. Dit is bij veel producten helemaal prima maar tijdens het bestellen zou het een keus moeten zijn. Een verzenddoos beschermt het product extra en niet iedereen hoeft te weten wat ik heb besteld.
De doos bevat scheuren, oude taperesten én duidelijk opnieuw (en niet netjes) dicht getaped. Dit doet mij sterk vermoeden dat het om een eerder teruggezonden artikel gaat wat opnieuw is ingepakt. Nu heb ik niets tegen een "tweedekans" product, maar als ik het als nieuw bestel dan verwacht ik ook een nieuw product te ontvangen. Ik zie dit steeds vaker gebeuren bij grote partijen, ook Bol.com en Amazon sturen schaamteloos opnieuw ingepakte producten als nieuw, Coolblue kan dus aan deze lijst worden toegevoegd.

Uiteraard ga ik niet akkoord met een tweedekans product wat ik als nieuw heb besteld dus ik neem contact op met de klantenservice. Ik kies voor de chat. Zoals overal moet je ook hier even de waardeloze chatbot overtuigen dat je met een medewerker wilt chatten en gelukkig gaat dat vrij snel.
Na uitleg over mijn situatie biedt de medewerker mij aan om 10% van het aankoopbedrag terug te geven als "tegoed". Jawel, een tegoed wat je uiteraard alleen bij Coolblue kunt gebruiken (nee meneer, op rekening is simpelweg niet mogelijk). Uiteraard is het heel goed mogelijk maar Coolblue weigert dat gewoon, niet netjes. Dus daar moet je dan maar gewoon akkoord mee gaan ondanks dat ik vrijwel nooit iets bestel en de kans groot is dat dat tegoed dus nooit gebruikt gaat worden.
Een dag later zie ik dat het tegoed nog steeds niet op mijn account is bijgeschreven en moet ik dus nogmaals het hele verhaal aan de volgende medewerker uitleggen.
Dus als je veel vrije tijd hebt en graag tweedehands producten in kapotte dozen ontvangt en tegoeden wilt ontvangen waar je hoogstwaarschijnlijk niks aan hebt is Coolblue perfect!

De bestelling was erg gemakkelijk en de betaling nog makkelijker.
Het ging allemaal erg snel.

Bij de levering gedaan door DHL werden 3 dozen in de handen geduwd die behoorlijk zwaar waren en ik ze bijna uit handen liet vallen.
Op de vraag of ik nog ergens moest tekenen werd gezegd dat het niet nodig was.
Bij binnenkomst dat ik de dozen had neergelegd en van elkaar afhaalde kwam ik tot de ontdekking dat de dozen van 2 monitoren erg beschadigd waren en naar de binnenkant waren gedaan zodat het niet opviel.
De monitoren waren niet beschadigd maar het was wel slordig aangeleverd.
Niet echt netjes.

Ik kom makkelijk vinden welke IPad ik wilde kopen voor mijn man.
Meteen heb ik een hoes en een stekker erbij besteld. Zodat ik hij hem meteen kan opladen.

De volgende dag zou mijn zending bezorgd worden, maar ik moest met de hond uit. En omdat je niet exact de tijd weet van bezorging gokte ik het erop dat de bezorger nog niet langs zou komen. Maar hij kwam er aan toen ik net de straat uit liep, dus heb ik hem aangehouden en gevraagd of hij het bij de buren af wilde geven. Dat zou hij doen, alleen had ik niet gezien dat de buren ook net even weg waren gegaan en mijn buurman via de Ring deurbel kon zeggen dat het pakje op een ander huisnummer bezorgd kon worden. Ondertussen kwam ik weer bijna thuis en de bezorger stopte, deed het raam naar beneden en zei op wel huisnummer hij het bezorgd. Super attent van de bezorger! Compliment van mij!!!

ging prima, makkelijk op de website met eigen acount stelt het niets voor prima dus

Dhl bezorger gooit zo pakketje van paar honderd euro in brievenbus en weg was hij, we waren gewoon thuis en maakte nog deur open hij rende naar zijn bus en reed als un gek weg!!!

Coolblue levert snel, de website is goed. Zolang je binnen fabrieksgarantie zit uitstekende service. Maar zit je daar net buiten? Dan is de glimlach van Coolblue ver te zoeken...

De levertijden van Coolblue zijn uitstekend. Als je zeker wilt weten dat je morgen je product hebt, dan kan je hier op aan.

Mijn Philips Hue Calla lamp ging 2 maanden na de fabrieksgarantie stuk. Volgens de klantenservice waren dit de opties:

"We kunnen je product helaas niet repareren, omdat de reparatie niet onder de garantie valt. Laat ons weten wat we met je product mogen doen.

We sturen je product gratis naar je terug.

We vernietigen je product gratis en milieuvriendelijk."

Hier ging ik uiteraard niet mee akkoord en heb dit moeten oplossen via de geschillencommissie om geholpen te worden. Coolblue heeft geschikt in de zaak.
Erg omslachtige manier van geholpen worden, ze hadden beter gewoon gelijk normaal kunnen helpen. Had mij tijd gescheeld en hun geld.
Nog altijd geen excuus ontvangen of onderbouwing waarom dit zo verliep.

Shokz Openrun Pro defect net na garantie. Sinds een aantal weken was het oortje aan een kant slecht van kwaliteit (trillen) en nu geeft hij rechts geen enkel geluid meer. Gemiddeld gebruik 1 x week.

Bij de klantenservice hebben ze niet eerst nagelopen (meegedacht) wat misschien een oorzaak zou kunnen zijn. Bijv. instellingen, reset, etc.
Wel een eerlijk advies. Het product kan worden opgestuurd. Kosten 65 euro en wordt dan zeker teruggestuurd zonder reparatie. Korting op een nieuw product geven ze niet. Dat maakt de meerwaarde voor het kiezen voor Coolblue er ook niet beter op. Ze zijn in dit geval ook duurder dan andere webshops. Als ze nu bijv. 10% korting hadden gegeven (dan is het nog steeds duurder dan bij de concurrent) dan had ik het wel meteen gekocht. Nu twijfel ik wel heel erg over de kwaliteit van het product en de service van Coolblue. Ik ging in ieder geval zonder glimlach de deur uit.

Goede informatie voorziening en gemakkelijk te bestellen. De beloften betreft levering waargemaakt. Echter liet DHL het pakket onbeheerd bij de voordeur achter, dit gemeld bij klantenservice. dit heeft zeker geen invloed op Coolblue

In 2022 een LG wasmachine gekocht van ca € 850.-
Netjes waterpas geplaatst op een betonnen vloer.

3 maanden geleden begon hij wat te rammelen.
Dit werd steeds erger,wassen ging nog,centrifugeren niet.
Mijn partner vond een soort cement stof onder de machine ,
gebeld met LG,gaven aan dat dit normaal was.
Het lawaai wilden ze iemand voor langs sturen tegen betaling.
Want " garantie verlopen ".

Uiteindelijk de achterkant er af gehaald om te zien wat het kon zijn.
Ligt er een betonblok los onder in de machine.

Gebeld met LG ,gaven kosten op via mail van € 475.- .
Voor dat geld heb je een nieuwe dac ht ik.

CoolBleu benaderd.
Koop er best wat,dus hoopte op enige service.
Factuur overlegd,er zou iemand langskomen danwel een
offerte aanbieden.
Ik had ze gewezen op coulance en conformiteit.
Vonden ze prima.

Na een week niemand gehoord,blijkt tot mijn grote verbazing op de
website te staan dat het probleem is opgelost en gerepareerd.

Inmiddels al dik 20 minuten aan de telefoon om te kijken of ik iemand kan spreken aangaande hun " reparatie.

Ongelooflijk wat ze hier flikken,gewoon melden dat het opgelost is
terwijl je niemand ziet of hoort.

LG blijkt echt veel problemen met hun betonblokken te hebben als ik internet afstruin. Zoals ik het lees is een slechte constructie,de bevestigingen breken af van de trommel waardoor deze ook vernieuwd
moet worden.
Goedkope rommel .

Een lokale reparateur gebeld,deze wilde er niet eens aan beginnen,
was een bekend euvel zei hij,en kan na reparatie weer voorkomen.

Zijn advies was om een andere machine te kopen.

Inmiddels een Siemens gekocht elders,garantie van CoolBleu is een
luchtballon.

Domme robot om mee te chatten die je naar een tel nr stuurt waar je dan weer eindeloos moet wachten,lijkt echt op een ontmoedigings beleid.

Ben hier nog even niet klaar mee.
Zo'n machine zou normaal 5 tot 10 jaar mee moeten gaan.
Net 3 jaar is te gek voor woorden.
Een 2 persoon huishouden zou er langer van mogen genieten.fin,vandaag gebeld met ze.De mededeling dat het erg druk is heb ik inmiddels 15x gehoord.Alsof klanten alle tijd hebben.
Na 25min in de wacht een persoon aan de lijn,situatie uitgelegd.
Ze ging kijken wat en hoe,en zette in de wacht.
Na 8 minuten verbinding verbroken.
33minuten aan de telefoon weggegooid en geen oplossing.

Ben nu weer een poging aan het doen,hopelijk meer succes.

Na 29 min een dame aan de lijn die me netjes hielp,als nog een
belofte deed om het op te lossen en monteur te sturen.

Wettelijk heb je recht op coulance,hier kunnen ze niet onder uit,
maar of ze dat gaan doen wacht ik af.
De dame aan de telefoon gaf ook toe dat ik er recht op had,en
bij kosten deze voor hun waren.

We gaan het zien.

CB reageert niet meer op mijn vragen.

Kreeg een bericht van ze nadat ik ze in gebreke had gesteld dat er
volgens hun monteur de machine " misbruikt " en daardoor de lagers stuk.
Er zijn GEEN lager stuk,een betonblok is van de trommel gescheurd en los gevallen.
Nogal een bewering om te zeggen dat je een wasmachine misbruikt.
2 persoon huishouden met 2 draaien in de week zou geen problemen mogen geven.

Volgen week geef ik het uit handen.

Mijn partner gaat deze zomer flyeren met haar vriendinnen bij de winkel
van CB in Tilburg om klanten te waarschuwen voor een slechte klantenservice die je alleen geld af wil troggelen.

Beetje klaar met die bedrijven die denken de consument te kunnen belazeren.

Ik heb contact gehad met Radar,deze gaven aan veel klachten te krijgen over dit soort praktijken.
Of ik mee wilde werken aan een item ?

Heel graag.

Wordt vervolgd.

Oplichtwinkel, koop hier nooit iets.

Coolblue maakt zijn winst door nooit de wettelijke garantie, dus 2 jaar lang gratis reparatie, vervanging of geld terug - niet na te leven en is dus ook tegen de wet.

Ze bieden reparatie, maar alleen als je vooraf toestemt om 65 euro te betalen om een 'monteur' ernaar te laten kijken of het wel binnen de garantie valt, zo niet betaal je dus meer om je spullen te repareren - of gratis recyclen nadat de kosten al zijn gemaakt en je er niet mee akkoord bent. Dit lijkt mij een makkelijk opzettelijk manier van handelen zodat klanten altijd of zelf betalen of de spullen gratis en volledig insturen en heb je mooi gratis voor dat recyclen onderdelen. Reparatie van mijn WH-1000 XM5 headphones gaat niet via Sony.

Artikel 7:21 burgerlijk wetboek kun je je rechten nalezen.

Negative informerende reviews zijn moeilijk te vinden maar er zijn er honderden die al meer dan 5 jaar oud zijn. Op Tweakers wordt alleen het afgelopen jaar meegerekend en dat vertekent het beeld van deze scam winkel.

Aldus, wegblijven. Ik begrijp niet dat ze met deze illegaal praktijken nog verder aan het uitbreiden zijn, en niet door de gemeente/overheid zijn aangepakt, erg vreemd.

Het wordt gewoon bezorgd door postnl of DHL en dat verloopt gewoon altijd zoals het verloopt.

Klantenservice is ervoor getraind om geld van klanten te stelen.

Omdat ik momenteel veel op locaties moet werken waar geen computer is, zocht ik een simpele laptop voor onderweg. Mijn Gaming laptop van 6 jaar oud en heeft geen goede accu meer, tevens is hij ook zwaar.

Ik had gekeken voor een 14 inch laptop rond de €400,00, OS maakte me in eerst instantie niet uit, ik kwam uit op de ASUS Chromebook Plus CX3402CVA-PQ0556

Verzending is goed gegaan en via de mail netjes op de hoogte gehouden. PostNL heeft de laptop netjes afgeleverd.

Helaas was Chrome OS niet mijn ding, bepaalde apps werkte alleen als een mobiele app, zoals Onedrive. Omdat ik niet overal internet heb, wil ik makkelijk aan mijn bestanden kunnen komen, dus via de browser werken was geen optie. Nu zijn er via een Linux kernel omwegen, maar ik wilde gewoon iets simpels voor onderweg.

Contact opgenomen met Coolblue, en heb hem dezelfde dag nog zonder problemen kunnen terugsturen. Het terugsturen ging heel makkelijk en terugbetaling heel snel ontvangen.

De prijzen zijn stevig/maximaal. Bestellen is makkelijk. Retourneren is lastiger om de link te vinden. In het retourproces was mij niet helemaal duidelijk dat er een e-mail ging volgen met een PostNL label. In die e-mail is zowel een barcode alsook een label te vinden. Die PDF bijlage met label is bij Apple Mail wat zoeken. Als de machine picobello schoon, compleet en voor het oog ongebruikt wordt ingeleverd, dan ontvang je zonder gedoe de dag na het versturen al een bevestiging dat het volledige bedrag wordt terugbetaald. Zelfs al heb je 2 weken allerlei testjes gedraaid met het elektrisch apparaat. Het schrijven van een review is onmogelijk in een browser met privacy instellingen. Allerhande derde partij javascript meuk lijkt vereist te worden. Tenminste na het invullen kon ik niets versturen en kreeg ik geen foutmelding. Zonde van de tijd om daar überhaupt te proberen te reviewen.

De volgende dag door PostNL geleverd vanuit een magazijn in Tilburg. Helaas zonder verpakking om de doos. Dat scheelt gewicht, maar is niet echt fijn bij een retour. Het oorspronkelijke verzendlabel verwijderen gaat uiteindelijk wel, maar is niet heel gemakkelijk.

Van de mensen moet je het bij Coolblue niet hebben. Ook als de productspecificaties op de website klinkklare onzin bevatten, is er geen link om dergelijke omissies te melden. Wat dat betreft doet het verschrikkelijke Amazon het beter.

Super goede customer experience online, netjes geleverd de volgende dag! volledig volgens de verwachting zoals altijd bij Collblue.

Netjes geleverd de volgende dag! Keurig verpakt. Mailtjes ter ondersteuning over de leverings informatie.

Ik koop een dolce gusto voor €106 dag later staat hij voor €99 vind dit niet kunnen is pech zeggen ze

Op tijd goed verpakt vriendelijke bezorger was goed te volgen via website

Kunt geen e-mail adres vinden om iets te vragen allen standaard antwoorden

CoolBleu was de enige winkel welke het type welke ik wilde leverde. Wat dat betreft had ik weinig keus qua leveramcier.

Bij CoolBlue besteld gezien zij ook op Zondagen leveren zonder daar extra voor te rekenen. Levertijd wordt netjes van te voren vermeld, en +/-15minuten van te voren doen ze nog een belletje dat ze er bijna zijn. Product is netjes binnen neetgezet en de oude retour genomen. Niks op aan te merken.

Ik had Super Mario Galaxy 1+2 voor de Nintendo Switch besteld, deze was voor €52,00 te koop bij Coolblue, ik had van het werk als kerstpresentje een waardebon voor Coolblue, dus dit kwam meteen mooi van pas.

Ik had de game woensdag avond besteld, en donderdag middag had ik hem al netjes ontvangen met DHL. Game werd in een kartonnen envelop verstuurd, en daar paste de game perfect in. Via de mail prima op de hoogte gehouden worden.

Spel besteld bij coolblue er stond (vandaag besteld morgen in huis) ze zeiden de dag erna ook dat het zou komen. Vervolgens 4 dagen later en zit er nog steeds op te wachten ze zeggen steeds het komt morgen etc etc maar dit is echt afschuwelijk. Besteld als verjaardagscadeau maar verjaardag al geweest. Ik zocht expres eentje die de volgende dag binnen zou komen zodat ALS het vertraagd werd ik nog wat speling had maar dit is wel erg lang. Naar dit. Volgende keer ga ik mijn bestelling zeker ergens anders plaatsen

Te laat en heb het nog steeds niet heel naar

Een week geleden bestelde ik een monitorarm en een MSI monitor. Dit werd echter een drama. Nadat ik de volgende dag al te horen kreeg dat de monitor verkeerd gepickt is en dus nog langer op zich liet wachten dan de beloofde "volgende dag in huis". Toen werd het feestje nog mooier. De monitorarm is wel gelukt om de volgende dag te leveren, maar helaas was deze niet compleet dus kon ik weer zelf terug sturen, zodat deze omgeruild kon worden.

De monitor heeft 4 dagen op zich laten wachten, en tot mijn verbazing toen ik de verpakking zag... De monitor was niet eens van hetzelfde merk. Klantenservice was totaal niet service gericht en kon mij geen passende oplossing bieden. Daarom gaat de toch al verkeerde monitor terug, en zal ik de correcte monitor bij Megekko bestellen, want daar snappen ze wel wat service is.

Verzending is dus 50-50. 1 op tijd maar niet compleet, en de ander meerdere dagen te laat.

Niet service gerichtg. Meerdere medewerkers gesproken, en ze werden steeds minder service gericht.

Ik was op zoek naar een nieuwe tv. En zag een mooie aanbieding bij CoolBlue van een Samsung tv met Soundbar. Ik had een Samsung 65 inch en een soundbar 5.1 met subwoofer.

Ik had het op zondag de 21dec. besteld. Door de drukte van kerst en omdat ik zelf ook een paar dagen niet kon. Was de eerste mogelijkheid op 28 dec. Dat kwam mooi uit die dag had ik niks gepland. De dag ervoor kreeg ik een mail met een ruim tijdslot. Tussen 10 en 18 En in de nacht/ochtend kwam een tijdslot van 1 uur deze was van 12.10 -13.10.
Ool kreeg ik een mail dat de verzending van de soundbar later werd schijnbaar was dat niet uit hetzelfde depot.
De dag zelf belden ze al om 11.55 dat ze er binnen 15 minuten zouden zijn. Waren 2 aardige jongens die de tv netjes in de gang hebben gezet. En nog uitleg gaven over als ik de tv niet ok vond ik alles nog 30 dagen moest bewaren. En ook of ik verder nog vragen had. Die had ik niet.

2 dagen later kwam de soundbar via DHL.

Ben zeer tevreden met hoe alles is gegaan.(94215267)

Scorekaart voor Coolblue.nl