Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenEOS R+adapter+RF 28-105mm F4 en een HOYA filterkit besteld online en in de superstore Antwerpen afgehaald.
Donderdag avond besteld en dinsdag e-mail ontvangen dat de kamera in de winkel klaar lag om op te halen. Niet supersnel, maar hij was dan ook niet voorradig in de betreffende winkel. Gekozen voor afhaling omdat de winkel in de buurt is en ik geen risico's wil nemen met iets duur en fragiel te laten leveren aan huis.
Kamera Express had de scherpste prijs van online winkels die niet vanuit bv. China leveren. Een camera is een grote investering en als er iets misloopt, ben je beter af met een bedrijf met een fysieke winkel dan een schimmige online winkel in het buitenland die niet op je E-mails antwoordt. Ook geen verrassingen zoals douane kosten en BTW die je aan de postbode moet bijbetalen bij levering.
Nog een doorslaggevende reden om bij Kamera Express te kopen: 2+3 jaar extra garantie indien je een review schrijft. 5 jaar garantie dus om je eerlijke mening te geven.
Algemeeneen prachtig fototoestel gekocht. Omdat het plots uitverkocht bleek heb ik een nieuwer type kunnen aankopen met een financiële tegemoetkoming. Vriendelijk personeel.
Verzendingben het toestel in de winkel gaan uithalen
AlgemeenAl jaren de scherpste prijzen. Vaak met verschillende acties en bijkomende incentives (gratis cursus, extra garantie).
Levering correct en verzorgd.
AlgemeenNa lang vergelijken heb ik uiteindelijk gekozen om mijn aan koop te doen bij kamera express. De gratis basiscursus en nabewerking bij aankoop van mijn systeem kamera waren een beslissende factor.
VerzendingHet fototoestel was verpakt in zijn originele doos en dan ineen transport doos gestoken. De lens was los verpakt zonder doos wel in folie gewikkeld, dit vind ik wel vreemd voor iets fragiel als een lens.
AlgemeenBinnen gestapt in de winkel gelijk geholpen en de nodige uitleg gekregen, vriendelijk dame met kannis van product dat ze verkoopt.
Na de uitleg toestel gekocht en tevreden naar buiten gewandeld.
AlgemeenZeer concurrentiële prijzen en snelle service. Heb de Fujifilm X-T3 bij Kamera Express kunnen kopen voor €1187.
VerzendingDe doos kwam beschadigd toe, maar het product was nog perfect in orde.
AlgemeenHeb mijn Lumix G80 inclusief lens MFT 12-60mm F3.5-5.6 gekocht in de winkel in Gent. De lens was niet in voorraad maar kon alles enkele dagen samen afhalen.
KlantenserviceBen zeer tevreden over de aankoop en bijzonder over de hulp die ik kreeg van Leander. Ik zal hier zeker nog terug komen en aanbevelen aan vrienden.
Algemeenvanaf het moment van bestellen tot de levering aan huis is alles vlot verlopen (+/-15uur). naderhand heb ik nog 2 keer gemaild en telkenmale een snel antwoord gekregen.
VerzendingMijn fototoestel werd in goede staat en degelijk verpakt, correct afgeleverd binnen de vooropgestelde termijn.
KlantenserviceNa de levering heb ik 2 mails met een vraag gestuurd omtrent het product en elke keer zeer snel een duidelijk antwoord erop gekregen. bijna op chatsnelheid
AlgemeenObjectief gemakkelijk kunnen reserveren via e-mail. Zeer snel bevestiging gekregen van deze reservatie. Zeer vlotte afhandeling in de winkel. + 5 jaar garantie in ruil voor een review.
AlgemeenHeb de camera nog niet gebruikt, het is een kerstcadeau. Moest een review maken om mijn 5jaar garantie te krijgen
AlgemeenDe prijs was de laagste, de extra's het omvangrijkst, de site is duidelijk, wat wil ik nog meer?
KlantenserviceOp mijn vraag per email gesteld had ik na een paar uurtjes een duidelijk antwoord,
AlgemeenEr is veel keuze, de prijzen zijn goed en de bestelling loopt vlot. Op tijd geleverd!
VerzendingGeleverd zoals voorzien, zoals altijd!!
AlgemeenUitgebreid aanbod en talloze extra's zoals gratis cursussen. Ik heb hier een camera besteld en deze werd geleverd samen met de accessoires zonder problemen.
In Belgie kan er wel enkel rechtstreeks thuis geleverd worden en dat is vervelend als je niet veel thuis bent.
AlgemeenOverzichtelijke website
Zeer uitgebreid gamma producten
Duidelijke productbeschrijving en specificaties
Concurrentiële prijszetting
Correcte afhandeling
Voor verschillende producten (bv. monitors) zijn er weinig tot geen reviews te vinden van klanten
AlgemeenDeze winkel biedt de producten aan tegen een goede prijs, levert snel en correct en biedt zelfs gratis cursussen aan.
VerzendingHet product werd snel en correct geleverd
AlgemeenIk ben zeer goed en vlot geholpen door het personeel van de winkel te GENT. Het personeel beschikt over een uitstekende kennis van de producten die te koop worden aangeboden en kunnen zonder veel problemen de PRO's & CON's van verschillende producten opsommen. De hulp van het personeel maakt het voor de klant makkelijker om een keuze te maken, zeker indien men op zoek is naar een item waarvan er verschillende modellen en types bestaan.
KlantenserviceZeer hulpvaardig personeel met een uitstekende productkennis!
AlgemeenBetaald in de winkel. Factuur wordt opgestuurd per email zodat men geen bonnetjes moet bijhouden. Men vraagt NIET om je identiteitskaart in te lezen zoals bij Mediamarkt. Super!
VerzendingIk verkies meestal om prijzig materiaal op te halen in de winkel. Dit verloopt zeer goed. Voorraadstatus op de website is acuraat.
KlantenserviceKlantendienst per telefoon is vlot.
AlgemeenDuidelijke site, de bestelling is makkelijk te plaatsen en er zijn handige filters om de producten makkelijker te vinden.
VerzendingProduct op tijd geleverd. Het kwam meteen de volgende dag aan. Alles was goed verpakt en is zonder beschadiging aangekomen.
AlgemeenAl meermaals een product gekocht bij Kamera Express en telkens heel tevreden over de service. Degelijke producten, ruim assortiment, goede verhouding prijs-kwaliteit. Medewerkers staan steeds klaar met advies en kritische opmerkingen. Snelle en correcte afhandeling van bestellingen en steeds interessante acties.
VerzendingSnelle verzending, zorgvuldig ingepakt.
KlantenserviceStaan steeds klaar met advies en tips.
AlgemeenBij elke bestelling heb je de dag nadien uw gerief in huis. Bij eventuele vragen kan je altijd terecht op hun facebookpâgina of via messenger en je krijgt onmiddelijk proffesionele en de juiste informatie !!! Echt TOPservice bij Kamera Express !!!
KlantenserviceAltijd klaar om u te helpen op een zeer proffesionele en heel vriendelijke manier !