Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenzeer voordelige prijs bij jullie. topper !
heel veel materiaal en toestellen ter plaatse. topwinkel.
AlgemeenTijdens de solden online een LG OLED C8 besteld voor €1099, de laagste prijs die op dat moment te vinden was. Vrijdag besteld en dinsdag erop was hij beschikbaar in de winkel.
Ik heb gekozen voor afhaling in de winkel in Gent en alles verliep zeer vlot. Klantenservice nog niet nodig gehad.
AlgemeenDuidelijke informatie, personeel had verstand van zaken. In de winkel hadden ze alles wat ik nodig had.
AlgemeenSony Alpha 6400 aangekocht in de winkel te Antwerpen. Voor de aankoop waren we al een keer informatie gaan vragen in de winkel. Een verkoper heeft ons toen een zeer uitgebreide en eerlijke uitleg gegeven welk toestel geschikt was voor ons, als beginnende fotograaf. Na 2 nachtjes erover te slapen hebben we onze keuzen gemaakt en hebben het toestel meteen mee naar huis genomen incl laagste prijsgarantie.
VerzendingHet toestel was reeds binnen dus konden deze meteen meenemen.
KlantenserviceDe verkopers nemen absoluut de tijd om een uitgebreide en eerlijke uitleg te geven.
AlgemeenKlanten service zeer goed. ik kon meteen met een medewerker chatten die me goed kon helpen met mijn bedenkingen. Leveringstermijn was ook zeer kort en toen ik er niet was hebben ze het gewoon bij de buren afgeleverd zodat ik met track en trace makkelijk de TV kon vinden. zeer goede ervaring
VerzendingZeer snelle levering
AlgemeenAangename winkel en vlotte bediening. Soms kan het er wel heel druk zijn.
Personeel is ook goed op de hoogte van alle producten.
We zijn het zelf gaan afhalen in de winkel.
KlantenserviceKlantgericht zeer goed.
AlgemeenDoor waterschade had ik grote kosten aan mijn Olympus camera, na een raming te maken van de kosten toch gekozen om het kapotte toestel te vervangen door een nieuwe camera...
Door de deskundige en behulpzame medewerkers van de winkel in Turnhout een uitstekende keuze kunnen maken!
AlgemeenVoor de tweede maal een bestelling geplaatst. Nu voor een 65inch Oled TV. Bieden dit model aan de laagste prijs. Online gemakkelijk en eenvoudig te bestellen.
VerzendingVeel beter kan het niet. Op een avond deze TV besteld, en nog geen uur al gebeld om te vragen wanneer deze kan geleverd worden, de volgende dag. (block van 2 uur). En inderdaad , de levering was gebeurd op het afgesproken slot.
Top.
AlgemeenVandaag naar Kamera Express te Turnhout geweest voor een compactcamera. Er werd geluisterd naar mijn wensen. De verkoper bood mij verschillende camera's aan die hieraan voldeden. Ik koos uiteindelijk de Sony Cybershot DSC-HX90V. Er werd mij uitgebreid toegelicht welke functies de camera heeft, wat de voor- en nadelen zijn ... De verkoper kwam zeer professioneel over. Ik raad de winkel iedereen aan. Ik kan niet wachten om de wereld in te trekken om mijn camera verder te beproeven.
AlgemeenToestel Sony A 7 II met Kitlens 28-70 was nog op voorraad in de winkel te Gent. Korte wachttijd in de winkel met snelle afhandeling. Korting op andere meegekochte artikels.
KlantenserviceVerkoper was correct en probeerde me bv. niet andere items te verkopen waar ik niet naar vroeg.
AlgemeenVriendelijke bediening. Goede uitleg gehad. Ik kreeg op elke vraag een antwoord. Niet lang moeten wachten in de winkel.
VerzendingMijn toestel was goed ingepakt.
KlantenserviceZeer goede service gehad.
AlgemeenOp zoek naar SmartTV van LG. Nergens goedkoper dan op Kamera Express.
Bestelling ging zeer vlot alsook betaling zonder problemen verlopen.
Zoals op hun site staat vermeld houden ze zich aan hun belofte dat de TV de volgende dag geleverd word. 18u50 besteld => volgende dag reeds goed verpakt geleverd
KlantenserviceKlantendienst was zeer vriendelijk. Toch één minpuntje: Omdat ik niet thuis zou zijn, had ik gevraagd de levering 3 dagen uit te stellen. Er werd me beloofd dat dit ging gebeuren maar toch werd de TV de volgende dag geleverd aan de buren.
AlgemeenIk heb veel ervaring met Kamara Express, ik kocht een camara, maar na enkele dagen merkte ik een defect op. Ik stuurde de camara retour en na een paar dagen stuurde ze een nieuwe camara zonder aarzelen! Goede service bedankt!
AlgemeenBestelling werd online geplaatst, omdat ik wist wat ik wou, en de leveringstermijn zou tot drie dagen duren . Vermits ik blijkbaar het laatste toestel van de zaak kocht belde ik reeds na de eerste dag om wat zekerheid. Men heeft mij er van verzekerd dat ik maandag , de derde dag , mijn bestelling in de Superstore van Dilbeek mocht ophalen. Zo geschiede , ik kreeg de verlossende mail. Toestel stond netjes klaar voor mij. De extra verpakking mocht ik gerust achterlaten.
Vandaag in Dilbeek, in het verleden reeds meermaals besteld bij Kamera Express en telkens een zeer goede en correcte levering ontvangen . Ook in Antwerpen. Verder ook tevreden over de prijs die volgens mijn volledig markt conform is .
geleverd volgens de afspraak
Klantenservicesnelle en correcte overhandiging van het toestel
AlgemeenVandaag een systeemcamera gekocht. Goede klantenservice, ze hebben me zeer goed te woord gestaan. Ik ben heel tevreden.
AlgemeenEen schitterende kameraspeciaalzaak met 100% vakbekwame medewerkers. Daarbij zijn die medewerkers 1 voor 1 vlotte en aangename mensen die geduldig luisteren en duidelijk en korrekt antwoorden op al uw vragen. U gaat hier buiten met de voor u ideale kamera, met alle nuttige informatie en met een heel goed gevoel. Eénmaal Kamera-Express, altijd Kamera-Express.
AlgemeenBetaling en bestelprocedure ging vlotjes, duidelijke informatie en lay out. Mogelijkheid tot betaling via PayPal zou wel nog een mooie optie zijn.
VerzendingGoede communicatie, firma belt je op om leveringsdatum te bespreken. zeer stipt geleverd op het afgesproken tijdstip.
AlgemeenUitstekende en snelle service. Groot aanbod van fototoestellen en ander fotomateriaal. Deskundig en heel vriendelijk personeel.
AlgemeenIk heb een Sony A7III camera besteld en laten leveren in de winkel in Gent; ging zeer vlot. De website is zeer overzichtelijk. Het is trouwens niet de eerste keer dat ik hier bestel.
VerzendingProduct werd geleverd in de winkel in Gent; ging zeer vlot. Ik heb in de winkel ook nog extra ondersteuning gekregen voor andere vragen die ik toen had.