Coolblue.be

Gebruikers over webshop Coolblue.be

Duidelijk uitleg, reviews zijn fijn, prijs is goed, zeer ruim aanbod, leuke aanbieding erbij voor een powerbank

levering zoals beloofd, netjes ingepakt,

perfecte afhandeling van de bestelleing; werd steeds per mail geïnformeerd over de stand van zaken

Prima op alle gebieden ! Ik ben echt tevreden met die firma. Ik ben Franstalig maar gemakkelijk om alles te verstaan

heel goed !

Een uitgebreid aanbod in alle denkbare sectoren. Ik denk dat ik nog steeds niet alle "winkels" heb gezien. Prijzen zijn concurrentieel, één keer wat duurder, dan weer de goedkoopste.

Zondagnamiddag besteld, zondagavond een mailtje dat mijn bestelling klaar was en maandag voormiddag geleverd. Ik denk niet dat het sneller kan.

Snelle levering en snelle reacties op vragen of opmerkingen.
Uiterst goede service na verkoop. Het product is ook perfect. Wat kan men meer verlangen?

Ik heb het factuurbedrag via overschrijving vooraf moeten betalen. Mag ik de volgende keer gewoon met mijn VISA-kaart betalen? Bij voorbaat dank.

Ik signaleerde dat mijn VISA-kaart werd geweigerd. De medewerker was vriendelijk en gaf me wat nuttig uitleg.

Bwaja wa kunde der van zeggen e. Die gasten leveren ewoon altijd mega snel en tis nog ni te duur ook. Gewoon goeien service aja, ook alst er iet nie goe is stuurde et gewoon were, no problemo.

Kunde ni veel van zeggen e, savonds ten 11en besteld en smorgens om 9u aan u deur. Like wtf gast hoe rap kan het gaan. :D gewoon fucking zalig aja.

Khad keer iet besteld da ni goe paste op iet en kheb die via Facebook, ja gewoon op facebook eh, een bericht gestuurd en BAM jonge die kerels antwoorden direct enal paar mails mee wa uitleg en bons voor te printen gehad. Hup dag nadien tspel in de post afgegeven en gratis weer gestuurd. :D wie doet er da wa.

Uitstekende webshop, levering op tijd, ook op zondag. Verpakking ok. Nog nooit problemen gehad met Coolblue.

Zeer duidelijke en overzichtelijke site, met voldoende bijkomende informatie. Alles verliep heel vlot, duidelijk bestelproces.

Goede communicatie na plaatsen bestelling, levering zoals beloofd.

Prima communicatie na bestelling, geen andere ervaring met klanten- of klachtenservice

er zijn meerdere opties beschikbaar, dit is duidelijk aangetoond stap voor stap om het gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen

Op zaterdag avond besteld en zondag al in huis => TOP

de catalogus van coolblue is goed toegankelijk met duidelijke beschrijving van het product en de verschillende opties.

's avonds besteld en de voormiddag erna geleverd, beter kan moeilijk

goed georganiseerde winkel, vriendelijk personeel

De website van Coolblue bevat correcte productbeschrijvingen en laat toe om de beschrijvingen van meerdere toestellen te vergelijken. Aldus kom je tot het toestel dat het beste bij jouw situatie ligt.

Coolblue biedt uitgebreide leveringsopties aan. Goede feedback. Steeds verrassend hoe snel dit verloopt. De betaling deed ik 's avonds. Het pakket was in de voormiddag nadien al beschikbaar in het postpunt.

gemakkelijk te bestellen, eenvoudig te zoeken, directe levering, goedkoopste prijs, wat wens je nog meer?

Zoals steeds. Perfect ! super snel en professioneel. Kan niet beter. Heb nu mijn 15 woorden

Sneller dan de bliksem

Slechts 1 -puntje. Tijdens het bezoek gingen we wachten aan de balie en na enige tijd riep men het volgende nummer af.
Dit had ik niet. Misschien beter de nadruk leggen dat men een ticket moet nemen. Ook evt een melding aan de balie zelf.

Ik ben heel tevreden over de volledige cyclus. Het is een gemakkelijke website om uw product terug te vinden, de betaling loopt correct.

De bestelling zou de volgende dag vanaf 11h op het afhaalpunt zijn, om 9h30 mocht ik het reeds afhalen.

Perefect product, perfect besteld, snel betaald, en snel geleverd. Zoals altijd voor Coolblue: 5/5! :D

Voldoende duidelijke info op de site, correcte afhandeling pakketten en retours. De filmpjes van de medewerkers en de aanraders van de specialisten zijn een gemakkelijke hulp bij het kiezen.

Zodra de bestelling geplaatst wordt je geinformeerd over de stand van zaken. Het pakket werd netjes afgeleverd.

Elke vraag wordt beantwoord, advies is waardevol en een klacht wordt au serieux genomen.

Ik kon snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen, betalen en ook meteen correct ontvangen. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk

Zoals eerder vermeld heb ik alleen maar lof. Een goede behandeling van bestelling en eventuele vragen. Een aanrader

Zeer vlotte bestelling via de website, goede prijs en kwaliteit, levering volgens de beloofde termijn.

Prima levering, alles erop en eraan, in perfecte staat en verpakking.

Gemakkelijk en goede service. De levering is altijd perfect in orde, snel en goedkoop geregeld!

alles verliep vlot om de programma's te installeren en email terug te plaatsen.
Een snel werkende laptop

Een zzer goed toestel met alles ter op en er aan. Een vlotte levering van de laptop door Bpolst.

Het niet aan te te merken heb geen slechte ervaring met de klachteservice want heb nog geen klacht moeten opstellen.

Scorekaart voor Coolblue.be