Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb een paar oortjes gekocht. Zijn waren ongelooflijk goedkoop, werkt perfect en ik ben zeer tevreden met de aankoop en de uitstekende service.
VerzendingDe levering was erg snel; het kwam de volgende dag al aan. Geweldig! Ik heb absoluut geen klachten.
AlgemeenVoor mijn nieuwe NAS kon ik elders niet terecht in deze lastige tijden rond RAM en SSD en ik zag dat Megekko het wel op vooraad had. Dit is mijn eerste ervaring met Megekko en het zal waarschijnlijk niet de laatste zijn.
De website ziet er simpel en overzichtelijk uit. Zoals computerwebshops er meestal uit zien. De producten zijn makkelijk te vinden en bevatten veel productinformatie.
Zowel de bestelling en betaling ging ook goed. Fijn dat je voor zowel de betaling als de verzending meerdere mogelijkheden hebt om je bestelling mee af te ronden.
Na de bestelling wordt je in verschillende mails op de hoogte gehouden van je bestelling en bezorging.
Tijdens deze ervaring heb ik twee bestellingen geplaats om bepaalde bestellingen te scheiden. Ik had mijn bestellingen in het begin van de avond
geplaatst en ik had het de volgende middag in huis.
Beide pakketten waren zeer netjes verpakt en binnenin waren de producten beschermd met beschermingsmateriaal. Zoals ik het graag wil zien.
AlgemeenNa lange tijd wat het weer tijd voor nieuwe hardware voor mijn p.c.
Ik heb bij Megekko de GIGABYTE X870 AORUS STEALTH ICE moederbord besteld.
De ene dag besteld - de volgende dag had ik het moederbord in huis! Geweldig!
Keurig verpakt in een grote omdoos met luchtzakjes.
De doos van het moederbord had nog geen krasje!
Voor velen maakt dat niet uit - maar voor mij betekend het zorg voor je producten en het oog op de klant.
AlgemeenThe Box PC besteld. Perfect samengesteld door Megekko, hoog kwalitatieve producten en een uitstekende tutorial op het YouTube kanaal van Megekko om de PC in elkaar te zetten.
VerzendingSnelle verzending. Producten keurig ingepakt met beschermingsmateriaal in de verzenddoos. Leuke extra’s toegevoegd, zoals flyers en kortingscodes.
KlantenserviceUitstekende klantenservice. Dit was de eerste keer dat ik mijn eigen PC ging bouwen, dus ik liep tegen 2 problemen aan die Megekko kosteloos heeft onderzocht en verholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel en een fijne wachtruimte in de shop. Ik koop vanaf nu al mijn PC parts bij Megekko!
AlgemeenNieuwe CPU en moederbord gekocht. Megekko was noet de goedkoopste maar wel de meest vertouwde winkel waar ik wilde bestellen.
VerzendingVerzending was snel geregeld. Laat op de dga besteld en de volgende dag al in huis!
KlantenserviceGeen contact mee gehad. Maar lees goede ervaringen van mensen die wel contact hebben gehad.
AlgemeenGemakkelijk en courante betalingsmogelijkheden.
Eventuele terugbetalingen voor retours verlopen vlotjes.
Met andere woorden is dit prima.
Super verzending.
Netjes getraceerd, verpakt en geleverd.
Gewoon weg toppie.
Retours worden netjes afgehandeld nadat deze via de website zeer gemakkelijk zijn aangemaakt.
AlgemeenHet was heel makkeijk om iets online te kopen en het is de eerst volgende werkdag hee aangekomen.
VerzendingDe video kaart (de 9070xt) is heel aangekomen en het is de juiste product
AlgemeenIk bestel hier al jaren en ga hier ook blijven bestellen, altijd goede prijzen, altijd goed service. Goede communicatie indien producten niet op stock zijn.
VerzendingLeveringen zijn altijd mooi op tijd, zelfs in België. Meestal de dag nadien.
KlantenserviceSnelle en oplossingsgerichte klantendienst. Product defect of beschadigd door transport, snel en correct opgelost.
AlgemeenBestellen bij Megekko is altijd een feest. Zeggen wat ze doen en die wat ze zeggen.
VerzendingVerwachting en levering komen altijd overeen. Netjes verpakt en vooral safe.
AlgemeenNieuwe GPU gekocht, duur spul tegenwoordig maar met prijzen weer in de lift toch maar even ogen dicht en op 'Bestellen' geklikt. Voor de meest geschikte uitvoering was Megekko net niet de goedkoopste optie maar wel voor mij de meer vertrouwde shop.
VerzendingZondag besteld, volgende dag al in de pakketautomaat, en goed verpakt met luchtzakjes.
AlgemeenAlles voor mijn nieuwe systeem hier gekocht. Wilde het liever op een plaats kopen dan afzonderlijk op verschillende plaatsen. Prijs viel mee en de levering was dag erna in belgie geleverd.
VerzendingHad eerlijk niet verwacht dat vet dag erna geleverd zou worden omdat ik het laat in de avond nog had besteld.
KlantenserviceEerdere ervaringen waren positief ivm terugsturen en de uitleg die ik kreeg.
AlgemeenHallo,
De beste PC en PC onderdelen en software vind je gewoon bij Meggeko.
Geweldige service en prima verwerking van alle bestelde onderdelen, alles komt altijd zo als belooft op tijd binnen, en netjes en secuur verpakt!
Ondank dat hier in onze woonplaats 2 PC onderdelen shops zijn , bestel ik toch elke keer weer bij mijn Meggeko!
Ik ben nu 70 jaar, maar nog steeds is mijn hobby Computers herstellen of uitbreiden of geheel nieuwe Game PC 's te bouwen, en hoop dit nog lang te blijven doen.
Ja zzo als jullie moto is : Wij hebben er verstand van !!!
Dus ik zeg, Meggeko blijf bestaan zodat wij kunnen blijven genieten en bestellen van jullie onderdelen, service, en geweldige winkel !
Ik heb er geen ander woord voor: in 1 zin gewoon prima en alles netjes en veilig verpakt!
KlantenserviceMeestal als ik iets heb , een probleem of klacht ( gelukkig niet veel) dan wordt het perfect opgelost.
Algemeenal langer trouwe klant bij megekko. aantal keer contact gehad met de klanten service in het verleden gezien disken DOA waren, altijd goed geholpen en nieuwe producten toegestuurd gekregen. dit is voor mij ook een grote reden dat ik vaak een paar euro extra uitgeef om bij megekko te bestellen!
Verzendingaltijd snelle levering. netjes en secuur ingepakt. doos ook leuk aangekleed met een grapje vaak.
Klantenserviceaantal keer contact gehad met de klanten service in het verleden gezien disken DOA waren, altijd goed geholpen en nieuwe producten toegestuurd gekregen. dit is voor mij ook een grote reden dat ik vaak een paar euro extra uitgeef om bij megekko te bestellen!
AlgemeenDe juiste producten gevonden die ik wou het werkt goed en is snel bezorgd erg tevreden over het product
Verzendingkwam snel binnen zondag besteld maandag in huis ik ben erg tevreden over het product
AlgemeenFractal Design Scape besteld bij Megekko. Naast dat ze de beste prijs boden was er tot 22.30 de optie voor bezorging de volgende dag. Aangezien het 21:45 was kwam dit goed uit. Snel verzonden en ook snel binnen. Wederom een prima ervaring met Megekko.
VerzendingArtikel is een 1.5 uur na betaling verzonden en de volgende dag einde van de middag bezorgd. Prima verlopen zo.
AlgemeenGeen enkel probleem ondervonden. Ook een makkelijke vergelijkingstool op hun website die prijzen onderling vergelijkt. Enige probleem dat ik wel ondervond is dat je bvb enkel AMD gpu’s kan vergelijken met AMD gpu’s, en niet met bvb Nvidia gpu’s.
Ik ben al enkele maanden fan van Megekko maar merk ook steeds vaker dat hun prijzen vaak het goedkoopst of het dichtst bij de goedkoopste prijs zijn.
Het Corsair Keyboard dat ik eerst op het oog had was maar liefst 100€ goedkoper dan andere webshop, maar ik heb uiteindelijk toch een goedkoper model gekocht dat nog steeds goedkoper was dan andere webshops.
Laatste tijd enkele bestellingen geplaatst omdat ik mijn case wat wou customisen. Eerste bestelling had wat vertraging, maar hier werd snel en duidelijk over gecommuniceerd. Bestellingen daarna waren exact zoals beloofd, besteld voor 22u30, volgende dag in huis, zelfs als ik een afhaalpunt verkoos in plaats van rechtstreeks aan mijn deur. Bij veel webshops betekent een afhaalpunt, in mijn ervaring, automatisch een dag vertraging, hier niet.
Bestellingen zijn steeds goed verpakt, altijd met plastic airbags bij die ervoor zorgen dat mijn producten niet eens konden bewegen in de doos. Persoonlijk, als ik nog tech-related aankopen doe kijk ik altijd eerst hier.
AlgemeenHet was niet de eerste keer dat ik iets bestelde op Megekko. Toen ik het gezochte toetsenbord via Tweakers als goedkoopste bij Megekko vond, was het een no brainer de bestelling dan ook daar te plaatsen.
Op de webshop en de levering valt verder niets af te dingen, zeker een aanrader!
Perfect verpakt, met korte vertraging geleverd maar dat was overmacht (sneeuw en gladheid).
AlgemeenIk heb onlangs de Lian Li Lancool 217 besteld bij Megekko en ben bijzonder tevreden over de hele ervaring. Ik plaatste mijn bestelling op zondag en tot mijn verrassing werd de kast al maandag geleverd. Dat soort snelheid zie je niet vaak meer.
De verpakking was netjes, het product volledig onbeschadigd en precies zoals beschreven. De communicatie rond de bestelling en levering was duidelijk en up‑to‑date, waardoor ik op elk moment wist waar mijn pakket zich bevond.
De Lancool 217 zelf is een prachtige, solide behuizing en Megekko heeft het hele proces van aankoop tot levering vlekkeloos laten verlopen.
Kortom: uitstekende service, scherpe prijzen en razendsnelle levering. Aanrader.
AlgemeenOver de monitor:
De monitor is van goede kwaliteit: netjes afgewerkt, geen defecten, en het beeld is scherp en helder en nog 400hz refreshrate. Hij voldoet volledig aan de beschrijving. Ik ben tevreden met de aankoop.
De levering was snel en zonder problemen: de monitor kwam op tijd aan, was goed verpakt en in perfecte staat. De zending was voorzien van een track-&-trace code, waardoor ik alles makkelijk kon volgen.
AlgemeenIk heb mijn RAM en CPU-koeler bij Megekko gekocht omdat de RAM-prijzen op hun website aanzienlijk lager waren dan bij andere winkels, in sommige gevallen €200–€400 goedkoper. Dit waardeer ik vooral tijdens de huidige RAM-schaarste. De website maakt het eenvoudig om RAM te zoeken en te filteren op specificaties, waardoor ik snel de beste keuze voor mijn systeem kon maken. Het bestel- en betaalproces verliep soepel en duidelijk.
VerzendingDe bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Zowel het RAM-geheugen als de CPU-koeler kwamen in perfecte staat aan. De CPU-koeler presteert goed en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.