Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ging nieuwe pc bouwen, upgradesetje overgenomen van medetweaker.
Zou op zaterdag bezorgd worden.
Op vrijdagavond om 21.00 u Cpukoeler besteld bij Megekko, werd zaterdag om 14.00u bezorgd!
Kon ik lekker aan de gang en kon ik 16.00u lekker Youtube kijken.
Bedankt Megekko voor de supersnelle bezorging van de Coolermaster Hyper 212 cpukoeler.

Perfect verpakt, supersnel geleverd voor redelijke prijs.dankjewel Megekko Top.
Fijn zakendoen

Heb geen contact gehad met klantenservice.
Heb iets besteld; werd supersnel perfect verpakt geleverd.
Prijs viel reuze mee.

Volledige computer besteld in onderdelen, echter is gebleken (nadat er een specialist 4 uur is bezig geweest) dat een van de RAM kaarten defect is. Kan gebeuren, melding gemaakt. krijg ik als antwoord "het is doorgestuurd naar de leverancier ter beoordeling". Nu week verder en heb nog steeds niets gehoord.
Allemaal logisch en te verklaren, maar het is een redelijk essentieel onderdeel om de nieuwe computer te laten draaien. zou snellere service verwachten.

Krijg je een Voucher om de Borderlands 4 gamebundel te downloaden, werkt de code niet. Melding van gemaakt en dan krijg je dit: Wat vervelend te vernemen dat het niet lukt je de actie te claimen!

Bij Megekko zijn wij blij als retailer je te mogen voorzien van de code bij de bijbehorende actie producten. Wij gaan echter niet over de activering van de acties en hebben hier ook geen kennis van.
Hierdoor kunnen wij je helaas niet helpen bij dit probleem.

Voor vragen over de activering en verkrijging van de promotie kun je het best contact opnemen met de leverancier van de actie.

Ik koop toch bij Megekko??

Verzending is oke, RAM zou 4 tot 5 dagen levertijd zijn. Echter werd aanmerkelijk langer.

Defecte RAM. 4 uur specialist aan het werk geweest die uiteindelijk heeft gevonden. Na een week nog geen reactie. RAM is redelijk belangrijk in een nieuw gebouwde computer.

Tevens over de voucher als antwoord:

Wat vervelend te vernemen dat het niet lukt je de actie te claimen!

Hierdoor kunnen wij je helaas niet helpen bij dit probleem.

Ik koop toch bij Megekko?

Het is gemakkelijk om tijdens het bestellen een account aan te maken. Je komt dan weer terecht in het bestelproces.

Producten zijn altijd goed verpakt, komen aan wanneer gezegd wordt dat ze aan komen en werken tot nu toe altijd goed.

Genoeg keuze in componenten alles goed beschreven. Betaling duidelijk snel door alle staplen heen. Erg fijn

alles netjes de volgende dag geleverd voor 14uur binnen meteen inelkaar gezet werkt top.

MeGekko, altijd goede ervaringen mee! Goede prijzen, als er iets op voorraad staat, wordt het ook gewoon geleverd. Duidelijke website.

De volgende dag in huis is ook de volgende dag in huis. Goed verpakt, prima in orde.

Jij hebt er duidelijk verstand van! is de "wapenspreuk" van het bedrijf.

Op de site is altijd voldoende juiste informatie te vinden dus ook als je een newbee bent kun je door zorgvuldig te lezen snel leren.Clean, correct en vooral heel duidelijk. Vooral als je een account aanmaakt gaat er een wereld voor je open.

Laatst een schitterende ASUS I9 laptop bij MEGEKKO gekocht, deze keer een mooie monitor om optimaal te kunnen gamen. alles snel en in perfecte staat compleet geleverd gekregen.Werkt fantastich.

Ben heel blij met MEGEKKO.

stevig verpakt bovenkant extra van MEGEKKOtape voorzien, geen poespas en keurig op tijd!

eens SSD teruggestuurd omdat ik er duidelijk even geen verstand van had (verkeerde aansluiting), probleemloos ( weer netjes ingepakt ) retour.geld bijna direct terug.

Hele fijne ervaring met Megekko. Ik heb hier de onderdelen gekocht voor mijn game PC en een tijd later een game laptop. Overzichtelijke website en snelle en goed verpakte levering.

Levering optijd en goed verpakt. Niks op aan te merken.

Duidelijk informatie verkregen via de mail. Niks op aan te merken.

Extra ventilatoren besteld voor een nieuwe behuizing en een klein zijproject in huis.
Levertijd was vastgesteld op uiterlijk 3 werkdagen.

Producten worden bij Megekko altijd met zorg verpakt.
Dozen zijn stevig en voorzien van voldoende opvulmateriaal.

Op de dag van verzending kwam het bericht dat mijn bestelling helaas vertraagd was. Het missende artikel had een onbekende levertijd.

Na hier nog enkele dagen geduldig op gewacht te hebben omdat de bestelling geen haast had heeft de klantenservice na contact voor een razendsnelle oplossing gezorgd.

Het product kon via een andere leverancier besteld worden en de gehele bestelling is twee dagen later alsnog verzonden.

Dat is nog eens service!

Ik was wat onderdelen aan het kopen voor mijn computer, specifiek de fans. Via tweakers kwam ik bij Megekko terecht. Alle onderdelen die ik nodig had waren in voorraad en voor een goede prijs beschikbaar dus ik kocht ze meteen. Al om al een prettige koopervaring.

Ik had op de 28 augustus besteld en het kwam op 29 augustus aan wat super snel is. Daar was dus niks op aan te merken.

Het enige wat wel een minpuntje was dat toen ik de doos ontving er beschadiging aan de doos zat (het karton was op een plek gescheurd/doorboord. Op 1 van de lian li triple fan packs die ik had gekocht was het karton van de verpakking ook deels gescheurd. De fans zelf lijken niet beschadigd maar dat was wel even schrikken.

In het verleden al vaker gebruik gemaakt van Megekko. Tot nu toe zijn mijn orders elke keer uitstekend afgehandeld. Dit keer een CPU en Mobo besteld welke volgens de website op voorraad waren. Het pakket is inderdaad de volgende dag geleverd door PostNL. Ik heb geen klachten en kan alleen maar zeggen dat ik (weer) zeer tevreden ben over het gehele aankoopproces bij Megekko.

De onderdelen waren keurig verpakt in een grotere doos met het nodige dempings materiaal eromheen tegen het schuiven in de doos.

ASUS NUC besteld met geheugen en SSD. De producten worden tegen een goede prijs aangeboden. De levertijd van de NUC was drie werkdagen. Bij het bestellen heb je de mogelijkheid om 'Mag ook eerder' te kiezen. Dat gebeurde ook, want de spulletjes kwamen, netjes verpakt, een dag eerder dan verwacht binnen.

De levering was sneller dan verwacht en de producten waren keurig verpakt.

Makkelijk om te bestellen en daarbij ook mogelijk om in delen te betalen wat super handig is.

Het product had ik het volgende dag al ontvangen wat dus super snel ging.

Altijd snel antwoord, kort en krachtig waar ik van hou zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Ook al maak ik kans op een prijs had ik hetzelfde gescrheven als ik hier niks voor kreeg want megekko is gewoon heel fijn, ze hebben altijd heel veel producten voor een goede prijs, het is fijn te gebruiken, klantenservice is heel aardig en het zoeken naar een bepaald specifiek product is ook heel simpel.

Aan de kant van megekko ging alles goed want het pakketje kwam al de volgende dag maar de bezorger liep 5 seconde na hij had aangebeld al weer weg

Ik heb niet heel veel ervaring met de klantenservice maar alles is wel goed geregeld en van de verhalen die ik hoor is het ook heel goed!

Ik heb in het verleden al vaker wat gekocht via Megekko en eigenlijk altijd tevreden. Goede en snelle service!

Ook nu weer. Heb van de week een nieuwe M.2 SSD 1TB gekocht plus een Sandisk 32gb usb stick om windows 11 erop te zetten ivm een clean install van een pc die ik via marktplaats had gekocht.

Donderdagavond 28 augustus besteld en de volgende dag in de middag al op mijn deurmat. Helemaal toppie!

Echter zojuist kwam ik een mail tegen van Megekko dat ik bij het schrijven van een review kans maak op een giftcard van €449 dus ik dacht, die kans (ook al is ie vrij klein) wil ik zeker pakken. Ben al al maanden geld apart aan het leggen om een RTX 5070 TI te kopen, maar heb op dit moment pas €400 gespaard en met de eventuele giftcard zou ik dit jaar nog kunnen genieten van deze upgrade in plaats van pas ergens volgend jaar zomer.

Dus ja, wie niet waagt, wie niet wint toch ;-)

Goede verpakt, en super snel de volgende dag ontvangen. Helemaal top!

Was nu niet van toepassing, maar in het verleden wel eens contact op moeten nemen en dat was ook prima in orde!

Tevreden, snelle levering met een concurrerende prijs. Zou hier vaker bestellen. Wordt ook goed op de hoogte gehouden van bestelstatus.

Snelle levering. Had besteld en het was de volgende dag al binnen.

Al veel bij Megekko besteld!

waarom:

1. altijd goede en redelijke prijzen
2. verzendingen snel en goed
3. ontvang gelukig geen reclame en nieuws berichten
4. klantenservice nog niet nodig gehad ;)

Zie net dat ik al sinds 2017 bij Megekko bestel zonder poespas en/of problemen

Chapeau Megekko

Gewoon netjes, goed en betrouwbaar. Zoals het hoort en ik gewend ben.

Ik was op zoek naar diverse onderdeleen voor een nieuwe pc build en ben via tweakers voor helft van de onderdelen bij Megekko uitgekomen.

Goede prijzen en het aanbod is ook groot, dus voor mij was het een makkelijke keuze om hier het een en ander te bestellen. Zal deze website in de toekomst zeker weer bezoeken, omdat alles netjes was en de website is ook gewoon overzichtelijk

2 pakketten maar alles netjes verpakt en gelukkig voor mij gelijktijdig en snel geleverd

het uitzoeken en bestellen ging wederom uitstekend bij Megekko.
afrekenen met ideal is ook heel gebruikersvriendelijk. de harddisk die ik had besteld zou pas een paar dagen later bezorgd worden maar dat werd goed gecommuniceerd en gelukkig 2 dagen duurde het om bezorgd te worden. dua nog heel anel. alles goed verpakt en verzorgd.

de harde schijf zat in een anti statische zak met daaromheen bubbelwrap en dit zat gefixeerd met luchtzakjes om het bewegen te minimaliseren. helemaal tevreden.

Ik heb al bijna 5 jaar een megekko klant ben. Verschillende beordellingen: toetsenboorden, monitoren een componenten voor mijn desktop.

De prijs is bijna altijd de goedekopste ter Nederland en de Post Sale Support is uitstekend. In het verleden heb ik meerdere producten moeten retourneren vanwege defecten of beschadigingen, elke tijd was het klantenservice uitstekend.

Elke tijd snel en betrouwbaar. De verzending tijden op de website zijn elke tijd de echte bezorgtijden

Snel antwoorden en behulpzaam mensen per email of telefonisch. Als je iets retourneer hebt je heel veel mogelijkheden en de procees is snel.

M2 besteld, zo goedkoop mogelijk en zo groot mogelijk.
Lexar NM790 4TB M.2 SSD gekocht.

Zonder gein, Megekko levert altijd op tijd. Zo vaak iets besteld, prijs is ook altijd redelijk.

Scorekaart voor Megekko