Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De bestelling was erg makkelijk te plaatsen en het betalingsverkeer systeem werkte top geen gedoe met accounts aan maken.

De levering was top! Het pakketje was goed en stevig verpakt en snel bezorgd ik kreeg er zelfs gratis chili saus bij!

Laagste prijs volgens Tweakers voor de harde schijf die ik zocht. Verder probleemloze levering. Gewoon zoals het hoort.

Gekozen voor Megekko vanwege de laagste prijs i.c.m. goede shopreview. Bestellen en betalen ging eenvoudig. Het product was ruim voldoende op voorraad.

Een groot voordeel is dat ik gebruik kon maken van bezorgen op een PostNL-locatie. Zondag besteld en ik kon maandag mijn pakketje al ophalen. E.e.a. was goed verpakt.

Ze hebben een overzichtelijke site. En kon makkelijk de producten vinden die ik wou bestellen. Ook haalden ze de producten in eigen voorraad en dus snel leverbaar.

De producten waren netjes ingepakt op zaterdag besteld en maandag in huis. Op het opgegeven alternatieve adres.

Lage prijzen, producten zijn goed vindbaar en een duidelijk checkout process: vooral de lage prijzen doen het 'm :)

Snel geleverd: zondagavond besteld, maandagmiddag in huis!

Goed product (gaming mouse). Juiste verpakking. Goeze verzending. Snelle afhandeling. Concurrerende prijzen. Niets negatiefs op aan te merken.

Bij deze webshop heb ik al eerder wat hardware bested, en net zoals de vorige keer waren de Ubiquiti AP's snel verzonden. In het kader van never change a winning team hier dus weer besteld:)

De spullen waren prima ingepakt, geen bijzonderheden. Gewoon goed!

Afgelopen zondagavond een behuizing en muis besteld bij Megekko omdat ze direct de volgende dag al konden leveren. Verder werden de producten aangeboden voor een concurrerende prijs.

Werd de volgende dag geleverd zoals beloofd. Het pakket is in goede staat ontvangen.

Prettige webshop met scherpe prijzen. Mijn bestelling was een Asus Chromebook, die ik de volgende dag al binnen kreeg. Het product voldeed echter niet aan mijn verwachting, maar omdat je 30 dagen bedenktijd krijgt bij Megekko kon ik hem weer terugsturen. De verzendkosten voor retour betaal je helaas zelf. Maar daarna binnen drie werkdagen mijn geld weer teruggekregen, prima en snelle service.

Het product was op voorraad en de levering was gelijk de volgende dag al. Alleen wanneer je het product terugstuurt betaal je zelf de verzendkosten, wat wel jammer is.

De retourprocedure verliep snel en men deed niet moeilijk. Mijn geld weer ook zeer snel teruggestort op mijn rekening, een aangename ervaring.

De levering was op tijd en pakketje was in perfecte staat, de siracha saus erbij was ook goed

Goed op tijd geleverd en in perfecte staat, de siracha saus erbij was leuk en smaakt zeer goed

Bestellen ging al goed. Overzichtelijke website. Ze hebben een groot assortiment met goede prijzen. Wel jammer van de verzendkosten, maar daar valt mee te leven.

Verzending ging goed. Wel een foutje van PostNL, waardoor 1 van de 2 dozen 1 dag later kwam... Stevige doos, niks was beschadigd.

Goed en uitgebreid assortiment. Dan ook nog eens scherp geprijsd en een vlotte levering. Dat zijn de belangrijkste punten voor een goede webshop.

Netjes op tijd geleverd.

Al redelijk lange tijd klant bij Megekko en altijd naar volle tevredenheid de artikelen gekregen. personeel is ook behulpzaam mocht je vragen en/of opmerkingen hebben bij een artikel.

Producten zijn altijd goed/degelijk verpakt, echter niet altijd onherkenbaar. Bij sommige (duurdere) producten zou ik toch adviseren om het onherkenbaar te verpakken.

Meerdere malen heb ik verscheidene elektronica en toebehoren bij Megekko besteld over verschillende periodes.De site is duidelijk en geeft een eerlijke feedback over de levertijd.Als er een product niet direct leverbaar is word er een reëel schatting gemaakt voor leveringstijd.Niet te vergeten met track and trace nummer voor einddatum.

Alles was netjes verpakt en de bestelling was de volgende dag binnen. Alle onderdelen werken naar behoren, dus heb de klantenservice ook niet nodig gehad.

Alles was netjes verpakt in een niet te grote doos. Tevens was de doos netjes opgevuld met plastic.

Snelle levering, zoals altijd eigenlijk bij Megekko.
Website is overzichtelijk en ook de status updates zijn fijn.

Status updates en snel als altijd.

Een harddisk uit mijn NAS vertoonde kuren. Na een eerdere goede ervaring met Megekko even gekeken op de site en ja hoor, uit voorraad leverbaar en weer de goedkoopste. De volgende dag weer netjes verpakt afgeleverd.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Waardering is vanuit eerdere bestelling.
In de doos werd ook nog een extra attentie aangetroffen.

Ik wilde een switch en access point hebben. Ik wilde het liefst bij één webshop een bestelling plaatsen. Op de Tweakers pricewatch stond Megekko bij beide producten bijna bovenaan. Bovendien konden beide producten op vrijdagavond nog op zaterdag uit voorraad worden geleverd. Goede communicatie, snelle levering, keurig verpakt, gewoon top!

Snel, op tijd en goed verpakt.

Een hele goede webshop, ik had een ssd van megekko gekocht en hij werkt perfect en hij was snel afgeleverd

Scorekaart voor Megekko