Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEenvoudig en snel bestellen voor een prima prijs. En er zat zelf nog een gratis flesje chilisaus bij. Hoe leuk is dat!
VerzendingBesteld en dezelfde dag verzonden zoals aangegeven. Keurige berichtgeving en netjes verpakt. Helemaal goed dus.
AlgemeenJa, zeer overzichtelijke webshop met zeer scherpe prijzen.
Heb een compleet nieuw moederbord gekocht, plus PSU, Core, koeler en geheugen. Alles op voorraad geen gezeur achteraf dat het ineens niet op voorraad is, dan kun je namelijk nog niet bouwen. Hoe frustrerend is dat...
Webshop geeft dit heel duidelijk aan!
Wat ik zo enorm belangrijk vind is dat de producten die je koop goed ingepakt zijn.
Dat is bij Megekko zeker het geval. Subliem ingepakt. Alles ziet er gewoon zeer netjes uit, en zo hoort het natuurlijk ook.
Klantenservice is goed, ze zijn bereid je probleem zo snel mogelijk op te lossen.
AlgemeenE-mails kort door de bocht, geen compassie. Snelle levering maar jammer van verzendkosten en retourskosten.
VerzendingAlles op tijd geleverd maar dat mag ook wel als je ervoor betaald.
Klantenservicekort, maar wel snelle reactie.
AlgemeenDe levering was conform afspraak de volgende dag, goed verpakt en tegen de laagste prijs.
VerzendingOp tijd en goed verpakt
AlgemeenDe beloofde levertermijn – de volgende dag leveren - is het bedrijf niet nagekomen. Tevens werd het product een dag na het bestellen (oorspronkelijke bezorgdag) goedkoper aangeboden, maar wilde de klantenservice dit verschil niet compenseren.
VerzendingProduct zou volgens de website de volgende dag worden geleverd, echter werd de volgende dag aangegeven dat het product niet meer op voorraad was. Terwijl er volgens de website op dat moment ruim 400 stuks aanwezig waren en de prijs voor dit product toen ook was verlaagd.
KlantenserviceZie hierboven, ik heb de klantenservice als zeer onvriendelijk ervaren. Ze lezen ook slecht, waardoor je de verkeerde – standaard antwoorden / aannames per mail ontvangt.
AlgemeenTweede keer dat ik iets besteld heb. De reden om hier te bestellen:
- Groot assortement
- Scherpe prijs
- Naast de reguliere betaalmogelijkheden ook ondersteuning voor PayPal
- Snel geleverd.
Via track & Trace was het pakketje makkelijk te volgen. Pakketje was netjes ingepakt en is snel geleverd.
AlgemeenNetjes gemeld bij de betaling dat ik graag een aparte rekening wou hebben voor 1 van de SSD's. Maar ipv fatsoenlijk antwoord te geven, sturen ze je gewoon alles op en komen dan met smoesjes dat het niet kan.
Zo dwingen ze je de sale op en geven ze je een middelvinger als men een opmerking erbij zet.
Hier niets slechts over te melden, was goed en direct verzonden. Maar dat mag je toch wel verwachten van een bedrijf zoals Megekko.
KlantenserviceNa de sale contact opgenomen over de aparte factuur, krijg je alleen maar smoesjes te horen waarom dit niet kan. Dit terwijl andere IT bedrijven dit wel kunnen.
Daarbij als men een bestelling onder andere factuur plaatst, dan word deze niet op je ingelogde account geplaatst maar een heel nieuw account aangemaakt.
Ondanks geprobeerd te hebben dit aan te kaarten, weer smoesjes waarom dit niet gaat.
Dat terwijl bedrijven zoals Azerty wel verschillende factuuradressen kan opslaan per account. Dus als hun het kunnen, kan Megekko het ook. Gewoon onzin smoesjes.
Maar goed, dan ben ik er klaar mee. Worden bestellingen voor mijn klanten alleen nog maar bij Alternate of Azerty gemaakt.
Als men zo onvriendelijk is tegen iemand die jullie extra klanten bezorgd, dan ga ik liever naar iemand die wel dankbaar is.
AlgemeenMomenteel ben ik werkzaam in de video industrie. Hierbij heb ik dagelijks te maken met bestanden van groot formaat waardoor opslag al snel een probleem vormt.
Na wat rond te hebben gezocht op tweakers naar oplossingen voor stabiele en betaalbare opslag uitgekomen op een bepaald merk harddisk. Vervolgens uitgekomen bij MeGekko. Omdat ik graag zeker wilde weten dat ik voor de juiste optie, in mijn situatie, zou gaan heb ik contact gehad met de klatenservice. Deze hebben mij uitstekend geholpen en goed kunnen adviseren.
Na het plaatsen van de bestelling (1 x 4tb harddisk) de volgende dag al een pakketje mogen ontvangen. Alles was netjes verpakt en er zat nog een mooie aanbieding in de doos ook!
Super service en ik kom zeker vaker terug!
Zoals hierboven beschreven was alles perfect geregeld met de verzending. De harddisk was goed verpakt en super snel ontvangen!
KlantenserviceGoede klantenservice die mij goed heeft kunnen adviseren.
AlgemeenEenvoudig bestelproces en zeer snelle levering. Meer dan tevreden en kom zeker terug bij deze webshop!
VerzendingZeer snelle levering.
AlgemeenVeel besteld bij Magekko, toen ze net op Tweakers kwamen al erg goedkoop, destijds al vroeg besteld.
En tot op heden nog vaak de goedkoopste met producten die ik nodig heb. Zoals te vinden in de Tweakers prijsvergelijker.
Service nooit echt nodig gehad. Enkele keer voor een vraag. Prima en snel geholpen zoals het hoort.
AlgemeenAl diverse malen producten bij Megekko besteld (ultrawide scherm, 2x videokaart, nieuw K55 toetsenbord) en elke keer zeer tevreden over de snelheid van het afhandelen van de bestelling, het zeer goede verpakken (al gebruiken ze soms een belachelijk grote doos) en het snelle versturen.
Voor iedereen die niet bekend is met deze webshop, zeker gebruik van maken. Vaak de goedkoopste en prima betrouwbaar.
Goed verpakt, genoeg vulling en tot nu toe altijd heel aangekomen.
AlgemeenIk moest noodgedwongen op zoek naar een andere printer en wilde deze snel in huis hebben. Voor mij een eerste ervaring met Megekko, en dat verliep heel goed. De beloofde snelle levering werd gehaald.
VerzendingDe verzending gebeurde met de originele doos van Canon. Op zich geen probleem, de printer is daarin goed verpakt, wel jammer dat daarom de saus niet meegestuurd kon worden blijkbaar :-).
Algemeen2x een bestelling gedaan.
Eerste had ik niet goed opgelet en was ruimte tussen hoogte koeler en wat mijn kast aankon slechts 1mm.
Direct kunnen annuleren.
Tweede bestelling beter opgelet en hele bestelling was van A tot Z goed gegaan.
Zeer scherpe prijzen, snelle communicatie en een nog snellere levering.
Daarnaast heb ik een flesje Sriracha saus bij gekregen
Goed verpakt, 2 dozen (1 voor mijn computerkast en 1 voor de rest van mijn onderdelen)
Kinderen waren overigens erg blij met de bijgeleverde bubbelwrap.
Snel en heldere communicatie
Nog geen ervaring met aftersales, maar zoals het er nu uitziet (en rest van de medeTweaker's reviews) vertrouw ik erop.
Alternate en Azerty hebben er een zeer scherpe concurrent bij (of hadden die eigenlijk al).
AlgemeenBestelling was makkelijk en overzichtelijk. Via tweakers gezocht naar de goedkoopste onderdelen. Vaak is Megekko de goedkoopste. Levering was ook op tijd.
VerzendingGoedkoopste en goede levering, en gratis saus ;-)
AlgemeenPrettige webshop met scherpe prijzen. Mijn bestelling was een Chromebook, die ik de volgende dag al binnen kreeg. Het product voldeed echter niet aan mijn verwachting, maar omdat je 30 dagen bedenktijd hebt kon ik hem weer terugsturen. De verzendkosten voor retour betaal je helaas dan wel zelf. Maar daarna stond binnen drie werkdagen het aankoopbedrag weer op de bankrekening: prima en snelle service.
VerzendingHet product was op voorraad en de levering was de volgende dag al. Alleen jammer was dat je de verzendkosten voor retour zelf moet betalen.
KlantenserviceDe retourprocedure verliep snel en men deed niet moeilijk over het terugstorten van het aankoopbedrag.
AlgemeenHad eigenlijk nog niet echt gehoord van Megekko. Enkel zien staan in de pricewatch van Tweakers. Telkens wel als één van de goedkoopste.
Deze keer maar eens de proef op de som genomen en aangenaam verrast. Mooie site, vlotte bestelling en een gratis extraatje erbij. Lekker!
Helemaal top. Product besteld op zaterdagavond en maandag al in huis. Zijn er niet veel die het nadoen, want daar moet je dan op wachten tot dinsdag.
AlgemeenPrima product middels vlotte service ontvangen. Deze kwam geheel naar verwachting, stevig verpakt, met een leuk extra'tje aan.
VerzendingLevering, besteld op vrijdag kwam zoals verwacht netjes op maandagmiddag aan. Helemaal top zou zijn als er weekendleveringen werden gedaan. Maar dat hangt vast van deals af met de koeriers.
AlgemeenNooit gedacht dat ik op zaterdag avond kon bestellen en dat het op maandag al geleverd kon worden. Gewoon super!
VerzendingMooie herkenbare verpakking netjes verpakt in dubbele bescherming. Gewoon zoals het hoort.
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen , overzichtelijke site , betalen ging gemakkelijk via ideal. Ben zeer tevreden over mijn keuze om voor megekko te gaan. Voor 22.30 uur besteld de volgende dag al bezorgd.
VerzendingMijn product was goed verpakt en kon het proces via track en tracé volgen. Kreeg netjes een mailtje dat het pakketje verstuurd was.
AlgemeenIk vond het heel fijn om een product aan te schaffen via Megekko.
Ik heb een Kingston SSD aangeschaft.
Ik vond het heel fijn dat er werd aangegeven dat Zaterdag een leverdag is / Zaterdag de product geleverd wordt als ik het besteld.
Die garantie (dat mijn product op zaterdag geleverd wordt) kreeg ik niet zo snel te zien bij een ander webshop.
Het is echt op zaterdag geleverd naar verwachting.