Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik vond Megekko op Tweakers omdat ze de laagste prijs hadden voor het moederbord wat ik zocht. De rest was erg snel en adequaat afgehandeld. Ik vond de afhandeling heel prettig. Wel mogen ze van mijn part stoppen met het neerzetten dat hun producten alleen voor mannen zijn.

Het product werd heel snel geleverd, zo snel dat ik niet eens doorhad dat het geleverd zou worden die dag. De man die het product afleverde was onbeleefd en maakte de levering een hele onprettige ervaring. Maar goed, daar kan Megekko niks aan doen.

Uw winkel heeft gedaan wat beloofd was. Ik had de nieuwe Braun scheersets nodig omdat mijn eigen versleten waren. Gelukkig kon ik nog nieuwe scheersets krijgen bij Megekko.
Deze sets laat besteld maar waren de volgende dag al binnen. Goed verpakt en goed ontvangen.

n.v.t.

n.v.t.

Goede service, netjes op tijd geleverd! Veel aanbod en goede prijzen. Heb meerdere keren hier al producten besteld, nog nooit problemen gehad.

Een vlotte afhandeling van de bestelling, bevestiging en betaling gaan soepel en het is ook snel geleverd

Prima verpakt en snel geleverd

De winkel heeft gedaan wat het heeft beloofd, ik had een nieuwe headset nodig omdat mijn eigen kapot was gegaan. Gelukkig kon ik snel een nieuwe headset geleverd krijgen door Megekko.

De headset was om 21:00 besteld en was de volgende dag binnen. Het was goed verpakt en goed overgekomen.

Ik had snel een Webcam nodig voor een uitzending. Om 22:20 besteld of vrijdag en de volgende dat voor 13:00 binnen. Geen gedoe, geen moeite! Snelle service en geen enkel probleem, kan het iedereen aanraden!

Super makkelijk te bestellen, geen registratie nodig en binnen 14 uur het product in huis.

Goed verpakt en super snel geleverd

Prettige website, overzichtelijk, gemakkelijk tot betaling te komen (veel betaal opties) en snelle en goede bezorging.

Product was goed verpakt, leuke (grappige) extra's die meegeleverd worden geven het een extra boost.

Prima site en prima prijzen. Goed product, veel keus en op voorraad en snelle levering. Kan deze webwinkel aanraden, vooral om de goede prijzen die ze hanteren.

Binnen en dag geleverd. Zoals vermeld

Netje en snel geholpen

Overzichtelijke site, competitive prijzen, good assortiment en snel geleverd. Zeker even kijken bij Megekko, vaak een goede deal te krijgen!

Meerdere componenten besteld voor het bouwen van een eigen computer. Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden m.b.t. de leverings tijd. De verpakking was goed verzorgd en kwam netjes op de beloofde tijd aan. Dikke voldoende!

De klantenservice (1x gemaild). Kreeg dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag. Verder heb ik ze niet nodig gehad.

Om 21.15u bleek een externe HD nodig.Na bestelling werd deze de volgende ochtend bezorgd. Eigenlijk te gek.

Prima verpakking

Krijgt een ASUS moederbord met EFI onverenigbaar met CPU ik heb gekozen. Ik heb een berichtje met mij probleem omschrijving gestuurd en volgende dag ik heb een retour label gehad. Nog in twee dagen heb ik de moederbord met bijgewerkt software ontvangen.

Echt professioneel en vriendelijk

Het was makkelijk om een order te plaatsen. Producten zoeken is ook prima te doen evenals de prijzen vinden

de levering was prima op tijd kreeg keurig mail dat ik het kon afhalen in mijn geval

Beeldscherm besteld volgende dag geleverd. Wel gewoon de doos van het beeldscherm, maar is heel aangekomen. Was losse pixelgarantie, vind ik persoonlijk altijd beetje bijzonder.

Bij mijn internetzoektocht naar de gewilde Medion laptop vond ik de laagste prijs bij Megekko.

De bestelling en de betaling gingen zonder problemen.

Tijdens de bestelling van de laptop kreeg ik de melding dat bij dit product gratis een Canon Pixma TS3150 All-In-One printer geleverd zou worden. Ik snapte er niets van en vroeg me af of dit een grapje was.
Een paar dagen later kwam de pakjesbezorger met 2 pakketten: de laptop en de printer. Nu geloofde ik het echt pas! Enorm bedankt Megekko!

De producten zijn uitstekend verpakt.

Als 1 van de weinige had MeGekko de Google Home op voorraad, ook al is deze officieel nog niet in NL verkrijgbaar. Ook al bestelde ik deze pas 's-avonds laat, de volgende dag netjes thuisbezorgd. Helemaal niets op aan te merken. Dikke prima.

Product was deugelijk verpakt en er wordt gebruik gemaakt van een betrouwbare bezorgservice.

Altijd scherp geprijsd en snelle levering!
Nu al meerdere keren besteld bij Megekko en altijd komen ze hun afspraken na!

Ondertussen heb ik al meerdere keren artikelen besteld en deze worden altijd op tijd geleverd, de verpakking is ook altijd goed.

Laatste keer had ik een kapotte harde schijf gekregen, deze teruggestuurd en vanwege de vakantiedrukte duurde het omruilen iets langer (3 dagen zoals ook op de website staat). Mailtje gestuurd dat ik de schijf echt nodig had en meteen een antwoord terug gekregen (binnen 10 minuten) dat hij de schijf meteen opgestuurd heeft. daarop kreeg ik meteen een mail dat mijn retour onderweg was, echt top!.

Goede website bent snel waar je zijn moet.
Goede prijs snel geleverd en bij een probleem lossen ze het snel en goed op

goede prijs snel geleverd

bij vorige bestelling videokaart kapot na 2 maanden kan gebeuren. Door de klantenservice snel en goed opgelost

Uitstekende feedback! Snel en professioneel! Scherpe prijs en ruime aanbod! Uitermate tevreden! Is zekers een aanrader!

De levering was prima op tijd. In mijn geval 2 harde schijven besteld. Goed beschermd en zeer zorgvuldig mee omgegaan. Voldoet exact aan de omschrijving op de website.

Efficiënte dus snel en correcte reactie ontvangen op vragen alvorens aanschaf producten.

Het bestellen ging super makkelijk en ze zijn een van de goedkoopsten ( tenminste de onderdelen die ik gekocht had). Verder had ik om 5uur bestels en alles volgende dag binnen.

Zeker een aanrader.

Alles was goedverpakt en het was de volgende dag al in huis.

Scorekaart voor Megekko