Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOverzichtelijke site, goede prijzen en makkelijk bij betaling.
VerzendingNetjes de volgende dag geleverd met track&trace code
AlgemeenGoed overzichtelijke website. Het plaatsen van de bestelling was eenvoudig. De betaling via Ideal ging ook gemakkelijk.
VerzendingProduct was goed verpakt en op tijd geleverd.
AlgemeenBestellen tot levering ging zeer snel en zonder problemen
De Website is zeer overzichtelijk en duidelijk, bestellen gaat makkelijk en alles wat op voorraad is wordt zeer snel geleverd.
Om 20.00 uur bestellen en dezelfde avond nog op de bus vind ik een uitstekende service.
Algemeenwederom weer iets besteld bij Megekko, zoals altijd prima service. Makkelijk besteld en de volgende dag geleverd.
Verzendingbestellen was zo gedaan en de levering zoals je kan verwachten de volgende dag.
AlgemeenVan bestelling tot levering ging vlekkeloos en snel. Zo zie ik het graag.
De Website is overzichtelijk, bestellen gaat eenvoudig en alles wordt goed verpakt geleverd.
Uiteindelijk na veel shoppen bij Megekko uitgekomen omdat daar mijn artikelen het goedkoopst waren, zelfs inclusief verzendkosten. Uiteindelijk geen verzendkosten hoeven te betalen omdat ik ook nog een artikel had toegevoegd met gratis verzending. Klantenservice kan ik niet beoordelen, omdat ik daar geen gebruik van heb hoeven maken.
De verzending is zeer goed gegaan. Na bestelling volgende dag geleverd door POSTNL. Alles specifiek in originele verpakkingen. Dit tezamen in grotere ruime doos met blisters. Al met al...zoals het moet.
AlgemeenDoe al jaren zaken met Megekko en eigenlijk nooit problemen gehad met deze webshop, net uitziende site en een redelijk uniek oogmerk.
VerzendingAltijd netjes ingepakt, goed opgevuld in een stevige doos.
KlantenserviceReageren meestal erg snel en accuraat, geven netjes opties als er bijvoorbeeld iets niet leverbaar is en het zijn zeker medewerkers die verstand van zaken hebben.
Enige minpuntje hier vind ik dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, er komen wel een situaties voor waar telefonisch contact een voorkeur heeft boven contact via de mail.
De reden dat ze geen telefonische klantenservice hebben is overigens wel begrijpbaar en daarom reken ik Megekko daar ook niet op af.
AlgemeenZoeken, bestellen en betalen ging eenvoudig en snel.
VerzendingHet product was compleet en voorzien van goede documentatie.
Het was alleen niet heel duidelijk vermeld dat het om een zelfbouw-pakket ging welke nog in elkaar gesoldeerd moet worden.
AlgemeenBij bestelling alles op voorraad dus volgende dag verwacht, uiteindelijk toch niet alles op voorraad en bezorging een dag later. Heb zo'n hekel aan tenten die doen alsof ze spullen op voorraad hebben en het achteraf niet zo is!
AlgemeenPrima webshop, met een leuke nieuwsbrief. Altijd een gratis geintje bij je bestelling. Enige minpuntje is de vage kortingscode die volgt na je bestelling.
Mijn ervaring is dat ze altijd bij de goedkopere aanbieders behoren.
AlgemeenIk had nog niet veel over deze webshop gehoord ... niks eigenlijk.
Terwijl ze zeer goedkoop zijn vergeleken met andere shops!
Ik had afgelopen zondag een bestelling geplaatst voor nieuw RAM geheugen.
Ik verwachte dat dit dinsdag of woensdag zou binnen komen maar tot mijn verbazing kreeg ik zondag avond laat nog een mail dat het pakketje verzonden was. Eindstand zeer goeie webshop zeer tevreden mee Respect!
Heb ik net gedaan
AlgemeenDe website via Tweakers gevonden. Had er nog geen ervaring mee, maar de reviews waren goed (en de prijs ook), dus de keuze was eenvoudig. De geautomatiseerde mails kwamen vlot en waren duidelijk en het product werd snel verzonden, waardoor ik het de volgende dag al in huis had.
VerzendingProduct was zeer goed verpakt in een stevige doos met meer dan voldoende vullingsmateriaal. Totaal geen klachten en zou er zeker weer bestellen!
AlgemeenSite is heel overzichtelijk, ik heb gemakkelijk mijn gewenste product kunnen vinden en aankopen. Levering was vlot en mijn bestelling was zoals aangegeven. Perfect.
VerzendingVlotter verzending en levering. Het bestelde product zat al in een doos maar Megekko heeft er nog een doos rond gedaan en wat schokabsorberende elementen bijgestoken. Overigens een heel toffe doos om te krijgen, ik heb deze zoals geinstrueerd niet geopend met een kettingzaag
AlgemeenOverzichtelijke website, complete informatie en een scherpe prijs. Fijn dat ze ook de hoeveelheid voorraad per product aangeven.
VerzendingHetgeen ik besteld heb, zat eigenlijk al standaard in een doos vanuit de fabrikant. Bij Megekko hebben ze er zelf nog een doos omheen gedaan, inclusief wat opgeblazen plastic om schokken te dempen. Daarnaast werd conform verwachting de bestelling de dag erna geleverd. Top!
AlgemeenNette en overzichtelijke website, vlotte levering en prima prijzen. Processor (R7 2700X) en geheugen (Corsair DDR4 Vengeance LPX 2x8GB) gekocht. Een webshop die én goed scoort op T.net én bij de goedkoopsten hoort, lijkt mij een klassieke win-win.
VerzendingNetjes verpakt in een stevige kartonnen doos met luchtzakken tussen de onderdelen. Niets op aan te merken
AlgemeenIdeal
Verzendingsnelle levering, redelijke verzendkosten
AlgemeenBesteld betaald verzonden ontvangen super gewoon!
VerzendingBesteld en verzonden super !
AlgemeenArtikelen die ik zocht waren allemaal op voorraad en tegen een scherpe prijs. Dat , inclusief volgende-dag-in-huis, was voor mij genoeg om hier te bestellen.
Procedure (bestellen en verzenden) verliep vervolgens zoals je van een goede webshop mag verwachten, zonder gedoe en duidelijk voor elke gebruiker.
Enige minpunt (vandaar geen uitstekend), is dat ik na de bestelling werd 'misleidt' om een korting te krijgen bij de eerstvolgende bestellinga. Echter dien je dan wel eerst maandelijks een bedrag af te tikken.
Na de bestelling, keurig op de hoogte gehouden via de mail over de geplaatste bestelling. Waar en wanneer het pakketje wordt afgeleverd met de welbekende T&T van PostNL.
AlgemeenBestelling ging prima, wel goed opletten bij de prijs, want BTW staat apart, snelle levering
VerzendingLevering was snel, zondagavond besteld, maandagmiddag binnen
AlgemeenBestelling was eenvoudig te plaatsen voor een scherpe prijs. 3 Toshiba harde schijven besteld voor mijn NAS. Ideal QR code maakte het makkelijk om naar mobiel betalen over te schakelen, terwijl ik de bestelling op een desktop kon plaatsen. Levering was snel, en op de gevraagde dag. De harde schijven werken allemaal dus dat is ook fijn.
VerzendingOp tijd, goed verpakt, werkende staat.
Algemeenvertrouwbaar bedrijf, met leuke humor. Bestelde items zijn goed ingepakt en worden op tijd bezorgd. De enige reden waarom ik het geen 5 sterren geef is omdat ik de enquête die ze mij (na de bestelling) optioneel laten invullen, een beetje shady vind. Naast dat is het een prima bedrijf!
VerzendingOp Tijd geleverd, en de doos (hoewel overbodig) geeft een extra beetje humor
(dingen zoals, in deze doos passen 26 blikjes bier)