Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Mijn eerste keer dat ik bij deze webshop bestel, ik had bij deze webshop de voeding "Corsair RM550x 2018" aangeschaft, hij was hier het goedkoopst.

In de avond besteld en volgende dag alweer thuis bezorgd, netjes verpakt. Erg blij met de voeding en de service van Megekko!

Verzending was snel, volgende dag het product in huis. Verpakking was in orde, geen beschadiging.

Mooie en eenvoudige website, online bestellen ging probleemloos en het is de volgende dag bij mij bezorgd.

Binnen 24 uur binnen gekomen, track and trace was ook snel al beschikbaar

it is simple to order, they offer competitive prices and the delivery was rapid. recommended

Had met spoed een schijf met grote opslagcapaciteit voor de NAS nodig.
Net na tienen op een vrijdag besteld en dan de volgende dag binnen hebben. Ook de prijs bleek een van de goedkoopste van Nederland.
Ja er zijn er die wellicht nog goedkoper zijn, maar die hebben dan 'opeens' toch een langere levertijd.

Prima service en geeft veel vertrouwen voor volgende bestellingen.

Eerlijke en overzichtelijke site die ook goed het verschil tussen twee 'vergelijkbare schijven uit dezelfde serie gaf.
Er werd aangegeven dat wanneer ik 'nu' zou bestellen (even na 22.00 uur) de schijf de nog volgende dag geleverd zou worden. En niet zoals je soms dan vaststelt: levering eerstvolgende werkdag (wat dan zelfs soms de dinsdag is).

De grootste schijf besteld en inderdaad binnen 10 min een mail met Track & Trace code.
Volgende dag op tijd geleverd in een hele degelijke verpakking!

De terugkoppeling is 100% zoals verwacht en dat wil een klant ook zien. Geen loze beloftes of onwaarheden.

FF een simpel setje kudo's geven. Gisteravond een monitor en toetsenbord besteld. bleek mijn account nog op een oud adres te staan. snel mailtje gestuurd en 22 uur later komt alles op het juiste adres aan. het klinkt zo logisch en simpel, maar ze fixen het wel.

anders bij oud adres langs Post NL doet ook alleen wat men ze opdraagt etc. etc.

THNX guys

zie boven.

idem.

Ik heb nu al een aantal dingen bij Megekko besteld en heb tot nu toe alleen maar fijne ervaringen er mee gehad.
Het is fijne makkelijke website, bestelling word goed ingepakt en op tijd geleverd.

Tot nu toe een aantal bestellingen geplaatst bij Megekko en tot op heden alleen maar positieve ervaringen!

Verzonden zoals omschreven. Netjes ingepakt en op tijd geleverd.

Bestelling plaatsen en betalen ging eenvoudig en snel. Duidelijke indicatie van de levertijd en -voorwaarden. Zelfs bij een kleine bestelling voor een laag bedrag geen verzendkosten! De vermelde levertijd is ook netjes nagekomen. Product netjes verpakt inclusief factuur.

Bestelling kwam binnen in een doosje met luchtzakken om de boel heel en op z'n plek te houden. De levering geschiedde op de dag die was aangegeven door de webshop. Wel een grote doos voor mijn bestelling (iPhone kabel). Had wat mij betreft ook in een dubbelenvelop gemogen, scheelt kosten (voor de webshop) en het milieu.

Een hele tijd terug al eens wat besteld, en recentelijk weer. Raar dat mijn account in eerste instantie niet herkend werd, maar verder verliep het bestelproces prima en vlot. Prijzen zijn erg competitief.

Netjes verzonden in een niet veel te grote doos. Had vrij laat op de avond besteld en de volgende dag stond de postbode aan de deur. Men is de afspraken dus nagekomen.

Ruim assortiment, scherpe prijzen. Overzichtelijke zoek- en filterfunctionaliteit op de site waardoor meerdere producten snel te vinden waren. Duidelijke communicatie over beschikbaarheid en levertijd bij elk product.

Producten goed verpakt, duidelijke communicatie over levertijd en beschikbaarheid.

Vrijdag besteld en zaterdag via Post NL thuis bezorgd. Alle bestelde onderdelen waren aanwezig.

Zoals word aangegeven, op werkdagen voor 22.30 uur besteld de volgende dag in huis. zending kan je met track en trace volgen.

Alles ging prima alleen het zoeksysteem op de website werkt niet naar behoren.

De webshop levert snel, maar hun PR campagne 'voor echte mannen' vind ik wel vrij storend. Zelfs zo storend dat ik overweeg om niet meer bij Megekko te bestellen. Deze humor was welkom in de jaren 50 van de vorige eeuw. Nu schaam ik mij kapot als ik met zo'n pakketje onder de arm loop.

Verzending is snel en voldoet precies wat ze beloven

Bestelling was vlug geplaatst, want de prijzen voor de items waren duidelijker beter dan die van de concurrentie.
Corsair Crystal 280x RGB kwam in goede toestand aan, nieuw uit de doos.

Volgende dag werden de items geleverd in goede toestand. Dan betaal je wat voor de verzendkosten (3euro) , maar dan heb je wat!

Foutje gemaakt en verkeerde item besteld, meteen gemaild: het was binnen 2 uur opgelost. Dit was in de avond na 18:00, dus petje af.

Een van de webshops die mijn Google Home mini het goedkoopste aanbood. Savonds besteld en inderdaad de volgende dag al in huis. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen is het dat de website er zo slecht uit ziet dat je gaat twijfelen over de betrouwbaarheid van de webshop.

Volgende dag al binnen, prima dus.

ik heb een voeding besteld en had verwachten de volgende dag ,maar het kwam echt 2 dagen later

De webshop is zeer gunstig qua prijs in vergelijking met andere webshops. In de avond laat had ik mijn bestelling, een Playseat en een Logitech G29 stuur, geplaatst. Deze werd de volgende dag al geleverd. De Logitech was bij meerdere winkels niet op voorraad en ook niet tegen deze prijs. Alles werd zeer goed verpakt afgeleverd zodat de originele dozen, welke ik altijd bewaar, ook in zeer goede staat zijn gebleven.

In de avond laat besteld, volgende dag al in huis. Alles op voorraad in tegenstelling tot andere webwinkels.

Magekko is uitstekend qua prijs en snelheid. Ik heb net al mijn computer onderdelen van Magekko gekocht en heb rond 100 euro gespaard vergeleken met andere websites.

De verzending was prima, erg snel en zonder schade aangekomen. De vaste verzendkosten zijn 3,95 dat is ongeloofelijk goedkoop.

Produkt is goed geprijst en da afhandeling verliep vlekkenloos

Verzending verliep soepel en snel

prima service, snelle website, duidelijke communicatie en prima producten.

de verzending was niet dezelfde dag. er zat 2 dagen tussen bestelling en ontvangst. Niks mis mee, maar geen 5 sterren waard.

Scorekaart voor Megekko