Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl vele malen van Megekko besteld, eigenlijk nooit problemen gehad. In het GPU tekort tijdens de corona periode zat ook een bestelling van mij vast, maar dit werd netjes door de klantenservice afgehandeld. Dus tot nu toe eigenlijk alleen maar goede ervaringen mee.
VerzendingSnelle levering, producten worden goed verpakt. Soms wel een beetje grote doos, al kan ik me voorstellen dat je niet oneindig veel formaten kan gaan aanbieden.
KlantenserviceDe laatste bestellingen niet nodig gehad om met de klantenservice contact op te nemen, maar waar dit in het verleden wel nodig was alles prima afgehandeld.
AlgemeenIk kocht een nieuwe monitor via hun webshop waar ik via Price Watch op terecht kwam. Aankoop verliep vlot!
VerzendingSnelle levering was mogelijk, zelf sneller dan nodig. Gelukkig was hier ook de optie om later te leveren zodat zeker iemand thuis is.
AlgemeenZeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.
Veel artikelen op vooraad en zeer goede prijzen.
Vlotte afhandeling en betaling.
Verzendingen zijn altijd goed verpakt en nog nooit een beschadiging gehad aan het product.
KlantenserviceKlantenservice is TOP!!!
Zeer vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon
als een goed en correct antwoord op een mail.
Megekko is een goed solide team👍
AlgemeenOnlangs heb ik een aantal componenten gekocht bij Megekko en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. , Heb de dag na aankoop meteen mijn bestellingen ontvangen. De winkel heeft een brede selectie van PC-hardware, van grafische kaarten en moederborden tot muizen, toetsenborden en alles daartussenin. Hierdoor heb ik mijn PC vlot kunnen samenstellen.
De prijzen bij Megekko zijn doorgaans scherp en concurreren goed met andere grote webshops. Ze bieden ook regelmatig kortingen en bundelaanbiedingen aan, wat het aantrekkelijk maakt om daar te shoppen. Bovendien is hun assortiment groot genoeg om voor vrijwel elk budget een geschikt product te vinden
De website is gebruiksvriendelijk en goed georganiseerd, wat het makkelijk maakt om snel de producten te vinden die je nodig hebt ..
Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Megekko!
Uitstekende verzending. Mijn bestelling werd snel verwerkt en de producten waren binnen de aangegeven levertijd bij mij thuis. Bij andere webshops moet je soms lang wachten, maar Megekko levert echt op tijd. De producten waren goed verpakt en in perfecte staat aangekomen
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko verdient een compliment. Toen ik een vraag had over de beschikbaarheid van een specifieke Geheugen ( PC), werd ik snel geholpen via de chat. De medewerker was vriendelijk en professioneel, en ik kreeg duidelijk antwoord. Dit gaf me meteen vertrouwen om verder te winkelen
AlgemeenVrijdag een nieuwe HDD besteld, zaterdag verzonden en maandag begin van de middag al in huis.
VerzendingProduct kwam snel aan en was goed ingepakt in de doos.
AlgemeenGoede en concurrentiële prijzen, overzichtelijke website, vele zaken zijn steeds op voorraad, correct en steeds snelle levering
VerzendingDe verpakking is steeds prima en gelukkig maar want Post-Nl neemt het niet zo nauw met pakketjes, ze mikken van op de oprit naar de voordeur. Maar dank zij de verpakking nog nooit problemen gehad.
KlantenserviceBij een klacht word die steeds serieus genomen en prima en snel op gelost.
AlgemeenHet is een fijne webwinkel waar je alles snel en makkelijk kan vinden. Ook de levertijd is altijd duidelijk vermeld. Verder een goede klantenservice die snel en goed reageert.
VerzendingHeb een reeks bestellingen gedaan. Je wordt duidelijk geïnformeerd over de status en alles in goede orde ontvangen.
KlantenserviceMeerdere malen contact gehad met de klantenservice. Zelf te snel keuzes gemaakt en heb het één en ander aangepast. Hier ben ik goed bij geholpen en ben ik blij met de gemaakte keuzes en hoe dit werd afgehandeld.
AlgemeenI got what the items I wanted for a really good price! Also they provide wide options for payment!
VerzendingI got my items during the first 48 hours! and they were packed in a good way.
AlgemeenGreat price, delivers fast. Outdated website interface. Which made me at first question the website legitimacy.
AlgemeenAl jaren klant bij Megekko en eigenlijk nooit de moeite genomen om een review te schrijven.
Sinds 2019 klant bij Megekko en sindsdien een Synology gekocht, game PC, stoel, waterkoeling en recent.. RJ45 kabelschoentjes.
Eigenlijk altijd goede verzending, de omdoos is altijd wel een leuk dingetje.
hierop staat wat er nog meer in de doos kan zitten, grappig en lekker flauw.
tot gisteren ( 5 november 2024 ) nog nooit issues gehad met verzenden.
In 2019 een defecte synology gehad, binnen een week een nieuwe.
in 2023 een rammelende waterpomp in de NZXT AIO koeler binnen een week een nieuwe.
5 november 2024 is mijn pakketje niet aangekomen ( wat volgens PostNL wel is gebeurd) - vandaag al de melding dat PostNL met een nieuw pakket komt ( je zal maar RJ45 schoentjes nodig hebben).
kan niet anders zeggen dat dat ze weten wat ze doen bij Megekko
AlgemeenEen 4060Ti besteld en de volgende dag in huis prima.
Na een paar dagen retour omdat de kaart een luide coilwhine heeft.
Wordt de retour afgewezen omdat: " Het is bij ons bekend dat het product coil whine heeft. Coil whine wordt echter niet erkend als een defect. "
En de kaart wordt naar mij teruggestuurd.
Lekker dan. Zit je met een piepende kaart in je woonkamer
Ik bestel echt nooit weer wat hier, op de blacklist bij mij.
Ze nemen klachten niet serieus en doen het af met :
Het product komt dus alsnog naar je terug aangezien deze niet in nieuwstaat is.
Ervan uitgaande je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Algemeenik was aan het shoppen voor een pc upgrade naar am5 met een overkill videokaart en uiteindelijk op de nvidia 4070 ti super gekomen van gigabyte, een windforce editie.
Het zoeken van AM5 socket moederborden was makkelijk met de categorie ervoor en ook staat er vaak al veel info bij die de fabrikant ook geeft op hun website (dus niet eindeloos producten opzoeken voor specs)
wel vind ik het mischien een waardige info om erbij te zetten dat koelers die op de stock amd brackets konden van AM4 ook 99% van de tijd op AM5 passen!
Dit wist ik gelukkig maar scheelt weer een koeler kopen, zeker een dure AIO of bequiet koeler
Van besteld hebben tot het krijgen is alles goed gegaan en vond ik het aantal mailtjes dat ik kreeg erover niet vervelend (sommige webshops sturen ze alsof het gratis is, nou ja je snapt mijn punt wel xD)
Ik kreeg een grote doos met alles erin en om de ruimte op te vullen zaten er plastic luchtzakken in dus dat gaat nergens naartoe, ook stuurt megekko je een vervolg email over games of cashbacks etc van je recent gekochte producten. dit is ook te vinden op de factuur maar toch mooi dat het alsnog duidelijk te vinden is via mail.
Wel vind ik het een beetje jammer dat als je soms producten opzoekt er niet zozeer een categorie keus staat als "AM5 moederbord" maar gewoon veel moederborden, waarvan veel AM5 maar ook wel AM4 ertussen, dit is te filteren met de opties aan de zijkant maar ik zoek op AM5 moederborden dus dan heb ik graag de optie om de categorie te kiezen als ik het zoek, maar dit kan ook een bug zijn sinds het bij andere dingen soms wel bovenaan staat.
Al met al is megekko een uitstekende webshop waar ik al vaker besteld heb zonder problemen.
en dan mijn laatste minpunt, hoe blijf ik van mijn computer af nu hij alles aankan
goed verpakt, luchtzakken erin voor ondersteuning en het zijn altijd degelijke dozen
AlgemeenJe kunt gemakkelijk betalen met veel verschillende betalingsopties, de verzending is de volgende dag als het product uit voorraad leverbaar is. En ze reageren vriendelijk en snel.
VerzendingAls het product op voorraad is en je besteld hem op tijd wordt het product de volgende dag al geleverd.
KlantenserviceIk werd netjes en snel geholpen en mijn vragen worden altijd duidelijk beantwoord.
AlgemeenDit is een topsite met degelijke prijzen.
Bij problemen of vragen antwoorden ze op mails binnen 30minuten.
Ze zijn zeer vriendelijk.
Ik kom hier zeker terug.
alles perfect verlopen zoals het hoort. ik zou hier zeker terug komen.
Klantenservicetop klantenservice voornamelijk Eline. ik zou hier zeker terugkomen. ELine was zeer aangenaam
AlgemeenAltijd goede ervaringen gehad bij Megekko. Goede prijzen, voorradig assortiment, waar nodig behulpzaam en goede levering.
VerzendingSnelle bezorging, waarbij zelf de bezorgdienst en dag/tijdvak gekozen kan worden. Wel zo fijn bij het bestellen van duurdere spullen.
KlantenserviceOok het retourneren van één van mijn producten verliep vlot en zonder problemen. Retour proces ook duidelijk, zowel gedurende het aanmelden als vooraf duidelijke info op de site.
AlgemeenSnelle levering en snelle communicatie, 1 product was niet op voorraad en kon een ander product kiezen.
VerzendingSnelle levering, netjes verpakt niet beschadigt en
Levering via dhl
Snelle reacties ook in het weekend.
Ik had iets besteld wat niet op voorraad was en kon een alternatief uitzoeken.
AlgemeenWaardeloze klantvriendelijkheid bij Megekko - Zéér teleurstellende ervaring!
Ik heb onlangs een laptop aangeschaft bij Megekko voor maar liefst €1700, en mijn bestelervaring is ronduit schandalig. Bij ontvangst bleek de laptop defect te zijn; de ventilator werkte niet, waardoor ik met een ondeugdelijk product zat. Ik heb Megekko uitgelegd dat ik de laptop weliswaar zakelijk heb aangeschaft, maar dat ik zelf niet profiteer van de voordelen van een zakelijke aankoop. Ik heb de laptop namelijk privé betaald en krijg er geen belasting over terug. Desondanks bleven ze volhouden dat ruilen niet mogelijk was, puur omdat het formeel om een zakelijke aankoop gaat.
Toen ik vroeg om de laptop om te ruilen voor een ander, iets duurder model met natuurlijk een bijbetaling, werd dit dus direct geweigerd. Klantenservice-medewerker Niels hield vol dat ruilen niet mogelijk was vanwege de zakelijke aard van de aankoop, ondanks mijn uitleg. Uiteindelijk vroeg ik dan maar om een nieuwe, werkende laptop, aangezien ik een defect exemplaar had ontvangen. Bij het inleveren van de laptop werden echter enkele krasjes gevonden, en in plaats van mij een nieuwe te geven, werd er besloten het apparaat te repareren. Resultaat: ik heb nu een gerepareerde, tweedehands laptop, waarvoor ik de volle €1700 heb betaald!
Deze gang van zaken vind ik absoluut niet klantvriendelijk en onacceptabel, vooral bij de aankoop van een duurder product. Als nieuwe klant voel ik me totaal niet gesteund of geholpen. Megekko toont overduidelijk dat ze uitsluitend in hun eigen voordeel handelen en weinig om de klant geven. Ik zal hier in de toekomst zeker geen aankopen meer doen en raad iedereen ten zeerste af om hier een laptop of andere elektronica te kopen. Klantvriendelijkheid en service lijken bij Megekko een onbekend begrip.
Verzending was prima op tijd en snel. Laptop was goed ingepakt. Product was ook op voorraad.
KlantenserviceTotaal niet klantvriendelijk, hebben me niet bijgestaan en maken keuzes op basis van hun eigen voordeel. Ze hebben me letterlijk laten stikken.
AlgemeenAl vaker artikelen hier besteld. Laagste prijs en snel bezorgd. Over het algemeen erg tevreden!
VerzendingVerzending keurig optijd geleverd. Vrijdagavond besteld, zaterdag middag al mee aan de slag gegaan.
AlgemeenMijn bestelling is de volgende dag al geleverd na de bestelling. Megekko heeft goede prijzen.
AlgemeenDe prijzen bij Megekko zijn goed, bestellen is makkelijk, en ik had de bestelling snel in huis. Zeer tevreden.
VerzendingProduct was snel in huis, precies volgens verwachting. Daarnaast was het product goed verpakt.