Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko is een top bedrijf , keuze uit heel veel producten. Plus de livestreams op twitch zijn echt heel leuk

Super snelle verzending, eerder binnen dan verwacht 10/10. Echt een aanrader.

Uitstekend 👍 , zeer vriendelijk personeel, altijd netjes en duidelijk uitgelegd

Positief verast door het zeer acurate vooraad systeem.
Bij het artikel stond vermeld vandaag besteld morgen in huis. Maar zodra ik het product 2x in de bestellijst had toegevoegd werd meteen de levertijd aangepast naar 3 dagen. Na bestelling ook netjes de producten na 3 dagen thuisgestuurd gekergen. Ik had now wel even twijvel of het om een nieuw product ging. want het plastic van de verpakking was wat geel uitgeslagen maar dat kan ook komen doordat een product lang op de plank heeft gelegen bij de leverancier.

Ik heb bij Megekko een Logitech Webcam Brio 4k Ultra HD besteld en ontvangen. Vandaag bestellen, morgen leveren. Iets dat ze ook nagekomen zijn. Het apparaat zat goed verpakt en werd op tijd afgeleverd.
Installatie geen probleem en snel werkend gekregen. Dus zowel over het product als bestelling en levering dik tevreden.
Heb in de loop van de tijd veel materiaal bij Megekko weg en eigenlijk nooit een probleem gehad. Ok, 1 x en dat was ook snel opgelost.

Snelle levering en goed verpakt. zeer tevreden over deze methode.

Wat een slechte service! Pas wanneer je met de klantenservice te maken krijgt merk je wat een oplichting dit is. De positieve reviews zijn duidelijk van mensen die nooit met de klantenservice te maken hebben gehad. 1 van de geheugenbanken van mijn nieuwe moederbord werkte niet. Zorgvuldig alles weer uit elkaar gehaald en terug gestuurd. Ik krijg een mail terug dat ze dit niet gaan repareren omdat er een beschadiging op het moederbord zit. Deze betreffende beschadiging zit op een plek die totaal niks met het geheugenslot te maken heeft maar ze maken hier misbruik van om je af te schepen en niks te hoeven vergoeden of repareren. Makkelijk verdiend! Schandalig! Bovendien werkte het moederbord afgezien van de geheugenbank prima en hebben wij geen beschadiging gezien toen we het terug stuurde. Pas op wanneer je hier iets besteld.

We werden goed op de hoogte gehouden van de levering en de termijn waarop een product weer op voorraad zou zijn.

De klantenservice reageert wel snel maar geeft absoluut geen service. Ze schepen je af met een melding dat ze niks meer voor ons kunnen betekenen. Ze grijpen een beschadiging aan om onder de garantie uit te komen.

Ik had zelf een verkeerd (oud) adres ingevuld bij de bestelling. Levering door DHL ging daarom niet goed.

Megekko reageerde telkens razendsnel op e-mails. Eerst baalde ik dat ze geen telefoonnummer hebben, maar meestal krijg je vaak al in een paar minuten antwoord. En anders duurt het niet veel langer.

Toen DHL vermeldde dat de verzender 'om instructies werd gevraagd', reageerden ze direct en hebben ze het juiste adres ingevoerd, nadat ik dit per e-mail meldde. Daarop kwam het helemaal goed.

Goed en degelijk verpakt. Snel verzonden. Jammer dat DHL zijn tijd neemt.

Zie boven, snelle, adequate en vriendelijke opvolging van probleem dat ik zelf had veroorzaakt.

Meerdere keren bestelling gedaan bij dit bedrijf. Prima prijs/prestatie, goede info op hun website. Deze keer minder goed opgelet de muis die ik kocht was al EOL wat niet op de site stond

Keurig op tijd zoals aangegeven op de site. Volgende dag in huis.

Wat ik lastig vind is dat dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar is. Soms heb je vragen die zich niet lenen voor e-mail of chat. Helaas een fenomeen dat ik bij steeds meer bedrijven 'tegen kom'

Goed geïnformeerd over status bestelling. Bij verkeerd bestelde producten een snelle omruilservice. Klantvriendelijk personeel waar andere webwinkels zeker van kan leren.

Zending keurig op tijd en netjes verpakt. Makkelijk te volgen via track and trace.

Vriendelijk personeel, "klachten" (verkeerd besteld) wordt snel opgelost. Duidelijke en helder gecommuniceerd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en vooral ook goede ervaring met de klantenservice! Dat wordt nog wel eens vergeten, maar kan heel belangrijk zijn!

De levering is prima op tijd, zelfs als ik 's avonds bestel!

Ik ben prima geholpen, was nog wat vergeten mee te bestellen en kreeg een kortingsbon voor vrijstelling van nogmaals verzendkosten, daar meteen dankbaar gebruik van gemaakt!

Ben zelf altijd wat sceptisch tegen alleen maar met mail of app contact, maar mijn ervaring met Megekko is dat ik toch goed en accuraat geholpen ben, in de 2 keer dat ik dat nodig had. Alle lof voor Claudia!

Ik ga steeds op dezelfde manier te werk: eerst zoek ik op tweakers info over het product dat ik wil, daarna sla ik er de reviews op na, om mij een idee te vormen en kijk ik eventueel ook naar de prijzen. Ik koop al jaren bij Megekko, zijn niet altijd het goedkoopste, maar doorgaans is het prijsverschil verwaarloosbaar.

---

Over de klantensevice kan ik geen uitspraken doen, omdat ik deze tot nu nog niet heb hoeven te contacteren.

Dat compenseren ze ruimschoots met de verzending, door alles zeer netjes te verpakken. Nog nooit problemen mee gehad, leveringen worden volgens afspraak bezorgd. De webshop vind ik erg overzichtelijk en de aangeboden artikelen worden meer dan voldoende omschreven.

de manier van de website is erg fijn de gui is ook erg fijn het is makkelijk te navigeren met weinig hindernissen terwijl ik zit te winkelen

de levering was optijd en erg goed verpakt met leuke tekst op het doosje erg fijn

de klantenservice is erg fijn het heeft mij goed geholpen en heeft mij een fijn gevoel gegeven nadat ik een klacht had.

Ik heb hier een schattige Logitech Pebble besteld.
Altijd goede ervaringen gehad met Megekko en muisje was ook hier het goedkoopst dus snel klaar met poespas.
Levering snel geleverd,goede communicatie etc zoals gewend.

Levering kwam op tijd,goed verpakt dus zoals het hoort.Helemaal top.

SSD besteld, goeie prijs, knap verpakt en snel (op een maandag) geleverd. Gewoon zoals het moet.

Het pakketje was op tijd. En de verpakking in orde.

Ik was toe aan een nieuwe laptop.
Maar ik twijfelt nog over een model/type.
Dus ik heb via de kantservice vragen gesteld en kreeg eigenlijk heel snel antwoord op mijn vragen.

zondag heb ik hem besteld en maandag was hij alle binnen.

Ik heb vragen gesteld en heb daar heel duidelijk antwoord op gekregen.
Dus de klantservice was super.

Edit 24/04:
Inmiddels contact gehad met de winkel. Het product is vervangen met een nieuw exemplaar.

Origineel:
Bij het uitpakken van mijn product kreeg ik al snel het idee dat ik te maken had een gebruikt/2e hands product.

Er waren namelijk resten van een eerdere sticker te zien.

Na volledig uitgepakt te hebben miste ik 3 onderdelen, verder geen noemenswaardige onderdelen, maar toch. Het product is eerder kennelijk gebruikt en incompleet geleverd.

Ook het default wachtwoord werkte niet, wel na het resetten.

Verzending was gewoon snel. Niks op aan te merken. Zelfde dag verzonden, dag erop ontvangen.

Edit 24/04:

Origineel:
Mijn verhaal uitgelegd via de mail.

In plaats van dat ze excuses aanbieden en een nieuw, compleet en ongebruikte artikel opsturen vragen ze of ik het product wil retourneren, vervolgens gaan ze mijn retour beoordelen….

Megekko heeft er blijkbaar voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met een dubieuze partij genaamd "Winkelen en sparen".

Deze partij toont via het advertentienetwerk van Google (doubleclick.net) zeer dubieuze en misleidende advertenties op de pagina die de bestelling bevestigd. Het lijkt alsof je korting kan claimen, maar stiekem zit je dan ineens vast aan een abonnement dat 18 euro per maand kost en blijkbaar lastig op te zeggen is.

Ik ben er niet in getuind, maar bij Kassa en Trustpilot zijn verhalen te vinden van mensen die er wel zijn ingetuind en er wordt daar ook bevestigd dat zij er specifiek via de webwinkel van Megekko in zijn getrapt.

Ik heb Megekko er via de klantenservice op gewezen dat zij er verstandig aan doen om een dergelijke associatie te heroverwegen, omdat dit wel degelijk iets zegt over de bedrijfsvoering en de omgang met (de gegevens van) klanten.

Het antwoord dat ik terug kreeg was van de strekking "Dit doen wij al langer, je hebt al eerder bij ons besteld en toen deden wij dit ook en het is gewoon legaal".

Blijkbaar is er dus deze keer iets door mijn adblocker geglipt, dat ik al veel eerder had moeten zien. Gelukkig zie ik het nu.

Elke koper moet zich afvragen of zij hier wel willen winkelen of dat zij liever een deurtje verder gaan.

Ik doe het in ieder geval in de toekomst niet meer.

P.S. Bewijsstukken in de vorm van screenshots en opgeslagen HTML-files zijn bij mij opvraagbaar.

De verzending is goed en daar kan ik ondanks mijn eerdere negatieve opmerkingen niets anders over zeggen.

Waardeloos.
Zie wat ik heb beschreven in het veld met algemene opmerkingen.

Heb hier mijn GTX 3060 gekocht. Snelle en makkelijke website! Ik zou hem zeker aanraden!

Binnen 1 dag in huis. Hele fijne bezorging. Ik was niet thuis maar hij was veilig bij de containers gelegt!

De bestelling plaatsen was makkelijk en alles werd snel geregeld ook werdt ik goed op de hoogte gehouden van hoe ver mijn bestelling was

De levering was snel en gemakkelijk het pakketje kwam ook heel over en alle producten waar goed beschermt tegen beschadiging

Meermaals iets besteld bij Megekko. Altijd vlotte en snelle afhandeling van bestellingen, ook met bestellingen naar België.

De levering kwam overeen met de vooropgestelde datum. De aangekochte GPU werd wel gewoon in de brievenbus gestoken (ipv afgetekende zending zoals aangegeven) maar dit ligt eerder aan PostNL dan aan megekko zelf.

Eigenlijk ben ik altijd wel tevreden over Megekko. De prijzen zijn heel concurrerend en de service is goed. Ik heb op zaterdag besteld en op maandag kreeg ik mijn levering al binnen.

De verzending was uitstekend. Zoals gezegd, op zaterdag besteld en op maandag binnen. Het bestelde product zat uitstekend verpakt in bubbeltjes plastic en luchtkussens, waardoor het geheel goed beschermd was.

ik bestel al even bij meggeko en moet zegge dat ik altijd tevreden ben met me bestel items als het om pc parts ga dan bestel ik altijd bij meggeko om goede pc te bouwen het is ook top service pakketje kome altijd op tijd

Altijd tevreden met de verzending nog nooit te laat gekomen altijd op tijd

Ben er zeer tevreden over ze antwoord altijd optijd en correct als er problemen zijn met de items of de retour zending

Scorekaart voor Megekko