Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Aantal onderdelen besteld bij Megekko, ze waren het goedkoopst. Onderdelen waren volgens de website op voorraad, bestelling geplaatst om 13:00 uur en volgende dag bestelling in huis zoals werd beweerd door Megekko. Kortom : goede prijs, goed voorraadbeheer en is alle afspraken nagekomen. Graag tot een volgende keer Megekko 😃!

Producten waren degelijk verpakt en zijn zonder schade aangekomen, top!

Overzichtelijke site en alles goed gesorteerd op groep. Alle specificaties staan duidelijk aangegeven.
Zeker een goeie site om onderdelen te bestellen.

Dag er na geleverd als het desbetreffende product in stock is. Alleen jammer dat je bezorgkosten moet betalen.

Megekko is erg transparant over prijzen en verzendkosten, er kan gewoon betaald worden met iDeal.

Het product was binnen 1 dag binnen (gister besteld vandaag in huis).

Simpele website. Vaak de goedkoopste. Je word goed op de hoogste gehouden van de levering. Uit ervaring zit het met RMA ook wel goed. Gewoon een super webwinkel, ik koop hier vaak iets zonder enige problemen.

Goed op de hoogte gehouden. De levering klopt ook met de aangegeven dag en tijd.

In het verleden goed, heb er alle vertrouwen in dat het alleen maar hetzelfde of beter is.

Betalings opties zijn ruim jammer genoeg wel extra kosten voor cc of Paypal. Maar gezien de marges voor webshops is dat begrijpelijk.

Uitstekend verpakt in een ruime doos en meer als voldoende beschermings materiaal. Verzending was duidelijk en optijd.

Via ideal gaat de betaling heel goed.
De rekeningen van besteling zijn ook op tijd

Alles wat ik daar heb besteld is zeer goed aangekomen.
En op tijd.

de producten die ik heb besteld via hun site waren uitstekend!
Ik heb daarom niet veel met de klantenservice te maken gehad!
De prijzen zijn goed.
Ik blijf er zeker bestellen!
Dus tot nu super!

Na het product gevonden te hebben op Tweakers and het aangegeven stond als de goedkoopste, ben ik meteen naar Megekko gegaan. Daar stond duidelijk aangegeven wanneer ik het product in huis zou hebben en dat is erg prettig. Zelfs toen ik om 1 uur 's nachts bestelde stond er mooi dat ik het product twee dagen later zou ontvangen. Goed en duidelijk.

Levering was op tijd en precies zoals vermeld.

Toen ik de doos opende was de verpakking erg gekrast. Het raampje in de verpakking bevatte allerlei krassen en voelde een beetje alsof hij al een keer eerder over de toonbank is gevlogen. Het product zelf was verder in orde.

Het was makkelijk navigeren op de website en ik kom zo precies vinden wat ik zocht.

Ik heb het voor 23 uur besteld en het was de volgende dag om 12 uur gelijk binnen. Ik was tevreden met de manier hoe het ingepakt was. Ook geen beschadigingen tijdens het vervoer.

Meerdere keren iets besteld bij Megekko. Elke keer weer uiterst tevreden! Alles is zeer goed verpakt en verschuift niet door luchtzakken. Bestellingen worden ook binnen de aangegeven levertijd afgeleverd.
Als ik een minpunt zou moeten noemen zouden dat misschien de verzendkosten zijn. Maar wanneer de verzendkosten wegvallen zal dit waarschijnlijk ook ten koste gaan van de kwaliteit van de verzending (verpakking).

Goede site, mooi en overzichtelijk. Bestellen ging super snel. Veel verzend opties ook. prima beschrijving bij de producten. in het geheel niets op aan te merken.

veel verzend opties zoals ik al aangaf. je kan kiezen de dag en of je ook in de avond wilt ontvangen. Ideaal voor mensen zoals ik die overdag werken.

Zoals altijd een fijne afhandeling. Bestelling was snel geplaatst, bevestigd en verzonden. Alles is ook netjes verpakt.

Gewoon zoals het bij een webshop hoort. Duidelijk zicht op levertijden en ook levering bij afhaalpunt mogelijk.

Goede website met een uitgebreid assortiment en prettige prijzen. Het is een fijne goed overzichtelijke webwinkel dat bestellen makkelijk maakt.

Producten waren met zorg verpakt.

Een zeer professionele webshop die zeer scherp geprijsd is.
Alles wat je verwacht van een snelle en goedkope webshop vind je hier.

Snel, goed verpakt

Kwam als een van de goedkoopste naar boven in de prijsvergelijker, site was overzichtelijk en snel geleverd.

Duidelijk webshop, Product is goed geleverd, het is goed verpakt en het was keurig de volgende dag in huis!

Goed geleverd, goed verpakt, volgende dag in huis!

Goed geleverd, goed verpakt, volgende dag in huis!

Ik heb bij Megekko wederom naar volle tevredenheid een monitorbeugel besteld, fijne webwinkel om te gebruiken en was weer de goedkoopste volgens de Pricewatch.

Zoals beloofd de volgende dag geleverd, in een eigen doos met veel meer bescherming dan nodig, wat positief is.

Ik heb hier een nieuwe router besteld, deze is zoals aangegeven netjes de volgende dag geleverd.
Ook goed dat ze vermelden dat je het pakje niet met de kettingzaag mag openen. Anders was dit vast misgegaan.

Ik kende de winkel niet (het is even geleden dat ik een PC bouwde), maar de prijzen en de winkel zagen er goed uit. Via Tweakers reviews en andere bronnen achterhaald wat de ervaringen zijn van anderen. Dit gaf genoeg vertrouwen om mijn eerste bestelling bij Megekko te plaatsen, de Corsair 750 Watt voeding. Het aankoopproces, betaalopties en levering gingen allen enorm soepel en werdt bovendien erg goed op de hoogte gehouden van de bestelling / levering. Uiteindelijk geleverd op afgesproken dag.
Reden genoeg om het bedrijf op te nemen in mijn eerste keuze lijst voor PC onderdelen. Reeds 2 andere onderdelen ook bij hen besteld. Aanrader dus.

De checkout en de betaal- / leveropties zijn wat je verwacht en wilt van een hedendaagse webshop. Na aankoop goed op de hoogte gehouden van de bestellin en levering en het pakket werd ook geleverd op de afgesproken dag. Top dus

Deze webshop is in veel gevallen de goedkoopste, laat duidelijk zien hoeveel stuks er nog in voorraad zijn en heeft een snelle verzending.

Producten worden meestal de eerste werkdag geleverd en indien dit niet zo is dan staat dit duidelijk op de productpagina.

Ik heb nog nooit echt contact gehad met de klantenservice (omdat dit ook nog nooit nodig is geweest) Maar van wat ik hoor van andere klanten veronderstel ik dat dit uitstekend is.

Scorekaart voor Megekko