Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Site werkt prima en snel, scherpe prijs en snel geleverd.

Had een nieuwe voeding nodig, deze eenvoudig via Tweakers gevonden en vergeleken. Megekko kwam als best uit de bus, dus daar de bestelling geplaatst.

Heb hier nu paar keer besteld. Weinig problemen
Website is netjes en ontzettend fijn mee te werken. Grappige fotos.
Prijzen zijn ontzettend scherp, je bespaart best veel.
Hoor echter wel een paar slechte verhalen. Je kan geluk of pech hebben, ik heb tot nu toe altijd geluk gehad.

Ik had een nieuwe Harddisk snel nodig, want die van mijn PC was aan het begeven, na veel lezen en een beslissing nemen welke HHD ik wou, had de winkel gezocht, dat ong. 21.00 uur. De enige online winkel die Voor 22:30 besteld, morgen in huis open was voor mijn bestelling.En zo als beloofd, kreeg ik snel een mail, met de verzend code etc. De volgende dag postbode aan de deur en ik kreeg mijn pakketje. Product wordt goed verpakt met voldoende luchtzakjes, Snel verzonden, zoals het hoort. 100 punten..

Klantvriendelijkheid staat hier helaas niet voorop, dat is wel zeker.

Als alles goed gaat, je betaald netjes, ontvangt je artikel en er zijn geen aanvullende problemen (zoals ik al veel vaker dit jaar heb gedaan bij deze firma) zal je niets merken. Maar mocht je ook maar één probleempje hebben met een artikel gaat men in de verdediging en kan je fluiten naar de service.

Verzending kwam te laat binnen, maar dat lag aan POST-NL dus geen blaam bij de firma.

Het artikel wat ik besteld heb was een Unifi Set van 5x AP's, deze sets heb ik eerder besteld (los maar ook als set dus) en bevielen erg goed! Nadat ik de set ontvangen had kwam ik erachter dat er geen POE adapters bij zaten, daar ik de AP's niet apart kan voeden heb ik besloten om contact te zoeken met de firma.

De firma gaf aan dat ergens diep in de specificaties (let wel, onderaan in een PDF bestand op een weg geborgen linkje op de artikelpagina in font-size 2 in grijstinten) netjes vermeld stond dat er geen POE adapters bij zaten.
Daar de apart verpakte AP's dit wel hadden, heb ik verzocht het artikel terug te sturen en 5x de aparte AP's te bestellen (wat uiteindelijk een stukje duurder zou zijn, maar dat maakte mij niet uit).

Maar daar begint het, omdat het een zakelijke aankoop is geweest nemen ze geen bestellingen terug, dus de kreet; "30 dagen niet-goed-geld-terug" is dikke onzin. Maar men had wel een mooie oplossing, ik zou ongeveer €50,- betalen en dan mag ik het artikel terugsturen (op een artikel van €345,-). We zijn uiteraard niet gek en heb netjes verteld dat ik het daar niet mee eens was.

Helaas ging de deur dicht en was er niets meer mogelijk.

>> Firma
Misschien moeten jullie eens wat verder denken dan alleen deze ene bestelling, mocht het netjes afgehandeld zijn had ik ook weer meerdere artikelen besteld en zo blijven doen. Bedrijven die totaal geen service krijgen lijkt me nou niet echt een goede oplossing, bedrijven bestellen in de regel meer dan een particuliere klant en verdien je dus uiteindelijk meer aan,.

Kortom, een gemiste kans, ga zo door zou ik zeggen!

PS: Na mijn contact met de firma is er bij het betreffende artikel wel een opmerking geplaatst: "Dit product wordt zonder PoE adapters geleverd.".

Toch jammer dat het nu opeens wel kan daar het in de mailwisseling absoluut niet kon omdat men zoveel producten had dat het plaatsen van extra informatie niet mogelijk zou zijn. Ik denk dat BOL.com toch een stukje meer artikelen heeft en deze doen dat zelfs, kwestie van je firma goed Managen.

O, en ook bedankt voor het bewust niet toesturen van de review-link op mijn artikel (die ik altijd krijg!). Maar ik heb hem zelf gevonden hoor, was niet zo heel moeilijk daar Tweakers.net vrij bekend is.

>> Kopers
Voor iedereen die hier een bestelling plaatst, kijk goed wat je koopt en zoek desnoods op de website van de fabrikant de specificaties op want achteraf hoef je niet te rekenen op service.

Had een harddisk nodig voor mijn Nas, Megekko had een goede aanbieding op een Seagate Enterprise schijf.
ze hadden hem zelf niet, maar de leverancier had nog ruim 200 stuks op voorraad.

1 dag later, sorry, schijf niet meer leverbaar.
Ik aangegeven dat ik het niet erg vond nog even te wachten mocht de levering langer gaan duren en dat andere webshops de schijf nog wel konden leveren en ik het dus een beetje vreemd vond,

Maar de leverancier had hem niet meer en de schijf zou ook niet meer beschikbaar komen.

Nu ruim 2 weken later is de schijf weer te koop bij Megekko, weer op voorraad bij de leverancier, ruim 300stuks, en een prijs die ruim €50 hoger is.

De winkel was toen de goedkoopste uit de Privewatch, ongeveer €20 als de eerst volgende.
Geef gewoon aan dat het artikel verkeerd geprijsd is, en dat het niet mogelijk is het artikel voor het bestelde bedrag uit te leveren.
In plaats van het artikel uit de webshop te halen en het 2wkn. Later weer terug te plaatsen.

Jammer dat de klantenservice er zulke praktijken op nahoudt, eerlijkheid duurt het langst.
Toch 2sterren omdat het geld netjes 3dgn later terug op mijn rekening stond.

Duidelijke website, eenvoudig bestellen. Handig dat je kunt laten bezorgen op een Post-NL punt. Veel betaalmogelijkheden. Netjes track-and-trace en op tijd bezorgd.

Goedkoopste leverancier voor een Crucial SSD.
Bestellen en betalen eenvoudig en overzichtelijk
Keurig de volgende ochtend geleverd in degelijke verpakking.

Snel geleverd en degelijk verpakt.

Ik zocht een behuizing voor een ssd en die kon ik makkelijk bestellen en de volgende dag in huis.

Snel het goede product geleverd. Prima website. Maar heb dus ook geen ervaring met de klantenservice.

Normaal maak ik geen review als een service dat zegt voor een prijs of dergelijke, maar voor deze webshop maak ik een uitzondering. Van de gekke reclame en acties (vooral grappig) zoals een gratis zak chips, tot aan de uitstekende snelheid van al mijn bestellingen. En uiteraard ook de doos die niet geopend mag worden met een kettingzaag :P .

Pakketje was binnen een dag en op zijn vroegst aangekomen

Door de reviews op Tweakers besloten om bij Megekko spullen voor een nieuwe pc te bestellen.
Tevens zijn de prijzen van hun producten ook zeer scherp

Alles was goed ingepakt en de dozen waren opgevuld als dit nodig was.
Top geregeld

Gewoon perfect! S'avonds rond 21u een besluit genomen welke onderdelen te bestellen voor een nieuwe game-pc. Besteld via Megekko en de volgende ochtend om 10u (al tijdens het douchen ;) stond de postbode al voor de deur met de totale levering! Tussendoor prima op de hoogte gehouden via mails wat de status van de bestelling/levering was. Gewoon keurig zoals 't hoort (en beter).

Prima, alles netjes 'anti-stoot' verpakt. Als extra bij deze bestelling ontving ik een STEAM waardebon t.w. van 40 euro bij het activeren van het Aorus moederbord. Heel relekst!

Dit is al een van de meerdere aankopen die ik heb gedaan bij Megekko. Tot nu toe altijd netjes op tijd bezorgd netjes en veilig met luchtkussens in een nette doos verpakt.

Het pakket was de volgende dag afgeleverd zoals vermeld. Goed verpakt en het product in uitstekende staat zoals het hoort!

Meerdere keren een bestelling geplaatst bij Megekko, altijd netjes en goed afgehandeld, gewoon zoals het hoort bij een Nederlandse webshop. Verzending in nette doos, en updates per mail. Ook regelmatig leuke acties!

Stevige doos, opgevuld met luchtkussens.

Ik koop al een tijdje bij MeGekko. Alleen al de verpakking; Niet met Kettingzaag openen. En dat met computeronderdelen. Hilarisch.
Jl. vrijdagavond 22:30 uur een SSD besteld voor een laptop van een vriendin. Zaterdag om 10 uur was ie er al. Zaterdagavond kon ik haar blij maken!

Website is duidelijk, de prijzen zijn scherp (Pricewatch) en de levertijd is snel.

Ervaring met RMA heb ik ook; er was een achterstand in de verwerking, toen ik aan de beurt was ging het goed en snel. Totaal 1 week, dat heb ik elders wel eens langzamer meegemaakt...

Ik bestelde een SSD voor in een laptop. De Laptop doet het weer super.

De aanname van een product (router) duurde even (4 dagen), daarna zeer snel een nieuwe gekregen. Totale RMA een week.

De producten waren gemakkelijk te vinden en de betaling en bevestiging ging erg soepel. Heldere, intuïtieve webshop.

Ik had mijn producten op Megekko besteld, omdat die een snelle levering kon garanderen. De op de website gemelde levertijd klopte; 's avonds besteld en de volgende morgen in huis.

Ik heb een aantal producten besteld en alles werd zeer snel en netjes verzonden.
De klanten service was ook zeer goed geregeld

Alle producten die ik had besteld waren de volgende dag geleverd net zoals het werd aangegeven op de website en alles zag er netjes uit.

Door een vergissing van mij en een vriend had ik de verkeerde moederboard gekocht maar die kon ik gewoon retour sturen en kreeg snel te horen dat het is verwerkt.
Ook voor vragen waren ze erg snel met het antwoorden via de e-mail, erg netjes!

Overzichtelijk en snelle levering. Top. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zal zeker nog een keer hier iets bestellen.

Het product is conform verwachting.

Bestellen bij Megekko gaat altijd heel makkelijk en alles wordt op tijd geleverd. Ik ben helemaal tevreden

Vrij laat besteld maar netjes de volgende dag bezorgd. Precies waar ik op gehoopt had. Een goede webshop ervaring, zeker aan te raden.

wat ik zocht was snel te vinden en duidelijke info bij de producten, betaling ging soepeltjes. zoals het hoort!!

zoals aangegeven afgeleverd. perfect dus

duidelijk op de hoogte gehouden voor het hele proces. Ook weer niet te veel mail maar zeker niet te weinig

Scorekaart voor Megekko