Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko werkt zoals het hoort. Het bestelproces was makkelijk, de bijkomende verzendkosten waren duidelijk. Niets op aan te merken.

De levertemijn duidelijk, en de bestelling kwam ook op tijd aan. Veilig ingepakt, want het betrof een case met glazen zijkant.

Altijd snel en goede servissen ik bestelde rond 9 uur of 10 uur avond en ik kreeg het als nog volgende dag gelijk binnen hoe beter kun je het nog hebben ook als er iets is met retour enzo alles gaat top
En een keer gehad dat ik veel spullen bestelde en ik vroeg of ik spullen dat al op voorraad was al kon krijgen en de ander deel waneer weer op voorraad was opgestuurd werd dat is toch beste wat je kan krijgen plus ze werken met klarna dat is ook 1 van me top favos alles lekker snel en makelijk

Sneller dan meggeko dat is niemand geloof me producten zijn super goed verpakt kan gewoon niet beter
Deze bedrijf is top

Mails worden altijd super snel behandelt en reactie ook altijd snel teminste bij mij wel denk de rest ook wel

De webshop van Megekko werkt ten eerste heerlijk. Heb vaker via hen wat aangeschaft en ze hebben me nog niet teleurgesteld. Deze keer duurde een product die ik had gekozen om te leveren wat langer maar ik kon zonder gedoe mijn bestelling wijzigen toen ik hier om vroeg. Ze reageerde snel en het was dezelfde middag nog rond. De levering is ook weer goed gegaan en ben weer tevreden. 👌🏻

Werd goed op de hoogte gehouden van de status en alles kwam netjes aan.

Top. Goed bereikbaar en reageerde snel op mijn vragen. Kon ook zonder problemen mijn bestelling aanpassen.

Al mijn onderdelen waren op voorraad en het voordeligst geprijst. Met name de bezorg mogelijkheden vond ik fijn.

De verzending werd op een afhaal locatie afgeleverd op de afgesproken datum.

Er waren een aantal onderdelen niet op tijd te leveren. Bella heeft toen samen met mij gekeken wat de beste vervangingen waren. Dit stelde ik zeer op prijs omdat er best een tijdsdruk op de bestelling zat. Dankzei haar kwam het helemaal in orde!

alles was makkelijk te benaderen en uiteraard gaat betalen supersnel wat eigenlijk altijd zo is bij bestellingen op internet betalen is snel...soms gaat je geld terug vragen of retourneren bijna nooit makkelijk en declareren gaan weken over heen...dus ja betaling aan Megekko was prima

een dvd speler die in een plastic zakje is verpakt een prijzig moederbord in een te grote doos met slechts enkele airbags als opvulling en een halfdichte doos half dicht geplakt, kan hier geen voldoende voor geven ....

Het was niet mijn eerste aankoop bij Megekko. De prijs zit steeds goed, en de verzending ook steeds dik in orde.
Wat ik ook kan appreciëren is de papieren factuur die meegeleverd wordt.

Snel verstuurd. Stevige doos met wat luchtzakjes. Gewoon prima... Niks op aan te merken.

Prima webshop met groot assortiment. Leveren gaat volledig volgens verwachting iets terug sturen wordt snel gefaciliteerd. Echter snel contact met klantenservice gaat alleen via email. Ik had onderdelen besteld voor een game pc en 1 doos was niet compleet. Dat heb ik als Manco gemeld en nu gaat het mis.

Nadat ik na een snel verzoek foto’s heb aangeleverd wordt het stil.

Na binnen 1 dag levering gehad te hebben zit ik nu te wachten met een “halve” pc. Klantbeleving is nu weg.

Snelle levering verpakking niet bijzonder monitoren alleen in de monitordoos.

Initieel snelle reactie daarna stil nadat ik missende onderdelen bij watercooler heb gemeld.

Na aanleveren foto’s niks meer gehoord.

Onduidelijk of ik opnieuw moet bestellen of hoe het gaat en wanneer ik mijn set compleet kan maken.

Megekko is al jarenlang een bekende naam onder techliefhebbers in Nederland. De webshop richt zich vooral op computeronderdelen, randapparatuur, netwerkproducten en andere elektronica. Ik heb inmiddels meerdere bestellingen geplaatst bij Megekko en deel graag mijn ervaringen.

Het aanbod is indrukwekkend, zeker voor wie zijn eigen pc wil bouwen of upgraden. Van moederborden en videokaarten tot waterkoeling en behuizingen — vrijwel alles is op voorraad. Ook nicheproducten die je bij andere winkels niet snel vindt, zijn hier vaak gewoon beschikbaar.

De prijzen zijn doorgaans scherp, vaak net iets goedkoper dan bij concurrenten zoals Azerty of Coolblue. Ze hanteren bovendien duidelijke staffelkortingen bij grotere hoeveelheden.

Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur worden geplaatst, worden vaak de volgende dag geleverd. Mijn ervaring is dat ze deze belofte meestal waarmaken. De verpakking is degelijk, maar niet overdadig.

De klantenservice is degelijk, maar niet uitzonderlijk. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon. Antwoorden zijn meestal informatief, maar soms wat kort en zakelijk. Een live chat ontbreekt, wat in deze tijd eigenlijk wel verwacht mag worden.

De website is overzichtelijk, al oogt het ontwerp wat ouderwets. De filters werken goed, en productinformatie is vaak uitgebreid. Wel kunnen productfoto’s soms ontbreken of van lage kwaliteit zijn.

Megekko is een uitstekende keuze voor wie precies weet wat hij zoekt en prijs stelt op een breed aanbod en snelle levering. Voor beginnende gebruikers is de site misschien wat minder toegankelijk, vooral door het technische karakter van het aanbod en de beperkte klantenservice-opties. Maar voor de echte techneut is Megekko een topadres.

De website was overzichtelijk. Zoeken ging prima. Ook was er een breed aanbod voor een goede prijs

Op de processor na een pc in onderdelen besteld. Het was verpakt in 2 dozen. Dozen waren zorgvuldig dicht geplakt. En de losse spullen in de doos waren dusdanig vastgeklemt met plastic dat dit niet alle kanten op kon schuiven

Heel even contact gehad mbt een actie die liep. emails werden binnen een paar uur beantwoord. De toonzetting was vriendelijk

Na dagenlang uitpluiswerk heb ik alle onderdelen voor een game pc besteld. Veel aanbiedingen op verscheidene onderdelen, dus super!

Echter 2 dagen voor de levertijd kwam een andere grafische kaart elders in de aanbieding.

Geannuleerd via de mail en binnen 15 minuten had ik al bevestiging en de nieuwe factuur.

Snel efficient en prettig. En de verpakking van de geleverde onderdelen is ook uitstekend.

Verpakkingen zijn ontzettend zorgvuldig en netjes.
Volgens afspraak geleverd.
Ik kon aangeven wanneer alles geleverd moest worden, dus op de dag van de laatst leverbare onderdeel gekozen.
Daardoor kreeg ik alles dezelfde dag binnen en had ik 's avonds een werkbare pc.

Zoals ik al zei, zeer uitstekend en heel efficient.
Sowieso is megekko de eerste plek waar ik altijd kijk vanwege de goede seevice.

Ik heb hier over de jaren genoeg besteld en eigenlijk nooit enige klacht gehad. Snelle bezorging, juiste items, groot aanbod.

Altijd snelle bezorging, nooit problemen mee gehad.
Ook nooit beschadigingen of verkeerde items gezien

Megekko is een betrouwbare webshop met een sterk aanbod aan computeronderdelen en elektronica. Bestellingen worden snel en netjes geleverd, vaak al de volgende dag. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, en de producten zijn van goede kwaliteit. Een aanrader voor wie snel en zorgeloos pc-onderdelen wil bestellen aan scherpe prijzen

Ja kort gezegd heel snelle verzending kan niet beter. Mooi verpakt en veilig.

Altijd bijna meteen geholpen en met effectieve oplossingen geen aan het lijntje blijven hangen methode

Altijd een fijne winkel om te bestellen, niet perse altijd de goedkoopste maar wel een solide betrouwbare winkel met een zeer ruim aanbod. De levertijden zijn ook prima, meestal niet meer dan een dag levertijd.
De popup store is ook leuk om eens te bezoeken!

Meeste bestellingen worden op dezeflde dag nog verzonden en krijg je de volgende dag al geleverd, uitgezonderd bestellingen in het weekend dan.

Goed bereikbaar, betrouwbare mensen die zich voor je inzetten en ook niet moeilijk doen.

Hier de ROG strix 1000W Platinum gekocht, perfect product en werkt zoals het hoort niks op aan te merken!

online besteld en 1 dag lager in huis. Netjes verpak en alles compleet. We zijn erg blij met de support en ook erg blij met het Asus tuv gaming b560 moederbord, super eenvoudige te installeren, en supergaaf die ARGB led aansturing. Processor plaatsen, geheugen en sdd installeren was ook een fluitje van een cent op dit moederboard.

Erg tevreden!

Het product komt sneller dan verwacht en was netjes verpakt in twee losse dozen

Ik had de klantenservice nodig om dat de promotie code niet nodig was en ze hebben direct netjes via e-mail gereageerd

Samsung tablet besteld, prijs was prima in vergelijking met andere webshops en levering snel uitgevoerd.

De tablet is prima op tijd bezorgd en in goede staat afgeleverd

onlangs heb ik een msi mag psu gekocht en de verpakking en de service alles was gwn top kwam de dag later aan geen klachten

de verzending van het pakketje was echt in perfecte conditie

ik heb er niet eens van moeten gebruik maken alles was al zo duideljik

In het verleden heb ik meerdere keren bij Megekko besteld, en had ik regelmatig problemen met verzending & producten die kapot geleverd werden. Daarmee bestelde ik er al jaren niet meer, gezien de retourkosten ook op kosten van de klant waren (of dat nog zo is weet ik niet).

Nu was ik een media server aan het samenstellen, en een reeks onderdelen die ik nodig had waren niet bij andere webshops verkrijgbaar. En toegegeven: Megekko heeft een zeer groot aanbod aan specifieke niche hardware, die je niet op andere plaatsen vindt.

Toch maar bij Megekko besteld dus, en deze keer aangenaam verrast van de snelheid & levering. Bestelling was netjes verpakt. Zondagavond besteld en op maandagmiddag was de levering er al.

Ik durf dus zeker opnieuw bij Megekko te bestellen. Deze bestelling heeft me opnieuw overtuigd. En het aanbod is nu eenmaal groot, vol niche hardware aan scherpe prijzen.

Ik ben in ieder geval terug ingeschreven voor de newsletter ;-)

Producten waren zorgvuldig verpakt. M'n bestelling plaatste ik op zondagavond, en maandagmiddag werd die al geleverd.

Zoals bij vorige review, nog steeds dezelfde mening.

De GOAT-webshop voor België en Nederland!

Goede service na verkoop, ook al is deze enkel via e-mail te contacteren.

Lossen samen graag problemen op en doen ook werkelijk moeite om ze op te lossen.

Men merkt hier, voor zolang dat men Megekko goed en correct behandelt, men ook de juiste en correcte service dubbel en dik terugkrijgt.

Erg snelle leveringen, goede verpakkingen, flexibele besteltijden… kortom de GOAT!

Niet twijfelen om via hen te bestellen!
Aanrader +++

Altijd snel geleverd, indicatieve termijnen worden bijna altijd gerespecteerd (behoudens storingen van de diensten bij de transporteur zelf).

Altijd behulpzaam, snel en zeer vriendelijk! Ze trachten werkelijk voor elke vraag een oplossing te zoeken, ook al is dat niet altijd even voordelig voor hen.

Elke webshop zou op deze manier moeten werken. Megekko heeft het hier echt voor elkaar. Efficiënt, vriendelijk, snel en betrouwbaar!

Zeer betrouwbare Webshop! Ik bestel al een jaren bij ze zowel zakelijk als privé.

Prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed.

Bestellingen worden altijd netjes op tijd gestuurd en goed ingepakt.

Scorekaart voor Megekko