Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestellen is eenvoudig, het ontwerp van de site is mooi en attent. Er zijn veel bestelalternatieven.

Mijn bestelling is zorgvuldig en zonder schade aangekomen,opblaasboten worden beschermd door ballonnen . Het kwam op tijd aan.

Klantenservice is wat traag, ik heb 1 dag gewacht op antwoord op een van mijn vragen, maar het was een duidelijk antwoord.

Regelmatig al zaken besteld bij Megekko, zowel prive als zakelijk.
Vaak goede prijzen en nette service. Het hebben van een fysieke winkel is voordeel als je iets gelijk nodig hebt.

Bij een defect of probleem word je netjes geholpen en krijg je redelijk snel reactie. Dit heb ik (gelukkig) maar één keer meegemaakt.

Eigenlijk verloopt de verzending eigenlijk altijd goed.
Verpakking is in orde en komt vaak netjes aan.

Wat langer geleden (>1 jaar) contact gehad vanwege een missend deel van de bestelling. Bleek een van de twee pakketten naar een servicepunt te zijn gegaan en de ander was bezorgd. Bijzonder verhaal maar dat lag uiteraard aan de vervoerder.

Belangrijk was vooral dat ik binnen twee uur reactie had.

Goed product en zeer goede kwaliteit. Levering was ook soepel gegaan en het moederbord is heel aangekomen met goede verpakking plus bescherming.

Het process was goed, het kan beter en sneller woorden. Ik vind bol en cool blue methode beter en sneller.

dhl is echt een slechte service, het moest verandert bij megekko. ik hoop dat die winkel maakt eigen delivery serivce het zou gewldig zijn.

Ik heb mijn 14900k cpu gestuurd naar meggekko voor Rma en meggekko stuurt een dhl label naar mij. Ik heb hem gestuurd met dhl en sinds twee weken tot nu toe 12-12-2024 heb ik geen reactie van DHL of meggekko over wat gebeurt met mijn pakket gekregen. Er is iets verandert in dit webwinkel en het is niet positive. iK vraag me af waaroom dit winkel heeft geen chat service zoals bol, ik verglijk niet maar ik denk megekko klant service kan beter worden. Mijn ervaring is gebaseerd op 7 jaar ervaring met dit winkel ondanks er zijn af en toe fouten met verzending of vertraging of pakket kwijt blijft megekko een van de beste winkles in Nederlands.

Ben al lang klant van Megekko, is een erg fijne webshop. Meestal wel de beste prijzen en verzending en klantenservice is beide top.

Verzending en verpakking is altijd wel goed. Niets op aan te merken.

Heb al een aantal keer contact gehad met de klantenservice en is altijd snel en correct, erg fijn en gerust bestellen bij Megekko!

Ik heb al meerdere malen een bestelling geplaatst. Nooit heb ik gezeur gehad met het ontvangen van een product. Vaak is het er zelfs de volgende dag.

Super service!

Product werd in perfecte staat geleverd. Het werd de volgende dag als geleverd.

Al meerdere malen iets besteld en levert zoals het hoort. Een van de betere webwinkels voor alles van pc materiaal.

Heel snelle verzending. Goed verpakt en geleverd zoals het hoort.

Mijn favoriete webshop. Groot aanbod aan scherpe prijzen. Levert snel en de verpakking is degelijk.

Degelijk verpakt met zorg voor het materiaal. De verwachte leveringsdatum op de website klopt

Mooi site, alles is goed terug te vinden.
We zijn via Tweakers op deze site gekomen en hebben een groot deel van onze aankoop bij MeGekko gedaan.

Meerdere dozen werden bezorgd, allemaal netjes volgens de aanwijzingen op de website.
We hebben zelfs een product aangepast, aangezien dit een levertijd van drie dagen had.

Dit was direct zichtbaar in het besteloverzicht. Prima!

producten waren makkelijk te vinden op de site, kon alles filtreren. Beschrijving van de producten waren heel duidelijk en heb daarom dus ook heel makkelijk een pc bij elkaar gebouwd.

levering was precies op tijd, track & trace dus kon alles volgen. alle producten waren onbeschadigd geleverd. top!

Dit is waarschijnlijk een prima winkel als je nooit gebruik hoeft te maken van de klanten service. prijzen zijn prima en levering is ook goed. Echter een van mijn bestellingen ging binnen de garantie stuk. Dit werdt uiteindelijk vervangen door een nieuw exemplaar. Maar dat duurde wel 3 weken. gelukkig was het voor mij niet iets wat ik dagelijk gebruik maar stel je voor het is een onderdeel van de pc of monitor of zoiets. 3 weken zonder is dan wel heeel lang. vervolgens ging bij mij hetzelfde product weer stuk. net na de garantie periode. en dat is dan pech hebben volgens Megekko. iets van extra service is niet aanwezig. ook niet voor een klant die er al 1500 euro heeft besteed

Eerste levering is prima.. bij een defect product kan het wel heel lang duren voor je het terug hebt.

Ze reageren prima op emails. Maar een beetje extra service is niet aanwezig. Een product (pc verlichting) ging bij mij 2 keer stuk. 1ste keer duurde 3 weken voor ik een nieuwe had. 2e keer was net na de garantie. en dat is dan pech hebben volgens Megekko. ik kon het product zelfs bijna 1 maand niet gebruiken vanwegen het eerste defect.

Heel soepel bestelproces. Alle bestelde onderdelen waren in voorraad en werden op de afgesproken datum geleverd.

Alles geleverd op het gewenste moment op de gewenste locatie.

Het moederbord die ik had ontvangen bleek een 'open box' moederbord te zijn. Er waren duidelijk gebruikssporen aanwezig. Zo waren er restanten van koelpasta zichtbaar op het socket. Ook waren er 2 verbogen pinnen op een RGB header en op een fan header. Gelukkig werkte het moederbord wel... Kortom, ik heb de nieuwprijs betaald voor iets wat een 'open box' artikel hoorde te zijn. Hiervoor punten aftrek. Indien Megekko zit zelf nog leest; ik heb de foto's nog. De pinnen heb ik na de foto's zelf weer voorzichtig terug gebogen. De aansluitingen werken.

De verzending was prima, echter hierbij nog wel een opmerking. Het moederbord zou niet op voorraad zijn geweest. De dag erna heb ik een 2de systeem besteld (ik bouw vaker PC's) en in deze bestelling hetzelfde moederbord gezet. De levering van mijn eerste bestelling bleef de datum echter van staan ook nadat het moederbord (wat dus een open box bleek te zijn) op voorraad was. Ze hadden de bestelling dus gewoon dagen eerder kunnen verzenden. Hiervoor punten aftrek. Het 2de systeem die ik had besteld waarin hetzelfde moederbord zat kreeg ik veel eerder binnen.

Simpelweg de goedkoopste en een heel heel snelle levering! Wat wil je als klant meer?

Ik heb donderdagavond nog best laat besteld, vrijdagmiddag had ik het pakketje al thuis! Perfect

Op Megekko vind ik 9/10 wat ik zoek voor de laatste prijs en vaak wordt het zeer snel geleverd met duidelijke communicatie. Ik zou eender welke dag voor Megekko kiezen, zeker als AZERTY ook een optie is. AZERTY is vreselijk.

Snelle verzending met duidelijke communicatie over de status van het pakket.

Altijd vriendelijk en duidelijk. Mensen doen echt hun best om je zo goed mogelijk te helpen.

Kocht een LG 34GN850P-B 34 Monitor die het perfect deed totdat er bij het opstarten een merkwaardige balk verticaal van 1 cm x 12 cm verscheen links in beeld en een hele dunne streep over het scherm. Bij afsluiten vorige dag geen probleem. De streep en balk waren niet weg te krijgen. Opgestuurd naar Megekko. Antwoord; bij uitpakken beeldscherm beschadigd geconstateerd, gebruikersfout, geen garantie, reparatie te duur, zullen we hem voor u weggooien? Antw, schade aan beeldscherm onmogelijk. Ze stuurden daarop foto's , maar die toonden een hele andere schade dan toen ik hem opstuurde. ook ik had foto's gemaakt waarop geen enkele schade te zien was en wilde het scherm terug hebben. Dat kreeg ik en nog steeds geen fysieke schade te zien zo op het oog maar wel een merkwaardige kras. Pokhouterig bleven ze bij hun standpunt. ook na mijn wijzen op de nieuwe wetgeving dat zij dienden te bewijzen dat de evt. schade door klant bewezen diende te worden en niet volstaan kon worden met "wij hebben geconstateerd dat.." Nooit meer Megekkko voor mij. Ze hadden ook met LG contact kunnen opnemen over deze merkwaardige "schade"

op tijd, onbeschadigd en goed te volgen. Retourlabels etc. simpel te doen.

star, pokhouterig met als gevolg 700,- schade voor de klant. Ik heb de foto's nog voor de geïnteresseerde , vóór opsturen en bij terug ontvangst. Ik had spijt dat ik niet naar ze toe gereden ben om het ding ter plekke in te leveren en te laten checken op schade of zo en dus hetzelfde beeld aan ze had kunnen laten zien.
Deze pokhouterige "retour routine" van ze trof ik bij meerdere klanten aan. Blader zelf maar door de reviews. Zo lang er niets aan de hand is, prima, maar o wee als er iets mis is. NOOIT meer Megekko voor mij. Ik heb lang geaarzeld, maar ben nu bezig opnieuw een nieuw scherm te kopen en voel me nog steeds belazerd dus NOOIT meer Megekko voor mij.

Er valt altijd wat te verbeteren. Dan denk ik aan, niet kostenloos retourneren. Maar misschien is dit vanwege dat ze de prijzen kunnen drukken. Wat ze ook op hun site vermelden waarom ze geen "dure servicenummer hebben"

Al met al een nette webwinkel!

Verzenden is snel en echt netjes. Met zorg en beleid verpakt.

snel contact met de SD. Weten je altijd prima te helpen. Dit is alleen wel via de mail. Ze hebben geen nummer.

Had het volgende besteld:

AMD 9800X3D
SK Hynix Platinum p41 2tb
Arctic Liquid Freezer 3 360 RGB

Dat ging prima, zoals normaliter bij Megekko.

Prima op de hoogte gehouden, pakket kwam aan met voldoende bescherming i.t.t Amazon waar het soms dramatisch is.

SSD niet op voorraad voor een avondlevering op vrijdag. Ik had daarvoor wel betaald, wellicht een oversight van mij, maar zoals iedereen wou ik de 9800X3D proccesor zsm hebben. Had Megekko benaderd indien het zaterdag werd geleverd om de avondbezorging te annuleren en het te veranderen naar een zending voor overdag. Dat is ook gebeurd, dus uitstekend. Krijg later ook nog de kosten voor avondzending terug.

Ik heb regelmatig verschillende dingen bij megekko besteld en ook dit keer weer nieuwe computer onderdelen.
Altijd snelle service, ook het retour beleid is makkelijk te volgen en wordt snel afgehandeld.
Megekko is een van de standaard winkels die ik bezoek voor nieuwe onderdelen.

Snelle levering, standaard verpakt. Doos gevuld met luchtkussens tegen verschuiven en schudden in de doos (al houd het nooit het schudden van de doos zelf tegen natuurlijk)

Heb besteld vanwege eerdere goede ervaringen. Werd daarin ook dit keer niet beschaamd. Duidelijke info bij de artikelen en eenvoudige bestelprocedure en gemakkelijk betalen. En snelle levering.

Levering binnen 24 uur. Product goed verpakt (verpakking had iets kleiner gekund).

Scorekaart voor Megekko