Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMegekko heeft een zeer overzichtelijke website. Alle categoriën zijn logisch ingedeeld en de zoekfunctie is zodanig verfijnd dat je zelfs met een typfout hier en daar bij het juiste product uit kunt komen.
Persoonlijk vind ik het heel prettig dat wanneer ik in de zoekbalk een bepaald product zoek, ik al snel een autofill krijg met het product waar ik naar zoek, maar ook soortgelijke producten.
Ze hebben verschillende betaalopties, er zit er eigenlijk altijd wel een tussen die je prettig vind om te gebruiken.
Levering bij Megekko is snel en je kunt tot half 11 bestellen voor levering de volgende dag. Neem dus vooral lekker je tijd, zij regelen de rest!
De producten waren goed verpakt en beschermd met doosopvulling. Persoonlijk vind ik de dozen van Megekko ook altijd een pluspuntje waard. Grappig, practisch en vooral belangrijk, heel sterk.
Er waren een aantal onduidelijkheden voor mij bij de producten die ik besteld had. De vragen die ik had werden vaak snel en vakkundig beantwoord en de klantenservice heeft mij uitstekend geholpen.
Er was een onderdeel van mijn PC die ik besteld had wat ik graag wou vervangen en dit ging snel en met weinig moeite.
Let wel op; Er is geen telefonische klantenservice, alles gaat per e-mail.
AlgemeenSimpele webshop, duidelijke navigatie en volgens de Tweakers Pricewatch ook gewoon de goedkoopste. Snelle verzending en gemak maken dit een top shop.
AlgemeenIk kan kort zijn: Megekko hanteert scherpe prijzen, heeft een overzichtelijke website en het bestelproces verloopt soepel.
VerzendingVolgens het streven van Megekko voor 22:30 besteld en inderdaad mijn bestelling keurig de daaropvolgende dag ontvangen. Initieel was ik verbaasd over de keuze om de monitor zonder neutrale doos eromheen te verzenden. Echter de doos was wel geseald met speciaal tape met het logo van Megekko erop. Deze tape gaat stuk bij echte manipulatie waardoor je kunt zien dat er tijdens transport mee gerommeld is. Prima dus!
AlgemeenIk heb een nieuwe high-end gamecomputer samengesteld, en telkens bij het opzoeken van de componenten in de tweakers pricewatch kwam voor praktisch iedere component (op het moment van aankoop) Megekko uit als goedkoopste. Enkel voor de CPU koeler waren ze iets (4€) duurder als de goedkoopste concurrent.
Aangezien de gezamenlijke verzending van de componenten en het feit dat ze zelfs in België de dag erop leveren voor mij zwaar doorwegen, was de keuze snel gemaakt.
Bestelling verloopt, zoals ook bij de meeste concurrerende webshops, zeer vlot. Website is duidelijk, en bevat ook voldoende betaalmogelijkheden zodat Belgische klanten ook de mogelijkheid hebben om makkelijk kostenloos online te betalen (en niet alleen met iDeal of overschrijving bijvoorbeeld).
Verpakking was een degelijke doos, goed gevuld met luchtzakjes zodat er intern niets te veel op en neer kan schuiven tijdens het transport.
Factuur is duidelijk met ook een duidelijke vermelding van de garantieperiode van de verschillende componenten.
Aanrader voor een volgende bestelling.
Componenten werden, zelfs in België, zoals beloofd 's anderdaags aan huis geleverd door PostNL. Componenten waren goed verpakt.
KlantenserviceVlotte verwerking van de bestelling, dadelijk een bevestigingsmail in je inbox met alle bestelgegevens duidelijk vermeld. Nog geen ervaring met service na verkoop.
AlgemeenDe site was makkelijk te navigeren en hsd alsnel mijn product gevonden waarnaar ik zocht en het bestellen ging ook erg vlot en makkelijk.
AlgemeenMegekko is duidelijk en overzichtelijk. De belangrijke zaken als prijs, voorraad en voorwaarden staan groot afgebeeld zodat je je niet voor verrassingen komt te staan bij het bestellen.
VerzendingZoals beloofd voor half 11 besteld, de volgende dag in huis. Ik had het extra gewaardeerd als er een blanco doos om het product heen was gedaan, zoals sommige andere winkels doen. Dit om de hoge waarde van het product te verbergen.
AlgemeenIn mijn zoektocht naar een nieuwe harde schijf voor m'n homeservertje kwam ik na wat zoekwerk uit bij Megekko.
Ik was wel bekend met Megekko maar nog nooit wat besteld, daar kwam vorige week verandering in!
De harde schijf van m'n home server had het begeven en ik moest wat nieuws, dan ga je zoeken en vergelijken.
Levertijd / prijs zijn eigenlijk wel de belangrijkste weegfactoren in mijn zoektocht. Daarnaast uiteraard ook de aftersales (ja, dat weet je pas als je het ervaart...) en of een bedrijf betrouwbaar is.
Betrouwbaarheid over Megekko gaf mij een goed gevoel na het lezen van wat reviews, en ook de aftersales schijnt goed te zijn (nogmaals, nog geen gebruik van gemaakt).
Uiteindelijk de bestelling geplaatst, en omdat ik op vakantie was had ik eigenlijk 2 wensen : het laten bezorgen op een andere datum en omdat ik nog niet precies wist hoe laat ik thuis zou zijn, wilde ik het laten bezorgen op een afhaallocatie. Beide waren mogelijk!
Op 21 Augustus heb ik de bestelling bij Megekko geplaatst en op 23 Augustus lag een fraai pakketje bij de afhaallocatie. Diezelfde dag nog 's avonds m'n pakket kunnen ophalen.
Toen ik het pakketje ging ophalen, zag ik de doos van Megekko al duidelijk liggen, met teksten als "niet openen met een kettingzaag", en "nee, dit is geen kijkdoos maar er passen wel 15 blikken bier in" liep ik grinnikend terug naar de auto met m'n pakketje. Hoewel een verpakking een noodzakelijk kwaad is, werd ik toch ook stiekem wel een klein beetje blij van de manier waarop m'n bestelling verpakt was.
Voor mij in ieder geval maakt het de "afstand" tot het bedrijf waarmee je zaken doet wat minder "zakelijk" en dus persoonlijker en ja... zal ik de volgende keer sneller geneigd zijn daar iets te bestellen...
Dit laatste hangt natuurlijk ook wel sterk af met hoe de communicatie is van het bedrijf, of de goederen netjes aankomen, of alles in orde is etc. Tot nu toe ben ik enkel dik tevreden!
Terugkomend op m'n bestelling:
De inhoud van de verpakking was zorgvuldig en netjes ingepakt. Het bestelproces was duidelijk en gemakkelijk, communicatie van het versturen van het pakketje was dik in orde. En ja, ook de prijs van het product was prima! Voor mij was dit een hele plezierige bestel ervaring en zal ook zeker mijn vervolgbestelling bij Megekko plaatsen!
Keep up the good work!
Levering was exact op tijd! Geen problemen, kan niet anders zeggen dan uitstekend!
AlgemeenVrij uitzonderlijke (bijna zeldzame) producten worden tegen goede prijzen aangeboden. Ook het bestelproces verliep goed.
VerzendingLevering was sneller.
AlgemeenIpad 2018 128GB besteld plus een stevige case. De volgende dag is alles goed verpakt afgeleverd.
VerzendingLevering was dag na de bestelling. Ze doen dus wat ze zeggen.
AlgemeenZoals altijd weer goede zaken gedaan met Megekko, ze kwamen wederom naar boven als goedkoopste, en ook mijn 2 AOC gaming monitoren konden een dag later op het posNL punt opgehaald worden. Goeie prijzen, snelle levering en compleet assortiment.
VerzendingGoed verpakt en zoals beloofd devolgende dag op kunnen halen op postNL punt. Bon zat netjes in de doos.
KlantenserviceGeen klantenservice nodig gehad omdat alle beloften keurig werden nagekomen. Ook de producten waren in orde.
AlgemeenGoeie prijzen en de dag erna meteen ontvangen, geen gedoe met de website. Ik kreeg meteen wat ik wilde.
VerzendingBinnen een dag lag het op mn deurmat. Kan niet sneller dan dit, verder zag het pakket er uitstekend uit, geen deuken etc.
KlantenserviceNog geen ervaring mee gehad op dit gebied. Bon zat netjes in de doos
AlgemeenBestel regelmatig via Megekko en nog nooit een probleem gehad met gekochte producten via hun, ben er ook zeker van moest er toch iets mankeren ze ook dit netjes met je zullen afhandelen, verder hanteren ze ook zeer goede prijzen.
VerzendingAlles is altijd netjes verpakt, éénmalig eens een probleem met Postnl gehad (lag niet aan Megekko) en Megekko heeft me hierin zeer goed bijgestaan om er mee voor te zorgen dat Postnl alsnog men pakketje bij me afleverde.
KlantenserviceReageren binnen de dag en doen hun best om je verder te helpen.
AlgemeenOp vrijdag besteld en zoals op de website beloofd op zaterdagochtend bezorgd door PostNL. Prima
VerzendingSnel verzonden zoals beloofd op de website, goed verpakt
AlgemeenAl enkele keren besteld bij Megekko. Prima prijzen. Website geen mening over, zoek alles via de pricewatch. Betalen e.d. zoals verwacht mag worden.
VerzendingLevertijd zoals aangegeven.
AlgemeenIk bestel met enige regelmaat onderdelen bij megekko, en dit verloopt altijd uitstekend. Voorraad informatie op de website is altijd correct.
VerzendingSnelle verzending. Prima feedback in de vorm van mails met T&T code.
KlantenserviceTot nu toe slechts éénmaal gebruik moeten maken van de klantenservice. Defect product terug gestuurd na melding RMA, en reeds de volgende dag een mail met T&T code voor het vervangende product.
AlgemeenSuper ervaring mee. Megekko is zeer behulpzaam en snel in antwoorden. Wanneer ik iets wilde retouren en dit hebben ze zonder probleem aanvaard en mij meteen instructies voor de zending bezorgd.
VerzendingIk heb de afgelopen maand heel wat producten besteld en alles is zeer snel verzonden, telkens op tijd.
KlantenserviceDe klantendienst antwoord vrijwel meteen op emails zelfs 's avonds en in het weekend, zeer behulpzaam!
AlgemeenBij Megekko een CPU-cooler gekocht aangezien zij deze voor de kortste levertijd en leukste prijs bij mij konden leveren. Van begin tot eind geen problemen gehad en de cooler was goed verpakt. Aan te raden!
VerzendingHet pakketje kwam op de verwachte leverdatum aan en was goed verpakt.
AlgemeenIk heb dit jaar al 10 keer hier besteld. Je bestelt, en de volgende dag wordt het geleverd, afhankelijk van de voorraad. Grootste nadeel: ik moet iedere keer opnieuw inloggen. En de Inloggen knop en de Uitloggen knop zit op dezelfde plaats. Dus soms dubbelklik ik op Inloggen, en dan log ik meteen weer uit.
De acties zijn wel grappig, maar de actiecodes werken bij mij vaak niet of zijn verlopen. Ik ontvang wel de nieuwsbrief waar ze in staan.
AlgemeenHeel makkelijke betaaling met ideal of paypal. Alleen zijn de verzendkosten heel duur, maar zelfs daardoor is het nog steeds heel goedkoop.
VerzendingHele goede service. Binnen 1 dag op de deurmat. als het product niet bevalt kan het ook heel gemakkelijk terug gestuurd worden.
KlantenserviceHeel goede klantenservice meteen hulp als je het nodig hebt.
AlgemeenMegekko komt vaak als goedkoopste naar voren als het gaat om producten die ik graag koop.
VerzendingDaarbij vind ik dat Megekko ook erg snelle leveringen bied. Ik had een autoradio gekocht bij Megekko rond 21:00 en hij was de volgende dag al in huis, zonder verzendkosten te hoeven betalen. Super
KlantenserviceDe klantenservice heb ik nog niet hoeven benaderen aangezien ik nooit problemen heb gehad met de producten van Megekko.