Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWas op zoek naar een headset voor de PS4. Megekko kende ik niet, maar bood deze het meest voordelig aan en ik vond de website (voorwaarden) betrouwbaar en reviews goed. Besteld en eigenlijk ging alles heel vlotjes en vloeiend. Ik kreeg de correcte bevestiging en de volgende dag lag het pakket al bij me binnen.
VerzendingErg snel.
AlgemeenWas opzoek naar een 32GB USB en ik had deze de volgende dag al nodig.
VerzendingHad het product de volgende dag al nodig, hier kwam ik pas laat op de dag achter. Had hem nog voor 22:30 uur besteld en had hem de volgende dag optijd binnen. Zeer tervreden
AlgemeenGoedkoop, maar misschien wel te goedkoop. En ondanks dat je 3,95 betaald voor het verzenden, is juist dit waar het mis gaat.
Een HDD besteld samen met wat Amiibo's. Wordt in een veel te grote doos verstuurd, met te weinig opvulmateriaal.
Resultaat: Doosjes van de Amiibo's zijn beschadigd en de HDD geeft een tikkend geluid en werkt verder niet. Eerder duurde het al dagen om de HDD op te sturen, nu maar hopen op mijn geld terug, want hier heb ik weinig zin meer in.
Tot slot het waadeloze spaarprogramma, wat neerkomt op 15 euro per maand betalen en dan korting krijgen, die door een buitenlands bedrijf zou moeten worden uitbetaald, die vervolens alles uit de kast trekt om de korting niet te hoeven geven.
Slecht verpakt, waardoor materialen beschadigd aankopen, verder niet heel snel met versturen.
KlantenserviceGeen telefoonnummer, nu maar hopen dat ze wel reageren op mijn email.
Verlopig dus nog even een voldoende
AlgemeenWas op zoek naar een Moederbord en Processor combinatie, Via tweakers alles vergeleken maar kwam toch terug bij Megekko voor de top service en concurrerende prijzen en HEEL VEEL producten. Kortom voor iedereen is er iets.
VerzendingAlles op voorraad en snel verzonden. Zeer zorgvuldig ingepakt met genoeg Luchtpacks en een stevige doos. Voor 22:30 besteld , morgen in huis!
Track and Trace krijg je via een mail van Megekko met daarin de geschatte bezorgtijd van PostNL..
Had een vraag gesteld via de mail en kreeg spoedig en netjes antwoord (binnen 24 uur).
Voor de eerlijkheid en duidelijkheid kom ik graag terug bij deze webshop!
AlgemeenInmiddels heel wat bestellingen gedaan bij Megekko en elke keer zeer tevreden.
Snelle levering, groot assortiment en zeer scherpe prijzen!
Levering altijd zoals aangegeven op de website. De meeste producten zijn op voorraad en worden de volgende dag geleverd en anders staat er duidelijk bij wat de levertermijn is.
KlantenserviceIn het verleden wel eens gebeld met een vraag en ben toen snel en vriendelijk geholpen.
AlgemeenAlles ging gesmeerd, had al eerder een account gemaakt, de gegevens klopt hiervan nog, en was echt in een paar tellen klaar. (en de prijs was laag)
VerzendingBinnen 24 uur geleverd, dat is top!.
KlantenserviceHeb ze namelijk niet nodig gehad!
AlgemeenSuper tevreden met deze webshop. Artikelen zijn zeer goed geprijsd, de aanbiedingen zijn interessant en het aanbod is zeer groot.
VerzendingVerzending is in meeste gevallen gratis en in mijn geval iedere keer de volgende dag geleverd.
KlantenserviceOok de klantenservice is top, heb een verzoek gedaan voor een RMA en is binnen een uur goedgekeurd.
AlgemeenSSDtje gekocht op Megekko. Toch niet ondersteund door laptop. Probleemloos kunnen terugsturen en kunnen ruilen voor een nieuwe. Aanrader!
AlgemeenMijn favoriete webshop, goede website!
VerzendingEen dag na de bestelling geleverd!
AlgemeenQuick delivery, good order tracking system, good communication of order progress right to the door.
AlgemeenHeb mijn pc onderdelen bij Megekko gekocht, de webshop voor echte mannen. Verzending verliep goed en er was geen schade aan de bestelde producten. Een minpunt was wel dat ik 3 dagen moest wachten voordat alles kon worden verzonden ook al waren alle artikelen ''op voorraad''. Al in al een prima webshop
VerzendingMoest iets langer wachten dan normaal, maar alles kwam netjes aan.
AlgemeenI've bought with Megekko more than 4 times already, and as an expat that doesn't speak Dutch yet, buying with them is pretty simple. Apart from the website not being in english, their support is always up to help you if you have any question about any of the products, and even if you need a refund, or anything like that.
VerzendingThe cherry on top was, in the shipping page I could pay 1(+ something) euro so Postnl won't deliver to my neighbours. Not that I don't trust them, but already lost 2 orders because of that! Now that was perfect (and mainly the reason for the review).
KlantenserviceThey are very good on this part, they make the support becomes fun and make no deal when you have problems, they try to solve it right away, even if they are not winning anything from that.
AlgemeenIk kan alles altijd snel vinden en het bestel proces is erg makkelijk. Ik ben groot fan van Megekko en door de scherpe prijzen bestel ik bijna alles aan elektronica daar. Ik heb wel al eens gehad dat het voorraad systeem niet klopte en dat ik wat langer heb moeten wachten op mijn product, kan gebeuren is gelukkig maar 1 keer voorgekomen dus ik vind dat niet zo erg.
VerzendingVerzending bijna altijd op tijd binnen gehad, wanneer dit niet het geval was had dit met PostNL te maken. voor 22.30 besteld, morgen in huis (prima tijd!!). Producten worden altijd goed verpakt, er is nog nooit iets beschadigd binnen gekomen. Sommige bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!
AlgemeenEerder al een Coolermaster Masterkeys lite L via deze site gekocht. Volgende dag direct in huis. Keurig maar wellicht een beetje overdadig ingepakt.
Een paar dagen geleden heb ik ook de ASUS rog strix 1070ti videokaart gekocht. Deze was na twee dagen in huis. Ik ben over beide producten ruim tevreden.
Snel en goed ingepakt.
Het is alleen een beetje vreemd om over een product van €50 geen verzendkosten hoeven te betalen maar over een product van €500 wel.
AlgemeenHandige shop, duidelijk zoeken en mooi overzicht.. goede informatie ook. en goede prijzen.
VerzendingGoed ingepakt, stevige dozen en alles was onbeschadigd.
AlgemeenVelbon EX-640 statief gekocht deze vrijdag en zaterdagochtend al geleverd, top! Verder zat alles netjes ingepakt zoals we gewoon zijn + leuk extra'tje erbij via code van de mail. Winkel heeft veel keuze, dacht eerst de EX-630 te nemen maar gelukkig hadden ze de gewilde 640 die moeilijk verkrijgbaar was.
VerzendingGoed verpakt en tijdig geleverd, leveren ook op zaterdag daarom gekozen voor deze winkel. Tot hiertoe ook nooit een levering te laat gehad van hen dus zeker dikke duim omhoog.
KlantenserviceKlantenservice nog maar 1x nodig gehad, snelle reactie tijd en correctie oplossing zonder zond de pot te draaien.
AlgemeenBreedbeeldbeeldscherm gekocht bij Megekko en een slotje. De volgende dag netjes afgeleverd zonder schade en goed verpakt. Geen enkele dode pixel en de goedkoopste op de site. Geen enkel probleem met deze webwinkel.
VerzendingAlles was goed verpakt. Van mij had het slotje voor de monitor zelfs in dezelfde doos verzonden mogen worden, maar dat was in een apart pakketje verzonden.
Alles prima in orde!
AlgemeenBestelling geplaatst om 8 uur 's avonds en de volgende ochtend werd hij netjes in een pakket automaat afgeleverd. Was keurig ingepakt en als je naar de prijs kijkt kom je hier toch vaak een paar euro goedkoper uit. Bovendien een bedrijf met vrij veel humor wat ik altijd wel kan waarderen. De site is net wel even wat minder modern dan de meeste bedrijven tegenwoordig, maar functioneert prima!
VerzendingLees algemene toelichting
AlgemeenGoedkoop aanbod met veel verschillende producten en snelle levertijd. Tot nu nooit problemen en ook van kenissen goede ervaringen gehoord.
VerzendingSnel geleverd, ook fijn dat je kan kiezen tussen het laten bezorgen op een adres of bij een postnl locatie. Pakketje was ook precies geleverd zoals beloofd. Ook goed ingepakt.
AlgemeenWederom een fijne ervaring met (in mijn ogen) momenteel de beste webshop online. Al meerdere malen hier besteld. En altijd is het me bevallen. Snelle levering, duidelijke factuur, interessant geprijsd (Niet onbelangrijk!)