Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Op zaterdag middag besteld, zondagavond verzend bericht en op maandag tussen 11:00 en 12:00 bezorgd. Prima service. Alles wat ik besteld heb zat ook netjes verpakt in de Megekko doos die naar mijn mening ook wel leuk is gedaan(openen met kettingzaag als grapje) :).

Product is op tijd geleverd, volgens hetgeen ik besteld had, netjes verpakt.

Maandag besteld, dinsdag geleverd. Volgens verwachting dus.

Duidelijke website. Via tweakers de producten gekozen. Besteld op een zondag.
Alles was op voorraad, en ze leveren zelfs op zondag. Kan het alleen maar aanbevelen

Alles goed verpakt. voldoende verpakkingsmateriaal. alom Zeer tevreden

Duidelijke site, verzendkosten worden meteen duidelijk vermeld. Je kan tot laat bestellen voor bezorging op de volgende dag. Veel keus, scherpe prijzen.

‘s Avonds besteld, de volgende dag in huis. Het wordt vaker beloofd, Megekko maakt het ook echt waar!

Snelle levering en goede klantenservice!

De site can Megagekko vind ik bijzonder prettig. Produkten zijn goed te vinden en de artkelen Worden goed in beeld gebracht. Ook de hele procedure van bestellen t/m betalen werkt soepeltjes. Heb Al eens beroep moeten doen op garantie en ook dat verliep naa all tevredenheid. Kortom, ik shop met alle plezier bij Megagekko.

Niets op aan te merken. Binnen 24h bezorgt, wat wil je nog meer !?

Problem met DOA product snel en professioneel opgelost.

een setje gekocht, AMD Ryzen, MSI moederbord en G.Skill geheugen kit. Zondag besteld volgende dag in huis.

Binnen 24u geleverd. Goed verpakt en niet geen beschadigingen.

Ik moest contact opnemen ivm verkeerd besteld geheugen 1x16gb ipv 2x8gb. Echter moet je verzendkosten betalen om terug te sturen en nog eens voor het juiste op te sturen.. Verzendkosten worden enkel vergoed als je alles terug stuurt... Dus zou ik eigenlijk mobo, cpu en geheugen terug moeten sturen om geheugen om te wisselen.. moeilijke en klant onvriendelijke manier om eerlijk te zijn.

In het weekend bij Megekko een Crucial M2 SSD besteld. Had al vaker bij Megekko besteld en hier goede ervaringen mee, tevens waren ze de goedkoopste winkel en zou de SSD gelijk na het weekend op maandag geleverd worden. Duidelijke website en makkelijk bestelproces.

Verzending was keurig op tijd, bestelling op maandag geleverd. Prima verpakt, netjes op de hoogte gehouden via track&trace.

Zeer snelle levering op maandag! Nog niet eerder mee gemaakt dat ik zondag namiddag een bestelling heb geplaatst en dat deze zonder meerprijs maandag ochtend bij mij op de mat lag. Top service

Netjes optijd op maandag geleverd.

Een game stoel besteld in het weekend. Megekko was de goedkoopste leverancier op Tweakers pricewatch en ik kon het laten afleveren bij een postnl ophaal punt waardoor ik het maandag na het werk meteen kon ophalen. Alles prima geregeld en tevreden met mijn aankoop.

Af laten leveren bij postnl afhaalpunt (gamma). Na werk op kunnen halen. Verzending was gratis en zoals geadverteerd. Had er ook voor kunnen kiezen om thuis af te laten leveren.

Na eerdere positieve ervaringen bij deze shop ook voor mijn nieuwe pc vrijwel alle onderdelen aangekocht. Motivatie om hier te kopen waren met name de prijs en het feit dat veel onderdelen op voorraad waren en binnen 1 á 2 dagen geleverd konden worden. Ook deze keer een zeer positieve ervaring, levering netjes op tijd en retouren worden eenvoudig afgehandeld. Een aanrader dus!

Verzending vond netjes plaats op de aangegeven leverdatum. Moederbord was niet op voorraad, maar kon 2 dagen later wel geleverd worden. Omdat direct na mijn bestelling de levertijd opeens naar 10 dagen schoot was ik heel even bang dat de eerdere datum niet gehaald kon worden. Met een e-mailtje naar de klantenservice waren de zorgen snel uit de lucht en werd ik op de hoogte gehouden van de status. Alles werd vervolgens ook netjes op tijd geleverd.

Helaas was de bestelde monitor niet wat ik er van verwacht had. Retouren zijn eenvoudig aan te melden via de site en na verzending kreeg ik ook al snel bericht dat de retour geaccepteerd was.

alles is gegaan zoals ze beloven. snelle verzending (volgende dag in huis), strakke prijs, goed op de hoogte gehouden van bestel proces middels mails

zoals vermeld op site, volgende dag in huis.

ik heb 2 produkten gekocht en zijn allebei pressies wat ik er van verwacht had.
ik ben zeer tevreden.

voor de tijd besteld en je hebt het de volgende dag

je krijgt meteen een mail van je besteling

2,5 inch HDD case besteld. Zeer netjes op de hoogte gehouden wat betreft de betaling en levering. Keurig geleverd zoals beloofd!

Zat heel goed in een doosje ingepakt met luchtzakjes!

Bestelling was makkelijke te plaatsen. Alles was goed en duidelijk aangegeven. Alles is goed vindbaar.

Alles kwam netjes verzorgd aan zonder beschadigingen en was goed verpakt.

Prima site, vlot navigeren en bestelproces is gestroomlijnd.

Verkeerd herverpakt artikel met risico op defect tijdens uitpakken. Tijdig bezorgd zoals afgesproken.

De bestelde Samsung 49hg90 bleek een eerder door een klant geretourneerd model. Dat dat gebeurt zonder melding vooraf geeft al een nare smaak in de mond. Het is realiteit in deze retourmaatschappij, maar transparantie is een groot goed in deze.

Jammer genoeg is het toestel met reden geretourneerd: het is defect. Na dit aangegeven te hebben is het een heel moeizaam verhaal om het toestel geretourneerd te krijgen. Megekko wil op geen enkele manier meewerken om de retour (die alleen noodzakelijk is door hun eigen falen) op klantvriendelijke wijze mogelijk te maken.

Ik kon het toestel wel even naar DHL brengen, waar ik voor de maximaal vergoedde €5,50 het toestel op mijn eigen risico kon retourneren. Pas na een hoop gezeur een PostNL-retouretiket ontvangen. Dit alles moet via mail, want een telefoonnummer heeft Megekko niet.

Samengevat: Een puur procedurele toko met copy/paste-mentaliteit voor klantcontact zonder enig inlevingsvermogen. Nooit meer met deze prutsers in zee.

Megekko is een goede betrouwbare site alleen het enige min puntje is dat op de site staat voor 22:30 besteld morgen in huis alleen is dat niet helemaal waar. Dit geld niet op alle producten op sommige producten zitten 3 dagen verzend tijd op bijvoorbeeld. Dat is niet erg maar adverteer dan niet dat alles dat voor 22:30 besteld is morgen in huis is.

De verzending is goed verlopen. Ik heb dan ook geen slechte ervaringen met postNL(die de pakketten levert van megekko). netjes en op tijd zoals werd afgesproken op 1 uur nauwkeurig. verder ook geen schade aan mijn artikelen.

Levert tenminste écht binnen de afgesproken termijn!

Binnen de 24 uur in huis!

Was op zoek naar een headset voor de PS4. Megekko kende ik niet, maar bood deze het meest voordelig aan en ik vond de website (voorwaarden) betrouwbaar en reviews goed. Besteld en eigenlijk ging alles heel vlotjes en vloeiend. Ik kreeg de correcte bevestiging en de volgende dag lag het pakket al bij me binnen.

Erg snel.

Was opzoek naar een 32GB USB en ik had deze de volgende dag al nodig.

Had het product de volgende dag al nodig, hier kwam ik pas laat op de dag achter. Had hem nog voor 22:30 uur besteld en had hem de volgende dag optijd binnen. Zeer tervreden

Scorekaart voor Megekko