Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOm 22:00 besteld een cpu besteld en 15 minuten later al een bevestiging dat het verzonden was. Nooit geen problemen met deze winkel gehad
AlgemeenDe site was erg makkelijk en duidelijk. Alles verliep soepel en het pakket kwam op tijd aan. Ook kreeg ik bij het invullen van een coupon code een gratis zakje snoepgartjes omdat het valentijn was.
VerzendingSnelle levering en duidelijk wanneer het geleverd wordt
KlantenserviceIk heb geen contact met de klantenservice gehad omdat dat niet nodig was. Er stonden wel contactgevens dus ook dit is goed geregeld
AlgemeenVrijdagavond nieuw RAM besteld, zaterdagochtend bezorger op de stoep. Website is goed en overzichtelijk, prijzen zijn scherp. Een van m'n favoriete computerwebshops.
VerzendingNiks op aan te merken, zo snel als beloofd. om 18u besteld, volgende ochtend stond de bezorger voor de deur.
AlgemeenGoede website, informatie up to date en accuraat. Verzending ook zoals aangegeven. Je moet wel even zelf je factuur downloaden.
AlgemeenBestel al een langere tijd bij Megekko, zover mijn ervaring is uitstekend. Fijne website en snelle levering.
VerzendingBestelling is altijd aangekomen op de dag dat ze van te voren hadden aangegeven.
AlgemeenPrijs was goed, bestelling was makkelijk geplaatst en de volgende dag ontvangen zoals het hoort.
AlgemeenGoede produkten, duidelijk website, snelle levering, scherpe prijzen, wat wil je meer ? Met Megekko ben ik tot nu nooit teleurgesteld geweest!
AlgemeenZocht een Asus RT-AC68U. Kwam deze voor een mooie prijs tegen Megekko. Daar besteld, maar wel de opdracht gegeven om deze te leveren op een ander adres (waar ze geïnstalleerd moesten worden).
VerzendingDe verpakking was meer dan voldoende. Wel was het jammer dat het niet naar het opgegeven adres verstuurd werd, maar naar mijn huisadres. Dit terwijl ik toch het andere adres als verzendadres had opgegeven.
KlantenserviceContact gezocht met de klantenservice naar aanleiding van het verkeerde verzendadres. Het is jammer dat je ze niet kan bellen, maar ik kreeg op de mail wel binnen het uur een antwoord. Ze konden helaas niets meer doen aan het verzendadres, aangezien die al opgehaald was door PostNL. Maar de reactie was duidelijk en vriendelijk.
AlgemeenFijne website, bestelling kan makkelijk geplaatst worden. De bestelling is snel en op tijd geleverd.
AlgemeenNieuwe onderdelen voor mijn xps 15 gekocht. Een nette prijs gevonden op Megekko. Wel jammer dat ik nog verzendkosten moest betalen op een bestelling van 300+ euro, maar de verpakking was wel goed en snel
VerzendingGoed verpakt. Voldoende opvul middel zodat het niet rammelde. Ook stevig vast geplakt met tape
AlgemeenMeerdere keren bij megekko besteld, uiteenlopende producten (drone, nas, ram geheugen). Altijd netjes verpakt en geleverd volgens afspraak.
Enige opmerking: verzendkosten rekenen is eigenlijk niet meer van deze tijd, zeker niet op grotere bestellingen (€100+)
Altijd netjes verpakt.
AlgemeenMeerdere malen bij Megekko (grotere) pc onderdelen gekocht, scherpe prijzen, altijd netjes verpakt en snel geleverd.
AlgemeenIn de afgelopen maanden heb ik 4 desktops gebouwd en bij iedere bestelling verschillende onderdelen bij Megekko besteld. Ook bij de laatste bestelling weer alles binnen de beloofde 24 uur ontvangen en tegen scherpe prijzen. Nog nooit gebruik gemaakt van de after-sales-service van Megekko, geluk of een goed teken? Voor mij een winkel waar ik prima weer kan bestellen.
Voor de vindbaarheid zou ik het fijn vinden als de bevestigingsmail ook de bestelling zou bevatten met een lijst van de onderdelen/producten.
24 producten besteld en die zijn ook binnen een dag geleverd.
AlgemeenIk heb een goeie ervaring bij deze shop, mijn object is vlot verzonden en was zoals voorzien geleverd. De verpakking was ook voldoende.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen, ook was het daaropvolgende proces duidelijk en inzichtelijk. Prima service!
AlgemeenIk heb onlangs een gaming chair bestelt bij Megekko.
Er is voldoende product informatie beschikbaar - specificaties en foto's - om aan de hand daarvan een goede keuze te kunnen maken, met één uitzondering:
Het is bij een gaming chair lastig in te schatten of deze lekker zit. Door de verschillende bouw van verschillende stoelen kan het zomaar zijn dat van twee stoelen met dezelfde rughoogte, een wél en de ander niét comfortabel zit van iemand van jouw lengte. Dus het product was prima, alleen voldeed deze jammer genoeg niet aan de verwachtingen.
Ik weet niet zo goed wat Megekko hier aan zou kunnen doen, behalve het verzamelen van ervaringen, zodat ze kunnen aangeven "2 mensen van 1.80m vonden deze stoel comfortabel" óf het fotograferen van elke stoel met een Megekko werknemer erin (nee daar zitten ze op te wachten 😂).
Niet echt een negatief punt dus, maar mogelijk iets waarmee ze zich extra zouden kunnen onderscheiden van andere webshops in de toekomst.
Het bestellen en betalen ging gemakkelijk. Het was erg fijn dat de levering op een bepaalde dag gezet kan worden. In mijn geval zette ik deze op een zaterdag; dat scheelt toch een vrije dag opnemen. Wel was het enigzins spannend dat de status van de levering op "nieuw" (geloof ik) bleef staan, in plaats van iets als "voorbereid", helemaal tot aan de dag voor levering.
De levering zelf was prima in orde.
Al met al een goede ervaring met Megekko.
AlgemeenAl jaar en dag bestel ik bij Megekko. (Maar nu er en prijs verbonden is aan een review, kan ik wel eens in m'n pen kruipen.)
Ze zijn competitief geprijsd, ze leveren daags na je bestelling, en daarenboven brengen ze een leuk merk naar voren met grappige verpakkingen en aantrekkelijke marketing. Voor de meesten zal vooral de prijs van belang zijn, en die is gewoon top; vaak zijn ze de goedkoopste. Het tweede belangrijke punt is de verzending, en die is ook steeds prima verzorgd. Ik heb nog nooit problemen gehad met een bestelling - steeds netjes en vriendelijk geleverd, én goed verpakt.
Gewoon een top winkel dus, sterke aanrader.
AlgemeenOverzichtelijke site met duidelijke specs van de spullen die ik wilde hebben, betaalmogelijkheden waren in orde, korting via Euroclix ook heel snel verwerkt
VerzendingAfgesproken verzendtijd netjes gehaald, T&T erbij, was gewoon goed geregeld, verpakking ook dik in orde
AlgemeenAltijd hele snelle verzending, kom altijd op tijd aan, goed prijzen en een goede, duidelijke layout.
VerzendingZeer snelle levering
KlantenserviceAls er een probleem is, zoals er bv iets uit stock is, dan is wordt er altijd een email gestuurt met informatie, en een telefoonnummer die je kunt bellen als er iets is.
AlgemeenHet bestellen op de site is makkelijk en snel. Ook de verzending is super snel gegaan. Verder geen bijzonderheden.
VerzendingSnel en goed verpakt verzonden.