Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Fijne webshop, al vaker besteld en kom er steeds weer terug. Ze hebben vaak een scherpe prijs en dan neem ik geen gok om bij de laagste prijs te bestellen. Zekerheid en service is ook wat waard.

Prima verzending, kartonnen omdoos. Factuur er los bij.

Ik heb geen problemen, ervaren alles kwam keurig op tijd zonder schade of iets dergelijks op de aangegeven dag. De prijs was het beste vergeleken met de andere websites

PSU besteld en de volgende dag helemaal goed geleverd. Geen problemen gehad. Ook was is Megekko op velen items de goedkoopste. Aanrader.

Prijzen waren goed getoond, goedkoopste in de omtrek dus ideaal. Levering en items zelfs allemaal perfect.

Perfect op tijd, twee bestellingen samen geleverd.

Bestelling plaatsen was makkelijk, levering stipt en alles was erbij. Ik deed 2 bestellingen kort na mekaar, deze werden gewoon samen geleverd. Top.

Verpakking OK, staat was uitstekend, levering op tijd.

Bestelling plaatsen is makkelijk en snel, gratis verzending, track & trace code zodat men zo goed mogelijk op de hoogte is van wanneer het pakketje aankomt, gratis bezorging, goede prijzen in vergelijking tot andere webshops, en de e-mails die naar mij verstuurd worden zijn altijd erg leuk in elkaar gezet, dus dat is ook top! (geen contact met de klantenservice gehad, dus daarom geen rating.)

De track & trace code is in een nette email verwerkt zodat de klanten zo goed mogelijk op de hoogte zijn van wanneer het product aankomt en wanneer het is verstuurd. Verder is het product netjes op tijd aangekomen!

Vaker besteld bij deze winkel, erg goede ervaring. Erg snelle levering volgens afspraak, goede berichtgeving daarover en dan ook nog tegen een uitstekende prijs. Prima verpakt ook elke keer.

's avonds voor 23:00 bestellen en de volgende ochtend in huis! Bij Megekko gat dat steeds goed. (Terwijl dat bij onze blauwe vrienden vrijwel elke keer een andere ervaring oplevert.)

De malse makkers van Megekko hebben mijn bestellinkjes altijd met goede zorg bezorgd. Alleen maar top.

Heb het product via de Pricewatch van Tweakers gevonden en Megekko spreekt als winkel sowieso altijd aan omdat je aan hun website en geweldig leuke nieuwsbrieven ziet dat ze zeer bevlogen zijn in hun werk. Op hun site was de omschrijving van het product duidelijk en het afrekenen ging makkelijk en zonder problemen.

Product was netjes en stevig verpakt, factuur er netjes bij.

Geweldige service, altijd de volgende dag in huis! Ook nog dertig dagen de tijd om een product te retourneren.

Super snelle levering, nooit een verkeerd product geleverd.

Na bestelling krijg je meerdere mailtjes om je op de hoogte te houden van je bestelling en je krijgt een track en trace nummer.

Wegens het bouwen van een nieuwe pc was ik op zoek naar verschillende onderdelen. Prijzen en specificaties check ik altijd eerst op Tweakers pricewatch. Daarbij vond ik ook de website van Megekko. Had hier nog niet eerder van gehoord. Maar de prijzen waren erg goed. Onderdelen die bij andere bekende leveranciers moeilijk leverbaar waren hebben zij gewoon op voorraad. Daarom eerst een Corsair voeding en daarna nog een Samsung SSD besteld. De productinfo op de website is prima. Duidelijke foto's en heldere omschrijvingen.

Zeer snelle afhandeling. Producten de volgende dag, keurig verpakt in huis. Top! Voortaan ga ik hier vaker bestellen.

Na een desktop samen te hebben gesteld wilde ik alle onderdelen gaan bestellen, het liefst bij één of twee verschillende webshops tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Na alles te hebben vergeleken kwam Megekko goed uit de bus. De website is overzichtelijk met een fijne zoekfunctie en goede productinformatie.
Alles werd snel geleverd, precies zoals bij de producten werd vermeld die op de website stonden. Ook keurig verpakt en met een complete pakbon. Al met al aan te raden dus!

Snelle, correcte levering. Exact zoals geadverteerd en zoals afgesproken. Ook prima verpakt.

Product was gemakkelijk gevonden op de site en de prijs was erg goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Megekko is een van de weinige shops waarbij de levertijd altijd klopt. In mijn geval had ik het dus de volgende dag al in huis.

Om 10 uur in de avond besteld en netjes met nauwkeurige tracking de volgende dag in huis.

Doos kwam onbeschadigd aan. Helaas een papieren factuur.

Ik had een HyperX Cherry Brown keyboard besteld en deze kwam op tijd en veilig verpakt aan

Het toetsenbord dat ik had besteld kwam snel En veilig verpakt aan

Op een videokaart na een volledig systeem aan hardware gekocht bij Megekko, moederbord had echter een defect, deze heb ik zonder problemen terug kunnen sturen, en ik kreeg binnen een paar dagen netjes mijn geld terug, super!

Onderdelen besteld voor nieuwe pc build. Een dag na bestelling wilde ik 1 onderdeel annuleren. Hierover gemaild en binnen een uur was bestelling gewijzigd. Binnen 3 werkdagen was het geld al teruggestort. Top service.

Goed verpakt met luchtkussens. Snelle levering.

De bestelling is goed en duidelijk en deze beoordelng is geschreven met het nieuwe keyboard die zoals beloofd op tijd is ontvangen. Megekko

Zoals beloofd op tijd ontvangen met geschikt verpakkingsmateriaal.

Duidelijke email-bevestigingen.

Duidelijke webshop, ik kon snel het gezochte product vinden (muis). Betaling en verzending wordt duidelijk uitgelegd en spreekt voor zich.

Product werd netjes de volgende dag geleverd. De verpakking was in orde, het product was relatief licht dus met een geringe hoeveelheid luchtplastic verpakt.

Scorekaart voor Megekko