Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenLevertijd kwam overeen met de daadwerkelijke levertijd. Ik werd duidelijk eginformeerd via mail. Duidelijke en overzichtelijke website. Ook zijn de producten goed geprijsd. Ik heb vaker producten besteld en verder nooit problemen mee gehad.
VerzendingZondag 16:00 besteld volgende dag rond dezelfde tijd in huis. Het gene dat ik had besteld kwam overigens in een veel te grote doos wat trouwens niet zo zeer een probleem is.
KlantenserviceMailtjes waren duidelijk en werd geinformeerd wanneer het pakket verzonden was (met daarbij ook de track & trace code).
AlgemeenFijne winkel, goede communicatie betreffende de verzending en betaling, pakketten goed ingepakt om transport schade te minimaliseren. Ik raad andere tweakers deze webwinkel aan.
VerzendingVerzending goed verlopen. Fijne communicatie betreffende de stappen in het verzend proces over de mail. Bestelde onderdelen waren goed ingepakt om eventuele beschadiging tijdens transport te minimaliseren.
AlgemeenProducten zijn scherp geprijsd. breed en diep assortiment op een verder overzichtelijke website. Ik ga hier zeker vaker wat componenten bestellen. 30 dagen niet goed geld terug garantie. Ik ga er van uit dat ik daar geen gebruik van ga maken maar prettig om te weten dat ze daar niet moeilijk over doen.
VerzendingGewoon prima. Op de website staat of ze het artikel uit eigen voorraad kunnen leveren en wanneer je deze kunt verwachten. Meer info heb je niet nodig lijkt mij.
AlgemeenDe webshop is overzichtelijk, de webshop is goed vindbaar (mede dankzij google ads) en heeft goede prijzen in vergelijking tot andere webshops. Ook het productaanbod is geweldig.
Orderafhandeling, verzending en after-sales support zijn allemaal uitstekend! Dit is niet de eerste keer dat ik bij megekko iets bestel en ook zeker niet de laatste keer!
Normale verzendkosten, wel gewoon netjes de volgende dag in huis! Voldoende verzendmogelijkheden & betaalmogelijkheden. Geen opmerkingen hierover!
KlantenserviceEigenlijk geen klantenservice contact nodig gehad, maar de service die al is ingebouwd m.b.t. facturatie & verzending is dusdanig op orde dat dit niet eens nodig is geweest. Ik vertrouw erop dat wanneer ik de service nodig heb deze ook uitstekend zal zijn.
AlgemeenTweede of Derde keer dat ik hier een bestelling heb/had.
Overzichtelijk, uitgebreid in producten en vaak relatief scherp geprijsd.
AlgemeenEinde middag besteld, de volgende dat keurig doosje in huis. Keurig verpakt, zelfs iets te veilig. (Niet heel milieuvriendelijk). Snel en zonder poespas.
VerzendingMet zorg verpakt, maar wel erg veel pakkingsmateriaal voor 1 SSD. Had ook in een bubbelenverloppe gekund.
AlgemeenTwee Ubiquity acces points en een Ubiquity switch aangeschaft. Gekozen voor Megekko vanwege de snelle levertijd en de scherpe prijzen. Niet teleurgesteld, snelle levering en keurig op de hoogte gehouden van het orderproces. Ga binnenkort weer een nieuwe bestelling plaatsen voor een extra access point
Verzendingsnelle levering en netjes verpakt
AlgemeenWeer een super ssd van Kingston voor maar 22.95 euro. Makkelijk bestellen volgende dag in huis, reële prijzen, nooit gezeur achteraf.
Nette aanbiedingen. Gewoon goed dus. Als ik iets bestel doe ik 90% bij Megekko. Ook de email aanbiedingen zijn redelijk alleen heb ik niet altijd die spullen nu juist nodig.
Ga zo door!!
Op donderdag bestellen vrijdag om 15:30uur tot 17:30 in huis.
Dus kom hem nog voor het weekeide inbuowen voor klant, zijn laptop in orde maken en installeren.
Dat heb je bij anderen ook wel, maar ik blijf bij Megekko, veel keuze's en goed geprijst.
Als iets defect is of je hebt een extra bonnetje nodig doen ze nooit moeilijk.
Echt een aanrader
AlgemeenIk heb een week geleden voor het eerste keer iets gekocht van Megekko en alles is heel vlot gegaan, product was op exacte datum geleverd en zonder schade. Voor nu 10/10.
VerzendingLevering was exact op tijd 👍
AlgemeenIk heb bij deze website mijn nieuwe pc cpu cooler gekocht. Ben heel erg tevreden over de service en meteen verzonden en volgende dag afgeleverd. Goede verpakking en daardoor heelhuids aangekomen, geen minpunten eigenlijk aan toe te voegen. Ik heb wel vaker iets besteld bij Megekko en tot nu toe niets aan op te merken, 1x heb ik iets gekregen waar iets niet bij zat en heb ik ze gecontacteerd en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Toppie
VerzendingTot nu toe al mijn pakketjes heelhuids en dag erna afgeleverd. Wel 1 x iets gehad waar iets er niet bij zat maar die fout licht natuurlijk niet bij Megekko
KlantenserviceMoest iets langer wachten op de reactie maar uiteindelijk meteen terug kunnen sturen en een nieuwe gekregen.
AlgemeenKoop al vanaf het begin bij Megekko. heb inmiddels de meerdere componenten, zo niet alle, van 4 systemen bij ze gekocht. meestal via tweakers bij hen terecht gekomen (zegt wat over het prijsniveau denk ik). tot nu toe altijd prima kwaliteit.
Verzendingaltijd prima verpakt en snel geleverd, top!!
Nog nooit iets terug hoeven sturen, of klachten dus geen ervaring met Klanten service.
AlgemeenMaak kans op een iPad, maar daar gaat het mij toch niet om. Ik heb de Xiaomi Mi Max 3 via megekko gekocht en het hele proces is me prima bevallen.
Niets op aan te merken en alles doet het zoals behoord.
Megekko staat nu in mijn te vertrouwen-winkels-lijstje.
Netjes afgeleverd op de afgesproken tijd.
AlgemeenPrima site, overzichtelijk, en een heel ruim assoirtement. Ik bestel er al langere tijd, en ik heb 1 keer iets terug moeten sturen(was software based, geen schade ofzo) en dat werd gelijk gedaan en alles waas snel geregeld.
VerzendingKwam in een doos op de juiste maat en was ingepakt met wat groot bubbelplastic, best wel shock-proof wou ik zeggen
KlantenserviceWerd snel geholpen, alles was gelijk geregeld, en werd kosteloos vervangen
AlgemeenDe website is makkelijk te verkennen, de winkelwagen is makkelijk te bewerken en afterekenen.
Elke week zijn er nieuwe acties, waaronder elke week een ander gratis product bij u bestelling.
Al mijn pakketjes zijn netjes optijd gekomen dus daar zijn geen problemen mee.
Ik heb nog nooit problemen gekregen dus heb ik de klantenservice nog nooit hoeven te gebruiken.
Snel betaald en de volgende dag op het tussen de gegeven tijdstippen benninen gekomen. Het product werkt zoals het hoort en er is geen schade aangebracht.
Algemeenprima producten,prima prijzen en snelle zending,wat wil je nog meer.ben zeer tevreden!ga zo door tweakers kan niet tellen,dit zijn al 26 woorden
Verzendingprodukt was goed verpakt
Klantenserviceheb nog nooit klachten gehad,maar ga ervan uit dat de service correct is.
AlgemeenMegekko heeft redelijke prijzen en een goed assortiment. Het is gewoon een webwinkel die zijn werk doet.
VerzendingWat ik besteld heb paste door de brievenbus - waarom een kartonnen doos vol plastic lucht gebruiken als het niet hoeft?
AlgemeenZe doen wat ze beloven.
Keurige en tijdige levering.
Goede club waar ik vaker ga bestellen.
Beloofd via de site; levering volgende dag.
Hebben ze ook keurig gedaan.
AlgemeenCoolblue was mijn "vaste" plek om online electronica/computerspullen e.d. te bestellen. Helaas is het daar achteruit gegaan met de service. Sindsdien bestel ik bij Megekko. Tot nu toe alle levertijden beloftes perfect nagekomen tegen een goede prijs. Service kan ik (nog) niet beoordelen omdat ik daar gelukkig nog geen gebruik van hebben moeten maken.
AlgemeenHarddisk vervanging voor NAS gekocht. 3TB Western Digital (WD30EFRX ).
Ontvangen binnen 24 uur. Direct gemonteerd en werkt vooralsnog na behoren. (48h)