Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het is een shop met een ruime keuze - en ze hebben (tot nu toe) wat ik zoek, aan zeer redelijke prijzen. Mijn vorige ervaring was zeer positief, en deze deze ook weer.

De levering had vroeger gekund (en dat zegden ze ook) maar ik was op de vroegst voorgestelde datum niet thuis. De verpakking zelf was ook goed voor een glimlach (bovenop het feit dat alles netjes op tijd was).

Ik heb alle onderdelen voor mijn PC hier gekocht aan een voordelige prijs en heb ze zeer snel ontvangen, een echte aanrader.

Snelle verzending en met zorg aan uw deur geleverd.

Ik had me vergist met het bestellen van een product à 230 euro. Om te kunnen retourneren moet je een retourverzoek invullen. (nog nooit bij andere webshop hoeven doen).
Het verzoek werd geweigerd, omdat ik een bedrijfsnaam had ingevuld, en het herroepingsrecht alleen geldt voor consumenten.
Ik heb me dus vergist bij bestellen, en Megekko neemt het niet terug.
Men was ook niet bereid om een alternatief te bieden, bijvoorbeeld met een waardebon voor een ander product. Geen flexibiliteit. En hele slechte service dus.

In eerste instantie hoorde ik niks na mijn bestelling. Pas na email werd er contact opgenomen

Ik heb een vergissing gemaakt. Dan is het erg onklantvriendelijk om geen enkele flexibiliteit te tonen en het probleem volledig bij de klant te leggen

Bijna al mijn onderdelen voor mijn computer bij megekko gekocht.
Hele scherpe prijzen en een groot assortiment.
Het is een overzichtelijke webshop met ook een goede klantenservice.
Ook de verzending was heel erg snel en ik kreeg de T&T-code binnen no-time.

Hele snelle verzending, om half 9 s'avonds besteld, volgende dag om 9 uur binnen gekregen.
De Track en Trace code heel snel gekregen dus ik kon de bestelling gelijk volgen.

Ik had het aan de hand van de prijs niet helemaal verwacht, maar snel een orderbevestiging gekregen. Verder is de website niet ontzettend overzichtelijk, maar het assortiment is voldoende.

Snel verzonden, mét (werkende) Track&Trace code. Goed genoeg ingepakt en ook niet overdreven veel verpakkingsmateriaal.

Ik heb vaker iets besteld bij Megekko en dikwijls zijn ze de goedkoopste met de snelste leverings-ratio.

Altijd snel geleverd, binnen het aangegeven termijn.

Een keer iets terug hebben moeten sturen i.v.m. een fabrieksfout. Megekko heeft binnen een dag mijn product beoordeeld en door gestuurd.

Op zondag besteld via de website, en vrijwel direct mailbevestiging gekregen.
Volgende ochtend vroeg netjes een mail gekregen dat mijn bestelling onderweg was.

Het product is keurig binnen de aangegeven tijd van PostNL geleverd. ( Zelfs een half uur eerder dan gepland) Op Zondag besteld, Maandag in huis is dus zeker een aanbeveling waard.

Gedurende de bestelling via de website keurig op de hoogte gehouden per mail van mijn order status

leuke site, bestelde door de goede prijs. zou zeker weer iets bestellen. pakketje kwam zeer snel.

kwam snel aan en de T&T werkte goed

Ik heb een voeding besteld op zondag avond om 22:00 en deze heb ik ook maandag binnen gekregen. Zo kan ik maandag weer gamen :-)

Levering is lekker snel, zondag avond besteld is volgende dag in huis.

Scherpe prijzen, mooie producten. Eerste bestelling bij Megekko, maar zeker niet de laatste. Enige minpuntje is dat het moederboard niet in folie zat verpakt/verzegeld.

De bestelling ging sneller dan het licht.Zondag avond besteld. De volgende ochtend was de bestelling al af te halen bij het afhaalpunt. Alle 4 de onderdelen netjes verpakt in een grote doos.

Ik was op zoek naar de AC300W case van Gigabyte. Bleek nog moeilijk te vinden maar via tweakers dan op Megekko uitgekomen. Na een paar dagen gewacht te hebben en te vergelijken heb ik dan toch de case via Megekko besteld, 2 dagen erachter had ik de case. Zeker een aanrader als je onderdelen nodig hebt.

Verzending is zeer snel verlopen. Had het na 2 dagen al thuis. Enig minpuntje is misschien dat de doos voor de deur gezet werd. Dan had ik liever dat ze bij de buren werd afgeleverd

Ik heb mijn hyperXfuries gekko cht bij megekko en ik vond het een prima site. de site was overzichtelijk en iets dat ik nog nooit heb gezien is dat de leverdatum instelbaar is. dat vond ik erg fijn want ik ben vaak weg. nu is het alleen nog wachten op mijn PSU en dan kan ik de bouw beginnen.

genoeg beschermende luchtzakjes en een prima doos met een gekko er op. Nog zo gek nog niet.

Een aantal bestellingen geplaatst. Altijd binnen 24u afgeleverd. Webshop is overzichtelijk en werkt naar behoren.

Stevig en met voldoende opvulmateriaal ingepakt.

Dit was mijn eerste bestelling bij Megekko, en ik ben zeer onder de indruk. De prijzen zijn zeer scherp en m'n product was heel snel en netjes afgeleverd. De slogan "webshop voor echte mannen" maakt het helemaal af.

Ik kom hier zeker terug. ;-)

Snelle levering, netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Niet de eerste keer dat ik bestel bij Megekko. Maar altijd goede ervaringen, snel geleverd zoals op de website staat aangegeven, en retouren worden ook snel afgehandeld.

Snel, goed verpakt. Zoals beloofd.

Goede service, scherpe prijzen en een leuk aanbod voor toys for boys!

Voor 22:00 besteld de volgende dag in huis

Retour netjes afgehandeld en alternatief artikel nel geleverd

algemeen altijd wel goede en correcte spullen gehad , kasten wel mee uit kijken , want is niet de eerste keer dat er een beschadigde kast word geleverd

Paar dagen geleden nzxt kraken x72 gekocht tijdens monteren brak schroef eraf contact opgenomen met megekko en ja hoor snel geregeld super service

Laatste tijd kijk ik eerst naar megekko.nl voordat ik ergens anders bestel de levering supersnel en klantvriendelijk wanneer contact met klantenservice ze proberen mee te denken en helpen met het probleem te verhelpen

Een paar dagen geleden was ik opzoek naar een Logitech g29, ik kwam bij Megekko terecht door de uitstekende prijzen, goedkoper tegenover andere webshops. Vrijdag besteld en zaterdag had ik m in huis!

Snelle verzending, goed en stevig verpakt en zonder problemen geleverd.

Gewoon goed, bestel regelmatig wat daar en nooit problemen ermee gehad. Bij mijn volgende bestelling zal ik ook weer doen op megekko :)

Gelijk de volgende dag bezorgt met t&t

Scorekaart voor Megekko