Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Overzichtelijke site en na bestellen eerlijke levertijden. Er volgt een Update als de levertijden veranderen. Over het algemeen Concurrerende prijzen. Groot assortiment.

Levertijden volgens verwachting, geen verrassingen

overzichtelijke site, bestelproces is snel zonder al te vaak door te hoeven klikken. geen verplichte logins aanmaken etc.

binnen een dag geleverd zoals beloofd

Leuke overzichtelijke website met alle hardware dat je nodig kan hebben. Veel betaalmogelijkheden waaronder bancontact via de app.

Om 20u mijn grafische kaart besteld en de dag erna om 13u was deze al geleverd. Zeer goede service.

Ik heb nog nooit problemen gehad met retourneren en ze hebben vrijwel alles waarvan je het ook verwacht op voorraad.

ik vind wel makkelij wat ik zoek price was goed
geen probleem gevonden prima winkel

was prima na een dag was het videokaart al

geen probleem gehad

Prettige website, goede prijs, maar vooral goede service. Orderbevestiging ontbrak (bleek later timeout van mijn eigen mailserver), bij navraag werd daar meteen adequaat op geantwoord. Na levering werd ook nog vriendelijk gevraagd of alles naar behoren was gegaan. Heel goed!

Zie boven

Zie boven

Na het samenstellen van een winkelmandje kwam ik er snel achter dat Megekko nagenoeg de goedkoopste was. Jammer dat je vanaf T.net nog niet gelijk met je winkelmandje door kan naar een leverancier.

Bestelling verliep verder zonder problemen en was keurig op tijd bezorgd. Enige wat wellicht een leuke toevoeging kan zijn is dat mijn status bleef staan op 'bestellingen ontvangen'. Waarbij ik verwacht het 'betaling ontvangen' na het direct betaald te hebben.

Werd keurig op de hoogte gehouden. Had een item dat aanvankelijk niet direct leverbaar was en daar werd keurig over gecommuniceerd met een bijbehorende verwachte leverdatum voor het geheel.

Alles op tijd en netjes verpakt. Op het werk moest ik wel even uitleggen wat Megekko nu precies voor winkel was toen ik met mijn pakket door het gebouw liep. Er staat groot op de doos 'De webshop voor échte mannen'. Hilarische reacties gehad soms.

Easy to use system, had stock, delivered next day, included games that added to my purchase value, and from start to finish could not have been easier

Order to my home in less than 18 hours, not much more to be said.

Seems to value customer satisfaction, and that is what i got.

Makkelijke en eenvoudig te navigeren website, producten goed te vergelijken en snelle verzending.
Betalen met Paypal kost helaas geld maar Creditcard was gratis, voordeel daarbij is ook de garantie. Standaard garantie op de bestelde SSD is 60 maanden, dit is ruim boven mijn verwachting.

het pakje (SSD) was netjes verpakt en binnen een dag in huis, zelfs als je op zondag besteld!

Bestelling plaatsen is wat je ervan kunt verwachten: duidelijke site, betalingsopties die ik wil, en het werd snel geleverd.
De site zelf is alleen een beetje oudbollig en soms niet geheel intuïtief.

Bestelling was erg goed verpakt (veel luchtkussentjes en een stevige doos).

Product had een defect. Kreeg snel een antwoord op de mail. Medewerker gaf mij echter slechts kennis van de procedure voor het retourneren. Die procedure is best omslachtig opgezet en niet geheel klantvriendelijk (blijkbaar moet je zelf voor de verzending zorgen en betalen, en is er van te voren niet duidelijk of en wanneer je een vervangend exemplaar teruggestuurd krijgt)

Megekko is voor de meeste artikelen een van de goedkoopste aanbieders en daarnaast zijn ze ook nog eens razendsnel met leveren.

Tot dusver is elke bestelling die ik heb geplaatst de volgende werkdag in goede staat geleverd.

Ik was op zoek naar een paar nieuwe APPLE USB-naar-lighting kabels en andere handige kabeltjes; en via het zoeken op Tweakers Pricewatch kwam ik terecht bij Megekko als de goedkoopste! Je zou gek zijn als je meer betaalt!

's Avonds besteld omstreeks 21h30 en de volgende dag werd er al geleverd om 13h op het opgegeven afleveradres in België... en je kan de status van je zending opvolgen via PostNL. De verzendkosten (5,95€) zijn het waard voor een levering de dag na de bestelling!

Met een goede prijs, was de bestelling snel geplaatst en dezelfde dag nog verzonden. Prima tevreden over Megekko.

Verzending goed verpakt, dezelfde dag verzonden en daardoor dag erna al in huis.

Deze week heb ik mijn (oude AM3+) CPU ontvangen en dit is nu mijn 4e bestelling geweest bij Megekko en het komt altijd aan op de dag en het tijdsvak wat mij beloofd word. Verder gelukkig nog geen ervaring gehad met aftersales.

Zoals hierboven vermeld dat ging prima en dit vind ik vooral belangrijk omdat het een ouder product was.

Snelle en correcte verwerking en goede en snelle levering en goede verpakking en een goede prijs

snelle levering

Goedkoopste prijs online te vinden (op tweakers pricewatch). Tevens levering volgende (werk)dag, zelfs in België (5.95 euro verzendkost).

Bestelling gedaan op een avond om half 10 's avonds, volgende dag al in huis (België)!

Mail gestuurd met een vraag. Super snel antwoordt gekregen. Bestelling de ene dag, bezorgd op de volgende dag. Zeer vriendelijk geholpen.

Snel en duidelijke communicatie.

Super geholpen, zowel met vragen als de communicatie van de bestelling.

Ik had onderdelen bestelled voor een pc. Er was een onderdeel niet meer leverbaar, natuurlijk vervelend nieuws maar. Megekko heeft het goed opgelost voor me

Al meerdere keren bij Megekko besteld maar nu toch maar even een review schrijven. De website is overzichtelijk en je kan alles makkelijk vinden. Vaak zijn de producten snel leverbaar wat natuurlijk altijd een pluspunt is. Ditmaal een Gigabyte Vega 56 besteld tegen een mooie prijs. Zoals eerdere bestellingen bij Megekko was deze ook snel leverbaar en was de kaart goed verpakt bij aankomst. Megekko is zeker een aanrader om producten te bestellen!

Product was snel verzonden en was zoals vermeld de volgende dag in huis.

Wij bestellen voor ons bedrijf al jaren bij Megekko. Lekker ruim assortiment met goede prijzen. Nog nooit problemen mee gehad. Zeker aan te raden om bij te bestellen.

Alle producten waren goed verpakt met luchtkussens. Nog nooit hebben wij een beschadigd product ontvangen van Megekko.

Scorekaart voor Megekko