Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goede communicatie over de mail, snel verzonden en op tijd afgeleverd bij het pakketpunt, goed verpakt.

Enige mindere punt is dat er nog betaald moet worden voor de verzending, ook al heb je een grote bestelling.

Onderdelen voor mijn game pc besteld snelle levering en de prijs was ook meer dan prima.

Snelle levering

Eind van de middag bestelling geplaatst, volgende dag afgeleverd. Netjes ingepakt met veel bubbeltjesfolie voor een simpel DDR3L sodim latje. overall goede ervaring

Zoals verwacht totaal geen problemen en een snelle levering makkelijk te traceren via PostNL. Zelfs in weekend besteld volgende maandag in huis. Ook erg competitieve prijzen voor specifieke onderdelen. In mijn geval voor een voeding.

Mijn eerste bestelling bij deze webshop. Goede prijs en op voorraad. Zoals beloofd de volgende dag ontvangen. Product was goed verpakt en compleet. Niets aan te merken.

Goed verpakt en op de afgesproken tijd ontvangen.

Alles verliep vlot en probleemloos. De levering was volgens planning en het apparaat werkte prima.

Net alles geinstalleerd mn fps is keer drie gegaan ben dus hartstikke tevreden. Fijn dat dit mogelijk is

Binnen een dag binnen

Megekko vind ik een geweldige website. De service en het product zijn geweldig bij Megekko. Bijna alle producten zijn voor geweldige prijzen.

Als je het voor 22:30 besteld hebt heb je het de volgende dag al in huis. Tenzij het niet op voorraad is maar dat is zelden.

Heb geen ervaring met de klantenservice. Alles is zo goed geregeld dat je daar zelden heen hoeft.

Prima Webshop!
Naam en advertising van de site kan misschien in eerste instantie wat gek overkomen. Echter gewoon een goede en betrouware webshop, met een duidelijke website, scherpe prijs goed en snel qua levering. Verder word je ook goed op de hoogte gehouden van het verzendproces (incl. Track & trace).

Kortom uitstekend, niets op aan te merken.

Het verzonden product wordt in een degelijke doos incl. Beschermfolie verzonden. Gewoon zoals je dat van een proffesionele webshop mag ervaren.

Hier persoonlijk nog geen ervaring mee gehad. Alle geleverde producten zijn defectloos ontvangen binnen de aangegeven tijdsperiode (bestelling rond 20:00 uur, dag erna geleverd).

Besteld en snel geleverd. Mooie prijzen ten opzichte van concurrentie. Zou er snel weer bestellen

Goed verpakt en snel geleverd zoals beloofd.

beginnend met negatieve calvarie tocht van leveringsproblemen en valse garanties.

Uiteindelijk heeft de klantendienst een enorme inspanning gedaan voor tegemoetkoming die enorm wordt geapprecieerd.

dubbel gevoel, blijkbaar hangt het af bij wie je terecht komt hoe efficiënt je wordt vooruitgeholpen.

ik heb 2 absolute uitersten meegemaakt.
uiteindelijk is het verhaal positief afgelopen dankzij enorme inspanningen binnen de klantendienst.

Ik vond snel het product naar keuze en het bestellen ging ook probleemloos, kreeg snel daarna ook een mail die aangaf wanneer de datum is van bezorging, zelfs bij producten die je Pre-ordered hebben ze een suggestie datum.

Ik had op een vrijdag avond een bestelling geplaatst en was al op maandag middag in huis!
Alles was goed verpakt en stevig verpakt en kwam goed beschermd aan.

Ik had 2 producten gekocht, maar 1 had een lange leverdatum waardoor het andere product ook vertraagd werd, kreeg snel hulp vanuit hun helpdesk na dat ik een mail had verzonden en kwam snel tot een plan om mijn order te splitsen.

Bestelling was makkelijk, maar; je krijgt een aanbieding voor korting bij je volgende aankoop, door in te schrijven voor de korting kost het je wel €15 per maand... dit vond ik de enigste nadeel. Maar de prijzen bij megekko zijn scherp, dus gemiste korting valt dan wel mee.

Goed en netjes verpakt, snel geleverd!
(besteld op een zondag middag en maandag middag was die al binnen!)

Het bestelproces was supermakkelijk. De productspecificaties waren helder waardoor je goed een keuze kunt maken. Prijs en levertijd werden duidelijk gecommuniceerd en klopten uiteindelijk ook. 's Avonds besteld, volgende dag in huis. En een mooi product!

Top prijzen, veel op voorraad waardoor de verzending snel is. En ik word altijd vrolijk van de wekelijkse mail van Megekko vaak creatief.

Snelle levering, word ook aan gehouden! Producten zijn vaak op voorraad waardoor je het de volgende dag al in huis kan hebben.
Tot nu toe alleen maar top ervaringen gehad!

Snelle service en goede prijzen. Op zondag besteld en maandag in huis, dat is toch wel fraai. Sowieso vaker besteld bij Megekko, tot nu toe altijd tevreden!

Op zondag besteld, maandag in huis.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Prijs was helder.
Beetje schreeuwerige website maar met een direct linkje vanaf Tweakers was het prima te doen.

Levering was snel (zondagavond besteld, maandag binnen).
Wel een beetje vreemd dat er bij aflevering op het doosje staat: "De webshop voor échte mannen". Moeten ze natuurlijk zelf weten dat ze zo'n slogan gebruiken... Maar een vrouw heeft toch net zo goed een goede computermuis nodig (in mijn geval) en volgens mij verkopen ze nog veel meer dingen die niet alleen voor mannen zijn.

Duidelijk site. Scherpe prijs. (Dan hier nog wat extra woorden zodat het er minimaal vijftien zijn. )

Bestelling op tijd ontvangen. Goed verpakt. Grapjes op de doos irriteren me.

Site werkt prima en snel, scherpe prijs en snel geleverd.

Had een nieuwe voeding nodig, deze eenvoudig via Tweakers gevonden en vergeleken. Megekko kwam als best uit de bus, dus daar de bestelling geplaatst.

Heb hier nu paar keer besteld. Weinig problemen
Website is netjes en ontzettend fijn mee te werken. Grappige fotos.
Prijzen zijn ontzettend scherp, je bespaart best veel.
Hoor echter wel een paar slechte verhalen. Je kan geluk of pech hebben, ik heb tot nu toe altijd geluk gehad.

Ik had een nieuwe Harddisk snel nodig, want die van mijn PC was aan het begeven, na veel lezen en een beslissing nemen welke HHD ik wou, had de winkel gezocht, dat ong. 21.00 uur. De enige online winkel die Voor 22:30 besteld, morgen in huis open was voor mijn bestelling.En zo als beloofd, kreeg ik snel een mail, met de verzend code etc. De volgende dag postbode aan de deur en ik kreeg mijn pakketje. Product wordt goed verpakt met voldoende luchtzakjes, Snel verzonden, zoals het hoort. 100 punten..

Scorekaart voor Megekko