Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNa lang wikken, wegen en reviews bekijken heb ik een nieuw moederbord, processor, koeler en geheugen aangeschaft bij Megekko.
Het bestelproces is simpel, kon alles snel vinden en de afhandeling van de bestelling was prima.
Alles op tijd aangekomen.
Gewoon heel tevreden met de manier waarop Megekko bestellingen afhandelt.
Op tijd en dat vind ik belangrijk. Spullen waren goed ingepakt en alle artikelen werden tegelijk verzonden.
AlgemeenClear and easy process. Was able to make the order in just a few moments
VerzendingMade the order on sunday night, order arrived monday morning at 9. Never had any order arrived so fast!
KlantenservicePrevious orders need to be returned. The Customer service agent was friendly and helpful
AlgemeenIk ben ontzettend tevreden over megekko en zal iedereen aanraden om bij ze te bestellen.
De site werkt fijn, producten zijn goed en staan ook duidelijk beschreven en levertijd is snel!
De klanten service is erg vriendelijk en helpen je snel.
Ik heb mijn product erg snel ontvangen en mijn product was ook goed verpakt
KlantenserviceDe klanten service reageert erg snel en is ontzettend vriendelijk, ze denken echt met je mee en zoeken een passende oplossing.
AlgemeenMegekko Heeft me altijd goed gelopen met een RMA of retour. Ook met technische vragen of problemen. Jaren voor mij de beste online winkel.
VerzendingPrima en hun eigen doos. retour ook prima nooit problemen gehad.
Klantenserviceklachtenservice is goed . Dan je niet kan bellen is minder maar ben er aan gewend.
AlgemeenBetaalbaar, snelle levering, goede klantenservice. Ik kan niet echt iets slechts zeggen over Megekko behalve Megekko de G.O.A.T, that's all you need to know
AlgemeenBlach friday deal hahaha laat met niet lachen op 18 okt 200 euro verhoogd en maand later weer verlaagd en dat een black friday deal noemen, dat is wel misleiding
Verzendingverzending goed vooral de keuze tussen postNL en DHL ik ben geen fan van DHL opmdat die er vaak een potje van maken
maar via postNL ging het weer helemaal top de volgende dag afgeleverd zoals beloofd
nog geen ervaring mee (gelukkig) want alles was tot nu toe goed, ga zo door
AlgemeenVoor de zoveelste keer iets besteld bij Megekko. Altijd top service en alles goed geregeld.
VerzendingDe verzending was prima, was een grote bestelling dus in 3 verschillende dozen verstuurd. 2 dagen na bestelling, zoals beloofd ook geleverd. Helemaal perfect.
KlantenserviceSuper klantenservice. Erg vriendelijk. Tijdens het bestellen ben ik goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Na het bestellen was een besteld item binnen een paar dagen goedkoper geworden. Het prijsverschil bij wijze van uitzondering teruggestort gekregen. Helemaal perfect.
AlgemeenGebruik gemaakt van de Black Friday Deal.
En voordelig een gaming laptop aangeschaft.
Namelijk de Asus A15 TUF FA507UI-LP015W gaming laptop.
Deze was bij andere webwinkels een stuk duurder.
Ik heb het product laten opsturen. Zoals beloofd op de website was de laptop de volgende dag bezorgd.
Het product was goed verpakt heb het in goede orde ontvangen.
Het was exact het product wat op de website vermeld stond. Alles werkt naar tevredenheid.
Enige wat ik miste was een factuur. Ik zou die via Klarna per mail ontvangen. Een mailtje naar Megekko en er werd meteen gereageerd en opgelost.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik tevreden ben.
In de algemene beoordeling reeds vermeld. Product snel en in goede staat ontvangen.
KlantenserviceOok dit al in de algemene beoordeling beschreven.
Kortom klantvriendelijk, behulpzaam en snel.
AlgemeenIK KRIJG EEN MINDER PERFORMANTE PC, MOET ER MEER VOOR BETALEN EN MISLOOP OOK NOG EENS EEN CASHBACK ACTIE
Zeer ontevreden dus over de afhandeling van mijn bestelling.
Chronologie:
* Ik plaats een bestelling voor een nieuwe PC op de laatste dag van een cashback-actie. Alle producten staan op de site als "in voorraad"
* 2 dagen na de bestelling krijg ik een mail dat het geheugen niet in voorraad is bij de leverancier. Wachttijd: 7 dagen
* Na de 7 dagen mail ik waarom ik nog geen leveringsdatum gekregen heb. Antwoord: Het geheugen is nog steeds niet in voorraad (bijkomende wachttijd van 12 dagen) en ik mag wachten of kiezen voor omruiling naar ander product. Ik heb navraag gedaan bij andere verkopers en blijkt dat het gekozen geheugen uit de markt gaat. Ondertussen ook niet meer te zien op de site van Megekko. Ik heb geen andere keuze dan een ander type geheugen te nemen. Enkele dagen wachttijd.
* Na deze paar dagen krijg ik een mail om te zeggen dat de processor koeling niet in voorraad is (stond nochtans ook in voorraad op de dag van bestelling). Men kon mij niet met zekerheid zeggen wanneer dit terug op voorraad zou zijn maar ik kreeg wel terug de keuze: wachten of inwisselen. Ik kies voor inwisselen.
* Op de website word vermeld: voor 12u besteld is de volgende dag geleverd. Dit is dan ruim 2 weken geworden, ondanks dat alles bij bestelling "in voorraad" stond.
* Voor alle ongemakken zou er mij een goedie-bag meegeleverd worden. GEEN goedie-bag bij de levering!
* Ik heb "besteld en betaald" op 10/11 (laatste dag van de cashback-actie) en krijg het factuur op datum van 21/11. Ruim te laat dus voor de actie waardoor ik deze dan ook nog eens misloop.
Verpakking zwaar beschadigd (inhoud wel oké)
Bestelling veel te laat verzonden zoals hierboven beschreven
Klantendienst is wel vriendelijk maar zeker niet commercieel of klant gericht.
De producten worden goedkoop verkocht en dat zie je ook aan de (weinige) moeite die ze doen richting de klant.
AlgemeenIk ben sinds 2019 klant bij Megekko. Eerder deze maand een vijfde bestelling geplaatst en wederom ging alles soepel. Megekko heeft scherpe prijzen/deals, snelle levertijden, duidelijke e-mailcommunicatie en maakt bezorging op (PostNL)afhaalpunten mogelijk (fijn voor mensen die niet vaak thuis zijn). Tot op heden geen gebruik hoeven maken van de klantenservice (geen RMA's).
VerzendingKleine verpakkingen (moederbord, voeding, RAM geheugen, SSD) werden degelijk verpakt in omdoos met luchtkussens.
Mijn meest recente bestelling met grotere verpakking (ultrawide monitor) werd rechtstreeks verstuurd in de fabrikantverpakking. Ook dit leverde geen problemen op, de fabrikantdoos was niet beschadigd.
Een toevoeging van bestickering met fragiel/voorzichtige goederenbehandeling zou wenselijk zijn, al zal het daadwerkelijke nut hiervan waarschijnlijk beperkt zijn gelet op omgang met pakketten door de bij mij bekende PostNL/DHL bezorgers (regio NH).
AlgemeenIk heb 3 producten gekocht van megekko.
Alle producten zijn in eprfecte staat toegekomen.
Alles was op tijd of ten minste 1 dag te laat.
Volgende dag levering is erg handig soms en er zijn wel een paar goeie promos soms.
Ik raad aan om megekko van megekko te kopen.
Alle producten kwamen weer snel en in goede staat en meestal moet je niet voor verzending betalen.
AlgemeenMet de black friday deals veel leuke acties waar ik greetig gebruik heb van gemaakt. Bestelling verliep heel vlot en alle informatie is ook zeer duidelijk. Leuk ook op de site dat je bij uw aankoop ziet wanneer de garantie verloopt van uw aangekochte producten.
VerzendingLevering werd geleverd op de aangeduide dag (ik wou niet alles in verschillende pakketen, dus zelf dag gekozen zodat alles in één geleverd kan worden.) Goed verpakt, je kan de onderdelen zelf niet horen rammelen in de doos.
Algemeengoed zeker nog een keer bestellen goed gedaan ook ik zou hem zeker aan raden
Verzendinggoed super top gedaan zeker mooi verpakt super toppie mooi
Klantenserviceperfect heel goed mooi email gestuurd en mooie monitor heel goed
AlgemeenEenvoudige bestelling en snelle levering
Uitstekend verpakt zoals altijd
Wederom een zeer snelle levering zelfs na erg laat bestellen
Doos was stevig en goed gevuld met lucht zakjes en papier om eventueel schuiven te voorkomen
AlgemeenBij Megekko een curved display besteld met een Black Friday actie. Prijs was goed en verzending verliep vlot. Volgende dag product in huis
VerzendingProduct zat in originele verpakking, wat stevig genoeg verpakt is om het scherm in één geheel af te leveren.
AlgemeenDuidelijke website met voldoende filters, Eenvoudig bestelproces tot en met betaling. Onmiddellijk duidelijke bevestiging per mail.
VerzendingSnelle levering!! Alles mooi verpakt en aanwezig in de doos.
AlgemeenAlles wat ik bij MEGEKKO heb besteld is supervlot geleverd en goed verpakt.
Samen met een paar dingetjes van Marktplaats weer een mooie up to date computer gemaakt.
Goed verpakt en vlug geleverd! Gelukkig de klantenservice nergens bij nodig gehad.
AlgemeenFijne overzichtelijke pagina met alle black friday deals, bestelling werd snel ontvangen en verzonden en de betaalmogelijkheid met klarna is ook fijn.
VerzendingPakket werd op de aangevraagde datum geleverd, zending bestond uit meerdere pakketten die goed waren ingepakt
KlantenserviceIk had een aantal vragen over de black friday acties, binnen twee uur werd op mijn mailtje gereageerd dat deze vragen intern moesten worden doorgezet. De volgende ochtend kreeg ik meteen weer een mail terug met daar in al mijn antwoorden.
AlgemeenHeb bij Megekko een Lexar NM790 2TB Heatsink M.2 SSD gekocht. Ik heb hem gekocht voor een goede prijs.
VerzendingDe SSD is goed verpakt verzonden en snel geleverd. Levering was de volgende werkdag.
AlgemeenMakkelijk om het juiste produkt te vinden en te bestellen.
Goede prijzen en snel geleverd
Snel geleverd en goede info via mail over de te verwachte levering