Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles wat je van een goede webshop mag verwachten. Snelle en goede service en voor lage prijzen.
VerzendingZe doen wat ze beloven. Volgende dag levering, uitstekend.
AlgemeenIk heb al een aantal keer bij dit bedrijf besteld. Ze staan altijd op tweakers als een van de goedkoopsten, ik heb het product elke keer de volgende dag al heel vroeg en het is ook altijd in goede staat.
AlgemeenMakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Ik heb snel mijn product kunnen vinden en heb snel antwoord kunnen krijgen toen mijn tweede product vertraagd verzonden werd. Goede klantenservice.
AlgemeenMijn go-to-webshop geworden voor computer en netwerk producten. Nette prijzen en snelle levering. Pakketjes zijn altijd stevig verpakt.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis (wanneer op voorraad wat duidelijk vermeld is op de site)
AlgemeenIk ben in het algemeen erg te spreken over megekko, ze hebben snelle levering via PostNL, goeie aanbiedingen en bovendien ook goeie prijzen voor producten.
Ik ben vooral erg fan geworden van megekko omdat, toen ik een aantal fans perdirect nodig had, (de volgende ochtend) en dat die gewoon zonder probleem werden geleverd. Dat kwam alleen maar doordat megekko ze gewoon op voorraad had! Dus dat zijn plus punten, daarvoord had ik al een pc case besteld daar en nog een aantal fans + nog een aantal producten die allemaal goed in gepakt onbeschadigd aangekomen zijn.
Al met al gewoon een goeie ervaring tot nu toe want alles wat belooft wordt komen ze gewoon na! Verder is megekko vooral aan te raden vanwege de leuke/gekke aanbiedingen die ze vaak hebben. Deze review is deels vanwege een giveaway die megekko zo nu en dan ook wel eens houdt! Dus ik Zou zeggen kijk eens rond op: https://www.megekko.nl/
Groetjes,
Kristiaan,
Solide, consequent en goed geregeld! Oftewel gewoon goed & betrouwbaar!
Track & trace en alles d'r op en d'r aan om t geheel veilig thuis te krijgen mede dankzij PostNL
AlgemeenEen fijne winkel die altijd snel levert. In eerste instantie bij deze webwinkel gekocht, vanwege mijn slechte ervaring met Alternate. Mijn GPU (eerste bestelling) en vervolgens mijn tweede bestelling (voeding en SSD) waren snel geleverd en tot nu geen schade of defecten gezien. Ik heb helaas andere ervaringen in dit gebied bij andere leveranciers. Bij Megekko is dit niet het geval!
VerzendingAlles wordt goed verpakt en veilig verzonden.
KlantenserviceIk heb tot op heden nog geen reden gehad om contact op te nemen met de klantenservice
AlgemeenMaandag avond na 10 uur besteld en heb mijn bestelling van een videokaart de volgende dag om 11 uur in de ochtend alweer gekregen
Verzendingbinnen 1 dag geleverd en goed en juist verpakt aan alle4 de kanten van het product
AlgemeenRyzen onderdelen besteld op zondag en zoals beloofd, was het Dinsdag binnen. Alles perfect verpakt en alles werkte gewoon, zoals het hoort. Top winkel!
VerzendingAlles was goed verpakt met lucht kussentjes e.d. Niets zal beschadigd aankomen
AlgemeenEcht weer top, maandagavond een Kraken X62 besteld, volgende ochtend lag hij op PostNL punt. Dat is echt super!
VerzendingWas super verpakt, as always.
KlantenserviceNog geen ervaring mee, behalve een keer een retour en dat was echt goed.
AlgemeenGoede website. Voorraad indicatie lijkt ook te kloppen; ik had alleen spullen met een levertijd indicatie van 24h en ze werden ook netjes bezorgd de volgende dag.
VerzendingCompleet en goed verpakt (in 1 doos ook!)
AlgemeenHandige website en zeer uitnodigend om te kopen. Binnen 3 dagen krijg je zeker antwoord op alle vragen.
Zeer vakkundig personeel.
Goed verpakt en snel geleverd. Voorraad indicatie van de website is meestal wel juist.
KlantenserviceIk heb een dikke twee maanden een probleem gehad met mijn ryzen build. Ik dacht echt dat het aan dat Gigabyte moederbord lag. Megekko zou het terug genomen hebben binnen de 30 dagen, maar ik wou niet opgeven.
Hierna toch rma aangevraagd (verzending betaald de klant zelf). Een hoop gedoe om uiteindelijk te ontdekken dat het aan de CPU lag. Die was gewoon defect vanuit fabriek. Sorry Megekko voor het onnodige werk!
AlgemeenFijne website. En makkelijk bestel proces.
Grootste pluspunt was de prijs natuurlijk. Goedkoopst op het web en perfect beoordeeld hier op Tweakers. Dus de keuze was niet moeilijk
Niks op aan te merken. Ene dag besteld, volgende dag in huis.
Gewoon goed !
Algemeenhet was makkelijk om de bestelling te plaatsen. duidelijke prijzen. Werd op de gekozen dag bezorgd en kreeg netjes een track en trace code
Verzendingde harde schijf die ik besteld had zat in antistatisch zak en in bubbeltjesplastic. verder zat hij nog in een doos gevuld met luchtpakketjes. was dus goed beschermd.
AlgemeenWederom een bestelling bij Megekko geplaatst. Opnieuw perfecte service: bestellen gaat heel makkelijk en de bestelling is perfect op tijd afgeleverd en keurig verpakt.
VerzendingVerzending op tijd en keurig verpakt.
AlgemeenGoede zaak met ruim aanbod van Hardware. Levering van mijn I7-9700K was erg vlot. Volgende dag in huis. Deze processor was hier nog op voorraad waar deze bij veel andere bedrijven al was uitverkocht.
Aanrader!
Vlotte levering. Volgende dag in huis.
KlantenserviceGoed op de hoogte gesteld van de status van de bestelling.
AlgemeenOnderdelen voor een nieuwe development desktop gekocht. Zeer snel geleverd en zeer goed afgehandeld. Top winkel, zou er zo weer kopen.
VerzendingZeer goed verpakt, weinig over te zeggen. Maar... waarom mag ik de doos niet openen met een kettingzaag?
KlantenserviceIk heb per ongeluk een verkeerde set RAM besteld. RMA aanvraag gedaan en mijn geld teruggekregen. Direct het juiste besteld.
AlgemeenSnel en eenvoudige website. Artikelen goed verpakt en gelijk verzonden. Woord woord woord woord woord.
AlgemeenDuidelijke website. Niks meer aan doen. Er staan vele leuke artikelen op met mooie aanbiedingen.
VerzendingIk bestelde op zondagavond en maandagochtend was het al geleverd. Daarbij had ik een mooie korting. Snelle afhandeling dus.
AlgemeenDe prijzen zijn goed. Ook is de collectie artikelen en de service top. Deze site gebruik ik standaard voor pc onderdelen.
AlgemeenZeer duidelijke en nette website. Artikelen zijn over het algemeen redelijk goedkoop en de verzendkosten zijn ook lager dan normaal. De bestelling was snel geleverd.
VerzendingZondag avond rond half 9 besteld en maandagochtend om half 12 stond de bezorger er al.