Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Volgen mij zijn de meeste mensen wel bekend met Megekko maar voor degene die het niet weten: Bol.com maar dan zonder al die 2de hands meuk, incorrecte voorraadindicatie en externe shops.
Nemen zichzelf niet zo serieus en hebben bijna alles wat je via de post kan laten bezorgen, van polijstmachines tot speelgoed tot bladblazers. Shop is overzichtelijk, goed doorzoekbaar en bestelproces is simpel en bied o.a. geplande levering en je kan met iDeal,Creditcard of Paypal betalen.
Meld je aan voor de nieuwsbrief want het bijgevoegde filmpje brengt altijd een glimlach op je gezicht en je hebt altijd een actiecode voor gratis wandklok, snoeischaar, stoffer en blik of strooizout bij je bestelling.

Nieuwe Mobo/CPU/Mem/SSD besteld, hardware op afgesproken tijd geleverd, werkt allemaal: top
De prijs kwam als een van de laagste op T.net naar boven en ik kreeg er ook nog een gratis game bij.

Het verzenden via PostNL blijft altijd iets bijzonders, zo had ik bij de bestelling aangegeven: leveren op zaterdag maar via de T&T van PostNL was te zien dat het tussen 12:30 en 14:30 op vrijdag afgeleverd zou gaan worden en de coureur onderweg was....
Uiteindelijk zijn ze toch niet op vrijdag geweest en ging op zaterdag het pakket weer in het sorteerproces -> chauffeur is onderweg -> keurig tussen 13:30 en 15:30 geleverd.

Super goedkoop in verhouding tot andere wijze meld. Versturen gaat netjes en snel en een review stimuleren met een prijs, het werkt :-)

Snel, goed verpakt!

Niet een super fancy website, maar benodigde SSD's wel goed kunnen vinden.
Scherpe prijzen en zeer snelle levering.
Probeer de actiecode "Megekko" eens. :)

Goed verpakt en snel geleverd.

Moederbord en cpu besteld bij Megekko. Deze werden, zoals verwacht, de volgende dag geleverd. Ze hanteren scherpe, concurrerende prijzen en ik hoor niets anders dan positieve reacties over deze webwinkel.

Levering is gewoon goed en naar verwachting. 5 sterren krijg je van mij als je één stap verder bent gegaan dan de norm is.

Kon makelijk de juiste specificaties vinden, de prijs werd deudelijk aangetoond, en betalen ging heel makkelijk met Ideal. hoefde zelf geen Ideal kosten te betalen.

kreeg de bestelling de volgende dag. was goed verpakt.

Website is overzichtelijk en duidelijk. De prijzen zijn van een normaal niveau waar ze er ook wat aan kunnen verdienen!!

Levering volgende dag ontvangen in prima verpakking!

Product was snel geleverd en ik werd prima op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden.

Kwam binnen een dag aan, zoals beloofd.

I just build my own tower pc and I bought all the components from Megekko. Good deals, fast shipment will purchase more

Ging wat fout met de betaling en ben door de klantenservice prima geholpen. Transparante communicatie en snelle levering.

Snel verstuurd en goed verpakt.

Snelle reactie, zelfs op zondag. Geweldig!

Goede prijzen en een prettige website waar het geen je nodig hebt goed te vinden is. Daarbij is ook de informatie voorleverbaarheid op orde en geeft de juiste status weer.

Snelheid van verzending was zoals verwacht en zoals beschreven bij de producten. Tussendoor goed op de hoogte gehouden van de status. Daarbij ook diverse opties om aflevering te kiezen.

Overzichtelijke website, geen onnodige visuele opsmuk, duidelijke informatie over voorraad, levertijd en kosten voor verzending, ruim assortiment.

Verzendtijd kwam overeen met zowel de site als wat er op tweakers word aangegeven (iets waar sommige andere winkels tegenwoordig flink de mist in gaan), verzendbevestiging ongeveer een uur na bestelling al binnen, en pakketje kwam de volgende dag netjes binnen, artikel was goed verpakt, alles bij elkaar goed voor vijf sterren.

Gemakkelijk bestellen en vlot geleverd. Uitleg van het artikel op de site is ook prima.

Levertermijn prima aangehouden.

Prima. Ze komen hun leverbeloftes na. En je krijgt snel reactie op je vragen via de mail.

Goed verpakt, voorzien van track en trace en op afgesproken dag bezorgd.

Prima, reageren snel op mail.

Great Customer Service, responsive and made no hustle with returning a GPU which was uncompatible with my other components when I was building a new gaming rig. They also have unbeatable prices.

De avond vantevoren besteld en de dag erna om 12:00 bij een postNL punt opgehaald. Het product was netjes verpakt en goed geprijsd!

Ik heb reeds meerdere bestellingen bij Megekko gedaan en het proces is simpel, duidelijk en alles staat keurig vermeld op de site. En niet te vergeten, de prijzen zijn scherp! In dit geval had ik ook nog een actie product waardoor er geen verzendkosten berekend werden.

Op maandag besteld, op dinsdag keurig thuis afgeleverd. Alles zat netjes verpakt en beschermd tegen schokken dmv luchtzakjes.

Goede bestelling. Op zondag besteld en gewoon de volgende dag in huis. Erg prettige afhandeling

Het product werd snel verzonden.

Ik heb de website ook via tweakers, gezocht op de meest 'gunstige' prijs.
Hierbij kwam Megekko als bovenste uit.

Makkelijke en klantvriendelijke site, alles was goed te vinden. Betalen kon gewoon via IDEAL.

Allereerst, het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Het was nóg makkelijker de updates te volgen inclusief wanneer deze was bezorgd. Namelijk de dag erna...

Ook de mensen bij de winkel (waar ik het pakketje liet bezorgen) waren erg vermaakt met de verpakking, er staan namelijk allemaal teksten op over mannen... bijvoorbeeld hoeveel blikjes bier in de kartonnen doos konden (het zijn 33 blikken bier, of 1 te dikke kat).

Kortom, goede service!

Weinig contact gehad, maar ik werd keurig up- to- date gehouden over de status per mail. Immers heb ik 25 maart j.l. besteld en 26 maart j.l. had ik het in huis.

Alles wat je van een goede webshop mag verwachten. Snelle en goede service en voor lage prijzen.

Ze doen wat ze beloven. Volgende dag levering, uitstekend.

Ik heb al een aantal keer bij dit bedrijf besteld. Ze staan altijd op tweakers als een van de goedkoopsten, ik heb het product elke keer de volgende dag al heel vroeg en het is ook altijd in goede staat.

Scorekaart voor Megekko