Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het artikel was op voorraad. De prijs was lager dan bij anderen. Het artikel was goed verpakt.

Prettig dat ik kon kiezen voor een afhaalpunt.

Al een paar keer een aantal producten besteld en tot nu toe gaat dat erg snel. 's avonds laat besteld de volgende dag al in huis.

Snelle levering, nette site, scherpe prijzen en komen afspraken na.Een aanrader. Het aanbod is erg groot.

Makkelijke website om te zoeken. Goede informatie. De producten die ik heb besteld (Ubiquiti AC AP LR & Logilink Patchpanel NP0017A) waren netjes voorzien van PDF-bijlagen met extra informatie.

Het ene product was niet op voorraad, was netjes vermeld, hierdoor duurde de levering 2 dagen langer, werd iedere dag netjes op de hoogte gehouden van de status.

Snelle levering en goede service, want op mijn processorkoelen van AMD zat geen koelpasta meer toen mailde ik even en het was de volgende dag bij mij thuis!

In een dag geleverd top!

Mail gestuurd en binnen 2 uur antwoord

Geweldige webshop, je ziet gelijk de voorraad van het artikel en wanneer hij bij je geleverd kan worden. Technische informatie is volledig met genoeg foto's.

Zeer goed verpakt, soms zit er een aardigheidje bij! Deze keer helaas niet.
De levering is binnen 24u dat is lekker, savonds order geplaatst, de volgende dag in huis :-D

De keren dan ik problemen had, zijn deze zeer serieus beantwoord en opgelost.
Dat geeft vertrouwen.

Sinds kort staat Megekko op mijn "te controleren" lijstje bij aankoop van computerbenodigdheden. Zeer goedkope prijzen en een snelle huis aan huis service.

Vandaag besteld, morgen in huis Was deze keer ook het geval dit is bij de concurrentie niet het geval.

Bestel regelmatig op Megekko, is vaak de goedkoopste met de PC behuizingen die ik er bestel Wordt keurig op de hoogte gehouden en ook contact via de mail wordt snel behandeld! niets op aan te merken! helemaal top! :)

Keurige website, zeer overzichtelijk. Het product dat ik zocht was op voorraad en de levering was snel - zoals beloofd.

Afgelopen week meerdere verschillende items besteld bij Megekko. Elke keer geen verzendkosten hoeven te betalen en snel de pakketjes ontvangen.

Voor de harde schijf die ik zocht, was dit de beste prijs. Bovendien verliepen de bestelling en de levering zeer vlot. Heel fijne winkelervaring, en dat voor een prachtige prijs!

Levering ging vlot en was op het afgesproken tijdstip thuis.

Duideleijke categorien op de website. Een van de goedkopere webshops, verzending wordt echter nog aangerekend, wat het duurder maakt voor enkelvoudige aankopen, Prijs van verzending blijft dezelfde, ook al gaat het om een gigantisch totaal pakket (in mijn geval).

Alle bestelde onderdelen geleverd in 1 gigantische doos, twee derde gevuld door ingepakte lucht, Had handiger geweest om dit op te splitsen in 2 dozen...
Gevoel voor humor is wel aanwezig bij de verpakking>

Het shoppen via de website verloopt soepel zeker als je er wat vaker komt. Je moet wel rekening houden dat je af en toe wat mail krijgt van Megekko die wat minder conventioneel is 😉, echter het afmelden verloopt soepel (ze honoreren je verzoek zoals ook moet ivm de AVG).

Het is fijn om via een postNL je paketje in ontvangst te kunnen nemen zo hoef je niet een dag(deel) thuis te zitten om je paketje te krijgen. Eigenlijk zouden alle webshops deze optie moeten aanbieden.

Deze keer heb ik het niet nodig gehad maar, vorige keer verkeerd besteld en retouren was geen probleem.

Het was super makkelijk om te bestellen. Je had geen account nodig. Gewoon je gegevens invullen en verzenden. Zelf heb ik al meerdere dingen besteld via Megekko en de ervaring is uitstekend. Ook de prijzen zijn er erg laag (in veel gevallen) dan de prijs bij andere sites. Dit keer heb ik oortjes besreld en heb ik super goed verpakt binnen gekregen.

De doos waar de oortjes in waren verpakt was misschien iets aan de grote kant. Maar megekko heeft wel zn best gedaan om het product zonder schade te leveren

Onlangs ventilator voor mijn computerbehuizing gekocht. Voor 22:30 besteld is ook werkelijk morgen in huis!

Levertijd komt overeen met wat er beloofd wordt. Goed verpakt.

Beetje jammer dat er geen telefonisch contact kan worden genomen. Verder prima service.

Over het algemeen is het een goede website. Pas wel op bij het retourneren van producten (ondefect). Je moet namelijk zelf je verzendkosten betalen. Dus koop je iets om te testen? koop het dan ergens anders!

Verzending was normaal zoals het hoort

Product was makkelijk te vinden in de webshop. Verder was het ook de goedkoopste uit de Pricewatch van Tweakers.

Product werd netjes op de aangegeven dag geleverd. Was verder goed verpakt.

Megekko is vaak bij de goedkopere webshops, ze rekenen helaas wel verzendkosten aan maar dat neem ik voor lief. (natuurlijk weegt het wel door bij het eindtotaal).

Had enkele producten besteld, echter was de T&T niet juist en kon ik niet opmaken of hij al dan niet op het pakketpunt geleverd werd, dit was voor mij een probleem daar ik enkel die dag daar was.
Heb helaas hierdoor de producten elders moeten halen.

Heb de producten dus retour moeten sturen zonder dat ik ze ooit gezien heb, echter vind ik de retour procedure wat omslachtig, ipv gewoon uit je order de retouren aan te vinken moet je via alles zelf ingeven. Ordernr / merk / type etc. Verder is de dienst wel heel behulpzaam geweest daar ik het product telefonisch heb moeten weigeren bij het postpunt kon ik de labels er niet op plakken.
Hierdoor kwam het pakket niet bij de juiste afdeling is de goede man dit persoonlijk gaan ophalen om het in orde te brengen. Nogmaals bedankt!

Ik bestel al jaren al mijn PC compontenten bij Megekko. Altijd goedkoop, snel geleverd en leuke acties. Nooit problemen gehad.

Zondag ochtend een HDD besteld. Was de volgende dag in huis. Ook is het fijn dat je direct vanaf de website kan aangeven, wanneer je bestelling bezorgd kan worden.

Zondag avond besteld en maandag om 10:00 geleverd. Zoals beloofd wordt het product snel geleverd.

Snelle verzending

Goed contact. Snelle repsonse.

Scorekaart voor Megekko