Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPakketje kwam snel voor een goede prijs. Het betaal proces was ook heel makkelijk en gewoon de stappen volgen. Dit proces duurde ook niet lang en was zo klaar.
VerzendingKreeg mijn bestelling hartstikke snel. Kreeg mijn sodimm ram stick in een grote doos vol met van die grote plastic verpakkingen die vol zaten met lucht. Betere verpakking kan in mijn mening dan ook niet. Misschien een beetje overkill maar er kan dan tenminste niks met me pakketje gebeuren wanneer die verzonden wordt. Het product zelf werkt ook goed naar behoren. Ben zeer tevreden over megekko bestel er zeker weer.
KlantenserviceIk kan niet oordelen over de klantenservice aangezien ik verder geen hulp nodig had. Maar van wat ik tot nu toe meekreeg over hoe mijn bestelling verlopen was zal dit wel uitstekend zijn
AlgemeenVoor de 3de keer in een week tijd span (had niet alles in 1x kunnen bestellen) toch weer voor Megekko gekozen desondanks ze iets duurder (deze keer) waren dan de concurrent.
Megekko heeft gewoon zo'n overzichtelijke site, dat ik snel vond wat ik zocht. Het afrekenen is super snel en makkelijk. En de "voor 22:30 besteld, volgende dag in huis" belofte is gewoon ideaal. Zou het zeker aanraden. 11/10
AlgemeenPrettige website om op te zoeken, beste prijs incl. verzending die ik kon vinden en beide producten die ik wilde hebben in 1 shop.
VerzendingKeurig verpakt in de bekende box die je niet met een kettingzaag moet openen
AlgemeenIk ben sinds vorig jaar gaan bestellen bij Megekko en alvorens ik dit doe kijk ik altijd eerst naar de voorgaande reviews. Deze waren destijds al erg positief, waarna ik zelf de proef op de som heb genomen. Ondanks dat ik het jammer vind dat ze af en toe verzendkosten hanteren bij producten, is de afhandeling elke keer nog erg goed geweest. Pakketten zijn keurig verpakt en bij aflevering wordt om een handtekening gevraagd. Het betrof ditmaal geen bijzonder dure bestelling maar wederom was dit prima verpakt en keurig op tijd zoals vermeld op de website.
VerzendingZoals al eerder aangegeven was het product prima verpakt. Het ging hierbij om een statief voor een camera. Netjes de factuur erbij geleverd. Kortom wederom een keurige afhandeling door Megekko.
AlgemeenBestelling gedaan en werd goed op de hoogte gebracht via mail en pakketje kwam mooi op tijd aan!
AlgemeenIk heb al een aantal keer bestellingen gedaan bij megekko, ik er geen enkel probleem mee gehad, alles is gewoon uitstekend, je wordt goed up -to-date gehouden over je bestelling(en). Alles is dus helemaal prima. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, omdat ik daar nog nooit mee in aanraking ben hoeven te komen.
VerzendingVerzending Ging gewoon via postNL en was dus gewoon de dag na dat ik had besteld netjes thuis bezorgd.
AlgemeenGoede en slechte ervaringen gehad. Niet flexibel in RMA. Communicatie via de mail was vroeger beter.
Klantenservice-
AlgemeenAltijd lagere prijzen dan de meeste andere sites. Hun beleid over het retourneren van producten stel ik ook zeer op prijs en natuurlijk het voor half 11 bestellen, volgende dag in huis motief word zeer op prijs gesteld.
VerzendingHet pakketje was eerder aanwezig dan werd verteld en kon op zo gemakkelijk ophalen bij de aangegeven afhaalpunt.
AlgemeenZocht een 240G M2 ssd , begin avond besteld volgende dag in in huis. Prima verpakt
Verzendingbegin avond besteld volgende dag in in huis.
AlgemeenJe hoeft geen account te maken, zeker een pluspunt.
Het pakket werd snel op de post gedaan.
Laat besteld, toch morgen vroege middag in huis
AlgemeenMegekko is de zoekfunctie en producten indeling uitstekend, En dat vaak voor een goeie prijs/kwaliteit verhouding.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis
AlgemeenIk heb vrijdag avond een synology + harde schijf besteld en kreeg snel een bevestiging via mail dat die goed verlopen was.
Snel daarna ook de verzendbevestiging gekregen dat alles zaterdag bezorgd zou worden.
Verzending verliep uitstekend. Extra leuk dat de verpakking opgevrolijkt werd met een vermelding dat het niet aangeraden is de doos te openen met een kettingzaag .
AlgemeenBestelling gedaan van 3 IronWolf 8 TB harddisks.
Bestelling op de website is simpel en goed gegaan, Daarnaast vind ik het ook een goede website met veel humor.
Deze zijn verstuurd via UPS en goed afgeleverd.
Verpakking was zeer goed gedaan zodat de schijven elkaar niet zouden raken, en ook niet konden bewegen binnen het pakket. Verder is er genoeg isolatie materiaal erin gedaan zodat het ook netjes tegen een stootje zou kunnen.
AlgemeenOp zoek naar de laagste prijs (incl verzending) en de snelste verzending (om 2000hr 's-avonds) op deze webshop terecht gekomen. Website werkt vlot en betaling ging prima via Ideal. Kreeg erna nog wel een bevestigingspagina met iets teveel 'spam' gehalte, zo'n link dat je de volgende keer een x bedrag aan korting krijgt maar dat blijkt dan uit te komen op een ander bedrijf waar je aan een kortingsprogramma oid moet meedoen.
VerzendingProduct werd volgende dag geleverd en ik werd via mail prima op de hoogte gehouden. Gekozen voor afhaalpunt.
Verpakking was ook prima met van die zakjes lucht.
AlgemeenPrima overzichtelijke website. Samsung 970 Evo Plus aangekocht via Tweakers.net pricewatch. Daar staat Megekko toch heel vaak als één van de goedkoopste leveranciers bij. Vrijwel altijd alles echt op voorraad. Afhandeling van de bestelling netjes geregeld. Bevestiging en updates via mail.
Goed gevoel voor humor qua website en nieuwsbrief.
Verzending via Post.nl verliep soepel. 's Avonds 21:30 besteld, volgende dag geleverd. Prima verpakt, al had de doos een stuk kleiner gemogen. Verzekerde verzending, moest tekenen voor ontvangst. Trackingnummer per mail ontvangen.
AlgemeenWas makkelijk te vinden op de website, snelle levering en goede communicatie. Een goede ervaring
VerzendingLevering was snel, volgende dag al binnen.
AlgemeenIk heb bij Megekko een KrakenG12 gekocht. Direct bevestigingsmail en volgende dag in huis. Heerlijk hoe ze hun prijzen laag houden, mijn financiële dokter raadt Megekko aan 😂👍🏼
AlgemeenIk heb bij Megekko een simpele muis besteld, omdat zij altijd betrouwbaar zijn en snel verzenden. Ook dit jaar zal ik geregeld bestellen bij Megekko.
KlantenserviceIn de week van mijn bestelling kon je met een actie code een gratis snoeischaar krijgen. Enkel na het invullen van deze code en het zien van de snoeischaar in mijn winkelmaandje, was deze later niet toegevoegd aan mijn bestelling. Om 21:30 de klantenservice gemaild met de vraag of het goed ging. Kreeg een half uur later de reactie dat de snoeischaar er per direct achter aan werd gezonden en heb deze op dezelfde mag mogen ontvangen als de muis. Ik heb deze ervaring ook bij een vriend gezien en mag dan ook zeggen, dat zij uitstekende klantenservice hebben. Ook als is het enkel via de mail.
AlgemeenSuper webshop waar ik via Tweakers de laatste week 2 x terecht ben gekomen door de goedkope prijzen en snelle levering.
VerzendingVoor 22:30 besteld is volgende dag geleverd! Dit is gewoon super en bij mij goed verlopen.
AlgemeenDe prijzen en verzendkosten zijn duidelijk te vinden. Echter is het vreemde dat je de ene keer wel voor thuskopieheffing moet betalen en de ander keer Megekko deze zal betalen.
VerzendingIets langere verzendtijd dan gewend, maar toch binnen de marge bezorgd. Daarbij nog netjes halverwege een email ontvangen met daarin dat het product op voorraad is en op de afgesproken datum wordt geleverd.