Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe oude moederbord/CPU/MEM combo weigerde te starten...
Dus met haastige spoed op zoek gegaan naar een goedkope en betrouwbare leverancier voor een nieuwe Ryzen combo, en die vond ik bij Megekko!
Megekko had de juiste core onderdelen op voorraad (verzending binnen 1 dag). Alleen qua moederbord even moeten zoeken naar een geschikte en voorradige plank. Geen probleem trouwens, de zoekfunctie en filters werken prima.
De verzending werd 's avonds bevestigd, en de volgende dag lag het pakket volgens verwachting klaar.
Verpakking was prima, niks op aan te merken. Grappige tape trouwens
Geen contact nodig gehad, maar de informatievoorziening was prima vanuit de Megekko
AlgemeenGoede prijzen. Had graag mijn artikelen opgehaald, maar bezorging was heel snel. Binnen 1 dag.
VerzendingHad graag mijn artikelen opgehaald, maar bezorging was heel snel. Binnen 1 dag.
AlgemeenHad woensdag bij Megekko een Samsung Evo SSD besteld, samen met een IFixIt kit om deze te installeren. Alle onderdelen van de bestelling konden de volgende dag geleverd worden behalve de IFixIt kit. Hierdoor stond aangegeven dat de bestelling op zaterdag binnen zou komen.
VerzendingZodra alle onderdelen van de bestelling aanwezig waren kreeg ik keurig een mail dat mijn pakket verzonden was, en werdt prima op de hoogte gehouden tot ik een postNL track&trace code kreeg. Verzending kwam binnen op de beloofde dag, prima ingepakt en geen schade.
Kortom, perfecte levering.
AlgemeenGoede prijzen en makkelijk te betalen via internet door de verschillende opties. Voldoet goed aan de huidige normen voor webshops.
VerzendingPerfect geleverd op aangevraagde datum, pakket goed verpakt.
KlantenserviceNog geen contact nodig gehad = pluspunt.
Algemeensnel geleverd, zeer tevreden met het product, snel antwoord terug op vragen(binnen een half uur), goedkoope prijs tegen over andere bedrijven. Prima bedrijf.
Verzendingdag daarvoor besteld, volgende dag in huis, prima bezorg tijdstip(om 8 uur) snelle levering en alles in orde met het product.
Klantenserviceik had voor de zending nog een mail gestuurd over de tijdstip van de bezorging, binnen een half uur kreeg ik een email met mijn antwoord.
AlgemeenSnel gevonden wat ik zocht (4k scherm) en door eerdere positieve ervaring ook snel besloten het bij Megekko te kopen, ondanks dat die elders nog wel iets goedkoper te verkrijgen is.
Alles keurig op tijd en prima verpakt ontvangen!
Het bestelde scherm (Asus UHD) kende ik al en werd keurig verpakt en conform aangegeven tijden geleverd de volgende dag!
AlgemeenProducten besteld en alles was een dag later al bezorgd. Goede en nette levering. Alles zat netjes verpakt.
AlgemeenDoorgelinkt vanuit de Pricewatch naar de site. Site zelf is wel overzichtelijk, maar natuurlijk niet zo uitgebreid als de Pricewatch qua specificatie-selecties. Dit niet als probleem ervaren, andere webshops zijn vaak nog kariger. Rest was duidelijk tijdens bestelling en scheelt dat men veel verschillende producten verkoopt met nette prijzen, maakt het combineren soms handig.
VerzendingSupersnelle levering. Om 19.45u besteld, volgende dag al om 12.00u thuis. Zo snel had ik niet verwacht. Verder prima verpakt.
AlgemeenFijne webshop, betrouwbaar, scherp geprijsd en geen gedoe bij wijziging van een bestelling o.i.d. Verder een fijne communicatie waarin je als klant goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling en de verwachting daarvan.
VerzendingDuidelijke communicatie in vertragingen en direct de nieuwe verwachting. Uiteindelijk is deze sneller bezorgd dan verwacht en dat komt de verwachting alleen maar ten goede.
AlgemeenFijne shop, betrouwbaar en snel. Goed advies waar nodig. Duidelijk een van de beste shops voor Tweakers!
VerzendingOp tijd en in gehele verpakking.
KlantenserviceEen keer aankoopadvies nodig gehad, dat ging soepel en zonder problemen.
AlgemeenGoed bereikbare, overzichtelijk webshop met scherpe prijzen.
Ik heb hier al vaker besteld en ook ditmaal tevreden.
De verzending was zeer snel geregeld en het zat goed ingepakt.
AlgemeenIk had nieuwe RAM nodig voor mijn PC, maar was lastig te vinden. Megekko had het wel, en ik had het de volgende dag nog binnen hoewel ik rond 1900 bestelde. Goed verpakt, snel verzonden, ik vind het prima.
VerzendingNa 1900 besteld, volgende dag ontvangen, goed verpakt.
AlgemeenMijn hele nieuwe setup besteld bij dit bedrijf, dit was in totaal voor 2600,- aan onderdelen. Mijn eerste bestelling was eind Augustus 2018. Tot op heden alleen maar gezeik gehad met mijn producten, 2/3 fans kapot geleverd, kapot moederbord, geheugensticks etc.
VerzendingDit was goed geregeld, alle producten op tijd ontvangen.
KlantenserviceNiet eens de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen, zodra je een mail stuurt krijg je een automatisch bericht terug..
AlgemeenProduct wat ik nodig had was zo gevonden via Google, stond vrijwel bovenaan. Na enkele simpele stappen snel afgerekend en binnen no-time geleverd!
VerzendingZoals eerder beschreven, na het voltooide afrekenproces netjes op de hoogte gehouden en de volgende dag in een goede verpakking geleverd.
KlantenserviceGeen vragen nodig t.b.v. de klantenservice, de website zelf was overzichtelijk waardoor minimaal contact nodig is.
AlgemeenAl diverse malen bij Megekko besteld, altijd snel en op tijd geleverd! Hier kunnen nog vele een voorbeeld aan nemen
VerzendingAltijd goed verpakt en met PostNL geleverd.
Algemeenik heb een powersupply besteld was sneller geleverd dan verwacht en netjes geleverd goede klanteservice en goede prijs
Verzendingging super snel
AlgemeenAl een paar keer een aantal producten besteld en tot nu toe gaat dat erg snel. 's avonds laat besteld de volgende dag al in huis.
VerzendingSnelle levering ondanks late bestelling
AlgemeenProces verliep duidelijk en snel. Ook fijn dat er niet per se een account nodig is.
VerzendingProduct kwam op de beloofde tijd en keurig verpakt.
KlantenserviceBij dia-scanner ontbrak CD-ROM met benodigde software. Dit gemeld en er werd per omgaande door de klantenservice gereageerd. Op mijn verzoek werd er via de fabrikant binnen no time een download geregeld. Mijn eerste en tevens positieve ervaring met Megekko.
AlgemeenZie het stukje over de klanten service voor de uitgebeide review over klachten afhandeling. De levering was destijd trouwens goed.
Klantenservice3 jaar geleden heb ik een ASRock moederbord besteld. Deze is helaas net overleden.
De garantie is natuurlijk al verlopen, maar de leverancier heeft gedurende de te verwachte levensduur wettelijk een verantwoordelijkheid tot een redelijke compensatie bij defecten. (Compensatie of vervanging voor een gelijkwaardig product van bijvoorbeeld dezelfde leeftijd).
Zie ook de Consumentenbond (stukje over non-conformiteit en wetgeving)
De consumentenbond geeft aan dat bijvoorbeeld een laptop (met ook een moederbord) 5 jaar meegaat.
Dit is dus ook de verwachting van een los moederbord.
Ik heb de Megekko hier op gewezen, maar men ontrekt zich hier aan door te melden dat de garantie verlopen was en dat richtlijnen van Uneto-Vini aangeven dat een computers slechts een te verwachte levensduur hebben van 2 jaar.
Nu is Eneto-Vini een belangen organistatie van ondernemers, dus niet echt onafhankelijk of belangen behartigend van consumenten.
Aangezien de discussie om slechts enkele tientjes gaat, laat ik het er maar bij zitten.
Ook omdat Megekko niet aangesloten is bij een onafhankelijke belangen organisatie die deze discussie kan beslechten.
Omdat ik het gevoel heb dat Megekko in deze in gebrek is gebleken, wilde ik het toch wel even delen.
Overigens heb ik al vaker producten afgenomen, maar dit was de 1e keer dat ik een beroep gedaan heb t.b.v. een vroegtijdig defect product.
De levering was desijds snel en het personeel vriendelijk (nog steeds trouwens).
De conclusie die ik trek is dat het een prijsvechter is en dat ze het niet zo nauw neemt met de rechten van de kopers.
Ik zou er dus niet zo snel meer iets prijzig afnemen. (Of er rekeing er mee houden dat je bij vroegtijdige defecten niet naar tevredenheid geholpen wordt).
AlgemeenIk zocht twee Ubiquiti UniFI AC LR routers op korte termijn. Megekko had deze op voorraad tegen een nette prijs.
VerzendingSnelle levertijd en goed verpakt.
KlantenserviceIk heb al vaker besteld bij ze en altijd met tevredenheid. Zelfs die ene keer toen ik beroep deed op het herroepingsrecht werd er niet moeilijk gedaan. Alles werd netjes afgehandeld!