Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeen'S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Supersnelle levering, ik had het eigenlijk een dag later verwacht.
AlgemeenErvaring met bestellen hier goed.
Optijd, snel leverbaar en een leuke verpakking!
Minpunt zijn de verzendkosten
Technische reparatie afdeling ook goed, alleen communicatie is niet sterkste kan.
(Verwacht dat je uitleg van probleem goed onderbouwt)
Verzendkosten zijn ook een minpunt.
Verhaal van mijn probleem naar technische dienst was niet in 1 keer duidelijk.
Wat zonde van de tijd is als ze dingen gaan uit testen die niks met het beschreven probleem te maken hebben.
Het zou helpen als je bij het aanvragen van repartie al gelijk video of foto bestanden kan toevoegen om het probleem te verduidelijken.
AlgemeenOverzichtelijke site, goede aanbiedingen en levering volgens afspraak. Voor mijn meest recente aankoop geen klantenservice nodig gehad, maar bij eerdere aankopen waar dit wel het geval was, was het contact prima.
VerzendingVolgens afspraak.
AlgemeenEen hele goede winkel met hele mooie aanbiedingen. De website is gemakkelijk om door te navigeren
AlgemeenRecht door zee online store. Fatsoenlijke prijzen. Heeft tevens artikelen die je niet meer in de grotere winkels vindt. Facturatie, levertijden en voorraadindicatie kloppen, wat toch een pluspunt is t.o.v. van sommige andere bekende online stores.
VerzendingNormale verzendkwaliteit, zoals je tegenwoordig mag verwachten. Belangrijker; consistent.
AlgemeenIk heb meerdere malen besteld bij Megekko, en alle keren top! Bezorging is altijd snel, voor 22:30 besteld is de volgende dag in huis en de producten zitten altijd netjes verpakt.
KlantenserviceOok het ruilen van een product dat niet goed bevalt is nooit een probleem. Altijd vriendelijk geholpen en snel antwoord.
AlgemeenMegekko is een goeie, betrouwbare en snelle site. Er zijn diverse producten die er op de site te vinden zijn. Ik ga zeker meer dingen bestellen op deze site.
VerzendingDe bestelling was er de volgende dag met alles wat ik had besteld.
AlgemeenMegekko.nl is een fijne, overzichtelijke site met veel keus en variatie in onderdelen en dergelijke. Ik ga hier zeker de resterende onderdelen van mijn toekomstige pc bestellen!
VerzendingDe bestelde producten waren de volgende dag na bestelling allemaal veilig aangekomen.
AlgemeenDuidelijke website met goede prijzen en snelle levering. Meerdere bestelling geplaatst en alle zijn prima verlopen.
VerzendingZelfde dag verzonden, volgende ochtend in huis.
AlgemeenPrijzen goed, levering goed. Zelf voor niets een betere variant van een niet voorradig artikel ontvangen. Nazorg blijkt echter volkomen ruk. Voeding van PC naar de haaien binnen een jaar en je wordt naar de fabrikant verwezen. Dit staat haaks op het consumentenrecht. Daar komt bij dat de fabrikant een iets andere benadering heeft van terugnemen product, omslachtig en moet CC details verstrekken. ERG jammer dat Megekko de nazorg niet tot zijn verantwoordelijkheden rekent.
KlantenserviceZie algemene toelichting. Voor de garantie wordt je verwezen naar de fabrikant en neemt de verkoper zelf dus geen verantwoording. Ze hebben geen telefoonnummer, dus even overleggen is er ook niet bij. Ja, via de mail...
AlgemeenHet zoeken op de website was makkelijk. Via tweakers had ik de goedkoopste leverancier gevonden, niet altijd de beste, maar in dit geval was het een prima service van Megekko. Volgende keer weer.
Verzending22 uur 's avonds besteld en de volgende morgen in huis. Ideaal.
AlgemeenDuidelijke website. Ik kon makkelijk het product vinden waar ik naar zocht. Ik heb wel vaker bij Megekko besteld.
VerzendingVerzending was goed. Ik heb optijd mijn pakketje ontvangen. Zaterdag heb ik de bestelling gedaan en maandag ontving ik netjes het pakketje.
AlgemeenIk heb al een aantal keer bij Megekko besteld en tot nog toe heb ik daar geen spijt van. Het is makkelijk navigeren op de site (ook al spring ik er meestal vanuit de pricewatch naar toe..;-) ). De site is overzichtelijk en het bestelproces is gemakkelijk, zoals het hoort te zijn.
Een van de plezierige dingen is dat de beschikbaarheid/voorraad van producten die op de site staan kloppen en dat de beloofde levertijden bij mij tot nog toe altijd gehaald worden. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt bij andere webshops.
Kortom, aanrader.
Altijd snel en goed verpakt geleverd.
AlgemeenZondagavond besteld, binnen 14 uur in huis. Nog nooit zo snel een levering gehad. Zeer blijde mede.
VerzendingZondagavond besteld, binnen 14 uur in huis. Nog nooit zo snel een levering gehad.
AlgemeenDe webshop is eenvoudig te navigeren, maar ook laagdrempelig om een bestelling te plaatsen. Betaling verliep soepel en snel. Ook noemenswaardig, het grote assortiment en de snelheid waarmee de webshop de pagina's weergeeft. De pagina's worden snel geladen, ook de filters die op de categorieën toegepast kunnen worden zijn vrij rap.
VerzendingPakketje op zaterdagavond laat besteld, op zondag nog aan de verzend-leverancier meegestuurd. Zeer prettig dat ik op maandag mijn pakketje kon ontvangen.
AlgemeenBestellen was eenvoudig, website is overzichtelijk. Klein minpunt bij de betaling: 2% extra rekenen voor betalen via Credit Card vind ik eigenlijk niet meer van deze tijd.
VerzendingProduct werd zoals gebruikelijk snel geleverd en prima verpakt!
AlgemeenDe prijzen zijn in orde. De website oogt erg mooi en biedt veel informatie omtrent de producten. Darnaast is het mogelijk om op verscheidene manieren een order te betalen.
VerzendingDe verzending verliep vlot. Op zaterdag besteld, op Maandag geleverd. De producten waren keurig verpakt.
AlgemeenBetaling altijd vlot met iDeal is zo gepiept. Heb nooit problemen hiermee gehad. Ook andere betaalmetodes zijn mogelijk.
VerzendingMegekko is al een aantal jaar mijn favoriete webwinkel. Je kan een grote selectie aan PC onderdelen hier aanschaffen, maar ook instrumenten voor electronica en solderen. Het beste aan deze winkel is dat als je voor 22:30 bestelt na een drukke werkdag, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis! Ook vermelden ze de garantie op je bestelling op het factuuur, lekker makkelijk.
Hun marketing stijl gericht op mancave bewoner met een dadbod moet je maar in de smaak vallen. Maar goed dat is hun vergeven want de service is uitstekend!
AlgemeenAl verschillende keren besteld bij Megekko. Hoewel niet telefonisch bereikbaar, heb ik in de keren dat ik per mail contact moest leggen, goede en snelle feedback gekregen.
KlantenserviceEen telefoonnummer op de site (icm. goede bereikbaarheid) zou 5 sterren geven.
AlgemeenDiverse onderdelen voor nieuwe werkstation PC gekocht. Ryzen 2700X, ASus ROG X470-Gaming, geheugen en koeler. Mooie is dat alle prijzen erg goed zijn. Dus je hoeft niet bij tig winkels te shoppen. De afhandeling ging snel.
VerzendingVoor 22:30 besteld ook inderdaad volgens afspraak de dag erop afgeleverd. Alles netjes verpakt.