Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima website. Zeer duidelijk en toegankelijk. Scherpe prijzen en snelste levering van de concurrenten dus een zeer tevreden klant.

Next day delivery + volledig gratis

Ik heb een groot aantal van de componenten voor mijn nieuwe PC bij Megekko besteld vanwege de aantrekkelijke prijzen. Bij bestelling stond dat alles direct leverbaar zou zijn, ik was echter een paar dagen niet thuis dus had de leverdatum aangepast. Op de leverdatum bleek dat een van de componenten ineens niet meer direct leverbaar was en dat ik een aantal dagen extra moest wachten. Bij mijn verzoek om dan een alternatief component dat wel direct leverbaar was te verzenden kreeg ik te horen dat het ordersysteem geautomatiseerd is en dat dit dus niet mogelijk is. Erg teleurstellend, aangezien ik de dag vrij had genomen om de boel in elkaar te zetten. En eerlijk gezegd ook anders verwacht vanwege de goede recensies.

Zoals hierboven al gezegd was de levering gewoon te laat. In eerste instantie direct leverbaar en dus de volgende dag in huis, echter de leverdatum aangepast naar een aantal dagen later omdat het mij persoonlijk beter uitkwam. Vervolgens dus nog extra dagen moeten wachten.

In eerste instantie snel en vriendelijk bericht per mail. Helaas werden er geen alternatieven geboden. Ik kwam zelf met de vraag of het niet-leverbare component kon worden vervangen voor een alternatief dat wel direct leverbaar was (en zelfs goedkoper!), dit kon echter ook niet vanwege het geautomatiseerde systeem. Uitleg is snel en duidelijk, maar de klantenservice komt je niet tegemoet met oplossingen. Ook jammer dat het niet per telefoon kan, dat zou de communicatie wat makkelijker maken.

website was heel makkelijk te navigeren, alle acties (blackfriday) waren samen gegroept en was dus erg gemakkelijk te navigeren.

mijn pakketje was op de beloofde datum binnen en was erg goed ingepakt.

Was een tijdje op zoek naar wat extra opslag voor mijn laptop. Aangezien ik al een 1TB HDD in had zitten en geen 2e 2,5" plaats was ik op zoek naar een 2TB opslagmedium. Ik zou zeker niet voor een 5400 HDD gaan i.v.m. VM's voor mijn opleiding. Toevallig op Black Friday een lekkere deal voor een Crucial MX500 SSD tegengekomen. €40 goedkoper van een 2TB 7200 Seagate HDD. Daarbij krijg je beter snelheid en wat meer stootbestendigheid. Hele goeie webwinkel!

Vrijdagochtend besteld met afhalen bij een PostNL-locatie en over 24 uur mogen afhalen. Geweldig snel! Verzendkosten waren ook lekker laag.

Geen problemen met bestelling, enige minpuntje zou je de toeslag bij creditcard betalingen kunnen noemen. Ik heb iDEAL gebruikt in dit geval.

Zoals je mag verwachten als er op de website de volgende dag geleverd staat, is het ook de volgende dag geleverd en goed verpakt.

Megekko zit in mijn shortlist van online winkels, voor een paar euro meer kies ik toch meestal voor een bekende partij die zich bij mij heeft bewezen.

Megekko heeft vaak de laagste zo niet 1 van de laagste prijzen, volgende dag leveren, netjes verpakt en een soepel bestelproces.

S'avonds besteld en zoals beloofd, een snelle levering binnen 24 uur. Voorraad komt tot nu toe altijd overeen. Aanrader.

Ingepakt in een doos terwijl dit ook in een stevige bubbeltjesenvelop had gepast (m2 ssd). Verder prima verpakt.

Recentelijk meerdere aankopen gedaan:
PC onderdelen op 12-11-2018
Samsung 970 EVO: 22-11-2018

Ik heb recentelijk mijn PC opnieuw samen gesteld en hiervoor de juiste onderdelen besteld. Alle onderdelen heb ik hiervoor bij Megekko besteld. Na bestellen was er zeer snel een orderbevestiging en verzendbevestiging binnen. En zoals beloofd de volgende dag in huis.

Naast dat Megekko vaak de goedkoopste is hebben ze ook nog is uitstekende levertijden. Ik zou hier met een gerust hart vaker spullen bestellen.

Megekko adverteert met: Voor 22:30 besteld morgen in huis. Ik heb na veel wikken en wegen rond 21:00 mijn bestelling bij hun eruit gedaan en om 21:54 kreeg ik al een verzendbevesting. Omdat dit op vrijdag was verwachte ik eigenlijk het pakket pas op maandag, maar op zaterdag stond er ( binnen de POSTNL bracket ) er rond 11:00 een bezorger met mijn pakketje.

Alles was netjes in een doos van Megekko gestopt en zag er goed uit en er was geen schade op de dozen van de onderdelen en/of de verzenddoos te vinden.

Mijn SSD zat ook netjes in een doos en de resterende ruimte was netjes opgevuld met luchtzakjes.

Megekko is een tijd lang niet mijn eerste keus geweest voor een webshop. Door een scherpe aanbieding heb ik het zo'n 6 maanden geleden voor het eerst geprobeerd, en sindsdien zeer tevreden en een absolute fan!

Altijd binnen de afgesproken tijd bezorgd, de voorraad klopt en prima prijzen.

De laatste bestelling die ik deed was een computer, in losse onderdelen. De losse onderdelen zaten in 1 grote doos, met voldoende verpakkingsmateriaal, onbeschadigd dus. Binnen de afgesproken tijd bezorgd, zelfs met de black friday drukte.

Het ene contact wat ik met de klantenservice heb gehad was snel en juist afgehandeld.

Prettige webshop, scherpe prijzen. Vaak komt deze winkel er als goedkoopste uit. Bestellen is simpel, zoals je mag verwachten anno 2018. Twee procent administratiekosten op paypal vind ik persoonlijk wel wat hoog op grote bestellingen, maximale betalingskosten zou eerlijker zijn.

Tot 22:30 kunnen bestellen en de volgende dag nog in huis, top. Verder weinig te zeggen over de bezorging, gewoon zoals het hoort en niets mis mee.

Spoedige levering van het product en eenvoudige selectie op de website. Ook de betaling verliep foutloos.

Zeer goede verpakking. Netjes schokvrij in bubbeltjes gewikkeld en in een meer dan voldoende stevige doos verstuurd.

Het bestellen van mijn smartphone via Megekko verliep erg vlot. De site is makkelijk toegankelijk en duidelijk.

Ik heb mijn smartphone om 21u 's avonds besteld en de volgende dag rond 16u had ik hem in huis. Het toestel was netjes en veilig verpakt.

Het contact met Megekko verliep vlot.

Website is overzichtelijk en heeft een groot aanbod. Vaak wordt ik naar megekko gestuurd door de tweakers pricewatch, omdat ze de goedkoopste zijn.

Bijbetalen voor betaalopties is jammer.

Verzending gebeurde diezelfde avond nog en werd de volgende dag bezorgd. Zoals het hoort!

Prima webshop, niks op aan te merken, verzending was bijzonder rap. Verder is de website mooi overzichtelijk, niet heel mooi naar zeker netjes. Ik heb meerdere bestellingen bij megekko gedaan en ze zijn altijd prima verpakt, ook met een garantieclaim op de RAM voor mijn pc waren ze erg netjes.

voldoende mogelijkheden om te betalen.
eenvoudig in gebruik.
enig minpuntje: voor sommige betalingsmethoden moet je bijbetalen.

Zoals het op de site stond, werd de bestelling de volgende dag al geleverd.
netjes verpakt, alles tip top in orde.

M2 en videokaart besteld, scherpe prijsen en snelle levering! Erg tevreden met mijn 2070. En de M2 werkt ook super!

Pakket was de volgende dag al in huis.

Mail contact is erg vlot.

Zeer scherpe prijzen en snelle levering (volgende dag). Alles correct verpakt, prima dus. Ook alle gangbare betaalmethoden.

Vrijdag avond een hoop onderdelen besteld en die zijn zaterdag middag allemaal netjes geleverd .

Bf5 key oorspronkelijk niet geleverd maar na contact met klantenservice alsnog gekregen.

Ik heb hier het grootste deel van de componenten voor mijn nieuwe computer besteld. Bestellen ging makkelijk. Megekko was veruit de goedkoopste met bijna alle producten.

‘s Avonds om kwart voor 10 besteld en de volgende dag om 10 over 11 geleverd. Hier wordt ik blij van. De doos met componenten was prima ingepakt met bubbelplastic.

Mooi aanbod en veelal aan scherpe prijzen (meestal zelfs de goedkoopste). voldoende info en duidelijke site.
gemakkelijke bestelprocedure. jammer dat er 2% extra gevraagd wordt voor betalingen met creditcard of paypal maar wel veel betalingsmogelijkheden.
anders wel alles in orde!

Ik had het geluk dat alles binnen was en heb de volledige bestelling dan ook de dag erna ontvangen. super snel en goed op te volgen levering. voordeel geen extra kosten voor levering op ander adres. voor het bedrag dat ik besteld had mochten ze de bestelkosten toch laten vallen.
De verpakking was wel grappig. Niet dat ik de doos zou openen met een kettingzaag maar toch bedankt voor de waarschuwing. helaas zaten er geen pintjes in. misschien toch een paar toevoegen? :-)
schitterend!

Scorekaart voor Megekko