Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Eenvoudig kunnen vinden wat ik zocht, afrekenen is eenvoudig. En ik had de volgende dag het product in huis. Enige wat jammer is aan Megekko is dat ze het nodig vinden zich zo schreeuwerig en "mannelijk" te profileren. Dit is niet grappig en een beetje smakeloos.

Leveringsbelofte helemaal nagekomen. De volgende dag in huis, bijzonder prettig.

Eigenlijk een prima website, goede prijzen en fijne website. Kijk uit bij retourzendingen (zie onderstaand).

Slechte ervaring met mijn laatste bestelling, die ik retour had gedaan. 4K monitor teruggestuurd omdat hij niet werkte met mijn videokaart (beetje dom van mij, wist niet dat videokaarten een max resolutie hadden). Dit werd geweigerd omdat er krassen op zaten en de monitor onverkoopbaar zou zijn. Toen is de monitor weer naar mij teruggestuurd. Inderdaad zaten er nu schrammen op de achterkant. Op de voorkant zou ook een streep op zitten, maar kan ik niet vinden. Klantenservice vertelde me dat de krassen misschien ontstaan waren omdat ik de monitor los in het piepschuim had gelegd. Lijkt mij zeer sterk, want hij stevig vast. Hoe dan ook, zelfs als zelf ik de schade had toegebracht was Megekko volgens de wet verplicht om de monitor terug te nemen met vermindering van de schade. Monitor is zeker niet waardeloos door een paar schrammen op de achterkant. Maar goed. Om €250,- begin je geen rechtzaak. Ik accepteer mijn verlies en investeer gewoon in een nieuwe videokaart. Naar mijn idee opportunistisch gehandeld door Megekko. Dat zit niet helemaal lekker.

Goede snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

De bestelling was prima verpakt en zoals eerder aangegeven, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de verzending daarvan.

Had een videokaart nodig en deze was zo besteld en de volgende dag lag hij alweer bij het postkantoor. Toppie!

Snelle bezorging

Harddisk besteld. Een van de goedkopere shops, maar levert zoals afgesproken en product zoals geadverteerd. Prima verpakt, op tijd bezorgd en communicatie op orde!

Afgeleverd volgens afspraak

Had dinsdag avond een HP printer besteld om 19.53. Woensdag middag rond 15 uur had ik het netjes thuis. Goed verpakt, alle Losse delen net met een plakbandje vastgeplakt.
Had nog nooit. Aan hun gehoord, bij Google naar een HP printer gezocht. Kwam bij Megekko uit als goedkoopste. En nog een gratis verzenden. Kortom alles perfect. Dankjewel zeer tevreden.

Zie hierboven.

Ik had bij Megekko de Corsair RGB fan LL120 gehaald (1 pack, 6 stuks).
Helaas kwam ik er thuis achter dat als je ze in volle glorie wilt gebruiken je beter niet alleen 6 singles kan kopen aangezien je een hub nodig hebt om ze werkelijk te laten werken. Die zit wel bij de 3 pack inbegrepen. Dit was, als ik me zelf ook beter had ingelezen, te verkomen door op de site bij het product te zetten dat dit niet optimaal werkt zonder deze hub.
Nu moet ik 3 fans terug sturen en een 3 pack "met hub inbegrepen" kopen.
Misschien een tip, iets meer product specificaties erbij vermelden.
Kosten voor het retouren 5,75€.

Ben verder altijd super enthousiast over Megekko. Grappige gratis spulletjes bij je bestelling. Super website, snelle levering en totlaat bestellen en alsnog morgen in huis.

De bestelling is makkelijk geplaatst en er zijn tal van betaalopties. Voor creditcard rekenen ze ook geen extra kosten aan wat ik wel mooi vind want bij andere webshops betaal je soms al snel een paar procent extra.
De bestelling was na enkele uren al verzonden en de volgende dat had ik het pakje al binnen.
Het was degelijk verpakt.
Mede dankzij de laagste prijs en de vlotte service zal ik hier zeker terug komen in de toekomst.

Erg late bestelling ('s avonds om 21u) toch nog netjes geleverd 's anderendaags kort na de middag. Zoals beloofd. Het gemak van bestellen en het afwerken van een bestelling mag ook veremeld worden. Heel vlot zonder gedoe.

De levering kon niet bij mij persoonlijk afgegeven worden maar werd netjes bij de buren afgezet. Verpakking was heel goed en de doos was gevuld met plastiek zakjes gevuld met lucht om het schokken te neutraliseren.

Het product op zich was nog in nieuwverpakking met een ongeschonden verpakking/folie. Over het product op zich kan ik nog weinig zinnigs zeggen gezien ik het nog maar een paar dagen gebruik.

Laptop binnen gekregen met barst in scherm. Uiteindelijk snel opgelost, door binnen enkele dagen een nieuwe laptop toe te sturen. Werkt prima!

Product in slechte staat afgeleverd. Barst in het scherm van de laptop. Bij aanzetten zag je alleen groene strepen. Erg teleurstellend! Nieuwe laptop werd wel in prima staat verzonden.

Erg jammer dat klantenservice alleen per mail te bereiken is. Daardoor kun je de noodzaak van een snelle en goede oplossing maar moeilijk communiceren. Telefonische actie in dergelijke kwesties noodzakelijk!

Goede prijs in vergelijking met concurrenten op basis van pricewatch.
Conform beschrijving de dag erop geleverd.
Product in goede staat ontvangen.

Verpakt met voldoende bescherming, in perfecte staat ontvangen.

Bestelling plaatsen was zeer makkelijk, goede snelle levering en goede afwikkeling betaling. Met andere woorden ze doen wat ze beloven.

Voor het upgraden van mijn pc voor Megekko gekozen vanwege de goede prijzen, snelle levertermijn voor de meeste producten en op aanraden van vrienden.

De website is prima overzichtelijk met een groot assortiment producten die ingedeeld zijn in logische categorieën, en met goede filtermogelijkheden.

Op vrijdagavond besteld en alles werd netjes op zaterdag bezorgd.

Helaas was de 24-pin moederbordstroomkabel van de modulaire PSU die ik had gekocht kapot. Ik heb hier op zaterdag een mail over gestuurd, en kreeg de eerstvolgende werkdag nog voor het einde van de ochtend antwoord dat ze een vervangende kabel op zouden sturen die ik 2 dagen later op een woensdag al had ontvangen.

Snel en netjes afgehandeld zonder dat ik de hele PSU retour hoefde te sturen!

Alles aan deze bestelling was zoals je het wilt.
Beste Prijs, makkelijke bestelling, snel verzonden, op zondag besteld, maandag in huis.
De verpakking degelijk, alles is gewoon goed precies zoals je verwacht van een online shop.

Goed verpakt en afgeleverd bij een afleverpunt in de buurt bij een winkel die lang open is, is voor werkende mensen erg aantrekkelijk.

Ik kwam via Tweakers Pricewatch direct op een product pagina.
De product omschrijving was overzichtelijk en gedetailleerd.

Vanuit hier kon ik het product eenvoudig aan de winkelwagen toevoegen.

Toen ik wilde afrekenen kon ik niet eenvoudig vinden hoe ik een nieuw account kon aanmaken maar het was als 'gast' eenvoudig doorklikken.

Dit was alles op een zondag middag en ik ging er vanuit dat er maandag iemand naar de bestelling ging kijken en dat ik op zijn vroegst dinsdag een pakketje zou gaan ontvangen.

Diezelfde zondag, in de avond, ontving ik al een mailtje met Track & Trace identifier en op maandag, in de middag, had ik mijn pakketje al binnen.

Het product was goed verpakt met luchtzakjes ter bescherming,
in een doos met het Megekko logo.

Eens wat anders dan een standaard doos met teveel tape en karton snippers. Heel netjes, vond ik.

Altijd goede voorraad bij Megekko, prijzen zijn scherp, levering loopt snel en soepel. Een topper site!

Ik heb onderdelen voor mijn game PC gekocht bij Megekko, kwam hier terecht omdat zij gemiddeld de laagste prijs hadden met de beste reviews. Dit maken ze meer dan waar. Goede prijs, snelle communicatie en snel verzonden meet PostNL.

Enige minpunt is de 2% handeling fee van paypal die ze hanteren. op 1000 euro toch wel een redelijk bedrag.

goed en snel geleverd. Zat in goede dozen waarin de spullen geen kans hadden om beschadigd te raken.

Ik had perongelijk een product verkeerd besteld en zag dat er een snellere versie voor minder geld verkrijgbaar was. Omruilen geen probleem na duidelijk contact met de klantenservice.

Genoeg opties van keuze voor betalingen zonder extra toeslag.
Betaling gemaakt middels mastercard, verwerkt binnen enkele minuten.

Bestelling op een zondag enkele minuten voor 22:30 geplaatst. Levering netjes de volgende dag binnen gekregen. Middels track & trace van PostNL de pakketje kunnen volgen.

snelle levering en goede prijs. En ook vond ik een product die was niet beschikbaar in andere winkels

Prima webshop. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering. Recent verschillende artikelen besteld zoals:
Acer 281k, AMD Ryzen 3 2200G, Gigabyte B450M Gaming.

Technische ondersteuning (telefonisch/mail) is afwezig/beperkt, er wordt gelijk retour voorgesteld, maar daar zou ik niet mee geholpen zijn. Een bios update v/h moederboard zorgde ervoor dat dual boot naar linux niet meer werkte, 4k-monitor wilde alleen een windows opstartscherm tonen. Heb uiteindelijk het probleem zelf kunnen oplossen met langdurig zoeken op het web.
Het is en blijft natuurlijk een webshop.

Scorekaart voor Megekko