Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAltijd scherpe prijzen en bijna alle artikelen zijn bestelbaar en op korte termijn leverbaar. Bedankt!
VerzendingErg tevreden met de snelle levering.
AlgemeenKomt de beloofde leveringsdatum niet na, geeft via mail aan dat product niet op voorraad is maar op de website staat het product gewoon op voorraad en voor 10 uur besteld morgen in huis. Zeer misleidend, waardeloze manier van werken. Bestel het dan liever bij betrouwbare partij voor een euro extra.
VerzendingLevering uitgesteld, geen communicatie naar klant, zelf der achteraan. Zeer teleurstellend
KlantenserviceMoeilijk bereikbaar via mail, reactie laat even op zich wachten en je kan ze niet bellen.
AlgemeenSite is up-to-date en bevat extra codes die in te wisselen zijn voor leuke kleine gratis spullen. Snelle afhandeling van de betaling.
VerzendingZelfde dag nog verzonden (zolang er is besteld voor de aangegeven tijd op de website) en keurig op tijd aangekomen.
KlantenserviceSnelle reactie en een duidelijke uitleg in elke mail betreft de stappen die ik moet nemen om mijn product te retourneren.
AlgemeenMeerdere keren al wat besteld bij Megekko altijd tevreden geweest. Goede serivce, snelle verzending en makkelijk te bestellen.
AlgemeenMakkelijk om te bestellen, nette bevestigingsmail en ook een goede levering.
Mooie blackfriday aanbieding van een SSD
Levering goed verpakt en ondanks de drukte van BlackFriday gewoon op tijd.
AlgemeenBestel sinds een tijdje bij megekko. Ze leveren snel, krijgt er vaak een gratis product bij en de prijzen zijn redelijk (staan ook vaak hoog in de pricewatch van producten). Ga hier zeker nog vaker bestellen!
AlgemeenBestel regelmatig wat bij Megekko.
De site is overzichtelijk.. Zeer correcte prijzen. Eenvoudig om te betalen.
Zending was op tijd en prima verpakt.
AlgemeenOp een vrijdag 4 onderdelen voor mijn pc besteld, zaterdag had ik ze allemaal binnen. Fijne website. Lage prijzen, goede voorraad (behuizing en processor was bij veel andere sites duurder of uitverkocht).
VerzendingVerzending was uiteindelijk 1,5 uur later dan voorspeld. Dit was echter wel te zien via de Track en Trace.
AlgemeenTijdens de BlackFriday actie een 4TB HDD besteld. Bestellen ging snel. Website is eenvoudig om mee te werken.
VerzendingBezorgen was goed te volgen via Track en Trace en op het toegezegde moment.
AlgemeenProduct op black friday besteld en maandag al bezorgd.
Goed verpakt en volgens tracking info geleverd.
AlgemeenProduct (beeldscherm) stond op Cyber Monday zeer scherp geprijsd op de website. Direct besteld en de volgende dag netjes geleverd in de avonduren, zoals aangegeven.
VerzendingProduct werd verzonden in de eigen verpakking, met extra verpakkingstape. De verpakking bood voldoende bescherming voor het transport.
AlgemeenProducten zaterdagmiddag (na black friday) besteld. Maandag in huis.
Goed verpakt geen schade aan verpakking of iets dergelijks.
AlgemeenBestelling was makkelijk geplaatst en het automatisch aanvullen met je gegevens door middel van on the fly (zonder reload) inloggen is ook fijn. Goede prijzen en constante updates over het proces.
VerzendingNetjes verpakt en geen belachelijk grote doos zoals je soms bij andere bedrijven ziet.
KlantenserviceBinnen enkele minuten antwoord op een vraag via de e-mail. Ook handig dat al je bestellingen inclusief PDF te downloaden zijn.
AlgemeenIk heb onlangs een Crucial MX 500 250GB SSD gekocht bij Megekko voor een onwijs goede prijs. Snel geleverd dus niks op aan te merken.
Bij Megekko heb ik ook vrijwel alle hardware aangeschaft voor mijn custom-built PC. Ook daarbij alles netjes op tijd geleverd en onderdelen in goede staat ontvangen!
Levering is snel, via postnl (betrouwbare bezorgdienst) en altijd zorgvuldig ingepakt.
KlantenserviceOmdat Megekko mij nog nooit heeft teleurgesteld heb ik geen contact hoeven opnemen met de klantenservice. Daarom kan ik hier geen mening over geven!
AlgemeenIntel i7 8700k tijdens besteld, Megekko was de goedkoopste ondanks dat dit artikel tijdens Black friday nergens in de aanbieding was. Levering van het pakketje, betaling en gebruikerservaring zijn dik in orde
VerzendingLevering van het product was op tijd en netjes verpakt, gewoon zoals het hoort. Niks te klagen hier.
AlgemeenGrafische kaart, case en cpu-fan besteld. Zeer correcte prijzen en zelfs tijdens black friday bleef Megekko gewoon de goedkoopste ook al was er geen actie op wat ik wou. Voor de rest alles vlot en correct verlopen.
VerzendingBestelling was opgesplitst. 1 van de paketten 2 dagen (zondag niet mee gerekend) te laat gekregen maar dit was eerder door de drukte bij post.nl. Het ander pakket op tijd (zaterdag) gekregen. Alles goed verpakt.
AlgemeenMeerdere keren een videokaart besteld bij Megekko, en zeer tevreden.
Het bestellen en de verzending was heel snel en gemakkelijk.
Ook kon ik gemakkelijk de kaart omruilen toen er een defect was.
Vlotte communicatie, ze reageerden altijd snel op mijn reacties, dus dat zit goed.
Alles was steeds goed verpakt, en werd snel verzonden.
Het duurde niet lang (1 dag) voordat de bezorger voor mijn deur stond.
Snelle reacties en goede communicatie, ik werd steeds beleefd en aardig te woord gestaan.
Ook omruilen was geen probleem en verliep snel.
Bedankt Megekko!
AlgemeenGoeden en makkelijke site om te bestellen! Breed aan assortimenten. Ook nog eens een snelle levering van producten. Erg tevreden!
VerzendingHad de producten in de avond besteld en de volgende dag had ik het in de middag al in huis. Beter dan goed dus!
KlantenserviceDe e-mails waren netjes en goed gemaakt. Voor de rest was er geen interactie nodig met de klantenservice. Omdat alles uitstekend verliep!
AlgemeenGebruiksvriendelijke website. Snelle afhandeling en levering. Mits er geen mes bij de hand was heb ik de verpakkingsdoos maar met een kettingzaag open gedaan.
VerzendingDoos was niet beschadigd bij aankomst. Alles keurig verpakt. werd ook iets eerder dan de verwachte levertijd maar dat is helemaal niet erg. Zo had ik er sneller plezier van.
AlgemeenWas op black friday op zoek naar een webwinkel met de goedkoopste 4TB Seagate Ironwolf harde schijven voor in mijn NAS. Via pricewatch bij MeGekko uitgekomen. Goede prijs en, ondanks black friday, binnen 1 dag bezorgd!
VerzendingDe 4 schijven waren keurig verpakt in een doos met bubbel plastic en werd netjes bezorgd.