Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenKon alles eenvoudig vinden op de website, de voorgestelde combo deals waren perfect voor anders was ik het gegarandeerd vergeten, levering was goed en snel en prima ingepakt, tevens het niet gebruiken van een kettingzaag om de verpakking te openen was een goede instructie
De levering was via post.nl en relatief snel, eerste wereld probleem dat je tegenwoordig volgende dag levering verwacht en 1 dag extra er bijna niet bij kan
De verpakking was ruimschoots voldoende (misschien wat groot voor het bestelde)
Algemeenbetaling ging snel.... ben benieuwd hoe lang het terugstorten duurt, maar vertrouw daar wel op.
VerzendingIk bestelde een koffiemolen waarbij stond in groene letters: "Op voorraad binnen drie dagen bezorgd". Bovenaan staat binnen 24 uur maar ok. Vervolgens krijg ik een mail dat het 7dagen wordt. Ik kijk op de website daar staat nog binnen 2 dagen?! Ze mailden dat dat kwam omdat het uit ander magazijn kwam. Wat een BS. Zet gewoon de juiste bezorgtijd erbij.
Vervolgens geannuleerd en bij ander bedrijf besteld. Was binnen 24 uur in huis. Ik vind ze onbetrouwbaar m.b.t. bezorging.
AlgemeenMakkelijke betaling en gelijk kunnen zien hoeveel je echt moet betalen (kosten + verzendkosten). Ook handig dat je alles op 1 pagina kan selecteren.
VerzendingOndanks Black Friday toch de volgende werkdag in huis.
AlgemeenOverzichtelijke website, waarbij het eenvoudig is om je gewenste product te vinden. In mijn geval 3 HDD's besteld, tijdens black friday. Maar ondanks black Friday was het product de volgende dag al in huis. Correct verpakt, inlclusief facturen ed.
VerzendingZoals ook bij de algemene toelichting aangegeven. De producten waren correct verpakt, en het is was helemaal op tijd. En dat allemaal tijdens Black Friday. Een periode waarbij je zou verwachten dat er vertraging mogelijk zou zijn.
AlgemeenThis is my second time ordering from Megekko. Order was carried out effectively and delivered right on time. Moreover, they also have their boxing over the original product boxing to ensure your package is free from any scratches or damage. The website is easy to browse and your account history is easy to track.
AlgemeenBestellingen worden vlot en correct geleverd, ik had een verkeerde geheugenmodule besteld, ik kreeg zonder probleem een retournummer, mijn retour was niet tijdig bij hen afgeleverd (problemen met de pakjesdienst) maar men heeft zonder problemen mijn aankoop gecrediteerd. Ook altijd snel en vriendelijk antwoord van de klantendienst. Top service en tegelijk zeer scherp prijzen!
Algemeeneenvoudig bestellen proces, een enorm ruim assortiment, een supersnelle levering en heel scherpe prijzen vergeleken met andere aanbieders
Verzendingsnel en cf afspraak
Klantenserviceklantgericht en zonder gezeur zaken ruilen/retourneren
AlgemeenMegekko heb ik leren kennen via Tweakers. Nu een van mijn favoriete shop. Assortiment mag wel iets uitgebreider.
VerzendingPakketjes worden goed ingepakt.
KlantenserviceProbleem met een code voor die ik bij de bestlleing kreeg, werkte niet naa een hoop mails met nvidia zelf heeft Megekko mij een geldige bezorgt.
AlgemeenZe hebben veel, heel veel. Dat maakt het soms moeilijk zoeken bij hun op de website. Beter is het om via de Tweakers Pricewatch binnen te komen en je product zo te bestellen.
De prijzen zijn lager dan gemiddeld, de voorraad klopt en alles gaat lekker snel.
Mijn favoriete webshop.
Snelle levering en geheel compleet
AlgemeenMakkelijk, snel, duidelijk en een groot assortiment voor hele concurrerende prijzen. Meestal is Megekko één van de goedkopere opties!
VerzendingAltijd op tijd!
AlgemeenDuidelijke website, prijzen goed getoond.
Product werd netjes ingepakt. prima verpakt met luchtzakjes en volgende dag in huis.
AlgemeenDuidelijke productomschrijving, specificaties en prijs werden duidelijk getoond. Het is makkelijk om iets te bestellen en de website werkt goed.
VerzendingIk had net voor 22.30u besteld en had de bestelling de volgende dag al in huis, terwijl het een heel druk weekend was overal met bestellingen.
AlgemeenHet plaatsen van een bestelling is gemakkelijk en de bestelling wordt de volgende dag zoals beloofd bezorgd.
VerzendingIk dacht dat ik voor ontvangst thuis moest zijn. Vond de bestelling later op de dag in mijn brievenbus
AlgemeenBestelling ging snel en makkelijk, levering was direct de dag erna. Product was goed ingepakt.
AlgemeenHad met spoed een harde schijf nodig die niet te duur was. Kon hier een goedkope krijgen die direct de volgende dag werd geleverd. Zeer tevreden
VerzendingZeer snelle levering, volgende dag in huis is ook daadwerkelijk volgende dag in huis.
Algemeenin het weekend van Blackfriday iets besteld, al na 2 dagen geleverd. (kunnen andere shops nog wat van leren)
Verzendinggewoon goed in orde
AlgemeenDuidelijke website, prijzen goed getoond, ogenschijnlijk geen gerommel met black friday prijzen zoals wel te zien bij concurrenten.
Lage score vooral omdat mij een plaintext wachtwoord werd toegestuurd in de email toen ik "wachtwoord vergeten" indrukte. Ik geloof niet dat ik een account had aangemaakt, maar dit gebeurt dus vanzelf. Gebruik aub een link.
Product werd netjes ingepakt en verzonden met voldoende bescherming. Een product wat wel op voorraad stond was dit niet en werd aardig vertraagd (intern, niet bij PostNL). Dit werd wel netjes via de mail gecommuniceerd.
KlantenserviceIn een wat rommelige communicatie van mijn kant probeerde ik twee producten (van de 4) te cancellen, omdat ik van gedachte was veranderd. De bestelling was nog niet verzonden en zou ook die dag nog niet verzonden worden i.v.m. een nog niet aanwezig product. Toch kon de bestelling niet aangepast worden en moest ik na ontvangst maar een RMA aanvragen. Ben ik dus 5 euro retour-verzendkosten verder. De fout ligt initieel bij mij, maar gezien er nog geen verzending had plaatsgevonden en er nog producten bij gedaan moesten worden vind ik het erg vreemd dat er niet ook wat uitgehaald kan worden.
AlgemeenOndanks dat de levertijd iets langer was dan geplanned, alsnog binnen een week ontvangen.
goede prijzen en super service.
ook het support team is vriendelijk en klant gericht
AlgemeenHeel scherp geprijsd en meteen verzonden. Absoluut niks aan op te merken en dus aanrader.
AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een SSD met veel opslag en afgelopen "Black Friday" waren er drie aanbieders op Tweakers.net die voor een extreem lage prijs de Micron 500 MX 2 GB SSD schijven aanboden. Megekko was daar een van. Snel besteld en na 1 werkdag geleverd! Top dus...
VerzendingVerzending binnen 1 werkdag = top!