Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOngeduldig als ik ben een aantal componenten samengesteld via de tweakers wenslijsten. Uiteindelijk bleek het RAM wat ik nodig had nergens anders voorradig. Afgaande op de shopreviews besloten een bestelling te plaatsen bij Megekko. Normaal gesproken bestel ik bij andere webshops, omdat ik dit gewend ben. Ik heb er nu een webshop bij!
VerzendingVrijdag besteld, zaterdag in huis. Mail updates waren goed.
AlgemeenBetaling via credit card verliep probleemloos. Terugstorten van een retour moest echter naar een gewone (IBAN) bankrekening.
VerzendingInitieel ontvangen product waren twee maal HyperX Predator 16GB 2400MHz DDR4 16GB DDR4 2400MH. Helaas bleken ze te hoog voor mijn systeem. Daarna 4 stuks Corsair DDR4 Vengeance LPX 1x16GB 2400 C14 Geheugen besteld. Die werden vlot, conform verwachting, geleverd.
KlantenserviceAanvankelijk bestelde geheugen paste niet in mijn systeem (te hoog vanwege de hoge koelvin op het geheugen). Via de klantenservice gevraagd om de hoogte van de koelvin op de Corsair DDR4 Vengeance LPX 1x16GB 2400 C14. Ik heb netjes antwoord gekregen. Over retour van te hoge geheugen werd niet moeilijk gedaan. Retourbetaling is vlot verlopen, betaling binnen 4 werkdagen na verzending op de bank binnen.
AlgemeenVia de pricewatch terecht gekomen bij Megekko als meest voordelige optie. Overzichtelijke site, helder dat er "gewoon" verzendkosten bij zitten en de volgende dag geleverd gekregen. Ik was nog niet bekend met Megekko en werd dus enigszins verrast door hun RTL7-achtige "voor mannen" slogan, maar was wel grappig.
VerzendingAltijd een dingetje, een doos die in een doos met lucht wordt verstuurd. Niet ideaal, maar ik snap dat het ook geen doen is om op maat dozen te gaan maken.
AlgemeenDe website van Megekko is gewoon netjes en vlot, waarbij meer filtering makkelijk mogelijk is. De stijl is met een knipoog en dat mag ik wel. Betalen is simpel, updates op het proces zijn ook goed.
VerzendingDe levertijd was zoals verwacht, wel bijzonder veel verpakking voor een heel klein product wat nauwelijks kan beschadigen(een interne NZXT USB hub). Vanwege het surplus aan verpakkingsmateriaal een Voldoende. Had ook in een padded enveloppe gekund, weinig risico op een product van net twee tientjes. Scheelt weer een hoop verpakkings materiaal en verzendkosten.
AlgemeenPrima website die goed werkt. Alleen de suggesties bij de zoekfunctie werken matig, maar als je het product eenmaal gevonden hebt staan alle belangrijke dingen genoemd.
VerzendingNetjes verpakt verzonden, wel vrij grote doos voor een klein product
AlgemeenSite is simpel doch duidelijk, ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar scoren wel goed op lage prijzen in mijn beleving. Dit keer een CPU besteld en volgende dag keurig in huis zoals beloofd op de site. Ik heb hier vaker besteld, 1 keer een vertraging gehad, maar dat was vooraf gemeld per mail. Zou hier zo weer bestellen ik heb alleen maar goede ervaring met deze site.
VerzendingDe doos was niet overmatig groot en er zat genoeg bescherming in om mijn CPU (in doos) veilig te vervoeren. Ook de andere keren dat ik hier heb besteld was het goed verpakt en is alles onbeschadigd aangekomen.
AlgemeenPrima heldere webshop die doen wat ze beloven! Assortiment is groot, prijzen zijn scherp en ze hebben veel voorraad. Ik bestel er regelmatig wat en tot nu toe nooit geen problemen gehad.
VerzendingIk had een interne HDD besteld en die zat in schuimplastic verpakt en vervolgens in een omdoos met plastic luchtzakjes tegen het verschuiven. Omdat een HDD erg kwetsbaar is had deze naar mijn idee iets beter verpakt kunnen worden door deze helemaal met plastic luchtzakjes te bedekken; nu lag deze in een hoekje, onderin het doosje.
AlgemeenVanwege de goede Tweakers reviews de Megekko webshop leren kennen. Een goed aanbod, een goede prijs en een erg snelle levering Top!
In de avond besteld en elke keer zoals beloofd de volgende dag geleverd!
AlgemeenDuidelijke website. Product omschrijving zeer uitgebreid, met duidelijke foto's. Voor betaling via Ideal moest ik wel paar maal opnieuw klikken, maar daar kan de webwinkel weinig aan doen denk ik.
VerzendingProduct laat op de dag besteld en de volgende dag in huis.
AlgemeenGoed aanbod op de site. Ik heb snel een geschikte NAS gevonden en de levering was snel.
VerzendingHet enige waar ik echt van ging zuchten is de stereotype tekst op de verpakkingsdoos: "de webshop voor echte mannen". Hé Megekko, ik ben geen man. En het is 2019. Het boeit me niet dat er 35 blikken bier in de doos passen en ik zal de doos ook niet open maken met mijn cirkelzaag. Grappig bedoeld natuurlijk, maar zucht.
AlgemeenLevering op tijd, producten in orde, de prijzen kloppen. Andere winkels bieden sommige items wat goedkoper aan, maar Megekko is wat gestroomlijnder omdat ze veel items in hun magazijn bewaren, dit kost hun geld, maar dit wordt terug betaald met betrouwbaarheid.
VerzendingOp tijd en intact.
KlantenserviceIk kon met gemak een artikel annuleren door een mailtje te sturen, ook al was ik een zakelijke klant.
AlgemeenMonitorbeugel besteld bij Megekko. Prima service, er zat alleen een kleine beschadiging op de doos van het product, maar die doos dient natuurlijk als bescherming. Verder prima.
AlgemeenMegekko is in the zone. Geweldig bedrijf en die opmerkingen op de verpakking...geweldig, ze weten duidelijk waar ze mee bezig zijn....
AlgemeenGekregen wat ik besteld heb niks meer of minder. Dag later bezorgd. Geen enkele klacht hierover.
VerzendingDag later compleet bezorgd, prima ingepakt. Geen beschadigingen.
AlgemeenNa lang zoeken naar een NAS heb ik deze gevonden bij Megekko. Deze was het goedkoopst zelfs met de verzendkosten erbij! Super. snelle levering in goed verpakte doos en de NAS is prima! Echt een aanrader!
VerzendingGoed verpakt in een stevige doos met een stipte levering aan huis zelfs tot in België;
KlantenserviceGeen enkel probleem, in een paar klikken was alles besteld en geleverd, zoals het hoort.
AlgemeenIk had een mooie laptop gezien voor mijn moeder. Omdat dit model heel nieuw was, was het in veel webwinkels niet op voorraad. Megekko kon echter de volgende dag al leveren. Bestellen, betalen en leveren ging allemaal heel soepel en op tijd.
VerzendingProduct kwam op het beloofde moment. Verpakking was heel netjes.Ook informatie over eventueel retoursturen was allemaal ingesloten. Gelukkig niet nodig gehad, maar het geeft een prettig gevoel dat een webwinkel niet wegloopt voor retouren.
Algemeensnelle levering met goede grap op de verpakking. Niet te gek veel plastiek zodat de afvoer daarvan ook niet echt veel werk wasw
Verzendingin goede staat binnen 24 uur geleverd, veel meer kan je niet verwachten
AlgemeenDit jaar 3 bestellingen geplaatst, ging helemaal zoals het hoort te gaan, duidelijke voorraad indicatie, geen problemen bij de betaling en uitstekende info voorziening wat betreft de verwerking en verzending van de bestelling. Een voordeel bij de verzending is dat je ook voor een afhaallocatie kan kiezen, dit bied (helaas) niet elke webshop.
Een aanrader, gewoon een goede webshop met duidelijke communicatie.
AlgemeenGoede prijzen, duidelijke service. Niet altijd de snelste, maar levert op het moment dat ze zeggen dat te gaan doen. Prima dus.
AlgemeenProduct was aanzienlijk goedkoper dan bij andere webshops. Dus meteen besteld, betaling via Ideal. Al vaker wat via deze webshop bestelt tot nu toe alleen nog goede ervaringen mee gehad.
VerzendingBinnen 24 uur geleverd. En je wordt goed op de hoogte gehouden. Via email en op de site. Item was goed verpakt in originele doos met extra doos er omheen opgevuld met lucht zakjes.