Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestel al jaren bij Megekko, wederom deze keer geen klachten. Verstuurd op aangegeven dag. Kortom perfect.
VerzendingZonder enige problemen en geen bezonderheden. Geleverd op afgesproken tijd.
AlgemeenIk bestel al jaren bij megekko en altijd zeer tevreden, het is goed verpakt, het wordt vlot verzonden en raad het tot nu toe iedereen aan.
VerzendingDe verzendingen zijn altijd goed verpakt, in stevige dozen en met voldoende vulmateriaal.
KlantenserviceMijn laatste cheapo moederbord heb ik na 3 dagen retour aangeboden daar deze niet bootte, er was alleen fanspin.
Ik heb er een middagje aan besteed met 2 CPU's (3600X en 3400G), 2 voedingen, 2 videokaarten en 4 bankjes geheugen, maar alle permutaties waarin het nieuwe moederbord was meegenomen eindigde soms alleen in fanspin en op andere moment niks. Nou is dat nog overkomelijk, het blijft kwetsbare apparatuur.
Ik heb deze retour aangemeld en ontving enkele dagen later een mail met de volgende mededeling:
[mail]
Zojuist hebben we je retour aanvraag in behandeling genomen, het product is getest. Echter hebben wij de genoemde klacht in je retour niet kunnen constateren.
Het product kan doorgestuurd worden naar de fabrikant voor verdere controle, echter verwachten we dat ze de klacht daar ook niet zullen constateren aangezien deze bij ons ook niet gevonden is.
Houdt er rekening mee dat dit zo’n tien à vijftien werkdagen in beslag kan nemen.
Ook kan het product ongewijzigd naar je teruggestuurd worden, wij verwachten namelijk dat het defect niet wordt veroorzaakt door het ingeleverde product.
[/mail]
Hierna is het radio stilte geweest, ik heb de mail slecht gelezen, volledig mijn schuld, waardoor ik verwachtte net als bij een eerder order bij bijv. Azerty dat deze dus werd opgestuurd, waarbij ze zelf verwachten dat er niks mis is.
Tot zo ver volledig mijn fout, maar voor mij zit het hem vnl. in het feit dat ik er zelf achteraan heb moeten gaan. Ik ben met ieder contact goed geholpen, alleen die radio stilte is erg vervelend. Zeker gezien het volgende feit nadat er op mijn initiatief na 6 weken weer contact was ik vroeg om een ruil als het product toch deugdelijk functioneert. Hierop werd ik medegedeeld dat het herroepingsrecht al is verlopen.
Hetzelfde moederbord gaat mij niet helpen verwacht ik, dat heeft het weekend troubleshooten voor mij al uitgewezen. Een simpele ruil voor een ander item van dezelfde sku of een upgrade met bijbetaling is voor mij al voldoende, maar dit behoort helaas niet tot de opties. Jammer gezien het product aldus Megekko 100% functioneert. Ik hoop dat ze in het vervolg hun ticketing zo kunnen aanpassen dat bij gebrek aan input van een klant er iedere week een herinnering kan worden gestuurd. Verder is de ervaring bij het bestellen en bezorgen, namelijk al jaren top (bestel al jaren bij ze op verschillende account en ook voor familie).
AlgemeenAlles verliep vlot en ik had geen problemen. De prijs viel ook zeer goed mee, aangezien er kortingen waren door black friday.
VerzendingHet kwam vrij snel aan en ik kon het ook volgen terwijl het onderweg was.
AlgemeenIk bestel regelmatig laptops en randapparatuur bij Megekko. Prijzen zijn doorgaans scherp en levering is altijd zoals geadverteerd.
Onlangs weer een laptop besteld en vooraf kort contact met de klantenservice gehad of bij deze laptop de headset en rugzak geleverd werden zoals geadverteerd bij andere aanbieders. Binnen 2 uur reactie dat dit inderdaad zo was en dat ze deze informatie z.s.m. zouden toevoegen aan de webpagina. Later die dag hadden ze de wijziging al doorgevoerd.
Al met al dus erg tevreden met zowel de geleverde producten als de klantenservice!
Tot dusverre altijd volgens afspraak geleverd. Bestel er al enkele jaren zowel zakelijk als privé.
KlantenserviceBinnen twee uur reactie gehad op mijn vragen. Wat mij betreft helemaal prima om enkel digitaal contact te onderhouden, zolang het maar vlot opgepakt wordt.
AlgemeenIk moet eerlijk bekennen en dat ligt geheel aan mijn onwetendheid, dat ik Megekko altijd een 'gekke' winkel vond met die schreeuwerige reclame uitingen met die als ik het goed heb die vroegere felgroene hagedis, de gekko. En nog altijd was dit geen winkel waarbij ik dacht 'kom ik ga daar nu eens rondstruinen', juist door die schreeuwerige reclame uitingen die mij geen fijn gevoel gaven.
Totdat ik, ik was op zoek naar een nieuwe Syno-NAS, op de site van Synology Megekko als een van de verkooppunten zag staan tussen de andere gerenommeerde verkooppunten. Omdat een gerenomeerd merk als Synology geen zaken zal doen met een zaak die niet betrouwbaar is, trok mij dit over de streep.
En terecht, want alles verliep uitermate soepel en professioneel. Ik zal hier zeker nog eens terug gaan komen.
Tja, wat kun je hierover zeggen. De DS224+ werd snel verzonden, waarvan ik correct op de hoogte werd gehouden. Maar van de uiteindelijke bezorging ben je natuurlijk afhankelijk van de ingeschakelde koerier en de drukke Black Friday tijd, maar PostNL heeft zijn/haar taak keurig volbracht.
AlgemeenIk heb onlangs computeronderdelen besteld bij Megekko en ben ontzettend tevreden over hun service. Na een fout in mijn bestelling (ik had een RAM-module besteld met alleen XMP-ondersteuning, terwijl ik een AMD-processor heb) stond hun klantenservice direct klaar om te helpen. Ze waren goed bereikbaar en hebben snel een oplossing geboden.
Daarnaast verliep de levering soepel, en werd ik duidelijk en tijdig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Alles bij elkaar een uitstekende ervaring!
De levering was later dan verwacht vanwege een product dat nog niet op voorraad was. Er is direct een nieuwe leverdatum aangekondigd en dus is er goed over gecommuniceerd.
Klantenserviceik had een RAM-module besteld met alleen XMP-ondersteuning, terwijl ik een AMD-processor heb. Dit werd door de klantenservice snel opgepakt en ze hebben enkel dat item uit mijn bestelling geannuleerd. Hierdoor kon ik zelf de juiste RAM module bestellen.
AlgemeenVoor mijn eerste PC build heb ik hier enkele onderdelen gekocht.
Niets aan te merken op hun werkwijze, zeer tevreden.
Levertijd varieerde tussen 1 à 2 werkdagen, volledig zoals geadverteerd op de website.
KlantenserviceBij bestelling kreeg ik enkel keren een foutmelding bij de betaling. Na contact met de klantendienst is dit snel rechtgezet.
AlgemeenPrima website met scherpe prijzen. Zelfs in deze drukke tijd werden de producten al de volgende dag geleverd.
Had de NAS in eerste instantie bij Amazon besteld maar bevestiging van de levering bleef uit. Deze bestelling maar geannuleerd en NAS plus harde schijven bij Megekko besteld.
Heb vervolgens een nieuwe E-reader hier ook maar meteen besteld!
Heldere meldingen wanneer product is verzonden en via Track&Trace goed te volgen. Producten waren prima verpakt.
AlgemeenIk heb een nieuwe watercooling gekocht bij Megekko voor mijn pc de corsair icue link h150i rgb met de mooie aanbieding besteld en de volgende dag was die al in huis.
VerzendingBlack Friday drukte en alsnog volgende dag geleverd echt top en netjes op de hoogte gehouden door Megekko alsmede PostNL. Netjes verpakt met veel opvulling tegen schade.
AlgemeenIk koop hier al ongeveer vijf jaar regelmatig onderdelen voor pc's en heb tot nu toe nog nooit problemen gehad. Ik heb ook nog nooit slechte producten ontvangen. Omdat ik nog geen gebruik heb hoeven maken van de garantie, kan ik niets zeggen over de service na verkoop. Over het algemeen wordt er snel gereageerd op vragen. De prijzen zijn vaak de laagste op de markt. Absoluut een aanrader!
VerzendingDe leveringen zijn snel, precies zoals beloofd. Als een bestelling niet binnen de gestelde termijn aankomt, ligt dit doorgaans aan de transporteur. Gelukkig werken ze samen met de beste in hun vak, wat het vertrouwen in de bezorging verhoogt.
KlantenserviceOver het algemeen wordt er snel gereageerd op vragen. De verstrekte informatie is correct, en indien nodig wordt foutieve of ontbrekende informatie snel verbeterd of aangepast op hun website.
AlgemeenNAS aangeschaft, weer bij de aantrekkelijkste wat betreft prijs. Alle specificaties ter beschikking en makkelijk te vergelijken.
VerzendingZoals altijd opnieuw de dag erna geleverd en goed verpakt.
AlgemeenMegekko ervaar ik als een correcte snelle leverancier die dat kan waarmaken tegen zeer scherpe concurrentiële prijzen. Vroeger keek ik eerst naar andere leveranciers, maar bij prijsvergelijkingen kom ik toch steeds bij Megekko terecht. En daar heb ik nog nooit spijt van gehad!
VerzendingAlles is mooi beschermd en heel toegekomen. Ook fragielere componenten worden correct beschermd verzonden.
AlgemeenWat onderdelen bij megekko besteld, snel verzonden en goed geregeld helaas wat problemen bij postnl en als gevolg werd er geen poging tot levering gedaan. uiteindelijk contact opgenomen met Megekko dat ik het product zelf kwam afhalen, deze was beschikbaar in de popup shop. vriendelijk te woord gestaan.
Geld van het teruggestuurde product stond er de volgende dag ook al op dus afhandeling was snel!
Verzending gaat via PostNL en wordt dezelfde dag al gedaan, mocht je iets ondervinden kwa vertraging ligt de voornamelijk aan postnl, megekko handelt dit goed af!
Helaas gehad dat postnl niet bij het afgesproken pakketpunt wou afleveren om vervolgens bij mij thuis "proberen" te brengen om daarboven op nog eens mijn flat over te slaan gebeurd helaas heel veel bij mij in de wijk.
Vriendelijk gespecialiseerd personeel, zeer fijn om te praten over computers met mensen die er ook verstand van hebben. adviseert uitstekend en zijn ook opgetogen om er over mee te praten.
AlgemeenTwee laptops aangeschaft en alles super snel en soepel verlopen! Erg blij met de service en voor herhaling vatbaar
VerzendingTwee laptops aangeschaft en alles super snel en soepel verlopen! Erg blij met de service en voor herhaling vatbaar
KlantenserviceTwee laptops aangeschaft en alles super snel en soepel verlopen! Erg blij met de service en voor herhaling vatbaar
AlgemeenMeerdere orders achter elkaar gedaan voor een nieuwe PC build. Altijd perfect verpakt en handige websites.
Eerder al een NAS met harde schijven besteld, ook perfect afgehandeld.
Perfect verpakt en snel verzonden. Tracking code aangeboden en geleverd op beloofde termijn.
AlgemeenSinds de overname van Komplett gebruik ik met name Megekko voor de aanschaf van computeronderdelen. De webshop is zeer kompleet met goede beschrijvingen en de prijzen zijn over het algemeen ook ok.
VerzendingVlotte levering volgens afspraak. Ik maak meestal gebruik van de Postnl afhaallocatie, zodat ik niet thuis hoef te blijven. Meestal ook levering zoals omschreven qua tijd.
AlgemeenVaste webshop voor al mijn hardware, bezorgt snel, ik ben in het verleden goed geholpen met problemen, en heb dit gelukkig niet weer nodig gehad. Ik zou megekko aan iedereen aanraden.
VerzendingAltijd lekker vlotte verzending, er staat op de website duidelijk aangegeven of het product op voorraad is, en hoe lang de bezorging ongeveer duurt wanneer dat niet zo is.
KlantenserviceMeerdere keren perfect geholpen met problemen. Éénmaal met defecte hardware, éénmaal met om een andere reden een product retour. Was door megekko super afgehandeld.
AlgemeenOverzichtelijke site die bovendien “niet pijn doet aan je ogen”!
En dit type ik erbij want minimaal 15 woorden. Beetje jammer dit.
Bezorgd conform verwachting en alles zat erbij. Meerdere onderdelen/items besteld voor zelfbouw.
KlantenserviceNiet nodig gehad. Communicatie over bestelling en bezorging in orde.
AlgemeenHeb hier de laatste tijd een aantal bestellingen geplaatst. Mooie overzichtelijke website. Via account alles snel geregeld. Snelle verzending kortom super.
Megekko is echt een aanrader. Zowel voor de prijs als de marketing. Altijd leuk en on point.
Zelfde avond verzonden. Volgende dag in huis. Kortom fantastisch. Zoals je van Megekko gewend bent.
Algemeenaltijd fijne ervaringen bij deze webwinkel en deze ronde was geen uitzondering. . . .
VerzendingVerzending goed volgens nieuwe afspraak gegaan. Dus dat is fijn.
KlantenserviceHad gemaild om de leverdatum aan te passen en dit was binnen een uur geregeld.