Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Conclusie. Megekko is een supersnel bedrijf, leveren goede producten en hebben een super goede en vriendelijke klantenservice!

Ik had op donderdag om 19:15 een nieuw scherm besteld, dezelfde dag om 22:00 al een melding gekegen dat mijn product was verzonden. De volgende dag zou het scherm bij mij aankomen maar buiten Megekko's macht niet gebeurdt door de koerierdienst.

Ik had gezien dat de prijs van mijn scherm verlaagd was in prijs, dus contact opgenomen met de klantenservice van megekko. Om 16:54 was mijn mail verzonden. Om 16:57 al en reactie terug van de klantenservice en om 17:03 was mijn vraag opgelost. De eerstvolgende werkdag een mail ontvangen dat de compensatie was doorgevoerd.

Artikelen waren makkelijk te vinden, bestelling geplaatst en de volgende dag alles netjes in huis. Zeer tevreden

Pakketten waren snel verzonden, goed verpakt en waren de volgende dag in huis

Onderdelen voor nieuwe game pc besteld. Had per ongeluk 2x een CPU besteld maar 1 daarvan kan ik gelukkig zonder problemen retour sturen. Verder alles snel geleverd. Zaterdag ga ik alles in elkaar zetten, zin in!

Verzenden ging met PostNL. In de avond besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Gewoon goed, niks op aan te merken. De doos met onderdelen zag er netjes uit en was goed opgevuld. De doos van de behuizing was zeer licht beschadigd, maar ik verwacht geen schade aan het product. Dit zal ik zaterdag eens bekijken zodra ik ga bouwen :)

Bestel al jaren bij Megekko, altijd tot volle tevredenheid. Is doorgaans de eerste winkel welke ik bezoek voor hardware.

Verzending geschied met Post NL en gaat altijd prima. Heb in meer dan 10 bestellingen nog nooit meegemaakt dat de voorraad niet klopte, het werd altijd binnen de vermoemde website levertijd verzonden. Zeer betrouwbaar.

Nu twee keer nodig gehad. 1 keer voor geheugenmodules met een defect werd prima opgelost. Gisteren een tweede maal. Had bij paradigit een case en psu besteld en ontving van hen een email dat levering 5 dagen opschoof. Had ze eigenlijk nodig dus case bij Megekko besteld.

Tot mijn stomme verbazing kwam de case ondanks het bericht wel binnen. Megekko gemaild met het verzoek ik de zending mocht weigeren en bij retour een credit. Mail werd snel beantwoord en was geen probleem.

Regelmatig onderdelen besteld bij megekko. Na het seagate schandaal met de exos 16 tb harde schijven 3x contact geprobeerd te zoeken via de e-mail, maar behalve een retourlabel geen enkele reactie op de vraag die ik heb gesteld. Tevens geen telefoonnummer op de website te vinden terwijl dit wettelijk verplicht is.

Je kan bestellen tot 22:30 en dan heb je het de volgende dag in huis.

Reageren niet op e-mails en er is geen telefoonnummer op de website te vinden.

Bij Megekko uitgekomen omdat ze een scherpe prijs hadden. Super bestelproces. Veel keuze in leveropties. Gekozen voor een postnl pakketpunt bij mij in de buurt.
Een paar uur na de bestelling kwam ik erachter dat ik nog een product vergeten was. Na contact met de klantenservice snel tot een oplossing gekomen. Alle onderdelen samen de volgende dag ontvangen.
ME030225000005

Al zeer veel orders gedaan afgelopen jaren, altijd naar verwachting. Eenmaal een retour gedaan, snel afgehandeld. Enkel één keer (toevallig deze week) een defect product (Moza R3 stuur) ontvangen, heb een nieuwe besteld en de defecte retour gestuurd.
Komen nog genoeg toekomstige orders aan :).

Levering is altijd op tijd via PostNL of DHL, goed verpakt. Retouren verloopt soepel en vlug.

Alles verloopt via e-mail, wat in deze tijd met AI beter verzorgd kan worden.

Overzichtelijke website en voor mij het adres voor onderdelen.
De leveringsgarantie vind ik persoonlijk hee erg prettig.
De producten worden netjes verpakt,

Enige minpunt vind ik het retourneren. Het retourverzoek moet eerst worden goedgekeurd en dit vind ik in 2025 vrij omslachtig.

Verzending door PostNL en netjes op tijd. Ook de verpakking is goed in orde.

Snel betalen, makkelijk alles invullen, had een monitor, case, fans en ram gekocht want ik was toe aan een upgrade en het was beter dan ik verwacht had.^

Snelle verzending, ook snel geleverd. Zat kwalitatief verpakt en kwam zonder enige schade aan. Producten werken ook naar behoren. Top service ^^

Had een vraag over coupons enzo en reageerde heel snel en alles netjes afgehandeld en voldoende informatie geleverd, zeer tevreden.

Een kennis van mij heeft megekko aangeraden, en zeer tevreden mee! Zeer snelle levering, en heel goede prijzen.

Verzending kwam de dag na de bestelling al aan, zonder enigste schade aan het product, en dat ook in een leuke doos van megekko zelf.

Ik had een probleem met mijn pc nadat ik mijn ATX moederbord had vervangen met een mATX. Ik dacht dus meteen dat dit aan het nieuwe moederboard lag. Ik heb deze vervangen, maar de problemen bleven zich voordoen. Dus maar een nieuwe processor besteld bij Megekko. Dit bleek uiteindelijk de oplossing te zijn. Ik heb het moederbord netjes getest maar uiteindelijk weer terug gestuurd omdat ik deze nu dubbel had. Dat was geen probleem. Ik heb al eens eerder een hardware probleem opgelost met Megekko, dat is de echte garantie dat je spullen uiteindelijk altijd werken als je bij hen koopt.

Tja, wat is wil je nog meer. De spullen worden altijd goed verpakt en snel verzonden. Wat wil je nog meer?

De retour was zeer snel afgehandeld. Ik ken zeker winkels waarbij dat een heel stuk lastiger is.

Meerdere bestellingen gedaan in januari 2025. Steeds snel geleverd.
Twee producten retour moeten sturen (1x behuizing beschadigd geleverd, 1x RMA moederbord). Deze werden beiden vlot behandeld (1x nieuw exemplaar, 1x gecrediteerd).

Onderdelen werden goed verpakt met luchtzakjes. Leveringstermijn zoals vermeld op website. Behuizing werd niet extra verpakt (is ook niet nodig), maar deze had wel een deuk gekregen van wss een onvoorzichtige koerier. De tweede poging verliep perfect.

Meerdere malen contact gehad wegens twee retouren. Werd per mail steeds vriendelijk en duidelijk geholpen. Wel telkens 1 dag wachten op antwoord.

Laagste prijs voor deze laptop in de Pricewatch. Bestellen was gemakkelijk, procesverloop duidelijk en levering zoals beloofd.

De updates waren helder en de levering was volgens afspraak

Bestelling gedaan op donderdag tijdens kantoortijd; beloofde levering op vrijdag. Maar nog op vrijdag of zaterdag werd er geleverd.

Helaas slachtoffer van Seagate gate. Ergo, Seagate HDD 3.5" EXOS X16 16TB besteld die nieuw zou moeten zijn, maar met een productie datum uit 2021 en aantal gelopen uren > 25500 wordt geleverd.

Klant contact kan alleen via email (geen telnr op website). Volgens mij mag dat niet eens en is telefonische bereikbaarheid/beschikbaarheid een must.

Afhandeling via mail gaat stroef via RMA procedure. Logisch in alle andere gevallen, maar niet om een groot probleem als dit. We zijn jaren lang klant bij Megekko maar kennelijk als het misgaat leer je de service pas goed kennen.

Een (nette) reactie gegeven op de (niet geleverde) service, maar er wordt helaas niet (nog) niet op gereageerd.

Teleurgesteld in Megekko. Wsl de volgende keer toch een tientje meer betalen bij een toko met goede klanten service.

Te laat met 2d. In deze tijd is 1d acceptabel. Voor 2d kies ik toch liever een leverancier met een betrouwbare pakket service.

Eerste mail kwam snel maar was een standaard mail. Er is vermoedelijk niet gekeken naar de inhoud van de klacht.

Geen reactie op de reactie die ik op de eerste mail gestuurd heb.

Website is overzichtelijk.
Makkelijk navigeren .
Duidelijke product omschrijving.
Goede prijzen.
Snelle levering netjes verpakt.

Makkelijke navigatie op de website.
Goed verpakt en snel geleverd.

Na contact met de klantenservice makkelijk en snel tot een goede oplossing gekomen.

Bestel vaak dingen bij MeGekko. Soms omdat het uitkomt om in delen te betalen, soms omdat ik weet dat levering meestal vlot verloopt. Maar vaak gewoon een scherpe prijs, en al gauw nemen ze de verzendkosten voor hun rekening.

Als Tweaker wil je vaak 'in het moment' iets gaan bouwen/upgraden en dat was nu ook het geval. Via Tweakers even goed wat kunnen vergelijken en een nieuwe build qua behuizing, voeding, videokaart en paar randdingetjes uitgezocht. En soepel via MeGekko bestelt.

Leuk was nu ook dat ik de behuizing, videokaart, en voeding alweer aan mede-tweakers kwijt raakte, omdat ik wist dat de bezorging op maandag kwam en ik al aan de slag kon met de te vervangen onderdelen uit elkaar halen. Zo zijn er in deze drie dagen drie tweakers blij geworden mede dankzij MeGekko.

Tot slot was ik even vergeten dat er geen fan in de (verder netjes en snel geleverde) Corsair kast zat. Ook nu kwam ik weer bij Megekko uit via prijsvergelijk op Tweakers en kon ik snel nog een paar fans nabestellen met toch ook nog een extra ssd (je wordt gulzig dan ook). Dagje later dan eerder bestelde kast, voeding en videokaart was dat er allemaal alweer. Een van de fans uiteindelijk niet gebruikt en het retourproces is dan ook simpel en snel bij MeGekko.

Snel geplaatst, maar de levertijd ging van 1 dag naar 4-5 dagen. Als dat van te voren bekend is had ik dat bij een ander besteld.
Vervolgens geannuleerd en dat ging snel.

Vertraagd met 4 dagen. Toen heb ik geannuleerd. Normaal wel op orde.

Binnen 2 uur zou je een reactie moeten krijgen, want bellen kun je ze niet. Na 2 dagen nog steeds geen reactie. Vandaag wederom gemaild, geen reactie.

Voor de build van een PC had ik enkele pc-componenten nodig die het goedkoopst waren bij Megekko. Had deze componenten op een zaterdagavond besteld en deze werden de volgende werkdag al geleverd.
Een goeie voorraad aan verschillende pc componenten aan goeie prijzen

Er worden voldoende mails gestuurd om up to date te zijn met je bestelling en de verwerking ervan

De bestelling betrof onderdelen voor een complete computer, waarna de computer sporadisch bevroor.

Was sowieso van plan review te plaatsen: of het nog goed of slecht afliep. Gelukkig het eerste. Had geen ervaring met Megekko en het was een positieve ervaring.

De levering had wat vertraging, maar was begrijpelijk (rond black friday tijd). Dus ik geef voor verzending enkel cijfer voor verpakking: die was prima. En alles netjes bij elkaar.

Snel reactie op mail met voldoende antwoord. Ook bij telefonisch contact het gewenste antwoord.

In de winkel hebben ze het probleem kunnen reproduceren. Dat duurde even, maar uiteindelijk is de videokaart vervangen.

Dat was nog niet zo eenvoudig (ik heb 3dmark stresstesten gehad die succesvol voltooid waren, maar meer gevallen waar de computer bevroor), dus ben tevreden dat Megekko er de tijd voor heeft genomen.

Gedeeltelijk onderdelen gehaald bij Megekko en deels elders. Website werkt prima voor kenners, maar kan een beetje ingewikkeld zijn voor mensen die nieuw zijn mbt het bouwen van een gaming PC.

Het aanbod is goed, maar niet geweldig. Ik heb de andere helft van mijn bestelling elders geplaatst ivm beschikbaarheid van onderdelen en sommige onderdelen waren 5 à 10% goedkoper(de rest even duur of iets goedkoper, zoals de GPU).

Over het algemeen tevreden, Megekko heeft een prima naam in Nederland en doet deze mijns inziens ook eer aan. Via vrienden die via Megekko bestellen ben ik hier dan ook terecht gekomen.

4/5 sterren dus ivm beschikbaarheid van onderdelen/aanbod, de ietwat oubollige website en de toch relatief dure prijzen van bepaalde onderdelen waardoor elders ook bestellen aantrekkelijk wordt(en dus ook is gedaan).

Prima en snelle verzending.

Enige manco is dat je niet zelf de dag van bezorgen kunt kiezen, dit terwijl er voor ruim over de €1000 aan spullen wordt besteld. Ik moest nu naar het pick-up punt omdat ik aan het werk was gedurende de bezorging. Wat ik zelf onnodig vind en wat dus ook niet nodig is als je zelf een bezorg dag kan kiezen.

Scorekaart voor Megekko