Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ook op een mobiele telefoon was het een fijn en gemakkelijk bestelproces, goede responsieve site en geen enkele ontbrekende functie t.o.v. desktop

Ik had een drietal minder gebruikelijke producten nodig, deze waren alle 3 op voorraad (volgens de site), en werden ook alle 3 inderdaad de volgende dag (zaterdag) bezorgd. Keurig en degelijk verpakt, niets aan te merken.

avatar van buz
buz Karma 1,19K

Makkelijk producten vinden, vaak goedkoper dan de concurrentie. Eenvoudig betalen. Veel op voorraad.

Zeker een aanrader.

Volgende dag geleverd in stevige verpakking.

verzorgde leverdoos ...snelle levering ...overzichtelijke website ....prima webshop
wat mij betreft ...zeker een aanrader ..

Makkelijk te bestellen zoals altijd. Duidelijk en overzichtelijke site met voldoende informatie dan wel keuzes. bestel er graag en heb ook al meerder bestellingen geplaatst en altijd snel geleverd voor goede prijzen.

Ga zo door megekko.. top👍🏻

Gewoon top.. ga zo door...

Website is duidelijk, de prijs staat goed aangegeven. Ook bestellen en betalen ging eenvoudig en simpel.

Ene dag besteld en volgende dag netjes afgeleverd bij Post.nl punt..ideaal.

Megekko heeft goede prijzen en een goede beoordeling op Tweakers. Communicatie is snel.
Al met al doen ze meer dan alléén IT als je dan dit soort goede scores ziet. Geeft me we vetrouwen.

Vandaag bestellen morgen binnen.

Ik was opzoek naar een cpu, mobo, geheugen en een m2 drive om m'n PC te upgraden. Megekko had alles wat ik zocht op voorraad en met vrijwel alle onderdelen waren ze de goedkoopste. Hun website is overzichtelijk en betalen (zonder account) verloopt vlot.

Het pakket heb ik vervolgens laten bezorgen bij een postNL-afhaalpunt. Dit ging allemaal volgens plan en de spullen waren netjes verpakt in een doos met luchtzakken.

Al met al dus zeer tevreden! Zou er zo weer bestellen.

Op tijd en goed verpakt.

zoals altijd alles tip top in orde als ik bestel bij Megekko. Het bestellen is uiteraard super easy en mooi overzichtelijk. Kind kan de was doen.

wordt altijd supersnel verzonden, goed en degelijk verpakt en met track and trace code.

In het verleden ook al eens RMA zaken moeten afhandelen met Megekko, en ook dat lossen ze super op, niks over te klagen!

Megekko is een overzichtelijke en goedkope webshop: bestellen + betalen is een eitje. Ik heb al vaker naar tevredenheid producten gekocht en raad deze shop eenieder aan.

De volgende dag in huis! Geweldig! Vaak moet ik wachten (niet alles is op voorraad), maar geduld is een schone zaak.

De klantenservice is prima: een scherm dat ik onlangs terugstuurde, werd zonder morren teruggenomen en mijn geld werd teruggestort ;)

Makkelijk en overzichtelijke website.
De levering was prima en op tijd.
Er was duidelijke communicatie over bestelling.

Concurrerende prijzen, artikelen zijn goed verpakt en snel geleverd. Het is gewoon een goeie web winkel waar je van op aan kunt.

Precies wat je zou verwachten.

Bestellen en betaling verliep vlot, de bestelling werd netjes afgeleverd op de afgesproken dag. Goed verpakt.

na mijn keuze voor een nieuwe monitor te hebben gemaakt word het tijd om te beslisen bij welke shop je hem gaat kopen. Zoals vaak, zie je dat Megekko altijd bij de goedkopere webwinkels hoort. Omdat ik voorheen al een paar keer goede ervaring had met Megekko, ook nu weer hiervoor gekozen. MIjn monitor helaas niet gelijk op voorraad maar binnen 5 dagen netjes afgeleverd zoals verwacht.

Stevige doos en de monitor werd goed beschermd met piepschuim en foam op maat.

Voordelige prijzen, zeker nu de verzendkosten zijn verlaagd. Heldere website. Veel op voorraad dat laat besteld kan worden en toch de volgende dag bezorgd wordt.

Goede verpakkingen. Meestal met luchtgevuld plastic kussens.

Ik heb hier een SSD en een seasonic focus gold 650W besteld, deze waren beiden ,op moment van bestellen, de laagste prijs.
De dag na mijn bestelling bezorgd en netjes een track & trace code ontvangen.
Alles was netjes verpakt en een gratis muismat erbij.
Ik zal hier volgende keer zeker weer bestellen.

Overzichtelijke website, goede prijzen en de volgende dag al in huis. Bestel regelmatig bij Megekko en ben een zeer tevreden klant.

Verzending is snel. Meeste producten zijn op voorraad en de volgende dag in huis.

Bij geen andere winkel kon ik Thermal Grizzly de volgende dag al in huis hebben, maar hier wel. Een nadeel is dat ze zo'n klein dingetje niet via de post sturen, aangezien dit het een stuk goedkoper en makkelijker maakt. Voor de rest ben ik zeer tevreden.

Volgende keer hele kleine dingen graag via de post verzenden.

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van alles, en het pakketje was verzorgd met track and trace.

Het was al 10:28 s'avonds toen ik wat bestelde, en de keuzeoptie was er om het de volgende dag al bezorgd te krijgen. Ik dacht "morgen? Daar geloof ik niks van, het zal wel de dag daarna worden", maar ik heb het toch echt de volgende middag al binnen gekregen.

Verrassend snelle levering, en geen schade gelukkig. Ik was wat bang om een pc case met glas te bestellen, maar het is allemaal goed gegaan. De bezorger bood nog aan om te helpen dragen (wat ik misschien beter niet had moeten afslaan).

Ik bestelde een SSD bij Megekko. Hij was hier niet alleen het goedkoopst maar ook op voorraad. Ik bestelde in de avond en kreeg dezelfde avond nog mijn Track & Trace code.

De doos waarin de SSD werd verzonden was wel aan de grote kant, maar m'n bestelling was verder veilig ingepakt en netjes de volgende dag geleverd.

De doos waar m'n bestelling in zat was aan de grote kant, maar buiten dat netjes verpakt en op tijd geleverd.

Simpelweg goed en goedkoop! Ik heb nu al een flink aantal dingen van Megekko gekocht en ze stellen nooit teleur. Nagenoeg altijd de laagste prijs en verzending is supersnel.

Snelle verzending (altijd volgende dag geleverd) met track & trace en voldoende informatie, en dat terwijl je tot 22:30 een bestelling kan plaatsen!

Scorekaart voor Megekko