Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Eerder al naar volle tevredenheid een beeldscherm besteld. Nu moederbord, processor en geheugen. Duidelijke bestelservice op de website, snelle levering en goede communicatie over de verzending.

Bestelling van drie artikelen was netjes verpakt in een enkele niet al te grote doos.

Heldere omschrijving van het product, prima de specificaties van het product overzichtelijk op een rij gezet.

Geen ervaring met service of terug sturen.

Prima

Bestelling en betaling gingen vrij makkelijk.
Ik heb al verschillende dingen hier gekocht.

Nog nooit moeten beroep doen op hun garantie service.

Al langere tijd was ik voornemens iets online te bestellen wat ik met een kettingzaag open kon maken. Een nieuw Acces Point was hetgeen waar de keuze op viel en via pricewatch kwam ik bij Megekko. Niet alleen vanwege de mooie prijs, maar ook vanwege de positieve reviews en het feit dat een eerdere bestelling van mij ook erg goed verlopen was.

Eenmaal met uitstekende service het pakketje in ontvangst genomen, was Megekko zo vriendelijk geweest op de doos af te drukken dat het product niet met een kettingzaag geopend moet worden! Stel je voor hoe het was afgelopen als dat bericht er niet op gestaan had. De kettingzaag was al stationair aan het draaien!

Alle gekheid op een stokje: fijne, snelle service met een kleine, leuke noot humor.

Levering was mogelijk via een PostNL punt, wat erg prettig is als je niet thuis bent op de bezorgdatum. Snelle levering!

Makkelijk, goed geprijsde, overzichtelijke webshop. Eigen identiteit, tot nu toe een stuk of 5 bestellingen geplaatst. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Verzendkosten is soms een dingetje, maar dat komt omdat andere bedrijven je hier teveel meer verwennen. Voor mijn doeleinde computerscomponenten hebben ze een groot assortiment. Dus je kan goed slagen. Ik doe i.i.g. graag zaken met megekko.

Ik heb meerdere malen besteld bij de webshop. Altijd op tijd keurig verpakt, hierbij zeggend heeft de verpakking een eigen karakter.

Duidelijke site en een van de goedkoopste webshops die ik kon vinden.
Leuke gratis producten via codes in de nieuwsbrief.

Product (CoolerMaster ML240L) uitstekend verpakt en snel aangekomen!

Goedkope webshop Bestellen gaat simpel.Snelle levertijd en belangrijker : ze leveren wanneer ze aangeven.
Spullen netjes verpakt.

I bestel om 22:00 een SSD. Als ik voor 22:30 zou bestellen zou ik hem nog de volgende dag in huis hebben. Ik nam dat voor de zekerheid met een korrelthe zout. Maar inderdaad : bestelling kwam keurig de volgende dag aan.
Ik heb al eerder bij Megekko besteld en omdat ze een van de goedkoopste zijn is dit een van mijn favorieten.

Overzichtelijke website en daarnaast een van de goedkoopste. Meerdere onderdelen besteld (o.a. enkele fans, behuizing en een werkgeheugen).

Snelle levering en alles netjes verpakt. De behuizing was deels van glas, maar dit was goed verpakt.

Mijn oude computer was aan vervanging toe. Ik heb alle onderdelen voor mijn nieuwe computer hier besteld. PostNL was onduidelijk over wanneer de levering plaatsvond. Ik heb Megekko hierover gemaild en kreeg binnen 30 minuten antwoord.

Complete pc hier besteld. Zelfs de wat ongewone producten zijn hier verkrijgbaar. Duidelijke website waarbij de winkelmand ook lekker overzichtelijk is.

De volgende dag in huis!

SSD uit de best buy guide van Mei 2019 was hier t goedkoopst. Probleemloze bestelling en de volgende dag in huis. Precies wat ik verwacht van een webshop.

Vandaag besteld, morgen in huis. Zoals t hoort.

Ik heb een prima ervaring gehad de afgelopen 2 weken!
Mijn computer gaf de geest en op dit moment kan ik even niet zonder; en na didactisch bepaald dat de CPU, MoBo of voeding defect was. Voor alle drie de onderdelen een vervangend exemplaar besteld (upgrade time!). Moederbord uiteindelijk voor RMA opgestuurd naar Megekko, en deze kreeg ik de volgende dag alweer retour gestuurd. Getest door Megekko en niet defect bevonden, maar gelijk wel een BIOS update uitgevoerd!

Uiteindelijk bleek mijn eigen voeding een losse CPU-kabel te hebben. Daarmee was het probleem ook direct verholpen. Ik heb wat andere Tweakers blij kunnen maken met het moederbord en de processor. De bestelde voeding ging ongebruikt terug naar Megekko en binnen een week had ik het geld terug.

De productpagina's zijn gedetailleerd (hoefde dus niet op andere websites meer op te zoeken), overzichtelijk en duidelijk. Levertijd wordt netjes aangegeven en levering was snel. Pluspunten voor degelijke verpakking (geen geschudde producten)

Over het algemeen was het simpel om de bestelling te plaatsen alleen vind ik het jammer dat ik er pas achter kwam dat er ook verzend kosten waren toen ik in de winkelwagen keek. Daarentegen ben ik zeer tevreden over het proces. Ook is het zeer makkelijk om je product op de website te vinden en kan je door middel van sorteren uit komen op het product dat precies bij je past.

bestelling is zelfde dag nog verzonden, de site zelf is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren

bestelling is snel en netjes verzonden

De hoofdpagina is wat druk door alle afbeeldingen langs de randen. Maar over het algemeen een prima site. Heeeel erg veel keuze maar goede filters om het aantal resultaten te verminderen en zo tot het gewenste product te komen. Verder is bestellen/betalen duidelijk en verliep probleemloos.

Ik heb een harddisk besteld. Deze was redelijk goed verpakt. Bubbelplastic om de schijf en de doos opgevuld met luchtzakken. Dit in tegenstelling tot een andere bekende webshop die harddisks zo los in een doos gooit. Dit was een uitstekend geweest bij Megekko als de luchtzakken ook helemaal om de schijf werden gedaan en deze er tussen ligt, dat geeft nog betere bescherming bij verzenden.

Verzending was snel zoals gewend met een product wat op voorraad is dus prima voorelkaar.

Verzending Keurig Niet te duur Veel keus dus PRIMA!!!Wat moet ik nog meer zeggen kort maar krachtig.

Zelf ophalen dus op tijd!!!

Prima website, alles is makkelijk te vinden en geen poespas op de website te vinden.

Prima verpakkingen, geen bewegende artikelen in de verpakking.

Al meermaals vragen gehad over het verwisselen van artikelen, en de klantenservice gaat naar mijn gevoel uit hun weg om de klant uitstekend te helpen. Zelden zo'n goeie service/aftercare gehad bij webwinkels!

Nette prijzen, groot assortiment, duidelijke website, binnen 24 uur geleverd en prima verpakt. Helemaal niks op aan te merken. 👍🏻

Ik heb hier een Xiaomi Mi 9 128GB besteld. Op het moment dat ik deze bestelde was deze voor een scherpe prijs beschikbaar. Bestelling ging prima, volgende dag werd het pakketje bij het afhaalpunt geleverd. Helaas kwam ik er toen achter dat het een 64GB model betrof. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en - na een foto als bewijs gestuurd te hebben dat ik inderdaad een 64GB model had gekregen - vroegen ze me deze te retourneren en ze zouden het juiste model opsturen.

Beide keren was het pakketje prima ingepakt en klopte de aangegeven bezorgdatum.

Ik nam de eerste keer op zaterdag contact op, zondagavond kreeg ik de eerste reactie, terwijl ik het eigenlijk pas na het weekend verwacht had. Verdere contact ging prima en ben dan ook zeer tevreden met hoe ze dit opgelost hebben.

Scorekaart voor Megekko