Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Nooit problemen gehad met bestellingen en altijd heleverd op het moment dat ze beloofde. Ik zal de webshop altijd aanraden zonder twijfel!

Tot nu toe altijd op het gevraagde tijdstip aangekomen zonder problemen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Eenmalig een probleem gehad met een videokaart dat ze dan helemaal hebben uitgezocht.

Zoals het hoort, bestellen en krijgen zonder problemen! Zou niet weten wat er mist aan de service.

Zoals het hoort!

Snelle levering, niets op aan te merken. Ik bestel altijd bij Megekko omdat de prijzen gewoon erg scherp zijn, de website overzichtelijk is en het aanbod groot is.

Goed ingepakt.

Helaas geen telefonische klantenservice.

Het bestellen ging vlot en was zelfs eerder ontvangen dan de verwachte leverdatum. Tot nu toe dik tevreden :)

Snelle levering. Prima producen en een helder bestel proces. Webshop was mij nog niet bekend, maar is een aanrader.

Zaterdag besteld. Maandag in huis.

Rechtstreeks vanuit de Pricewatch naar productpagina gegaan, dus niet hoeven te zoeken. Site is vrij overzichtelijk ingedeeld in categoriëen, duidelijk te vinden wat je nodig hebt. De marketing op de site is op de rand van tenenkrommend, dus daar moet je maar even niet teveel op letten.

Levering was een paar uur sneller dan aangegeven, dus ik ben er blij mee.

Al elke keer een goede ervaring, zonder fout! Zeer gebruiksvriendelijke website en order process. Persoonlijk contact bij RMA service.

Duidelijke informatie over de uiterst snelle levering!

RMA werd zonder morren afgehandeld, zeer professioneel!

Uitstekende totaalervaring vanaf het zoeken van het product tot en met het afrekenen. Beste prijs voor het artikel wat ik nodig had.

Zeer snelle verzending conform levertijd zoals gecommuniceerd op de website. Netjes en zorgvuldig verpakt zodat het artikel niet kan beschadigen.

Ik bestel regelmatig bij Megekko, levertijden zijn zeer actueel en verzending verloopt snel. Uitgebreide betalingsmogelijkheden. Recentelijk een USB 3.0 kaartlezer gekocht. Zeer snel in huis.

Producten zijn altijd goed verpakt en beschermd.

Zondagavond een iiyama monitor besteld, direct maandag in huis.

Prima verpakt en heel snel ontvangen zoals eigenlijk altijd bij Megekko.

Binnen 16 uur ontvangen, netjes via Postnl.

Prima webshop, duidelijk wanneer de bezorging plaats zou vinden (evt. te wijzigen), bezorging ging vlekkeloos. Geen ervaring met de klantenservice.

Good online shop, good packaging, very quick dispatch even right after a holiday. The GFX card I bought was very well priced and they gave me a gift of about 60 euro in (2)games for a 200 euro card through AMD rewards. Other shops with the same card did not have the gift.

Videokaart besteld, snel en gemakkelijk kunnen vinden op de site. Prijs was dik in orde vandaar bij deze shop besteld.

Pakketje was stevig verpakt en netjes op tijd afgeleverd.

Voding in nood besteld de dag voor hemelvaart, netjes 2 dagen later bezorgd in goede orde. Product was snel en gemakkelijk te vinden.

Helder overzicht van de website, vervolgens voldoende informatie over het product. Bestelprocedure is duidelijk en wordt volledig nageleefd.

Megekko is inderdaad erg gek. Van willekeurige voorwerpen die je gratis bij je bestelling krijgt zoals een muggenkaars of een gekke flesopener, tot een goed, beveiligd, snel en makkelijk betaalproces mete bekende betaalmogelijkheden. Zeer tevreden met de geleverde producten en momenteel nog geen kritiek of verbeterpunten.
(Ik heb nog geen mening over de klantenservice omdat ik tot nu toe nog geen gebruik ervan heb hoeven maken.

Ik heb al een paar keer bij Megekko beeteld. alle paketten waren uiterst enel geleverd en zeer zorgvuldig. (Er zat overal bescherming om beschadiging tijdens de levering onmogelijk te maken)

Snel en gemakkelijk besteld, na de winkels hebben vergelijkt op tweakers voor de beste verhouding van prijs en beordelingen

Megekko was de goedkoopste met het product dat ik zocht (Logitech G430), en de bestelling werd direct de volgende dag bezorgd.

Goede webshop met een groot assortiment. De prijzen zijn ook een stuk lager dan bij andere webshops. De verzending was ook top! Kreeg mijn videokaart lekker snel binnen.

Ik kreeg mijn pakket ondanks een feestdag in 3 dagen thuisbezorgd

Eerder al naar volle tevredenheid een beeldscherm besteld. Nu moederbord, processor en geheugen. Duidelijke bestelservice op de website, snelle levering en goede communicatie over de verzending.

Bestelling van drie artikelen was netjes verpakt in een enkele niet al te grote doos.

Scorekaart voor Megekko