Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was op zoek naar 2 2TB SSDs voor in m'n nieuwe NAS, en kwam uit op eentje van Sk Hynix die deze maand in de aanbieding is.
Dit model werd ook aan dezelfde prijs aangeboden bij een concurrent, maar mijn keuze ging uit naar Megekko omdat ik in het verleden al meermaals bij hen besteld heb en altijd alles prima verlopen is. En dat was nu werderom het geval.
Bestellen gaat vlot, communicatie is duidelijk en de verzending is snel. Niks op aan te merken...
Op zich verliep de verzending prima. De 2 SSDs zaten goed verpakt in een kleine doos gevuld met wat luchtzakjes.
Ik trek 1 sterretje af omwille van de PostNL bezorger: die laat hier steevast alle pakjes achter aan de voordeur. Ik heb nog de tijd niet om de deur open te doen. Gewoon aanbellen, onmiddellijk neerzetten en weer weg. Wachten doet ie nooit.
Ik heb op dat vlak betere ervaring met Bpost, DHL en DPD.
AlgemeenIk besteld vaker mijn componenten bij MeGekko, onlangs een PSU gekocht van Gigabyte 's avonds besteld en de volgende middag had ik hem al in huis, ook via de e-mail zijn ze eenvoudig te benaderen.
Verzendingrond 8 uur s avonds besteld en had hem de volgende dag in huis.
KlantenserviceHeb een mail gestuurd met een vraag betreft een product, met een paar uurtjes had ik antwoord terug.
AlgemeenDuidelijke site kunt prima vinden wat je zoekt.en bestelproces werkt verder prima. Eigenlijk dus zeer tevreden.
VerzendingOok hier verder geen bijzonderheden te vermelden. Product was prima verpakt en in goede staat aangekomen.
AlgemeenHet was makkelijk om te betalen. Ik heb om 20.00 uur een bestelling geplaatst en kreeg mijn product de volgende dag om 15.00 uur. Ik ben erg tevreden met de service.
VerzendingHet was in goede staat, snel geleverd, goed verpakt en eerder aangekomen dan verwacht. Uitstekende service!
KlantenserviceDe klantenservice was uitstekend—vriendelijk, responsief en erg behulpzaam. Ze beantwoordden al mijn vragen snel en zorgden ervoor dat ik tevreden was met mijn aankoop.
AlgemeenDe bestelling plaatsen was prima te doen, betaling ging ook vlot.
De producten zijn goed stevig verpakt en op tijd binnen gekomen.
De levering was precies op tijd, alles netjes verpakt en de ruimte goed opgevuld met luchtzakken.
AlgemeenAltijd goede prijzen, snelle verzending, service is ook top als er iets zou mislopen 👍
VerzendingAltijd zeer snel verzonden
Lage of geen verzendkosten
Goed verpakt
Algemeenpracht winkel snelle levering en klanten service was heel snel en vriendelijk.
de prijsen zijn ook veel beter dan de lokale winkels bij mijn dorpje
paar deuken in de verzenddoos maar inhoud was onbeschadigd gelukkig
Klantenservicesnel maar vriendelijk, toen ik een vraag had over een product kreeg ik binnen 2 uur een antwoord
AlgemeenPrima bedrijf, houden je op de hoogte van de bestel tijden. Voor deze review vaker bestellingen gedaan en altijd zeer tevreden
VerzendingGoed verpakt, alles naar wen. Het contact via de mail is vriendelijk, uiteraard wel geautomatiseerd.
KlantenserviceService niet nodig gehad, wel contact via de mail zoals bovenstaand beschreven.
AlgemeenDuideljjke website! Makkelijk om je uitgekozen producten te betalen via ideal en binnen 1 dag geleverd
VerzendingSuper snelle levering zelfs tijdens de feestdagen en goed op de hoogte gehouden over de status van verzending
KlantenserviceGeen gebruik van hoeven maken maar zal ongetwijfeld goed zijn
Algemeende bestelling was makkelijk te bestellen de site was duidelijk en kon alles binden jeel fijn
Verzendingde bestelling was ruim op tijd ook een fijne tid bezorgt en ze sturen je een mail de tijd enz
Klantenserviceik heb gelukkig niet hoeven bellen maar denk dat het wel goed zit
Algemeenik vond het makkelijk te betalen en makkelijk te vinden en had ook niet veel tijd nodig
---
heb gelukkig nog niet hoeven bellen maar denk dat het wel goed zit
de levering was eerder dan beschreven super blij echt een aanrader
Algemeenvond het makkelijk te betalen makkelijk te vinden en de site was ook makkelijk te vinden super winkel wen aanrader
Verzendingheel erg snel bezorgt toppie de bezorger was ook erg vriendelijk en ook hulpzaam super snel gelevert dank je wel ik ben er super erg bblij mee
Klantenservicewerd nel geholpen en was een vriendelijke medewerker en de wacht tijden viel ook erg mee werd snell geholpen
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko, voor mij de ideale webwinkel en niet duur, bedankt voor de mooie spulletjes!!!
VerzendingVerzending is toppie en zeer eficient, pakketjes worden supersnel geleverd!!
KlantenserviceTop klantenservice en zeer vlot met reageren als je een vraag stelt.
AlgemeenIk ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! Het aanbod is uitgebreid en divers, waardoor ik precies vond wat ik zocht. De prijzen zijn bovendien heel eerlijk en marktconform, wat de hele ervaring nog beter maakt. Al met al was dit een uiterst positieve ervaring. Megekko is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!
VerzendingDe levering verliep vlekkeloos: mijn bestelling was zorgvuldig en stevig ingepakt, zodat alles in perfecte staat aankwam. Wat ik ook erg op prijs stelde, waren de duidelijke en tijdige leveringsmeldingen. Zo wist ik exact wanneer mijn pakket zou arriveren
AlgemeenGoede prijzen en een groot aanbod aan producten, ik kon hier het grootste deel van mijn nieuwe computer bestellen wat erg fijn was.
VerzendingVerzending was snel en prima ingepakt. Alles was in orde.
AlgemeenAfgelopen week en rondom de black friday dagen een nieuwe pc gebouwd. Veel van deze onderdelen heb ik besteld bij Megekko en allemaal, zelfs in de drukke periode van black friday, zijn netjes optijd geleverd en ook goed verpakt. Nooit gedoe en altijd klantvriendelijk dus voor mij een dikke vette 5 sterren!
VerzendingAltijd op tijd en netjes verpakt. Zoals beschreven krijgen ze zelfs rondom de drukke black friday dagen dit voor elkaar.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over deze website. Ook hun helpdesk is zeer vlot en bereikbaar.
VerzendingAlles werd op tijd geleverd en goed verpakt, zelfs tijdens de drukste periode van Black Friday.
KlantenserviceGoed en vlot contact met de helpdesk, echter wel enkel via mail beschikbaar
AlgemeenRadeon 7900 GRE besteld wat nog niet op voorraad was. Na een paar dagen een mail ontvangen met een statusupdate. Heel fijn om zo op de hoogte worden gehouden. Uiteindelijk werd de GPU eerder geleverd dan aangegeven. Top.
AlgemeenIk heb van mijn Opa een game PC gekregen! Hij had al vaker bij Megekko besteld en nu dus weer. De bestelling was de volgende dag al binnen! Top!
VerzendingAlles de volgende dag binnen. Zelfs met Black Friday! Erg blij mee.
Algemeende ssd'd waren goed verpakt werden op tijd geleverd het was het juiste product, werkten gelijk en voldoen.
Verzendingde ssd's waren degelijk verpakt, geen beschadigingen en kon ze ophalen bij het afhaalpunt op het beloofde tijdstip