Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe prijzen van Megekko zijn veruit bij de goedkoopste van alle soorten (lokale) winkels. Ook zijn zo goed als alle materialen die je zoekt ook hier te verkrijgen (soms minimaal duurder). Het gemak ligt dat je alles bij deze ene winkel kan kopen en toch nog altijd goedkoper af bent dan bij verschillende winkel verzendkosten te moeten betalen.
Voor al mijn toekomstige PC builds zal ik eerst bij deze winkel mijn lijstje samenstellen, gewoon omdat dit zo gemakkelijk is.
Pakket wordt op de aangeduide datum afgeleverd, zelfs in België komt dit nog op tijd.
KlantenserviceIk heb nog geen gebruik gemaakt van de klantenservice aangezien alles (bestelling, betaling, verzending) zonder problemen is verlopen.
By default zet ik dan maar 'Goed'
AlgemeenVorige week een nieuwe Noise Cancellation Headphone van Sony gekocht bij Megekko. Hier besteld vanwege de goede ervaring bij eerdere bestellingen van vooral computer onderdelen, de prijs en de levertijd. De bestelling heb ik netjes de volgende dag ontvangen. Zeker een aanrader!
VerzendingBestelling werd zoals aangegeven de volgende dag bezorgd. Niets op aan te merken dus.
AlgemeenNieuwe muis gekocht en voor het kleine extra prijsverschil door de historisch goede ervaringen week bij Megekko gekocht.
VerzendingLeveren op tijd en volgens afspraak, product goed verpakt
AlgemeenIk koop al een aantal jaar diverse spullen bij Megekko. Vaak bijna de laagste prijs met vrijwel altijd 24 uurs levering. Beiden zijn voor mij de reden om bij hen te bestellen. Met daarnaast ook de ontzettend leuke nieuwsbrieven en bijbehorende wekelijkse 'gratis' actiecodes. Ik heb de nieuwsbrieven van de meeste webwinkels afgezegd, maar Megekko blijf ik aanhouden
Levering vrijwel altijd snel en goed verpakt.
AlgemeenHet product wat ik besteld had was op voorraad en goed geprijsd. Levering was zoals aangegeven de volgende dag. Zending was goed ingepakt en alles is verder naar behoren.
VerzendingPakket was netjes ingepakt en op tijd.
AlgemeenLaagste prijs.
Volgende dag in huis.
In perfecte staat.
Do i have to say more?
AlgemeenBestellen op de site is eenvoudig. Direct duidelijkheid over de levertijd en deze wordt ook keurig nagekomen.
VerzendingEnige minpuntje vind ik dat ik bij een bestelling van bijna 500 euro nog steeds verzendkosten moet betalen.
AlgemeenJe kon gemakkelijk en snel betalen. Hierna ontvang je snel een nette bevestiging van je aankoop. Hele goede service
VerzendingSnelle verzending en je producten komen op de beloofde tijd binnen.
AlgemeenDuidelijke webshop, netjes gecategoriseerd. Bestelproces gaat gemakkelijk en snel. Verzendproces gaat netjes met goede, duidelijkencommunicatie. Zelf nog geen contact hoeven opnemen met de klantenservice.
VerzendingAlles wordt geleverd zoals bij het product vermeld. Als iets later verzonden wordt, wordt dit netjes door gecommuniceert. Helaas kan de bestelling dan niet gesplitst verzonden worden.
KlantenserviceHier nog geen contact mee hoeven opnemen. Alles is in mijn 5 bestellingen netjes verlopen.
AlgemeenArtikel is makkelijk te vinden in de webshop, hebben een scherpe prijs en de verzending is supersnel
VerzendingS'avonds besteld, de volgende dag beschikbaar bij ophaalpunt.
Goed verpakt.
AlgemeenDe bestelling ging vlekkeloos, ook het betalen, de informatie over het verzenden en dergelijke was allemaal prima. Er zat enige haast bij de bestelling omdat we de Ipad snel nodig hadden. De verzendsnelheid van levering binnen 1 dag werd ook gehaald. Netjes allemaal! Zou zo weer een aankoop doen bij Megekko.
VerzendingProduct was goed verpakt, geen kans op verzendschade op die manier. Ook niet een overdreven grote doos gebruikt. Gewoon goed.
AlgemeenGoede product/ kwaliteit verhouding, snel geleverd, ( 15:00. besteld, volgende dag bezorgd) goed verpakt en vanzelfsprekendheid van (goede) service.
AlgemeenPrima service, binnen 1 dag geleverd, goed en netjes verpakt. Duidelijke omschrijving op website, zou hier opnieuw bestellen
AlgemeenBij Megekko al meerdere malen iets besteld, altijd goed tevreden geweest.
Erg behulpzaam over de mail en goede snelle levering.
Alles komt met PostNL, wat voor mij toch wel een voordeel is. Enige nadeel is dat je per verzending wel verzendkosten betaald.
KlantenserviceZe houden je goed up to date met de voortgang van de bestelling en reageren over het algemeen snel en behulpzaam op eventuele vragen die opkomen. Ook doen ze niet moeilijk als je iets wilt wisselen of veranderen aan een bestelling.
Over het algemeen erg behulpzaam dus!
AlgemeenBijna al m'n high end computer onderdelen bij Megekko gekocht. X570 mobo, SSD, cpu. Megekko is gewoon een winkel die het doet zoals het hoort. Nu kopen, volgende dag in huis, 2 mailtjes en daarna ligt je product op je mat. Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met Megekko. Ze hebben mij lekker snel aan m'n pc build geholpen.
VerzendingSnel geleverd, goed verzendklaar gemaakt, producten in perfecte staat geleverd.
AlgemeenHad al besloten wat ik wilde hebben en via de zoekfunctie op megekko snel gevonden. Een crucial 500 SSD (250gb) en 3x Scythe ventilatoren.
Ben een liefhebber van no-nonsense met service indien nodig. Prijzen zijn goed. Makkelijk te navigeren site,ruime sortering. Het is 1 van mijn goto-winkels als ik iets nodig heb op computergebied.
Verpakking bestond uit kleine stevige doosjes met luchtgevulde zakjes erin. Verzending was prima volgens afspraak op 1 augustus geleverd.
Klantenservice niet nodig gehad.
AlgemeenIk had op 01-08-2019 een videokaart besteld bij Megekko en die werd zonder problemen netjes de volgende dag geleverd. Alleen vind ik het een beetje jammer dat je bij een bestelwaarde van €500 nog steeds verzendkosten betaald . Voor de rest ben ik helemaal tervreden.
AlgemeenBestelling eenvoudig geplaatst. Webshop oogt professioneel. Het zoeken op kabels is wel wat lastig, je krijgt productcategorieën waarna je moet doorklikken om daadwerkelijk resultaat te krijgen.
VerzendingVerpakt in Megekko branded doos met voldoende luchtkussens.
AlgemeenIk heb vorig jaar een PC gebouwd en ik heb alles met Megekko laten bezorgen (niet expres) en alles was erg snel en heelhuids geleverd. Spullen worden liever te veilig ingepakt om zeker te zijn dat er niks gebeurt met je levering. Ik heb gehoord dat leveringen wel eens los in een grotere doos worden geplaatst. Bij MeGekko zal dit niet zo snel gebeuren.
VerzendingDeze keer bij mijn werk laten af leveren, de dag na het bestellen. 0 problemen, en na mijn middaglunch lag het pakketje keurig op mijn bureau.
KlantenserviceBeste klantenservice is een klantenservice die ik nog nooit nodig heb gehad!
AlgemeenIk koop bij deze webshop al bijna voor 3 jaar spullen, voornamelijk pc-onderdelen. De prijzen vergeleken met andere webshops zijn goed. Meestal is Megekko één van de laagste. Het assortiment is ook erg groot, naast pc onderdelen hebben ze ook verschillende andere elektronica in de aanbieding.
VerzendingDe levertijd is ook echt uitstekend. Megekko heeft een verzendtijd van 1 dag, met uitzondering van het weekend. Als je voor 23.59 besteld, heb je het meestal de dag erna. Ik heb bij mijn bestellingen nog geen ervaringen gehad waar de vermelde levertijd was overschreden. Ik heb dus al mijn bestellingen binnen 1 dag ontvangen, dit is voor mij ook de reden dat ik blijf terugkomen.
Het enige punt van kritiek voor de verzending is de retouren. Als je iets retour wilt sturen, is dit volledig voor eigen kosten.
Persoonlijk kan ik niet veel zeggen over de klantenservice. Ik heb nooit echt klachten gehad over het bedrijf of producten die ontvangen zijn. Alle producten die ik ontvangen heb waren altijd in orde. Ik heb dus geen ervaring met de klantenservice.