Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb van de week een Gigabyte GS32Qc gekocht bij Megekko. Super snelle service en levering. Had de monitor de volgende dag in huis.
Ook goed op de hoogte gehouden doormiddel van e-mails.
Verder is de monitor zelf ook top. 1440p, 165hz en 1ms response tijd.
Al met al dus een fijn ervaring!
Levering was erg snel binnen. besteld en volgende dag in huis. Verpakking was ook goed, niks geen beschadigingen.
KlantenserviceSnel e-mails naar aankoop van dit product. Ook goed op de hoogte gehouden van de levertijd.
Zelfs een erg snelle reactie op mijn e-mail, en dat op een zondag!
Algemeenzoals gebruikelijk netjes verpakt en snel verstuurd. Dit keer een paar monitors gekocht en een M.2 SSD. Dit keer kocht ik een Lexar M.2 drive (Lexar NM790 2TB Heatsink M.2 SSD). Werkt goed echter Lexar heeft geen eigen software. Dus om de SSD te klonen naar een boot disk moest ik online extra software kopen (ik kocht AOMEI voor 42€). Vroeger was er nog veel gratis maar is momenteel lastig te vinden. Hiervoor kocht ik al een M.2 van Seagate (FireCuda). Die hebben wel eigen software. Dus kan je wat geld besparen (hoewel die disk wel wat duurder is). Mijn computers hebben nog oude M.2 Gen3 slots dus ik haal maar de helft van de snelheid maar is goed genoeg voor mij.
Verzendingmonitors werden geleverd met PostNL en was goed. M.2 drive was een klein pakket en werd geleverd door BPOST. Beide goed en snel. Het waren 2 aparte orders die ik volgens mij achtereenvolgens op 11 en 12 december heb geplaatst (ME111224000545 en ME121224000235)
KlantenserviceIk heb 1 vraag gesteld via Email en werd goed en snel beantwoord.
AlgemeenPrima webshop, product besteld hier vanuit de PW.
Even adresgegevens invullen en betalen en dat is het. Geen moeilijk gedoe
Prima verpakt, maar de beloofde levertijd voor de dag er na haalden ze niet omdat ze met PostNL werken en helaas zijn die een beetje traag tegenwoordig. PostNL stuurt ook domme mails met in de ontwerpregel: dit is je bezorgtijd. Bekijk je vervolgens die mail is er nergens een bezorgtijd te bekennen in de mail en in de T&T.
Aangegeven dat het in een pakketautomaat zou mogen bij bestellen bij Megekko, maar dan besluit vervolgens toch ergens iets dat het naar een ander pakketpunt moet vanwege een handtekening. Biedt dan dat pakketpunt niet aan denk ik dan.
AlgemeenInmiddels al mijn 7e bestelling bij Megekko erop zitten sinds 2014, ditmaal een geheugen en speaker setje. Eigenlijk altijd perfecte dienstverlening gehad, ook nooit problemen met retourzendingen.
Megekko staat altijd op mijn shortlist als bedrijf om mijn computer producten te kopen (Megekko, Azerty en Coolblue), het is maar net welk van die bedrijven het goedkoopst of de meeste producten kan leveren waarnaar ik op zoek ben. Zelfs als er een ander bedrijf is dat producten goedkoper kan leveren wijk ik liever uit naar Megekko (of een van de andere 2), vanwege het opgedane vertrouwen wat ik bij in een aantal bedrijven in het verleden heb verloren.
Ben vrijwel nergens ingeschreven om de 'aanbiedingen' te ontvangen op de mail, omdat ik deze altijd storend vond en meer spam vond dan informatief. Behalve bij Megekko, de mails die ze versturen zijn ze vrijwel altijd creatief mee en met humor. En om die lijn van humor door te trekken, vind ik het ook altijd leuk dat ze met de feestdagen/seizoenen soms wat extras meesturen, zoals kruidnoten.
Netjes verpakt en binnen 24u geleverd, zelfs rond black friday/kerst.
De speakers werden in een appart pakket verzonden. Persoonlijk kan ik dit altijd waarderen wanneer een (relatief) zwaar product met samen met een electronica wordt verzonden, om zo te voorkomen dat er beschadigingen plaatsvinden tijdens transport.
Zoals eerder gezegd, heb ik in het verleden ook wel eens iets terug moeten sturen. Zo heb ik in het verleden het ergonomische toetsenbord/muis setje van Logitech besteld omdat ik met ernstige nek/schouderklachten zat. Heb het setje uitgepakt en even aangevoelt, maar voelde voor mij alsnog onprettig aan.
Contact opgenomen met de klantenservice en zonder enig probleem kunnen retourneren.
AlgemeenBetrouwbaar en Snelle Service!
Ik heb inmiddels meerdere keren computeronderdelen besteld bij Megekko.
Bij elke bestelling viel het me op hoe snel alles werd geleverd. Vaak had ik mijn onderdelen al de volgende dag in huis, zelfs als ik laat op de dag bestelde. Dit is perfect als je snel iets nodig hebt voor je PC-build of upgrades.
Megekko heeft een indrukwekkend breed assortiment. Of het nu gaat om processoren, videokaarten, moederborden of accessoires, ik heb altijd gevonden wat ik zocht. Ook voor minder gangbare producten hebben ze vaak een oplossing. De klantenservice verdient een pluim. Toen ik een keer een vraag had over een product, kreeg ik snel en deskundig advies. De medewerkers zijn vriendelijk en duidelijk betrokken, wat het bestelproces erg prettig maakt. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het zoeken naar specifieke producten en het vergelijken van specificaties gaat moeiteloos, wat het shoppen heel efficiënt maakt. Ik heb altijd mijn bestellingen compleet en in perfecte staat ontvangen. Dit geeft me veel vertrouwen in deze webshop.
Kortom, Megekko is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige computeronderdelen met een uitstekende service. Ik blijf hier zeker terugkomen!
De levering was razendsnel, mijn bestelling kwam de volgende dag aan
KlantenserviceDe klantenservice is deskundig en behulpzaam, maar alleen via e-mail bereikbaar.
AlgemeenZeer fijne webshop. Klantenservice zijn erg flexibel en komen altijd met een oplossing.
Daarnaast zijn ze ook bijna altijd de goedkoopste.
Wanneer 1 van de onderdelen niet beschikbaar is maken ze zonder problemen een deellevering aan zonder extra kosten
KlantenserviceSnelle reacties en er wordt altijd een oplossing geboden. Erg fijn :-)
Algemeen's avonds onderdelen voor een Gamepc van mijn kleinzoon besteld. De volgende morgen om half tien werden de spullen al geleverd. Alles keurig en stevig verpakt, precies zoals besteld. De betaling verliep vlot en netjes, gebruikt gemaakt van Klarna vanwege de betaal limit op mijn rekening. Na het verhogen van de limit voor één dag, de volgende dag alles betaald en ik kreeg keurig een melding van Klarna dat alles was voldaan.
VerzendingDe volgende morgen rond half tien geleverd, door een vriendelijke besteller, die aanbod de zware doos binnen te zetten.
AlgemeenSnelle levering en SSD gekocht voor een zeer goede prijs. Alles verliep soepel en betrouwbaar.
VerzendingDe levering was precies volgens de beloofde termijn, zonder enige problemen.
KlantenserviceDe klantenservice is altijd bereid om te helpen en zeer behulpzaam.
AlgemeenHet product was in goede staat aangekomen alleen was er een klein beetje vertraging met de verzending al hoewel dit begrijpelijk is sinds het rond black friday dagen was verder was alles duidelijk en top!
VerzendingZoals voorheen gezegd de vertraging wegens black friday sale dagen
KlantenserviceDe klantenservice stuurde een bericht met dat het pakket vertraagd was en het volgende bezorgmoment dat is fijn.
Algemeenje kunt bijna alle onderdelen hierop terugvinden en je weet op elke site wat het betreffende product kost en wat de gemiddelde levertijd is.
Verzendingde verzending was goed verpakt en is uiteindelijk eerder bezorgd dan ik had verwacht.
AlgemeenMegekko biedt een uitstekende en kwaliteitsvolle selectie van producten tegen scherpe tarieven. Eenvoudig te bestellen voor B2B met correcte afhandeling van BTW en veel betaalmogelijkheden.
VerzendingDe snelle levering binnen één dag naar België, inclusief handtekening bevestiging zorgt voor extra zekerheid bij de aankoop en aflevering.
KlantenserviceCommunicatie over het leveringsmoment, bestellingen en opvolging helder en betrouwbaar.
AlgemeenUitstekende PSU met topkwaliteit!
Ik heb de gigabyte 850 watt onlangs aangeschaft via Megekko, en ik ben zeer tevreden. De voeding is stil, energiezuinig en levert stabiele prestaties, zelfs bij zware belasting. De kabels zijn goed georganiseerd, wat helpt bij een nette installatie. Zeker een aanrader!
**"Snelle en betrouwbare verzending!"**
Megekko heeft me weer positief verrast. De bestelling werd razendsnel geleverd, binnen één dag al in huis. Alles was stevig verpakt, waardoor het product in perfecte staat aankwam. Topservice, zoals ik van Megekko gewend ben. Absoluut tevreden!
**"Uitstekende klantenservice!"**
Ik had een vraag over mijn bestelling en de klantenservice van Megekko reageerde snel en professioneel. Ze waren vriendelijk, duidelijk en hebben mijn probleem direct opgelost. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik hier graag blijf bestellen. Topteam!
AlgemeenUitgebreid aanbod,
goede zoek- en filtermogelijkheden op de site,
competetieve prijzen en snelle levering.
helemaal top.
Niks op aan te merken.
snel verzonden, werd goed op de hoogte gehouden van status.
Zoals het hoort.
AlgemeenNu zo'n 3x een hele setup besteld bij Megekko en elke keer zit ik met een grote glimlach op de site te surfen en te vergelijken. De site is een dikke 10 en is zeer overzichtelijk en duidelijk.
Wat ik persoonlijk zeer fijn vind is dat je direct ziet wanneer iets bezorgd gaat worden.
Duidelijk wanneer iets bezorgd gaat worden en samenwerking met postnl is een dikke 10
KlantenserviceEen vraag gehad over verschillende hardware en binnen 20 minuten een antwoord waar ik iets mee kan.
AlgemeenHet betalen ging makkelijk veel opties en met ideal kunnen betalen. Daarnaast waren diverse betaal opties mogelijk echter heb ik deze niet bewust uitgeprobeerd.
VerzendingDe producten worden ondanks de December drukte enorm snel geleverd. Binnen 48 uur werd mijn bestelling compleet gemaakt Hier ben ik zeer over te spreken.
KlantenserviceIk had allereerst wat twijfels over de klanten service. Dit omdat er geen telefoon nummer beschikbaar was. Er was wel een mail adres aanwezig die (meestal) binnen 2 uur zouden moeten reageren. Hier was ik erg sceptische over en had ik weinig vertrouwen in.
Ik heb de gok genomen en mijn vraag over de bestelling toch maar gemaild. Tot mijn verbazing had ik binnen no time reactie ontvangen.In deze zeer warme reactie werden al mijn initiele vragen uitgebreid behandeld en beantwoord. Ook in de follow-up vragen die ik had was de snelheid en de proffesionaliteit van de klantenservice merkbaar. Ik voelde mij begrepen door de klanten service en ik kreeg een snellere levering dan ik had aangegeven, en ook nog sneller dan ik dacht dat mogelijk was in deze tijd(december).
Kortom over het klantenserviceteam niets dan lof. Dit was voor mij een boven verwachting goede communicatie en ik ben goed en snel geholpen.
AlgemeenZe maken de belofte dat het product de volgende dag in huis is als je tijdig bestelt, maar komen die niet na.
Afgelopen maandag een bestelling geplaatst voor een videokaart, een stroomvoeding, een harddrive en een harddrive docker.
Op de website zeggen ze voor 22:30 besteld, de volgende dag in huis.
Ondanks dat alles op voorraad was volgens de website en ze aangaven het de volgende dag te kunnen ontvangen, was was niet mogelijk om mijn bestelling de volgende dag op een afhaallocatie te laten leveren.
Gezien december drukte snap ik dat enigszins, maar vind ik het wel verkeerd dat ze hiermee reclame maken. Dit is namelijk voorliegen, wat verboden is en de irritatie van vertraging enkel erger maakt.
Donderdag is het nog niet mogelijk op mijn bestelling op te halen bij de afhaallocatie. Ook is het niet bekend waar ik het pakket op zou kunnen halen of wanneer het beschikbaar gaat zijn.
Hierover heb ik contact opgenomen met de klanten service. Met als reactie, dat zij er niks aan kunnen doen, want zij zijn niet verantwoordelijk voor de levering van een tussenpartij (wat juridisch onwaar is), ondanks dat zij dit wel verkondigen. Daarnaast hoort vertraging bij de tijd van het jaar. Succes ermee.
Dat er vertraging is snap ik, maar deze manier van communiceren vind ik beneden alle peil. Bovendien, als het bekend is dat er waarschijnlijk vertragingen zijn, haal de belofte van de volgende dag in huis, dan even van de website af.
Jullie beweren dat het product de volgende dag in huis zal zijn, maar 3 dagen is het nog niet bekend naar welke afhaallocatie het pakket zal gaan.
KlantenserviceHet is een standaard reactie op een klacht, zonder in te gaan op het probleem.
Ik besef mij dat er veel mis gaat en dat dit buiten de macht van de medewerker van de klantenservice ligt, maar de verantwoording afschuiven en de handen in onschuld wassen als bedrijf, zonder zelf stappen te ondernemen.
Zoals een controle uitvoeren waar de vertraging vandaan komt. Wat als verzender zou moeten kunnen.
Dit vind ik in zijn algeheel beneden alle peil
AlgemeenIk had wat losse onderdelen besteld (Ryzen 5 5600GT, AM4 Gigabyte board, DDR4 memory en een Kingston M.2 drive). Alles was op voorraad volgens de site en het zou de volgende dag binnen zijn. Helaas was er iets fout gegaan en zou het pas in de loop van de week binnen komen. Gelukkig maar, want ik kwam erachter dat ik beter de AM5 socket had kunnen bestellen. Dus, op zondag een mailtje gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren en direct een nieuwe bestelling plaats. 10 minuten later krijg ik gewoon een mail! De bestelling is geannuleerd. De nieuwe AM5 spullen waren vervolgens de volgende binnen bij het afhaalpunt. Ik heb al vaker goede ervaringen met MeGekko gehad dus dat was ook mijn beweegreden om daar gewoon weer te bestellen. Niet alleen de lage prijs is belangrijk, ook de service telt voor mij zwaar mee. En dat doen ze goed.
VerzendingDe levering was zoals afgesproken de volgende dag binnen. Netjes verpakt in een doos met lucht kussens ertussen. Niks op aan te merken, gewoon zoals het hoort verpakt en verstuurd.
KlantenserviceDe door mij verkeerd geplaatste bestelling en de mail over het vertraagd leveren van 1 onderdeel, was in de spam bak terecht gekomen. Dit is niet iets waar MeGekko iets aan kon doen. Helaas was er wel een foutje met de beschikbaarheid op website, het zou op voorraad zijn maar dit bleek niet het geval. Uiteindelijk maar goed ook, want ik had zelf het verkeerde besteld in eerste instantie.
Bestelling geannuleerd (op zondag!) en ook direct antwoord terug gehad dat het geannuleerd was. Super dus! Uiteindelijk weer zelf de juiste artikelen besteld en dit is via de normale weg afgehandeld.
AlgemeenAls eerste wilde ik zeggen dat ik kans zou maken op een prijs, maar ik had dit bericht al klaar staan uit eigen motivatie. In ieder geval de reden waarom je het beste bij Megekko kan bestellen is simpel. Super klantenservice die je helpt als het nodig is. Zo had wilde ik mijn case voor mij PC bestellen en betalen via IN3. Eerst kreeg ik dit niet voor elkaar ivm levertijd, maar dankzij de RNG of deliverytimes ineens wel. Ik wilde het eerst op een later tijdstip, maar kreeg een mail dat die al binnen was op locatie binnen 2 dagen na bestelen ipv 9 dagen. Na een snelle mailcommunicatie IN HET WEEKEND, kwam de case al maandag!!! Echt een super service.
Nog hartstikke bedankt Claudia of je collega. (Ik weet even niet meer wie t was, maar dat weet ze wel 😎)
Levering is levering zie mij bovenstaande bericht. Zolang het geen DHL is, vind ik het prima.
KlantenserviceKlantenservice is werkelijk TopTier icm met de beste deals is er geen webshop die naar mij idee het beter doet dan Megekko.
AlgemeenIn het verleden wel vaker eens wat besteld en nooit problemen ondervonden. Maar nu is er een lege doos afgeleverd. Dan begint het gedoe. Ze stellen niet voor om meteen een nieuw product toe te sturen. Megekko stelt dat je als koper eerst formulieren moet invullen en ondertekenen anders doen ze niets. Zo werkt dat natuurlijk niet.
Je hebt al pech doordat je de levering mist en vervolgens elders moet bestellen omdat hun geen oplossing bieden. Dan maar de koop ontbinden. Vervolgens krijg je letterlijk een email dat er geen creditering plaats vindt alvorens je aan hun eisen voldoet. Wat een brutaliteit. Kijk uit bij deze webshop!!!!
Mooie zeiknatte doos ontvangen zonder inhoud. De folders die zitten er wel in.
KlantenserviceHier werkt iemand op de afdeling die niet op de hoogte is van de wet consumentenkoop. Als je de koop ontbind vanwege het niet kunnen leveren bepaald deze persoon dat je geen recht hebt op je geld retour.
Algemeenik heb besteld met Klarna en het ging heel makkelijk. De communicatie was goed en ik was goed op de hoogte van de status van mijn bestelling
Verzendingde volgende dag was het al binnen super, zeker een aanrader