Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het was een makkelijk en duidelijk process. Alles was makkelijk te vinden en sprak voor zich.

Optijd en goed verpakt

Zeer vlotte levertijd, zoals beloofd. Was geloof ik zelfs pas mijn eerste ervaring bij Megekko, een Crucial BX500 240GB SSD, en ik moet zeggen, tot nu toe bevalt ie me perfect!

Ik ben nieuw bij Megekko en voor het eerste keer een bestelling geplaatst bij Megekko...na het opgeven mijn huidige ssd was ik opzoek naar een nieuwe ssd en heb ik prijs vergelijking gedaan via tweakers.net na het vergelijken kwam ik erachter dat Megekko een van de goedkoopste was toen keuze werd al snel gemaakt...ik heb geen gebruik gemaakt van klantenservice dus ik kan hierover niets vertellen hoe en wat, maar in het algemeen dus alleen bestellen en levering ben ik zeer tevreden, ik hoop dat klantenservice ook goed is, wie weet misschien heb ik ze ooit nodig hebben.

Megekko heeft een zeer snelle levering, namelijk vandaag besteld morgen al in huis...wat kan men nog verwachten? Super.

Klantenservice is onbereikbaar. Op email contact wordt niet gereageerd. Besparen op telefonisch contact is goed, maar dan moet je email bereikbaarheid wel goed ingericht zijn. Dit is typisch een winkel. Snelle levering en goede prijs, maar als der iets defect gaat ben je de Sjaak.

Klantenservice is telefonisch onbereikbaar. Men reageert niet op e-mails. Er wordt niet teruggemaild en niet teruggebeld. Moederbord heeft het gedeeltelijk begeven na succesvolle bios flash.

Geweldige webshop. Heeft altijd hele scherpe prijzen en een enorm aanbod aan producten. Producten worden zorgvuldig verpakt.

Producten waren perfect verpakt. Ze verzenden producten met verschillende levertijden allemaal in één keer en niet elk product apart, zoals sommige webshops (denken aan het milieu).

Product wat ik heb besteld was snel bezorgd en keurig verpakt. Daarnaast was er ook fijne communicatie via mail. Erg tevreden en zal zeker nog eens bij Megekko bestellen!

Het product zat goed en zorgvuldig verpakt.

Ik koop al enige jaren mijn computer ijzer bij Megekko.
Goede webshop met duidelijke specificaties, hebben elke week leuke actie's met iets extra's, persoonlijk spreek dit mij wel aan.
Heb tevens ook een verbeterpuntje: Ik wil graag zien na mijn bestelling in mijn email bevestiging dat de producten wat ik heb besteld ook daadwerkelijk hierin worden benoemd. Puur voor mijn eigen administratie.
Even voor de duidelijkheid, via de webportal zelf kun je wel al je facturen terug vinden.

Het proces na je bestelling is zeer overzichtelijk, alles zeer goed verpakt en snel geleverd!

1x iets gehad met een defect moederbord na 12 maanden, dat is op zich al vervelend genoeg natuurlijk, en wordt je alles behalve blij van.
Maar!, Echt netjes opgelost een nieuw moederbord gekregen.
Geen gepeupel of gedoe, dan ben ik er persoonlijk ook wel heel snel klaar mee.
Dus de after sale is zeer positief!

Bestelling en zending was prima. After-sales is ronduit slecht. Zakelijke klanten zou ik adviseren hier niet te bestellen.

Zending was ok

Erg klantonvriendelijk. Bij mijn order stond de bedrijfsnaam niet juist op de factuur vermeld. Het is onmogelijk om dit achteraf te laten corrigeren. Men verschuilt zich achter het "automatische systeem". Ik adviseer zeker voor zakelijk gebruik hier ver van weg te blijven.

Tot heden een paar bestellingen gedaan via Megekko. Altijd netjes de volgende dag binnen. Je wordt per mail netjes behandeld en kom altijd tot een oplossing

Volgende dag in huis en netjes verpakt

Een keer een probleem gehad met een monitor, een defecte pixel waar ik gelukkig een verzekering voor had afgenomen. Gelijk contact opgenomen en maar besloten om de monitor persoonlijk langs te brengen. Werd netjes behandeld alleen werd er niet echt goed geluisterd. Had duidelijk vermeld dat de pixel links onderin zat en zelfs een foto van gemaakt waar duidelijk links te zien was. Kwam het betreffende persoon uit eindelijk en zei we hebben geen pixel rechts onderin gezien. Oplettend kan iets beter maar gewoon netjes behandeld geweest.

Koop hier al een aantal jaar. Alles op tijd geleverd en voor een goede prijs. Met garantie kwesties ook altijd prima opgelost als er een product vervangen moest worden.

Snelle levering en altijd goed verpakt.

Komen altijd tot een prima oplossing nieuw product wordt geleverd zonder moeite.

Was op voorraad betaald bevestiging ontvangen en de volgende dag geleverd goed verpakt onbeschadigd aangekomen.

via Post_NL track&trace te volgen en op tijd ontvangen

Voor het eerst besloten om zelf een PC te bouwen. Al mijn producten bij Megekko besteld en alles is vlekkeloos verlopen. Werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling-status.

Ik ben een tevreden klant en zal in de toekomst zeker weer bij Megekko mijn producten aanschaffen!

Alles was keurig verpakt in kartonnen dozen. En ook deze waren van binnen goed beschermt met plastic 'luchtzakken'.

Ik heb tussendoor email contact gehad met de klantenservice en kreeg binnen 2 uur direct antwoord. Altijd fijn!

kon makkelijk betalen met paypal en ik had het pakje de volgende dag binnen
top service

goed verpakt en geen beschadigingen

ik neem aan dat de service ook top is bij megekko

het is een heel aangename webstore om "in" te winkel. Snelle levering een vooral bijna geen verzending kosten.

De verzending is zeer snel met geen tot minimale verzendingskosten

Het is een heel aangename klantendienst om contact mee op te nemen. Ze mailen je altijd binnen de 2 werkdagen terug en ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.

Prettige webshop om in te browsen voor onderdelen met vaak goede prijzen. Op zondagavond het Asrock B450M Pro4-f mb en een Geil evo spear 2x8Gb 3200 setje besteld en maandag rond het middaguur geleverd. Ik ben zeer tevreden!

Producten werden de volgende dag goed verpakt geleverd. Aan te raden shop dus!

Belg zijnde kende ik Megekko totaal niet, toevallig via de pricewatch op tweakers gezien dat ze alle componenten die ik nodig had in hun assortiment hadden, en dat altijd tegen een scherpe prijs

Levering van de producten op voorraad waren steeds zoals aangeven de dag na bestelling aan huis geleverd. Indien niet voorradig is het zeer onduidelijk wanneer je iets mag verwachten.

1 bestelling geannuleerd en binnen de 2 dagen was het geld teruggestort. Op andere vragen kreeg ik steeds een snel en duidelijk antwoord

Vanuit de pricewatch een samenstelling gemaakt, Megekko kwam als 2e leverancier naar voren. Omdat ik liever de bundel bij 1 leverancier wilde hebben ben ik op de Megekko website gaan kijken naar alternatieven. door de alternatieven "adviseur" op de pagina van Megekko heb ik uiteindelijk een goede combinatie samengesteld tegen dezelfde kosten in de pricewatch maar dan met meerdere leveranciers. Persoonlijk vind ik dat een webshop dit standaard hoort te doen, bij Megekko viel het op dat de suggesties erg treffend waren. betalen gaat eenvoudig en een statusupdate per processtap is zoals je mag verwachten van een webshop.

Verzending was perfect, grappige verpakkingen hebben ze, wat mij betreft een beetje over de top maar wel herkenbaar.

Super snelle levering en vaak ook nog de goedkoopste. Super tevreden. Gebruiksvriendelijke website. Had Ubiquiti apparatuur besteld en zal hier zeker weer bestellen voor uitbreiding over een paar maanden.

Super snelle levering. Had vrijdag avond rond 22:00 besteld en had het zaterdag ochtend al in huis.

Zeer uitgebreide webshop voor allerlei Consumenten Elektronica er zit altijd wel iets bij tegen zeer betaalbare prijzen. Ook de informatie over de leveringstijd is zeer correct. Het gemak dat je het pakje kunt afhalen op een Post NL locatie is zeer handig.

Kwaliteit van mijn product is prima gelijk weer twee besteld nu voor de familie. Ook de verzending was zeer goed verpakt.

De klantenservice geeft zeer goede informatie over de aflevertijd en de eventuele wijzigingen top! Echt positief.

Megekko is vaak de goedkoopste als ik zoek naar een component voor mijn computer of iets dergelijks. Verder heb ik nooit echt problemen gehad met Megekko zelf en was de klantenservice goed in het geval van een fabrieksdefect.

De meeste bestellingen komen aan rond de aangegeven tijd. Verder wordt gelukkig PostNL (en geen DHL) gebruikt, waarmee je een track-en-trace code krijgt. De bestellingen worden goed verpakt.

Ik heb goede resultaten gekregen bij de klantenservice rond defecte producten. Het enige wat ik jammer vind is het feit dat je zelf moet betalen voor de terugzending. Andere webshops verzorgen vaak een "port betaald" sticker waarmee je zelf niks hoeft te betalen.

Scorekaart voor Megekko