Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMeestal boven aan vanwegen de goedkoopste prijs. Nederlaners houden nu eenmaal van een lage prijs.
VerzendingMeestal binnen een dag bezorgd. En anders duidelijk aan gegeven waar in voorraad bij hun zelf of leverancier.
AlgemeenNo nonsense service, snel geregeld en geleverd op afgesproken datum (1 dag later dan 1e volgende dag) scherp geprijsd hardware ook..
AlgemeenEigenlijk is er niets op aan te merken. Gewoon goed. Nu 2 maal besteld bij Megekko, beide keren binnen 1 dag bezorgd en dat voor een zeer lage prijs.
De nieuwsbrief van Megekko is ook altijd leuk om te zien.
AlgemeenWas lang wachten op voorraad. Andere partijen (alternate) hadden de nieuwe producten een stuk sneller.
KlantenservicePrijsdaling van een item direct na aankoop. Ik vroeg om resitutie. Normaal zou je het product kunnen terugsturen en opnieuw aankopen voor het nieuwe bedrag, maar dit is voor niemand handig, ook niet voor megekko. Ik ben ook gewend bij andere shops dat dit geen probleem is. Echter willen ze hier niet aan en hadden ze mijn gewoon het product terug willen laten sturen. Zeer slechte service.
Voor iemand die bijna 2000 euro aan producten heeft gekocht zou je anders verwachten.
AlgemeenProduct en bestelling waren oke, maar Megekko probeerde meteen na de bestelling één of andere "koop-en-bespaar" service á 15 euro per maand op te dringen en dit ondertussen over te laten komen als een cadeautje. Altijd karig als webshops zo met klanten omgaan.
AlgemeenOmschrijving op de website klopte, het product was op voorraad. Zoals gebruikelijk werd het snel geleverd.
VerzendingVrijdag avond besteld, zaterdag was het op het postNL punt.
AlgemeenBestel regelmatig bij Megekko onderdelen, goede prijs en snelle verzending! wat wil je nog meer!
VerzendingAltijd netjes op tijd en mocht het een keer voorkomen dat het later binnenkomt goed hierover geïnformeerd.
KlantenserviceWeleens een monitor besteld welke een dode pixel bevatte, kon deze netjes retourneren (via post of in Breda afgeven) en is netjes afgehandeld.
AlgemeenOp donderdagavond een processor besteld en op vrijdagmiddag al bezorgd. Prima website en uitstekende bezorging.
AlgemeenZocht geheugen voor een iMac voor een goede prijs en de volgende dag in huis. Kwam bij deze shop die ik vaak genoeg voorbij zie komen maar nooit wat bij had besteld. Bestellen was zo gedaan en kon afrekenen met een QR code. Niet 20 mails na de bestelling maar 1 met betaling en 1 dat het verzonden was. Zoals door hun beloofd stond de volgende dag de postmeneer voor de deur! Pakketje was netjes ingepakt en kon ik gelijk aan de gang met de iMac.
VerzendingSnel en goed ingepakt.
KlantenserviceBestelling en mails waren helemaal goed. Hoe ze zijn als er iets mis gaat of kapot kan ik je niet vertellen (wil ik ook liever niet ).
AlgemeenBestelling bij Megekko geplaatst voor een mechanisch toetsenbord en een muis. Bestellen verliep smooth op hun website en met paypal betalen was geen probleem.
VerzendingNetjes verpakt en keurig op tijd aangekomen.
KlantenserviceNiet relevant aan deze bestelling, maar ooit eens een bestelling geprobeerd te annuleren - daar werd snel op geageerd.
AlgemeenBetalen is tegenwoordig overal wel gemakkelijk. Zo ook bij Megekko: geen problemen, alles loopt zoals het hoort.
VerzendingKeurig verpakt. Ik heb mijn bestelling in perfecte staat ontvangen.
AlgemeenOnlangs weer twee bestellingen gedaan. Dit blijft twat mij betreft och een van de plezierigste webwinkels om te gebruiken.
VerzendingZoals altijd goed verpakt, snel geleverd en heldere communicatie.
Algemeenbestellen, ontvangen en aan het werk...wat wil je nog meer, gewoon zoals het hoort zou ik zeggen
Verzendingdirect binnen...zoals het hoort
Klantenservicegeen klacht(en)...nice
AlgemeenDe voornaamste reden om bij Megekko te bestellen was de aanzienlijk lagere prijs. Zelfs incl. verzendkosten kwam ik een veel goedkoper uit dan bij Mediamarkt en bol.com.
Website is gebruiksvriendelijk en overzichtig maar kan wel een redesign gebruiken, kleuren zijn niet zo mooi.
Verzending was heel snel!
Megekko pakt de pakketjes altijd netjes in met voldoende bescherming, heel fijn!
Als er geen verzendkosten waren zou het helemaal top zijn!
AlgemeenHeb voor mijn eerst en tweede pc onderdelen besteld van Megekko en, nu ook voor de pc van mijn broertje. Bestelling word altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.
VerzendingKreeg direct een mail toen mijn pakket was verzonden met track en trace er in. Pakket werd ook binnen aangegeven tijd bezorgd.
AlgemeenIk moest voor een relatie een game PC bouwen. Ben voor de componenten gaan kijken voor de beste prijs voor dit systeem. En dan wel bij winkels waar ik al een goede ervaring had. Waaronder Megekko. Conclusie was dat ik 85% van de PC bij Megekko heb besteld! Dus ze zijn echt goed aan de prijs. Aanrader om te gaan shoppen.
VerzendingVerzending is keurig verlopen ook goed verpakt. Ook tijdens de bestelling goede update per mail. Er was een artikel in backorder, maar werd daar keurig over geïnformeerd. Wederom top!
KlantenserviceBij navraag over een artikel over een product wat in backorder stond, meteen goede feedback gekregen. Inmiddels alles binnen en de Game PC draait als een tierelier.
AlgemeenEen grote variëteit productkeuze die aansloot bij mijn wensen. Met daarbij een zeer scherpe prijs voor de producten.
VerzendingHet is een redelijk groot pakket, met een redelijk bedrag aan artikelen. Om die reden zou ik graag thuis zijn om het pakket te ontvangen. Prettig dat de leverdatum gekozen kan worden zodat hier van weerszijden rekening mee gehouden kan worden.
AlgemeenPrima, gewoon toevoegen aan winkelmandje en vervolgens betalen, heb een account dus alle info is verder al bekent.
VerzendingPrima, vandaag besteld, morgen in huis, zoals je mag verwachten tegenwoordig. Had alleen iets kleins besteld wat wel in een envelop door de brievenbus had gepast, maar Megekko gebruikt volgens mij standaard maten doosjes, dus het zat in een te grote doos. 1 punt aftrek hiervoor, want dit vind ik totaal overbodig, betekend ook dat je thuis moet zijn (of bezorgen bij afhaalpunt)
AlgemeenCorrect en snel geleverd, zonder poespas voor een scherpe prijs. Duidelijk e snel te bestellen, transparant in de communicatie en komen hun afspraken glansrijk na.
VerzendingNiets mis mee, echt zoals verwacht.
AlgemeenBestelling geplaatst door alle links via de pricewatch te volgen. Website is prettig vormgegeven en na bestelling was het simpel de status te vinden.
VerzendingEen van de producten bleek niet meer leverbaar, de klantenservice stuurde toen een mail met een voorstel. Na acceptatie van het voorstel was de PC binnen 24h geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is echt fantastisch. Vriendelijk, meedenkend en reageert zeer snel. Als ik iets moest kiezen wat ik het meest prettig vond aan de hele bestelling is het de reactiesnelheid en de meedenkendheid toen de GPU niet meer leverbaar bleek.