Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk ging vanuit Tweakers direct naar de pagina van het product en bestelde deze met gemak. Volgende dag was het product in huis.
VerzendingWas geleverd op tijd, goed ingepakt en onbeschadigd.
AlgemeenGoede prijs, snelle levering. Niets op aan te merken. Donderdagavond besteld, vrijdag het pakketje in huis.
VerzendingGoed verpakt, ook niets op aan te merken.
Algemeen'S avonds uurtje of 21:00 zag ik dat Megekko een toffe aanbieding had voor een ASUS RX 5700. Ik had mezelf voorgenomen de eerste RX5700 onder de 300 te kopen en dat was sneller dan verwacht!! Leuke aanbieding van Megekko.
Verder zag ik dat de NZXT H210 mini ITX kast ook leuk geprijsd was dus deze ook gelijk meteen meebesteld.
Verzending naar PostNL afhaallocatie. De volgende middag om 12:30 lagen de twee pakketjes al bij de Gamma. Dus ruim binnen 24 uur geleverd.
De RX 5700 werkt stil en koel en ben erg teevreden over de bestelling.
Videokaart was goed verpakt, wel grote doos en hadden wat meer luchtkussentjes in gemogen. Kwam helemaal netjes aan.
De kast werd in de originele doos verzonden. Nu is dit een NZXT kast dus dat zat wel goed, maar ik heb zo'n 10 kasten gekocht en die kwamen altijd met een extra omdoos. Maar alles is netjes aangekomen en nog supersnel ook. 5 sterren.
AlgemeenBetaling methodes zijn zeer handig. Verschillende betaalmogelijkheden en de site werkt zeer vlot. De prijzen zijn ook altijd duidelijk aangegeven.
VerzendingAltijd op tijd en goed verpakt. Vaak ook acties en cadeautje. Zeer aangenaam. Ook altijd een leuke tekst op de verpakking.
KlantenserviceKlantenservice antwoord binnen de dag. Bij slecht product is er ook altijd mogelijkheid terug te sturen.
AlgemeenEerste keer dat ik bestelling plaats bij Megekko en meteen héél tevreden.
Avond ervoor besteld en dag erna reeds geleverd (in België).
Ook het winkelen zelf ging heel vlot: duidelijke site, makkelijk te doorzoeken en bestelling te plaatsen.
Bovendien hanteerden ze zeer economische prijzen voor de producten die ik nodig had.
Zeker een aanrader dus!
Bestelling is zelfde avond nog verzonden en pakketje werd daags nadien, zoals beloofd, afgeleverd. Ook de track&trace was meteen beschikbaar vanaf het moment van verzending.
AlgemeenAlles wat ik tot nu toe bij hen heb besteld, werd de volgende dag geleverd en wel via PakjeGemak. Datgene wat ik besteld had, was altijd op voorraad. Ik bestelde er uitsluitend iets als ze bij de laagste prijzen zaten.
VerzendingGoed verpakt in niet te grote dozen.
AlgemeenGeweldig bedrijf leuke en goede humor en dan de klanten service! Via mail heb je in 2 uur antwoord! En social media laat je echt hechten met het bedrijf!
VerzendingLeveringen zijn vaak de volgende dag in huis. Maar niet met alles wat natuurlijk jammer is. Overigens word het in een altijd leuke verpakking met genoeg ruimte voor bier verzonden!
KlantenserviceJe hebt binnen 2 uur antwoord op je email! En je kan langs komen als je zou willen! Overigens is er ook de geweldige social media man die je ook opweg ka helpen! Klein nadeel is dat je niet kan bellen maar met mail staat alles zwart op wit en daarom 5 sterren!
Algemeengoede duidelijke informatie snel feedback
Product via tweakers gevonden,
Betaling. Betaling direct verwerkt en bevestigingen gekregen via email.
goed en leuk verpakt
Klantenserviceinformatief en deskundig
AlgemeenVeel op voorraad, en scherpe prijzen. En altijd een ludieke actie maakt het een goede en leuke online winkel
VerzendingVolgende dag geleverd; met een geniale verpakking! Leuk om uit te pakken.
AlgemeenNieuwe onderdelen voor de computer nodig. Fijn om verschillende typen te kunnen vergelijken en zo een gedegen keus te kunnen maken.
VerzendingBesteld en dag erna geleverd. Heel fijn! Bedankt!
AlgemeenIk had een nieuwe harde schijf nodig. Ik heb hem aan het begin van een nachtdienst besteld en hij lag op me te wachten toen ik wakker werd.
De site is duidelijk en makkelijk te navigeren en betalingen komen vrijwel direct door. Niet alleen dat, maar de zending wordt meteen automatisch aangemeld bij POSTNL, waardoor mijn app hem meteen oppakt en ik dus direct weet dat de betaling is gelukt.
De levering kwam aan in een doos die niet te groot was en goed is opgevuld. Beide zijn goedgekeurd door mijn kat, die er heel blij mee is.
AlgemeenProduct via tweakers gevonden, kon op de megekko site in 1 keer door klikken naar betaling. Betaling direct verwerkt en bevestigingen gekregen via email.
VerzendingLevertijd van 1dag werd aangehouden.
AlgemeenHeb een video kaart gekocht en was de volgende dag al in huis. De verpakking was ook goed en stevig en kreeg het in perfecte staat. Gewoon goed geen negatieve dingen
AlgemeenIk had een wat ouder type ddr3 ram geheugen nodig. Megekko was 1 vd weinigen die dit nog had en de prijs was ook nog eens 1 vd laagste. Daarom besloten om hier te bestellen. Betaling enzo ging uiteraard goed. Het is mijn 1e bestelling hier en ga zeker vaker bestellen.
VerzendingLevertijd stond op 4 werkdagen en het geheugen kwam netjes donderdag binnen met een tussentijdse melding dat alles goed verliep. Verpakking was ook netjes met het geheugen netjes in papierwrap in een doos. Kortom prima.
AlgemeenOp tijd geleverd, netjes ingepakt en conform verwachting.
Megekko was qua prijs competitief, niet de laagste, maar voor goede dienstverlening betaal ik graag iets extra. Daarnaast bouw je per aankoop korting op, voor volgende aanschaf. Dit maakt Megekko in de meeste gevallen goedkoper.
AlgemeenDuidelijke website met goede productinformatie, makkelijk bestelproces en snell levering met duidelijke communicatie. Spullen goed verpakt.
VerzendingZie bovenstaand.
Algemeeneigenlijk heeft megekko de prijs verdiend voor mij.
bestelling gedaan volgende dag in huis
klantservice top
goede site duidelijk en snelle levering en je kunt volgen het pakketje
en zeker aanraden voor mijn vrienden
volgende dag in huis en klopte ook kon hjet goed volgen via Track & Trace nummer dus super tevreden
Klantenserviceverkeerde gegevens ingevuld maar werd binnen 15 minuten hersteld
volgende dag geleverd dus 100% tevreden
vandaag account aangemaakt voor nog meer bestellingen te doen
AlgemeenVan alle grote online aanbieders is Megekko voor mij de vaste plaats om computer onderdelen te bestellen, tot op heden ben ik zeer tevreden met de service en de overzichtelijke site.
VerzendingAls ik opzoek ben naar een product wil ik deze het liefste dezelfde dag nog hebben, helaas bieden de lokale leveranciers niet altijd het gewenste product voor de juiste prijs en ben ik genoodzaakt om dit via het internet te bestellen.
Vandaag bestellen en de volgende dag in huis is tot nu toe elke keer uitgekomen, met de track en trace is het handig om je bestelling te volgen en weet je wanneer je voor de deur kan zitten wachten
AlgemeenAl meerdere keren iets gekocht bij deze shop, ze komen vaak als 1 van de goedkoopste uit de bus, maar de vlotte en goede afhandeling van de bestelling is toch wel de belangrijkste keuze voor Megekko.
Verzending is altijd netjes verpakt en ook net zo snel als je het tegenwoordig mag verwachten.
Er is voldoende keuze en ook op voorraad, ik had 1 artikel dat niet op voorraad was maar binnen 3 werkdagen was het bij mij thuis. Alles voldeed aan de verwachting en mijn broer heeft nu dus weer een nieuwe PC
AlgemeenBijna mijn volledige PC hier gekocht en ik moet zeggen dat alles gewoon tip top geregeld was.
Megekko is een hedendaags bedrijf, wat je terug kan zien aan de site en de duidelijke inspeling op de nieuwere generaties d.m.v. woordgrappen en links naar een video in de nieuwsbrief die binnen het thema van die week past.
Al met al erg tevreden. En ik zou hier ook zeker nogmaals kopen.
Geen contact gehad met klantenservice, wat ik op dit moment als een pluspunt zie.
In totaal 3 bestellingen gedaan en kwamen precies aan wanneer ze zeiden dat het aan zou komen. Geen commentaar op alleen een dikke pluim!