Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestel al vele jaren bij Megekko, site werkt prima ook zakelijke bestellingen gaan gewoon goed, met een apart lever adres, kortom niets over te klagen. en de prijzen zijn ook goed.

Producten worden eigenlijk bijna altijd op tijd verzonden, levertijden kloppen verpakking zijn prima, niets op aan te merken.

Na een tijdje rondneuzen, onder andere via Tweakers, heb ik eindelijk mijn ideale laptop gevonden: de ASUS TUF Gaming A15 FA507UV-LP009W 15.6", gekocht bij Megekko.

De website van Megekko is duidelijk en overzichtelijk, met handige informatie en diverse betaalopties. Het voelt betrouwbaar aan, en dat vertrouwen hebben ze helemaal waargemaakt.

En de laptop? Die doet precies wat er beloofd is! Dankzij Tweakers en Megekko ben ik helemaal tevreden en kan ik weer jaren vooruit. 😊

Razendsnelle levering, en dat zo vlak voor de Kerstdagen! Echt topservice!

Beoordeling van mijn aankoop van de MSI G272QPF E2 op Megekko

Ik heb recent de MSI G272QPF E2 gekocht op Megekko en ben uiterst tevreden met mijn aankoop.

De bestelling was eenvoudig te plaatsen via de website, die een soepele navigatie biedt en duidelijke informatie over het product. De MSI G272QPF E2 is een uitstekende monitor met een QHD-resolutie, levendige kleuren en een verversingssnelheid van 165Hz, ideaal voor gaming en multimedia-applicaties. De beeldkwaliteit is geweldig en de vloeiendheid tijdens het gamen is indrukwekkend.

Wat me echt verraste, was de snelle levering: het product werd de dag na de aankoop geleverd, in perfecte staat en goed beschermd in de verpakking. De klantenservice van Megekko was ook snel en gaf nuttige antwoorden over de compatibiliteit van de monitor met mijn systeem.

Samengevat, ik beveel Megekko ten zeerste aan voor zijn snelle en betrouwbare service, evenals de MSI G272QPF E2 voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige monitor voor gaming en productiviteit.

Vlak voor kerst 's avonds een harde besteld en gewoon de volgende dag in huis. Top service zoals altijd, en dat tegen de beste prijs.

De zelfbouw pc van 10 jaar oud is nu echt wel aan vervanging toe. Na wat onderzoek besloten om alles bij Megekko te bestellen. Ondanks dat ik misschien elders een paar tientjes voordeliger uit had kunnen zijn, toch bij Megekko besteld omdat ze alles direct uit voorraad konden leveren.

En inderdaad. op zaterdag besteld en de hele order werd maandag geleverd.

Ik heb al vaker dingen gekocht bij Megekko, en ik heb nooit problemen gehad. Als ik iets wou terug sturen i.v.m. garantie of retour ging super makkelijk en kreeg snel mijn geld terug.

Je krijgt via email van elk proces een update in je mail gestuurd en je product wordt snel verzonden.

Klantenservice is ook geweldig, zij begrijpen je probleem en proberen zo snel en goed mogelijk je probleem op te lossen.

Een van de overzichtelijkste sites. Fantastische filters. Makkelijk om verschillende configuraties te bewaren.
Al jaren kom ik hier wanneer ik weer eens iemand help iets te bouwen.

Ik wilde mijn bestelling wijzigen, dus ik had dat gemaild, in de verwachting dat ik na kerst antwoord zou krijgen.
Ik kreeg eerste kerstdag in de ochtend al een antwoord van Claudia van de klantenservice! Ze verzekerde me dat ze i.i.g. niet lang meer hoefde te werken om van haar kerst te genieten.
Wat een service.

Ik kan altijd er op vertrouwen dat mijn bestelling betaald en geslaagd is. En dat ik een bevestiging krijg in mijn mailbox.

Altijd juist aan gegeven wanneer mijn bestelling onderweg is of komt.

Je kan altijd vragen stellen aan hun over jou bestelling , je krijgt binnen een dag antwoord terug.

De website van Megekko blijft toch wél 1 van de betere in de sector. Snel, overzichtelijk, goede foto's en meerdere filter opties.

Megekko bestellingen worden steeds met uiterste zorg opgestuurd en verpakt, mag wel gezien de kost van de producten natuurlijk :). Ook de snelheid van de verzending is op en top!

De feedback van hun supportdesk is kort, bondig, direct en voornamelijk snel. Ook in het weekend kan je van hun supportdesk de nodige ondersteuning verwachten.

Precies zoals verwacht. Goede en snelle service en ook via mail goed op de hoogte gehouden.

Stevig en goed verpakt. Geen beschadigingen en verder goede communicatie.

Product: WD Red Plus, 1TB

TLDT:
Zou ik er weer bestellen? Ja.

Iets langere versie:
Overzichtelijke webshop die qua prijs erg aantrekkelijk is als je hem vergelijkt met andere websites.

Productomschrijving is goed in orde.

Zondag de bestelling gedaan, maandagmiddag kon ik mijn pakket al ophalen bij een PostNL punt. Ideaal.

Product was goed ingepakt met "luchtfolie" waardoor de kans op beschadiging erg klein is. Met een SSD is dit wel het minimale.
(Helaas zie je soms bij andere webwinkels dat het anders gaat)

Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Verder heb ik ze niet nodig gehad, dus over de rest kan ik geen onderbouwde mening geven.

Fijne webshop met snelle verzending en goede kwaliteit producten.

Ik vond een 4k 60hz monitor voor een superprijs.

Snelle verzending met postnl.
De doos was goed en mooi ingepakt.

Je krijgt netjes updates over je bestelling en ook wanneer deze verzonden wordt.

Afgelopen week een Synology NAS DS423+ & Seagate HDD 8TB besteld. Dit op vrijdag avond 21:30 besteld en de volgend middag de bestelling al mogen ontvangen. Super service!

Zeer snelle en goede levering. Zie eerdere bericht hierboven. Top service.

Geen gebruik van de klantenservice. Maar als de levering zo snel gaat, moet de klantenservice net zo goed zijn toch ;-)

Ik heb vaker bij megekko besteld en ik ben zeer tevreden met service als je op zondagochtend besteld heb je maandag in huis daar kunnen andere webshop nog wat van leren in de toekomst blijf ik bij megekko mijn aankopen doen

Zondagochtend besteld was maandagmorgen in huis een top service i

Ik werd fantastisch geholpen door medewerker want
Ik wist niet helemaal precies of ging werken met nieuwe
Race stuur

zondag bestelt, maandagavond in huis. Supersnel. Goede prijs. Wat nog meer te vertellen? diverse keren wat laten komen, altijd goed geweest

Voor 22:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden. Helaas was de koeriersdienst te traag en kwam het alsnog een dag later aan, maar daar kan Megekko niets aan doen. Ik heb in het verleden goede ervaringen gehad met het retourneren en ook vervangen van een defect product. Daarom bestel ik liever bij een goede webshop zoals Megekko dan bij de allergoedkoopste.

Product werd dezelfde dag verzonden door Megekko. Helaas lukte het de koeriersdienst niet om het de volgende dag af te leveren, maar daar kan Megekko niets aan doen. Product was goed verpakt.

Overzichtelijke website met goede filters. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast stel ik de personal touch van de website erg op prijs met de grappige dingen ook in de mailing, er komt altijd een lach op mijn gezicht ;-)

Goed en zorgvuldig in gepakt. En de Megekko verpakking is altijd grappig (wat er op de doos staat).

Bestelling en betaling ging prima (i-deal). Ook de productomschrijving was helder en duidelijk.
Ik ga hier zeker nog vaker iets bestellen.

Producten razendsnel verzonden en de volgende dag bezorgd. Zéker rond de feestdagen is dat een pluim waard.
Ook voor de bezorgdienst (DHL) natuurlijk.

De producten waren gemakkelijk te vinden, goede prijs, betalen ging gemakkelijk. Het fijne was dat eigenlijk alles op voorraad was.

Goed verpakt en ik kreeg het allemaal op de dag dat verteld werd!

Megekko is een betrouwbare partner in pc onderdelen. Ze hebben een ruim assortiment met veel verschillende onderdelen. De verzending is snel en de producten zijn van goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel verzonden en was de volgende dag al in huis. Helaas was mijn pc case al wel beschadigd bij ontvangst

Scorekaart voor Megekko