Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik koop vrijwel al mijn hardware spullen bij Megekko en hier heb ik altijd goede ervaringen mee gehad. Ik heb 1x een item retour moeten sturen en dit werd ook heel netjes opgepakt.

Megekko is zeker een aanrader :)

Producten worden altijd netjes, veilig en snel verstuurd met track & trace.

Ik heb 1x een item retour moeten sturen en dit werd heel netjes opgepakt wat het proces makkelijk maakt voor de klant.

Zeg maar als 'low budget builder' vind ik nog alles bij Megekko. Leuke prijs, snel verzonden en waarnodig een goede communicatie.

Alle stappen in de levering van orderbevstiging tot en met 'het komt eraan' komen snel, duidelijk en op leuke toon binnen.

Ei uiteindelijk gelegd en dan wél morgen in huis! Een medewerkster wist op duidelijke wijze aan te geven dat fabrikanten die wens onverwacht kunnen verstoren.

Hier tijdens de releasedag van de RX 9070 en RX 9070 XT een videokaart gekocht. Zeer slechte ervaring met de website, niet gewend van Megekko. Kreeg 30 minuten lang 500/502/504 errors. De betaling was lange tijd niet mogelijk, pas na ongeveer 15 minuten werkte de knop richting de payment processor. Uiteindelijk dus een videokaart kunnen bemachtigen als een van de lucky few, maar de algehele ervaring was slecht te noemen.

Verzending zoals beloofd op website: binnen 1 dag thuis bezorgd. Artikel goed verpakt.

al heel vaak bij megekko besteld en de afgelopen 2 weken moest ik weer veel dingen bestellen, waarbij andere webshops soms een steekje laten vallen is dit bij megekko naar mijn weten nog niet gebeurd.
Prijzen zijn netjes (behalve dan de scalper prijzen van de 5090's daar moeten ze zich wel een beetje voor schamen), maar over het algemeen strakke prijzen!

zondag avond 8 uur besteld de volgende dag gewoon in huis, weet niet hoe ze het regelen met postnl maar er wordt gewoon altijd geleverd! soms zie ik bij andere leveranciers dat het pakket toch vertraagd is oid, maar bij megekko nog niet mee gemaakt. Goed verpakt en verzonden. Gewoon helemaal top!

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Megekko, en eerlijk gezegd, het was top! Alles is super goed verlopen: mijn bestelling werd supersnel verwerkt, en de levering kwam precies op tijd aan, of zelfs eerder dan verwacht. Wat me echt beviel, was de super zorgvuldige verpakking – mijn pakket was perfect, niets op aan te merken. In een wereld waar het niet altijd gemakkelijk is om betrouwbare sites te vinden, maakt Megekko duidelijk het verschil. Kortom, een top winkelervaring, ik beveel het 100% aan

Bestelling werd de volgende dag geleverd. Na mijn bestelling had ik wat vragen welke binnen 24 uur beantwoord werden. Een klein discomfort mijnerzijds wel uit eigen beweging gecompenseerd, zonder dat ik hierop aanstuurt.
Emailcontact is netjes / afgestemd op doelgroep.

Levering was op tijd: voor ( tijd die op de site aangegeven wordt ) morgen in huis.

Ik werd heel snel geholpen en netjes te woord gestaan. Dit ging via email. De respons was binnen 24 uur en mijn discomfort was snel gecompenseerd zonder dat ik hier om vroeg.

Product afgelopen vrijdagavond laat besteld en zaterdagmiddag mooi op tijd binnen. Goed verpakt en voor een geschikte prijs. Geen verzendkosten.
Betaald met Ideal. Eenvoudig en snel.
Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Eigenlijk boven al omschreven. Goed verpakt zoals men verwachten mag.

Super shop, snelle verzending hoewel hun scalping prijzen echt slecht zijn. Gelukkig heb ik een 5070ti voor de adviesprijs kunnen krijgen

De verzending was erg snel, vrijdag besteld en zaterdagmiddag aangekomen, raad het aan

Goede ervaring, zoals altijd zijn de spullen die op voorraad staan ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd.

Bestelling is zoals vermeld op de website snel geleverd (volgende dag).

Megekko is een prima bedrijf, dat een groot assortiment heeft, een snelle verzending en goede klantenservice.

Een puntje van verbetering: ik kreeg de "bedankt voor je bestelling" e-mail niet. Het eerste dat ik hoorde was de verzendbevestiging. Dat is op zich prima, want ik kreeg het product netjes binnen 24 uur, maar je bent zo gewend aan een bevestiging, dat ik even op de site ging kijken of de bestelling wel doorgekomen was.

Zowel zakelijk als privé regelmatig bestellingen gedaan bij Megekko. Altijd erg tevreden met de producten, prijs en manier van leveren.

Grote vooraard en duidelijke informatie over beschikbaarheid en levertijd. Per product is bijvoorbeeld direct verwachte bezorgdatum te zien. Mijn bestellingen zijn altijd netjes op tijd geleverd.

Super snelle levering van m'n spullen.
Totaal een nieuwe computer besteld in losse onderdelen
Alles was netjes verpakt,

Ze hadden net voor dat ik wilde bestellen nog een mooie aanbieding voor een RTX5070 Inno3D deze meteen er bij besteld wat ja is toch de nieuwste serie Nvidia kaarten

Alle artikelen waren op voorraad.
De afspraak voor 22:30 besteld volgende dag in huis komen ze netjes na.
Goed verpakt geen beschadig.

Super blij met deze snelle levering!

Prima ervaring. Heb er een Gigabyte 5080 WindForce OC SFF gekocht voor MSRP en ook geleverd. Een mooi 'gelukje' denk ik aan mijn kant gezien de huidige prijzen. Levering was de volgende dag zonder problemen en perfect verpakt met voldoende 'padding' in de doos.

Goed verpakt, voldoende padding in de doos waardoor de dozen van de artikelen niet rond schuiven in de verzenddoos.

Contact gehad met de klantenservice over een actie (20 euro Steam tegoed bij aankoop van een 5080). Binnen 2 uur een reactie met uitleg etc.

Was aan het overwegen de AMD 9950x3d aan te schaffen. Toen hij uitkwam en ik hem op megekko zag staan eigenlijk in een opwelling gelijk gekocht.

De prijs was goed en de verzending altijd snel.
Heb eigenlijk nooit klachten gehad met megekko. 1 keer verkeerde levering en dit werdt direct opgelost.

Na de processor, de volgende dag ook een bijpassend moederbord, geheugen en mooie kast aangeschaft.

Netjes in een stevige doos met goede plastic lucht vulling.

Gelukkig alleen een oude ervaring en die was prima in orde

Zoals gebruikelijk redelijke prijzen en een vlotte levering.
Zaken goed verpakt en de mogelijkheid om te laten bezorgen bij een PostNL punt.
Altijd handig voor een werkend persoon.

Produkten worden goed verpakt.
Verzenden is altijd dezelfde dag als zaken op voorraad zijn.
(iets wat altijd goed wordt aangegeven)

Het bestellingsproces was duidelijk en ging gemakkelijk. Je hebt ook veel opties voor het betalen wat erg fijn is.

De verzending was als beloofd met 2 dagen binnen. Het goed was veilig verpakt met van die lucht kussens. Er waren geen beschadigingen aan de verpakkingsdoos. Tijdens het gehele proces werd ik ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Fijne klantenservice. Bestel flow is fijn verder gewoon een aantrekkelijke webshop om te bestellen. Ook fijn dat ze een pop-up store hebben, toch makkelijk met sommige dingen.

Ik kreeg binnen 5 minuten reactie op mijn vraag. Uitstekend netjes behandeld.

Stel je voor:
2u 's nachts, zin om een game spelen... op men oude gaming laptop met een SSD die gemaakt was op de zelfde tijd als toen de mens vuur had uitgevonden.

Ik dacht... had ik maar iets fatsoenlijk gekocht via Megekko.

Megekko zei.. "je krijgt een 2de kans meneer gamer om 2u 's nachts"

Ik sprong op men megekko game stoel en begon met paniek voor men corrupte bestanden te zoeken voor een nieuwe m.2 ssd.

Hoe moet ik nu weten wat ik wil of wat beter is met mijn budget.

Megekko zei: "Gebruik men vergelijk producten tool"

Ik deed dat en vond onder 15 min mijn perfecte match. Het voelde alsof ik op een dating-app het gevonden had en dat we elkaar op hetzelfde moment geliked hadden.
Daar was mijn Lady WD Black SN850X 1TB M.2 SSD dan. Snel aan men deur, snel in men computer.

Megekko knipoogt naar me en fluistert "turn her on ;)"
Deed ik meteen en begon met men game, om 02:00.

En we leven nog lang en gelukkig.

Levering was heel snel.
Ik had al tijdspaniek met men ssd, dus ik was blij om te horen dat het echt 1 daglevering was en dat het voormiddag al in men handen kwam. :)

ik heb een MSI GeForce RTX 5090 32G SUPRIM LIQUID SOC Videokaart
zaterdag laten bezorgen bij een ophaal punt.. krijg ik laat in de avond bericht dat ik mijn pakket pas maandag krijg , omdat het een duurd pakketje is.. dan moeten ze duidelijk zijn op hun website voor dure spullen.. nu ben ik maandag ook niet dus ik weet niet naar wie ze het dan zullen bezorgen.. ik heb ze gemaail geen fucking reactie terug.. dus bestel niks meer bij hun.. je kan ze niet eens bel;len.. en op mail reageren ze niet.. dus ze kunnen me terug betalen .. ik hoef mijn pakketje niet meer

geen pakket gekregen.. omdat jullie mijn pakket niet op tijd opsturen .. nou moet ik maandag weg willen ze het opsturen

waardeloos geen reactie .. ik heb ze gemaail en niks terug gekregen

Uitstekende kwaliteit van service en levering. Bestelling plaatsen ging gemakkelijk, site is erg gebruiksvriendelijk. Ook hielden ze mij goed op de hoogte van de bestelling en wanneer producten weer leverbaar waren. Al met al maakte het verloop van mijn bestelling mij nog enthousiaster om mijn allereerste PC te gaan bouwen

Levering was ook vlekkeloos. Bestelling kwam eerder dan aangegeven en werd in hele nette staat afgeleverd.

Doordat een van de gekozen producten niet op voorraad was had ik gekozen deze te annuleren. Via de klantenservice ging dit erg gemakkelijk en regelden zij dit erg goed. Terugstorten van het aankoop bedrag verliep ook vlekkeloos en binnen de aangegeven tijd.

Scorekaart voor Megekko