Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPas nog een aantal computer onderdelen aangeschaft bij Megekko. Nu bleek er een verkeerd onderdeel besteld te zijn en ik wilde snel nog even contacten om de bestelling aan te laten passen. ,,Ik dacht er nog wel verstand van te hebben,, Dat ik op de zondag en zo snel antwoord kreeg betuigt mij van goed ondernemersschap. Ondertussen was ik er al achter dat het onderdeel (PCI5) ook backwards compatible is. De M2 SSD zit nu in mijn nieuwe PC. Megekko was trouwens ook de meest voordelige winkel.
Als feedback: graag een verbetering in de weergave "Vaak samen gekocht" waar ik graag bij een moederboard passend geheugen, CPUś of M2 SSDś zou willen zien. Er staan andere dingen tussen die meer algemeen zijn. Het zou mooi zijn als je zo op 1 pagina een hele pc kan samen stellen.
Zoals je van een verzending mag verwachten. Natuurlijk zaten in mijn geval de feestdagen er tussen en sommige onderdelen waren een paar dagen later pas beschikbaar. Waar het mij omgaat is het verwachtingmanagement. Bezorgen zoals je verwacht. Ik heb wel eens va een andere leverancier een pakket besteld die dan wordt aangeboden als ik op het werk ben, dan een paar dagen wachten totdat het op het postkantoor ligt en kan het zomaar een week later in handen zijn. Dat is toch een teleurstelling DHL met track and trace niet aangetekend heeft mijn voorkeur en bezorg maar bij een van mijn buren!
KlantenserviceJa prima hoor! Ik kreeg op een zondag antwoord op mijn email bericht. Bestellen bij een webwinkel is net alsof je een bestelling over een muur werpt in afwachting van je product. Als het dan wat langer duurt voordat er wordt geantwoord (wat achteraf gezien vaak begrijpelijk is) levert het toch een stress moment op. Tussen betalen en levering zit een stukje tijd waar je als klant weinig vat op hebt. Met een simpel antwoord op de gestelde vraag ben ik dan helemaal gerustgesteld en wacht rustig de levering af. Goed werk megekko!
AlgemeenShop was overzichtelijk en duidelijk. Ik vond gemakkelijk mijn producten welke niet te duur geprijsd waren. Product specificaties waren overziichtelijk en goed te begrijpen. Betalingsproces sprak voor zich. Na het afrekenen word je goed op de hoogte gehouden van de status van je aankoop en de verwachte leveringstijd word nageleefd door de shop. Dit bleek ook wegens de feestdagen up to date
VerzendingLevering was snel en de producten waren goed beschermd tegen mogelijke beschadigingen die tijdens transport op konden lopen
KlantenserviceDuidelijk waardoor verder contact opnemen niet nodig was. Ik heb hierdoor ook geen klanten service verder nodig gehad dan voor het terug sturen van een verkeerd besteld product wat ook een fout vanuit mijn kant was.
AlgemeenEen HDD besteld, 5 op voorraad, zou 27 december geleverd worden. Vervolgens krijg ik een mail, wordt de 31e. Prima, ook dat kan een keer gebeuren, maar als je dan nog eens mails ontvangt met meer vertraging en op den duur niet leverbaar EN JE MOET ZELF MAAR EVEN EEN MAIL NAAR DE WINKEL SCHRIJVEN VOOR ANNULEREN, IPV EEN KLIKBARE LINK (WE LEVEN IN 2024/2025! Niet de pre-historie!) dan schiet dat mij toch wel wat in t verkeerde keelgat. Nooit weer dat ik bij deze partij koop. Communicatie van nop.
VerzendingVerzenden niet, dus waardeloos, heb je totaal niets aan. Beetje jammer dit.
KlantenserviceJe kan ze niet eens bellen... Ook kan je een order die voor nu niet leverbaar is via een klik op de link annuleren.
AlgemeenGoed geprijste producten met fatsoenlijk specs.
Website werkt alleen niet altijd even lekker, zoals onderbouwd hieronder.
2,5 als het kon.
Het is nu al de 2e keer dat een product wat als "op voorraad" is vervolgens in nalevering staat en ik dus 3-4 dagen langer moet wachten.
Ondertussen is het op de website wel "uit eigen voorraad leverbaar".
3e keer is een artikel niet meer leverbaar, dus heeft mijn order geen nut meer.
Vervelend als ik voornamelijk gekozen heb om bij megekko te bestellen voor het feit dat alles op voorraad was.
AlgemeenAl jaren klant bij Megekko en ik ben zeer tevreden over de webwinkel.
Ik heb nu mijn 2de fully loaded game pc gebouwd met alle onderdelen van Megekko. Ik ben blij met de snelle service en goeie prijs kwaliteit. Ik kijk stiekem bij andere winkels of de prijs daar niet beter is, hier en daar kan je wel wat vinden, maar Megekko heeft toch zijn veiligheid. Dat de aanschaf goed is, maar ook de garanties erna.
Portal is ook ideal ik kan altijd goed en makkelijk terugkijken wanneer ik iets heb aangeschaft en de factuur met gemak downloaden. Altijd handig als je spullen weer te koop gaat zetten.
Bedankt jongens en ga aub door met deze kwaliteiten.
Ik heb met alle bestellingen 1x een verkeerd product ontvangen, maar dat was zonder moeite omgeruild.
KlantenserviceGoeie communicatie en reageren snel via de email!
Dit moet 100% zo blijven!
AlgemeenZondag middag bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. Alles mooi ingepakt. Ook van prijs zitten ze zeer scherp, een echte aanrader dus.
Ik ben een tevreden klant, hier ga ik nog spullen kopen.
De levering zelf was mooi ingepakt en geleverd op het tijdstip vermeld op de mail.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Megekko. Het plaatsen van de bestelling was eenvoudig en de website is erg gebruiksvriendelijk. Ik kon de producten gemakkelijk vinden dankzij de duidelijke categorieën en zoekfunctie. De prijzen waren volledig en correct weergegeven, zonder verborgen kosten. Betalen ging soepel en zonder problemen. De levering verliep snel en het product was goed verpakt. Kortom, een uitstekende ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
VerzendingDe verzending was goed en het product werd op tijd geleverd. Het pakket was netjes verpakt en is in perfecte staat aangekomen.
KlantenserviceDe klantenservice was voldoende. Mijn vraag werd snel en netjes behandeld, en ik kreeg een duidelijke oplossing aangeboden.
AlgemeenDe webshop zelf is helder en ik kon snel vinden waar ik naar zocht.
Enig advies puntje zou zijn is dat het fijn zou zijn als je items in je search ook kan soorteren op prijs en dergelijke, dat kan nu alleen met items per categorie.
Stel je typt even snel GTX 4060 in, dan wil je gelijkt kunnen soorteren of filteren. Nu zou je dus eerst naar de categorie video kaarten, gtx etc. moeten gaan om dat te doen, of op één van de kaarten in je zoek resultaten klikken en vannuit daar de categorie selecteren. Een beetje omslachtig, maar niet heel vervelend.
In het weekend vóór udejaarsavond alle onderdelen voor een pc bestellen en gelijk maandag ontvangen. Alles was in orde. Echt super.
KlantenserviceIn het verleden heb ik geen problemen gehad met retourneren en reperatie, dat ging allemaal prima.
AlgemeenPrima webshop, heb er nu weer een muis gekocht, maar er komt vrij vaak een Megekko doosje mijn kant op, en heb nooit klachten.
VerzendingLevering is eigenlijk altijd prima, voor zo ver Megekko daar wat aan kan doen. (PostNL is echt helemaal bagger bij ons in de buurt...)
AlgemeenVandaag heb ik de pc-behuizing ontvangen die ik gisteren heb besteld en nu vieren mijn kinderen het nieuwe jaar met een nieuwe computer en nieuwe games.
Toon mij een winkel die op oudejaarsavond in 1 dag een grote, zware pc-behuizing kan leveren, met gratis verzending.
Nu ben ik zeker niet altijd je fan. Bedankt voor alle service!
Het artikel was goed verpakt en snel geleverd. Ik ben erg tevreden
AlgemeenMakkelijk te bestellen, duidelijke informatie, goed producten kunnen vergelijken. Ruim aanbod aan computeronderdelen voor scherpe prijzen.
VerzendingErg snelle levering: vrijdag besteld, zaterdag in huis. Dit stond ook duidelijk bij de productinformatie. Netjes verpakt.
AlgemeenGoed prijzen, duidelijk info, makkelijk te bestellen en alles in het account duidelijk te vinden zoals vorige bestellingen.
VerzendingZeer snelle verzenden zoals gebruiklijk en beloofd. Netjes verpakt, netjes mijn mail aand postnl doorgegeven EN ze sturen zelf ook nog mails.
KlantenserviceContact opgenomen ivm foutief adres, mijn schuld. Geen telefoon beschikbaar maar een mailje bleek snel genoeg te zijn. Binnen 15 min antwoord op de adres wijziging. Gelukkig voordat pakketje weg ging, fijn dat ze snel reageren.
AlgemeenTop website met meestal de goedkoopste prijzen! Heb hier net mijn nieuwe computer gekocht en zelfs de Ryzen 7 9800X3D kunnen bemachtingen voor een topprijs (al was het wel lang wachten). Zeker een aanrader!
VerzendingDe dozen waarin de onderdelen verstuurd werden kunnen best wat minder opvallend zijn. Onze bezorger van PostNL had de dozen met onderdelen gewoon op straat naast een drukke baan gezet.. Alle geluk was er iemand thuis die direct de bestelling kon gaan halen anders zouden ze snel weg geweest zijn denk ik. Dus best niet adverteren dat er iets duur in de doos zit.
Verder was mijn cpu ook niet zo veilig ingepakt en kon er wat meer beschermingsmateriaal zijn.
Verzending was wel heel snel!
AlgemeenEcht een top side alles is er en heb gemakkelijk mijn pc kunnen maken en betaling en bezorging ging ook heel makkelijk en snel.
VerzendingHeel fijn het komt meestal de dag er na al binnen . Dus kon de dag erna al gelijk in elkaar zitte
KlantenserviceEr was geen klacht en ze vroegen ook mooi hoe de bestelling was gegaan dus dat was Fijn
AlgemeenSnelle service, uitgebreid aanbod voor een goede prijs. Ze hadden precies wat ik nodig had.
VerzendingLaten bezorgen in een PostNL pakketpunt en dat ging top, zoals afgesproken. De geheugensticks waren allen goed ingepakt.
AlgemeenGoede prijzen, goede levertijd, goede verpakking, goed op de hoogte gehouden. Zou mijn volgende bestelling hier weer doen.
VerzendingGoed op de hoogte gehouden helaas wel wat vertraging in de levering.
KlantenserviceKlein onderdeel kapot niet direct mee gedacht in oplossingen maar gevraagd om het te checken op het forum
VerzendingGoed op de hoogte gehouden helaas wel wat vertraging in de levering.
AlgemeenMakkelijk en snel bestellen altijd via Tweakers voor prijs en levertijd vergelijking. Mooie artikel en goede betaalmogelijkheden.
VerzendingSnelle verzending met updates en volgens opgave van de website.
AlgemeenMooi Msi product,
mooi product, snelle levering en prima prijs.
Zeer tevreden met de site en de duur van verzendingen. Ook zijn de prijzen heel goed.