Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSSD besteld bij deze webshop. Gevonden wat ik zocht via de Pricewatch en daarmee doorgeklikt naar het artikel bij Megekko.
Snel en makkelijk kunnen bestellen en betalen. Duidelijk op de hoogte gehouden van betaal- en verzendstatus.
SSD werd verzonden in een klein doosje en was goed verpakt met luchtkussentjes.
Verzending na betaling ging snel. S'avonds besteld, volgende dag om 9.00 uur bij het postkantoor. Stevig doosje (niet overmatig groot voor wat er in zat) en goed beschermd met luchtkussentjes.
AlgemeenIk heb meerdere keren een bestelling bij Megekko geplaatst en iedere keer is het netjes verpakt op tijd geleverd. Het assortiment is ruim en hebben regelmatig leuke kortingen.
VerzendingDe laatste bestelling is een G-master GB2560HSU geweest. Goede prijs snel geleverd
KlantenserviceIk had de laatste keer problemen met mijn nieuwe AMD 590 nitro kaart en dat hebben ze goed opgelost
AlgemeenSSD besteld omdat die hier het goedkoopst was. Paar dagen voor kerst besteld, wel de volgende dag geleverd. Dik tevreden.
AlgemeenComputermuis van € 24,95 besteld, volgende dag geleverd. Helaas was hij te klein voor mij. De retourkosten € 6,95 waren voor mijn rekening. Had ik dat maar geweten, bij de meeste grote webwinkels is bij een bedrag boven € 20,00 de levering gratis. Dan was ik goedkoper uit geweest bij Bol.com en Coolblue etc. Nu berekenen ze ook nog € 3,95 aan leveringskosten, terwijl in hun eigen voorwaarden staat dat ze die ook terugbetalen. Dat staat trouwens ook in de wet. Ik heb ze al geschreven, ben zeer benieuwd. In elk geval raad ik deze Megekko niemand aan. Ik heb geen muis maar ben wel 6,95 ( 28% van de waarde !!) gewoon kwijt. En ze proberen nog eens € 3,95 van me in te nemen. Voor een muis die ik niet heb ben ik dan € 10,90 kwijt ! Ik koop er nooit meer.
AlgemeenNu meerdere keren een bestelling bij Megekko geplaatst, iedere keer netjes alles op tijd ontvangen altijd netjes verpakt. Al met al een goede ervaring.
AlgemeenNu 2x iets besteld bij Megekko, zou beide keren op voorraad zijn. Helaas beide keren pas 's avonds een mailtje gehad dat het product toch niet op voorraad is. De eerste keer heeft het uiteindelijk weken geduurd. De 2e keer moet ik nog afwachten hoe lang het gaat duren. Het lijkt alsof ze veel op voorraad hebben maar de ervaring is helaas anders.
VerzendingPuur de verzending was netjes. Echter maar 3 sterren vanwege de (veel) te late levering.
AlgemeenDe site deed het goed zoals je tegenwoordig van een webschop mag verwachten (geen rara dingen als onbestaande pagina`s of foute voorraad indicatie`s etc).
Dus het zoeken en samenstellen ging snel genoeg (had er meer tijd voor geteld als dat ik uiteindelijk nodig had).
De winkelmand aanpassen en of leegmaken ging ook snel genoeg en bleef overzichtelijk, persoonlijk vond ik de losse levertijden bij elk product ook in het winkelmand gedeelte van de webstore heel goed dan bleef het makkelijk om te zien wat je eventueel bij spoed moest veranderen of weglaten voor een 2de bestelling.
Vond het wel een beetje raar (maar wel begrijpelijk) dat er als je geen actie product waar gratis verzenden bij zit pakt, je altijd verzendkosten moet betalen dit is tegenwoordig als je het vergelijkt met veel anderen een uitzondering maar niks wat door de goede prijs die ze hanteren voor de producten de overstap naar een ander zou rechtvaardigen.
De producten kwamen goed verpakt aan in een stevige doos en met genoeg beschermende luchtzakjes om schade te voorkomen, en de post maakte gelukkig waar wat door Megekko beloofd was.
Heb er nu verschillende keren besteld en op 1 keer een pc case die alleen zijn eigen doos als verpakking had met een extra laag Megekko tape zat alles netjes in stevige witte dozen die er wel uitzagen of ze tegen een stootje kunnen.
AlgemeenLong time customer of Megekko -- I've bought 4 computers worth of various parts and even more peripherals from them. They deliver fast, always well packaged and prices are competitive. They are very highly recommended and I myself will continue to be a loyal customer.
VerzendingAs mentioned above, delivery is always quick and reasonably priced. This is one of the reasons they consistently win over most other online vendors.
KlantenserviceService is so good that I've never had to complain :-)
AlgemeenMoederbord met processor/cpu-cooler aangeschaft. Geheugen bleek elders goedkoper. Prima website, prima prijzen en alles op voorraad.
VerzendingBestelling de volgende dag bezorgd zoals beloofd.Verpakt naar verwachting.
AlgemeenGoede prijs en ook nog eens snel verzonden (dag na kerst en 2e kerstdag besteld). Helaas wel een verkeerd onderdeel gekregen (had 2* dezelfde ramstick besteld, kreeg 1* de goeie en 1* een andere versie (minder gb en langzamer))
Verzendingzoals ik al zei, snel verzonden maar 1 onderdeel verkeerd
KlantenserviceAlleen contact via mail, geen telefoonnummer. Een klein smetje op een goede ervaring.
AlgemeenUniFi US24 switch besteld. Duidelijke website, geen verborgen kosten zoals bij andere aanbieders waar "ineens" 16 euro verzendkosten gerekend worden... Goede communicatie via mail over bestelproces. Prijs voor de switch was zeker concurrentieel. Goed verpakt. Snel geleverd, ook met de feestdagen.
VerzendingPrima verpakt.
AlgemeenSnelle levertijd, de goedkoopste, Easy to use site en veel betaal mogelijkheden.
Al bij al een geweldige webshop waarbij dat alles in het rijtje klopt!
Om 18 uur besteld, volgende dag 11 uur in huis
AlgemeenWebsite heel overzichtelijk en account was zo aangemaakt. Alles was heel duidelijk en eenvoudig. Prime prijs verhouding tov van andere sites
Verzendingzondagavond vlak voor kerst besteld en de maandag reeds in huis. Top levering, duidelijk via mail en prime verpakt
KlantenserviceMoest alles maar zo eenvoudig en goed werken.
AlgemeenPrima webshop, goede prijzen, duidelijke indicatie van levertijd en voorraad. Goede beschrijving van de verschillende producten.
Iets meer informatie over compatibiliteit mbt AM4/Ryzen en geheugen zou wel wenselijk zijn.
Zelfs met de feestdagen alles op tijd ontvangen.
AlgemeenHeb een custom build PC besteld bij Megekko. Zelfs vlak voor de feestdagen was het geen probleem om de spullen de volgende dag te bezorgen. Daarnaast hadden ze alle losse componenten op voorraad én waren ze voor bijna alle onderdelen de goedkoopste. Uitstekende winkel!
Algemeenbeoordeling n.a.v. mail met kans op iPad. Dit is niet van invloed op de gegeven score!!
Ik heb vaker iets besteld en in goede orde ontvangen bij de Megekko. De prijzen zijn doorgaans scherp Men is snel in het afhandelen. Besteld is een WD NAS disk. Deze was goed genoeg verpakt, alhoewel ik deze tussen de luchtkussens zou plaatsen i.p.v eronder.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen en kwam snel binnen. Al vaker spullen besteld en tevreden over.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was eenvoudig. Verder was het gemakkelijk om meerdere producten toe te voegen aan je bestelling.
VerzendingMijn product was op tijd geleverd en ook goed ingepakt, alleen wat ik wel jammer vond is dat in de doos van mijn videokaart een klein scheurtje zit, ik weet niet wanneer dit precies gebeurt is, maar wel jammer.
AlgemeenGoede prijzen, fijn geordende webshop en snelle levering. ik ga bij Megekko zeker vaker bestellen.
Verzendingvideokaart avonds besteld en de volgende dag al geleverd in een goed verpakte doos.
AlgemeenRAM-geheugen aangeschaft via Megekko, omdat Megekko het goedkoopst was. Daarnaast had ik al goede ervaring met Megekko in het verleden. Overzichtelijke en duidelijke site met erg veel producten voor de computer.
VerzendingBinnen een dag na bestelling was het product binnen, zoals ook op de site stond aangegeven.