Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Mijn ervaring met Megekko was vanaf het begin tot eind uitstekend. Het bestelproces verliep soepel, duidelijk en snel.

De volgende dag had ik de kaart netjes en stevig verpakt in huis.

De service van Megekko wil ik ook echt benadrukken: ze communiceren helder en klantvriendelijk, waardoor ik veel vertrouwen kreeg in mijn aankoop.

Kortom: wie zoekt naar betrouwbaarheid, goede service, zit bij Megekko helemaal goed!

Goede prijs kwaliteit verhouding.
3 ventilatoren van Artic besteld, werken zeer goed
Precies zoals verwacht

S’ middags besteld, volgende dag in huis.
Levering was optijd, 1 dacht later meteen al binnen.

De bestelling plaatsen was een fluitje van een cent. De bezorging was al snel en goed verpakt geleverd.
Ook de prijs was prima en kon fijn in 3 x betaald worden zonder rente, top.

Snel en goed verpakt geleverd. En ook belangrijk om te vermelden op tijd geleverd

Megekko heeft niet altijd de scherpste prijzen, echter wel een geweldig aanbod aan spullen, fijne service, en snelle verzending.

Een reden waarom als ik voor een paar euro meer moet kiezen (en dat heb ik nu ook gedaan) ik toch liever voor een fijne winkel als megekko kies dan een willekeurige andere webshop!

Besteld op zondag en maandag einde ochtend nog geleverd, beter kan je het gewoon niet hebben. Top levering en met PostNL verzonden (mijn voorkeur boven dhl)!

Nooit problemen gehad met communicatie van megekko! Altijd fijn contact en goed gespecialiseerde hulp mogen ontvangen

Bestel het grootste deel van mijn hardware hier, altijd goede kwaliteit, brede keuze aan producten en een goeie website.

Snelle verzending; had zaterdag besteld en werd maandag avond geleverd. Nog nooit gehad dat een product beschadigd was bij de levering, altijd goed ingepakt.

Hele fijne klantenservice, eerder een probleem gehad dat een product niet meer leverbaar was en had snel contact met een vriendelijk lid van de klantenservice (geen AI/bot) die me goed heeft geholpen.

Prima webshop voor computeronderdelen. Ik koop relatief vaak bij Megekko en vind het een fijne webshop. Ik heb nooit problemen met ze gehad. Vrij ruim assortiment, en een goede interface voor het zoeken/filteren van producten(echter niet zo compleet qua filter opties als die van Tweakers pricewatch).

Verzending was zoals altijd in een Megekko doos met de tekst:"In deze doos past 3,48 kg water, 9,53 kg aluminium.....", dit kan ik altijd wel waarderen. Verzending was op tijd en en niets op aan te merken.

Kreeg de website aangeraden door een vriend. Wou mijn allereerste self-build ooit in elkaar zetten en dacht laat ik het hier proberen. Heb zelf gekozen voor een iets latere levering, perfect gevolgd en pakket kwam perfect aan zoals aangegeven. Qua onderdelen vond ik de website zelf zeer gemakkelijk omdat ik sommige onderdelen wou customizen en dit ging zeer makkelijk. Ook natuurlijk Tweakers gechecked op reviews en prijzen en Megekko is steeds ofwel de goedkoopste of toch zeker zeer competitief. Niks op aan te merken en dolblij met de bestelling.

Persoonlijk minder fan van Postnl wegens recente problemen maar geen enkel probleem met de levering ondervonden. Alles zat perfect en extra veilig verpakt, zeer blij mee.

Ik kies altijd als eerste voor Megekko via Tweakers pricewatch. Hun prijzen zijn scherp, de levering is snel en betrouwbaar, en ik ben nog nooit teleurgesteld. Altijd mijn eerste keuze!

Bestelling was prima.
Alleen krijg ik zowel van postnl als van Megekko mailtjes over de bezorging. Van 1 partij lijkt me dit wel genoeg.

En ik krijg nu alleen een uitnodiging voor een review.
Heel irritant dat ze gaan mailen zonder dat ik hier toestemming voor geef.

Ik heb de afgelopen weken meerdere bestellingen gedaan bij Megekko. De artikelen stonden allemaal als "op voorraad" en werden ook steeds de volgende dag netjes geleverd.
De website is overzichtelijk en bevat categorieën om makkelijk te zoeken. Met de lage prijzen die ze hanteren voor de producten die ik zocht, staan ze meestal ergens bovenaan in de pricewatch.
Het bestelproces is duidelijk en er zijn diverse betaalmethoden.
De bevestiging volgt snel in de e-mail alsook de verzendbevestiging en de daaropvolgende mailtjes van PostNL.
De factuur krijg je per e-mail maar ook op papier bij de zending.

Met code "Megekko" krijg je er een aardigheidje bij. Deze keer een stickervel met grappige stickers.

Ik heb geen ervaring opgedaan met de klantenservice, alles is goed gegaan.

Producten worden netjes verpakt in een normale stevige kartonnen doos, niet zo'n rare moderne verzenddoos die je open trekt met een strip en dan niet meer kan hergebruiken zonder een halve rol plakband nodig te hebben, dus daarvoor een plusje. Producten worden verpakt met luchtkussentjes als opvulling. Alleen een computerkast met glazen zijpaneel werd in zijn eigen verpakking verstuurd, maar zat in dik piepschuim en is onbeschadigd aangekomen. Wellicht dat de verpakking daar al voor bedoeld was.

Bestellingen die ik deed op zaterdag en op zondag, zijn op maandag al bezorgd. Dat kwam goed uit voor mij.

De verzendkosten zijn 6 Euro bij bestellingen onder de 50 Euro. Nu kostte de kast die ik bestelde 48 Euro dus heb ik er een pakje tiewraps van 3 Euro bijgedaan. Nu waren er geen verzendkosten, maar het bleek dat de tiewraps apart verstuurd werden in een eigen pakketje. Zonder extra kosten voor mij uiteraard, maar het lijkt me niet efficiënt. ;)

Ik heb een processor en moederbord gekocht en kreeg daarbij een key voor de game Battlefield 6.
Zou de game toch al kopen dus dit was een hele mooie actie.

Via de mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.

s'avonds om 22:00 besteld, en het pakket werd de volgende middag al aangeboden door PostNL.

Het pakket was goed verpakt met luchtkussens en een stevige doos.
Al met al wekt het bedrijf vertrouwen en zou hier graag weer bestellen.
Aanrader!

Via de mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.
S'avonds om 22:00 besteld, en het pakket werd de volgende middag al aangeboden door PostNL.

Het pakket was goed verpakt met luchtkussens en een stevige doos.
Al met al wekt het bedrijf vertrouwen en zou hier graag weer bestellen.
Aanrader!

Er was wat verwarring over de actie waarbij je een gratis game key zou ontvangen bij aanschaf van een Intel processor.
Ik heb hierdoor contact opgenomen met de klantenservice.

Binnen enkele uren kreeg ik al antwoord en dat op een zondag.

De key werd mij gelijk toegestuurd.
Echt top

makkelijk te bestelen en super snel verzonden (staat bij elk artikel de levertijd), ook meteen opties voor eventuele extra cartriges en andere gerelateerde artikelen. ook fijne en duidelijke site, ik mis alleen wat filter opties (bv printer snelheid/afmeting), maar ja, eigenlijk kijk ik eerst op tweakers en dan pas naar de site :). maar al vaker hier besteld, goede prijs en verzending

meteen dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis!

Mijn complete gaming setup inclusief randapparatuur heb ik bij Megekko besteld.

Verzending:
+ Alles netjes verpakt
+ Snel verzonden
- Geen nadelen

Communicatie:
+ Een aantal vragen gesteld via het support mail adres, binnen 1 uur reactie, gewoon top, zoals het hoort!

Aanbod:
+ Veel onderdelen die pas net uitgebracht zijn heeft Megekko: op voorraad of kan deze leveren. Dit is lang niet altijd het geval bij andere partijen.

Conclusie:
Aangezien mijn hele setup nu ge-upgraded heb zal ik de komende tijd niks meer nodig hebben. Desondanks zal mijn volgende bestelling wederom weer bij Megekko zijn!

Verzending:
+ Alles netjes verpakt
+ Snel verzonden
- Geen nadelen

Communicatie:

Bestelling is snel en simpel te maken. Tevens goede aanbiedingen en als je een alternatief zoekt geven ze dat ook aan. Klasse!

Meeste artikelen op voorraad en snel geleverd. Als blijkt dat er artikelen niet op voorraad zijn kun je de levering splitsen zonder extra kosten. Goede service

Ik koop regelmatig behuizingen van Megekko voor het bouwen van computers voor mezelf en anderen.
Er is een ruime selectie aan mooie behuizingen voor elk budget, kiezen is ook zeer makkelijk met de fijne filters op de website.

Voor een beginnende of ervaren computer bouwer is deze website dus zeer geschikt voor het kiezen van mooie onderdelen!

Behuizingen komen altijd zonder beschadiging aan en zien er netjes uit.

Zoals altijd een erg snelle en goede service. Producten komen in geheel en goed verpakt aan en de klantenservice staat via e-mail altijd voor ons klaar.

Levering verloopt bijna altijd erg vlot. Soms worden pakketten in wacht gezet omdat er een bepaald product een langer dan verwachte levertermijn heeft. Op zich begrijpelijk, het is ook niet aan Megekko om dan dubbele verzendkosten te betalen hè. Geen opmerkingen, op uitzonderingen na perfect

Klantenservice via e-mail is efficiënt en hiermee verliest men weinig tijd ten opzichte van telefoongesprekken of chats.
Zelfs in het weekend reageren ze hier snel, dus dat zit helemaal goed!

duidelijke site, en snelle levering. Ook kontact gehad met klanten service die snel en adequaat binnen 24 uur reageerde met een oplossing.

levering was snel, en goed verpakt. netjes afgeleverd aan de deur. Ook de communicatie tijdens stransport was duidelijk.

Klanten service was snel, en vriendelijk. Had zelf een fout gemakt, maar daar deden ze niet moeilijk of raar over. Tot nu to is Megekko een top winkel.

Niet de goedkoopste.
Wel gewoon betrouwbaar qua levering.
De website is lekker overzichtelijk en informatief.

Snel en netjes de volgende dag geleverd door DHL.
Fijn dat je ook continue op de hoogte wordt gehouden waar het pakket zich op het moment bevindt.

Het bestelen was eenvoudig het was echt heel makkelijk, het was goed en op tijd geleverd. Deze site is heel betrouwbaar!

De levering kwam op tijd en goed, aan er was niks kapot de doos zelf was ook nog helemaal intact.

De klantenservice was uitstekend ze waren heel aardig en behulpzaam.

De site zit goed in elkaar en het was makkelijk te betalen met iDeal. Je krijgt snel een bevestiging van je order en krijgt regelmatig updates over je bestelling.

Bezorging komt niet in te grote dozen of dergelijke maar gewoon wat bij de bestelling past tevens gewoon aan de verwachtte bezorg datum gehouden.

Klantenservice niet echt veel contact mee gehad maar wel goed geholpen dus dat is ook top

Scorekaart voor Megekko