Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Voor een nieuwe pc-build voor mijn vader heb ik alle onderdelen bij Megekko besteld. Alles stond op voorraad, werd snel geleverd en was netjes verpakt. Het hele proces verliep soepel en duidelijk — precies zoals je hoopt als je gericht onderdelen bij elkaar zoekt.

Wat ik waardeer is dat Megekko gewoon doet wat het moet doen: scherpe prijzen, duidelijke communicatie en betrouwbare levering. Voor mij een fijne partij om mee te werken, en zeker voor herhaling vatbaar.

Verzending was keurig op tijd en alles zat netjes en stevig verpakt. De onderdelen kwamen in perfecte staat aan en gaven direct vertrouwen in de zorg waarmee Megekko te werk gaat.

Zeer tevreden van de scherpe prijzen en snelle verzending. Hier bestel ik graag mijn pc-onderdelen.

'S avonds besteld, de volgende dag geleverd en goed verpakt.

Onlangs heb ik de Gigabyte GP-AE850PM PG5 ICE PSU / PC voeding aangeschaft bij Megekko, en ik ben absoluut tevreden met mijn aankoop! De voeding voelt ontzettend robuust aan en biedt meer dan genoeg power voor mijn dagelijkse gebruik. verder is de website goed in elkaar gezet waardoor ik soepel mijn bestelling kon plaatsen en ja hoor! de volgende werkdag netjes geleverd door postNl

de verzending ging uitstekend wederom binnen 1 werkdag geleverd wat natuurlijk te verwachten was van megekko

de klantenservice is goed verlopen en ben goed geholpen met mijn vragen

Mijn ervaring met Megekko.nl was overwegend positief. Dankzij de handige filters vond ik snel en overzichtelijk de producten die ik zocht, wat het bestelproces efficiënt maakte. De betaling verliep soepel en zonder problemen. Echter, bij het kiezen van een moederbord ondervond ik enige moeite om de verschillen te begrijpen. Het zou prettig zijn als er een optie was voor technische controle of begeleiding om te verzekeren dat alle componenten compatibel zijn. Dit zou extra vertrouwen geven bij het plaatsen van een bestelling.

Mijn bestelling bij Megekko.nl was uitstekend verpakt en bevatte leuke extra's, zoals een 'Master Builder'-sticker. Hoewel ik geen thuisbezorging via PostNL had en mijn pakket bij een PostNL-punt moest ophalen, verliep dit proces probleemloos en zonder moeite. De zorgvuldige verpakking en de extra's maakten de ervaring des te beter.

Mijn ervaring met de klantenservice van Megekko was bijzonder positief. Een week na mijn aankoop merkte ik dat een van de door mij bestelde producten aanzienlijk in prijs was verlaagd. Ik besloot contact op te nemen met de klantenservice om te informeren of er een tegemoetkoming mogelijk was. Ondanks dat Megekko normaal gesproken geen compensatie biedt bij prijswijzigingen, maakten ze in mijn geval een uitzondering en stortten het prijsverschil terug. Deze klantgerichte benadering en flexibiliteit hebben mijn vertrouwen in Megekko versterkt. Ik waardeer hun begrip en bereidheid om mee te denken met de klant.

De website is handig voor het vinden wat je zoekt, ook is er veel informatie over de producten te vinden ivm. of het samen kan werken. Ook heel fijn dat jezelf een leveringsdatum kon aanvinken. Bij het afrekenen kan je ook zelf een datum van levering aanvinken waardoor je de levering niet misloopt. Vervolgens als je hebt betaald krijg je je order in de mail en als hij wordt verzonden nog een mail met track and trace.

De order is op de afgesproken dag geleverd, samen met een track and trace code. Door dit beide kan je je order niet mislopen.

Prima winkel.
Klantenservice ook prima.
Een product was niet op voorraad overleg met klantenservice dat de bestelling in deel leveren kon.
Dat was geen probleem.
Top service.

Levering in overleg klantenservice deel levering prima voorlopen
Verzenden prima met PostNL.

Prima klanten service en winkel.
Deel levering was ook prima

Altijd al producten via Megekko besteld, eerste computer zelf gemaakt etc.
Heb eenmalig iets retour gestuurd omdat ik iets anders wilde, en het verliep allemaal netjes af.

Verzending en dergelijken verlopen altijd prima. Als je voor 22:00 besteld is het meestal al de volgende dag thuis.

Klantenservice is goed bereikbaar via de mail. Duidelijke instructies en meedenkend personeel.

Voor een upgrade van mijn desktop heb ik de MSI X870E Carbon WIFI en de Gigabyte RTX 5090 GAMING OC besteld bij Megekko. De levering was snel en netjes verpakt. Beide onderdelen voldoen volledig aan mijn verwachtingen: uitstekende prestaties, goede bouwkwaliteit en probleemloze installatie. Ik ben zeer tevreden over zowel de componenten als de service van Megekko. Zeker aan te raden voor wie op zoek is naar betrouwbare hardware en een soepele aankoopervaring.

Enorm snelle levering. Afgelopen zondag besteld en maandag geleverd door DHL.

Bestellen en betalen verliep vlot, maar daarna ging het mis. Ik ontving een ander product dan besteld (een goedkoop moederbord i.p.v. een RTX 5080 van €1700), en Megekko weigert verantwoordelijkheid te nemen of enige oplossing te bieden. Een dure en frustrerende fout waarvoor ik tot vandaag met lege handen sta.

Het pakket werd op tijd geleverd en was onbeschadigd, maar de inhoud klopte totaal niet. Megekko beweert dat alles correct verzonden is, maar weigert zelfs het pakket opnieuw te wegen om dit objectief te controleren. Producten zonder fouten ontvangen is blijkbaar een kwestie van geluk.

Ronduit ondermaats. Megekko schuift alles af op PostNL, weigert basiscontroles zoals het opnieuw wegen van het pakket, en houdt halsstarrig vol dat zij geen fout kunnen gemaakt hebben. Zelfs na een formele ingebrekestelling blijven ze elke verantwoordelijkheid ontlopen. Geen hulp, geen oplossing, enkel frustratie. Onaanvaardbaar voor een bestelling van € 3000.

Megekko biedt een vernieuwende ervaring met verrassende gerechten en een warme, uitnodigende sfeer. De creatieve presentatie en smaakvolle combinaties maken het een aanrader voor liefhebbers van culinaire originaliteit.

De levering van het bestelde product was snel en efficiënt, met een zorgvuldige verpakking die schade voorkwam en mijn vertrouwen in de service versterkte.

Mijn ervaring met de klantenservice was zeer positief. De medewerkers waren responsief en professioneel, luisterden naar mijn zorgen en boden snel een passende oplossing, waardoor ik me gewaardeerd voelde.

Tot nu toe steeds correcte behandeling bij Megekko. Ook telkens juiste product aan een juiste prijs.

Verzending altijd zeer correct. Retourneren kan wel niet gratis en is best duur (zeker vanuit België)

Telkens goede, snelle en vriendelijke respons gehad tot nu toe.

Samsung 870 EVO SSD besteld voor het upgraden van een oude PC. Dit was ten tijde van de bestelling de goedkoopste aanbieder die binnen 24 uur kon leveren. Account aanmaken is niet verplicht.

Bestelling geplaatst vorige week dinsdag 14:00, in de brievenbus op woensdag 12:00 door DHL (dit was een brievenbuspakket).
Wel wat merkwaardig dat ik vandaag pas de bevestiging van Megekko heb dat het pakket is geleverd terwijl DHL dat direct na de bezorging al meldde.

Over het algemeen een uitstekende webshop. Voornamelijk correcte prijzen, met een erg goede service en snelle levering.

Enorm snelle levering. Afgelopen vrijdagavond besteld, en zaterdag voormiddag geleverd.

ik bestel vaak mijn computeronderdelen bij Megekko. De leveringen zijn meestal op tijd, behalve als je op vrijdag bestelt. In het weekend lijkt er geen levering te zijn. Meestal ontvang je je pakket dan op maandag.

De laatste twee keer dat ik op een vrijdag heb besteld, ontving ik mijn bestelling pas op maandag, in plaats van de beloofde levering de volgende dag. Volgens mij verzenden ze niet in het weekend

De klantenservice reageert vrij snel; bij mij was dat binnen één dag. Retouren worden redelijk vlot verwerkt en het contact verloopt soepel.

Product besteld bij release, prijs was de adviesprijs.
Voor de verandering is hun website niet offline gegaan (zoals bij de 5000 en 9070 GPU launches).

Megekko heeft bij de GPU launches van de voorbije maanden de prijzen zodanig verhoogd dat deze dus gewoon buiten proportie zijn.. Tot 4500 euro of meer voor een RTX 5090.

Ze hebben hetzelfde gedaan voor de 9950X3D om dan hun prijzen terug te verlagen tot Azerty hun niveau. Ook al waren er 2 winkels NOG goedkoper, was het beperkt tot Azerty hun prijzen.

Verzending was gratis, wat goed is.

Maar bij het bestellen van het product toonde de pagina aan dat de levering de volgende werkdag zou zijn. Echter verstuurde ze dit met DHL naar Belgie, DHL geeft het product dan door aan Bpost.. Dus moet het voorbij 2 verschillende koerierdiensten.. Met resultaat dat dit dus 2 werkdagen was ipv 1.

Product nadien retourgestuurd.

Deze retour was de eerste werkdag na ontvang bij hun verwerkt en de werkdag erna geld terug op de rekening.

Ik bestel al een tijd mijn pc onderdelen op Megekko en elke keer voor de laagste prijzen kom ik daar terecht.

Altijd goed gegaan met de verzending van de producten. Helemaal niks op aan te merken.

Klantenservice reageert snel en oplossing gericht. Dezelfde dag nog reactie gehad.

Ik koop al jaren al mijn nerd spulletjes bij Megekko, en elke keer ben ik weer zeer te spreken over de snelle verzending en het gemakkelijke bestelproces. Koppel hier aan de kans om iets te winnen, en wie ben ik dan om geen review te schrijven over een website die ik toch al jaren met plezier gebruik?!

De verzending is altijd bijzonder snel na het moment van aankoop. Afgelopen vrijdag avond omstreeks 20:40 een pakketje besteld, en de volgende dag (op zaterdag dus) was het pakketje geleverd rond de klok van 15:15 uur 's middags. Kortom; mega snel, en altijd netjes verpakt. Heb eigenlijk nog nooit een pakketje van Megekko ontvangen dat beschadigd was.

Weer een bestelling goed ontvangen, niets te klagen. Revieuw typen wegens kans op een prijs als ik eerlijk ben.

Verzending is zoals vorige bestellingen altijd snel en de volgende dag letterlijk in huis. De mogelijkheden om te kiezen wanneer je je levering wilt ontvangen is ook top.

De mensen op de Klantendienst sturen om 19.30u nog terug en zijn toch wel begaan met de klanten hun klachten. Ze trachten te helpen waar mogelijk en zoeken naar oplossingen.

Vrijdag 21 Maart wilde ik om ca 7:00 bij Megekko een order plaatsen twv ca 1300 euro namelijk:
- 1x CPU: Ryzen 9 9950X3D - €799,-
- 2x RAM: Patriot Memory Viper Venom 2x16GB 7200Mhz CL34 PVV532G720C34K - € 116,90 ps totaal €233,80
- 1x SSD: Samsung 9100 Pro 2TB - €299,-

Wat ik even over het hoofd gezien had, was dat ik mijn daglimiet was vergeten te verhogen. Prima, plaats ik de bestelling tegen de lunch alsnog.
Maar wat schetste mijn verbazing, de Ryzen 9950X3D was in de tussentijd ineens 10 euro duurder geworden en stond nu op €809,-
Ik heb de order geplaatst en een mail gestuurd naar de klantenservice.
Daarin netjes uitgelegd wat de situatie was en of het verschil van 10 euro wellicht terug betaald kon worden.

Na meerdere mailtjes over en weer zit er geen beweging in die meedenkt met de klant om eventueel de 10 euro extra te restitueren. Zeer treurig.

Verzending van het pakket was netjes. Klein compact doosje, waar alle producten netjes in konden. Precies goed, niet zo'n oversized doos waar alles 4x in had gekunt. Verder direct verzonden naar PostNL punt dus makkelijk zelf af te halen wanneer het uitkomt.

Service van de klantenservice is ver te zoeken in het meedenken van een situatie. Bij het plaatsen van de order was mijn daglimiet te laag, nadat deze verhoogt was, was de CPU in 4 uur tijd ineens 10 euro omhoog gegaan van 799 naar 809. Na het aankaarten van deze situatie werd eerst het argument aangedragen dat ze "altijd voor de laagste prijs gaan." Dit terwijl bij Concurenten de prijs gewoon nog op 799 stond. Dit heb ik dan ook aangegeven bij mijn tegen email. Bij een tweede antwoord was het argument "ik heb het bij onze inkoper nagevraagd maar de 10 euro retour kunnen we niet doen ivm de inkoop prijs van het artikel."

Met andere woorden:
Als ik deze exacte order die ochtend om 7 uur geplaatst had, had ik de CPU voor 799 gehad, en 4 uur later kan de 10 euro volgens de inkoper ineens niet meer van de inkoop prijs af. Als ik hem om 7 uur geplaatst had was de discussie en de vraag er niet geweest. want je kan moeilijk aan je klant vragen, betaal nog even 10 euro bij want we hebben het artikel eigenlijk lager verkocht dan de bedoeling was.

Ik vindt het persoonlijk een hele treurige vorm van communicatie en meedenken vanuit de klanten service. Zoals hierboven gezegd, als ik die order om 7 uur wel had kunnen plaatsen, had je nooit geweten dat je onder de prijs had gezeten. En je kunt me niet vertellen dat de tent failliet gaat op het terug storten van de 10 meer betaalde euro.

Ik was op zoek naar een grafische kaart en megekko kwam als goedkoopste uit de bus. Ik had er nog niets besteld maar de reviews waren positief en inderdaad: ook de mijne. Produkt was er 1 dag later, en nu twee weken verder werkt alles prima. Heel tevreden klant.

Wat de prijs betreft (veel negatieve reviews gaan over 'scalping' prijzen): grafische kaarten zijn op dit moment inderdaad veel te duur, maar megekko hanteert in vergelijking nog een ok-achtige prijs. MSRP zou geweldig zijn natuurlijk, maar lijkt spijtig genoeg niet realistisch op dit moment ;-(

Mijn GPU werd de volgende dag na de bestelling geleverd (met tracking) en in perfekte conditie.

Scorekaart voor Megekko