Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko is vaak een van de goedkoopste op tweakers, en daardoor koop ik hier ook vaak. Heeft veel op voorraad en artikelen worden altijd snel verzonden en de afhandeling van retours e.d. is prima.
VerzendingSnelle levering, wordt altijd in stevige doos verpakt. Niks op aan te merken
AlgemeenNa een week geleden vrijwel al mijn onderdelen voor de mijn nieuwe computer bouw projectje besteld te hebben bij Megekko miste ik nog 2 case fans (zelf vergeten...). direct een order geplaatst en volgende dag al geleverd. Top!
AlgemeenNieuwe voeding gevonden op Tweakers, de oude was al meer dan 10 jaar oud en er waren wat stabiliteitsproblemen. Megekko was de op-1-na goedkoopste en voor mij de bekendste. Geen klantenservice nodig gehad.
VerzendingAflevering via Primara service-punt werkt erg fijn.
AlgemeenVaak één van de goedkopere in de Pricewatch. Bestelproces is snel en overzichtelijk en ze hebben een ruim aanbod.
VerzendingDe levering was snel en op tijd. Bestelde producten waren goed verpakt.
Algemeenbestel er vaak omdat het bijna altijd de goedkoopste is. ook altijd iets gratis leuks bij de nieuwsbrief.
Verzendingvolgende dag in huis netjes verpakt
AlgemeenNieuwe monitor gekocht bij Megekko. De goedkoopste en ook nog eens de volgende dag in huis!
AlgemeenPerfect ! Producten in orde.Alles is aangekomen. Zeer goede producten voor de prijs. Ben van plan meer te bestellen.
VerzendingStipt
AlgemeenAl jaren doe ik aankopen voor mijn computer bij Megekko. Deze keer weer heel tevreden en meestal de goedkoopste.
VerzendingMijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag in huis
AlgemeenDit was de eerste keer dat ik iets besteld had op deze website. Ik had er namelijk nog nooit van gehoord, maar omdat deze zulke goede reviews kreeg op Tweakers, toch overwogen en geen moment spijt van gehad. Erg lage prijzen en goede levering.
VerzendingLevering was veel sneller dan zowel Amazon als Alternate. Erg snel!
AlgemeenPrima winkel, megekko staat vaak bovenaan op mijn lijst als ik naar onderdelen zoek omdat het daar over het algemeen het goedkoopst is.
VerzendingNa 1 dag een hele pc geleverd en goed compact verpakt.
AlgemeenGoede prijzen en ondanks late avond bestelling, volgende dag pakje netjes ontvangen. En Produkten zu als verwacht.
VerzendingSnel, goed verpakt.
AlgemeenManier van bestellen is eenvoudig. De prijs stelling is scherp. Betaling simpel. Alleen jammer dat je niet op rekening kunt kopen.
VerzendingSnel geleverd conform de verwachting.
AlgemeenPrijzen zijn goed en zeer snelle levering .Gewoon goed gedaan Megekko , volgende keer kijk eerst bij jullie, aanrader
Verzendingavonds best laat besteld en morgens al afgeleverd , klasse
Klantenservicegeen ervaring mee ,alles was direct in orde
AlgemeenDe winkel is overzichtelijk en biedt alles wat ik kon bedenken. Prijzen zijn in verhuiding het laagste of bijna het laagste, zodat je zeker bij een bestelling van meerdere producten altijd goed zit.
VerzendingGoed verpakt, snel, precies wat ik besteld had. De GPU moest wel RMA, maar dat kun je de winkel niet aanrekenen.
KlantenserviceGPU RMA moeten sturen. Dit is snel en secuur geregeld door Megekko.
AlgemeenFijne winkel. Alles netjes en op tijd geleverd. Vooralsnog geen ervaring met de klantenservice. Die heb ik nog niet hoeven contacteren. M’n systeempje loopt als een tierelier!
AlgemeenBij Megekko een Lenovo PC gekocht. Helaas kreeg ik een Duits model met Duits toetsenbord en Duitse Windows. Ook kreeg ik een 256GB SSD in plaats van de 512GB die ik besteld had.
VerzendingDe PC zou er na 3 dagen zijn. Het werd 4 dagen, niet heel erg, en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de vertraging.
KlantenserviceOp zich is de klantenservice netjes, je kunt ze alleen mailen, maar ze reageren snel. Omdat ik de verkeerde PC geleverd kreeg, heb ik een beroep op de klantenservice gedaan.
Ik had de PC al gebruikt en was niet van plan hem terug te sturen. Ik had dus een Duits toetsenbord, Duitse Windows en een 256GB ipv 512GB SSD gekregen.
Ik wilde graag een Nederlandse versie van het zeer prettige Lenovo toetsenbord. Dit wilden ze niet doen, omdat deze €40 kost bij hen, en men argumenteerde dat een toetsenbord van €7 hetzelfde kan.
Ik had graag het Nederlandse toetsenbord gehad, maar helemaal onredelijk was hun eis niet. Uiteindelijk een Logitech toetsenbord gehad van €16, die helaas niet echt bevalt.
Daarnaast kreeg ik €75 aangeboden, te weinig om een 512GB PCIe SSD mee aan te schaffen. Daarom gevraagd of ik een SSD bij hen kon uitzoeken, die iets duurder dan €75 was, omdat ik ervanuit ga dat het voor hen net zo duur/goedkoper is, door de winstmarge.
Uiteindelijk, na wat heen en weer gemail, keurig opgelost met een snelle Corsair PCIe SSD van 480GB.
AlgemeenSnelle service
Een hele goede prijs voor een A kwaliteitsproduct.
Alles keurig verpakt en netjes afgeleverd
LEVERING OP TIJD
AlgemeenNooit problemen gehad met bestellingen en altijd heleverd op het moment dat ze beloofde. Ik zal de webshop altijd aanraden zonder twijfel!
VerzendingTot nu toe altijd op het gevraagde tijdstip aangekomen zonder problemen.
KlantenserviceZeer vriendelijk en behulpzaam. Eenmalig een probleem gehad met een videokaart dat ze dan helemaal hebben uitgezocht.
AlgemeenZoals het hoort, bestellen en krijgen zonder problemen! Zou niet weten wat er mist aan de service.
VerzendingZoals het hoort!
AlgemeenSnelle levering, niets op aan te merken. Ik bestel altijd bij Megekko omdat de prijzen gewoon erg scherp zijn, de website overzichtelijk is en het aanbod groot is.
VerzendingGoed ingepakt.
KlantenserviceHelaas geen telefonische klantenservice.