Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko is vaak een van de goedkoopste op tweakers, en daardoor koop ik hier ook vaak. Heeft veel op voorraad en artikelen worden altijd snel verzonden en de afhandeling van retours e.d. is prima.

Snelle levering, wordt altijd in stevige doos verpakt. Niks op aan te merken

Na een week geleden vrijwel al mijn onderdelen voor de mijn nieuwe computer bouw projectje besteld te hebben bij Megekko miste ik nog 2 case fans (zelf vergeten...). direct een order geplaatst en volgende dag al geleverd. Top!

Nieuwe voeding gevonden op Tweakers, de oude was al meer dan 10 jaar oud en er waren wat stabiliteitsproblemen. Megekko was de op-1-na goedkoopste en voor mij de bekendste. Geen klantenservice nodig gehad.

Aflevering via Primara service-punt werkt erg fijn.

Vaak één van de goedkopere in de Pricewatch. Bestelproces is snel en overzichtelijk en ze hebben een ruim aanbod.

De levering was snel en op tijd. Bestelde producten waren goed verpakt.

bestel er vaak omdat het bijna altijd de goedkoopste is. ook altijd iets gratis leuks bij de nieuwsbrief.

volgende dag in huis netjes verpakt

Nieuwe monitor gekocht bij Megekko. De goedkoopste en ook nog eens de volgende dag in huis!

Perfect ! Producten in orde.Alles is aangekomen. Zeer goede producten voor de prijs. Ben van plan meer te bestellen.

Stipt

Al jaren doe ik aankopen voor mijn computer bij Megekko. Deze keer weer heel tevreden en meestal de goedkoopste.

Mijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag in huis

Dit was de eerste keer dat ik iets besteld had op deze website. Ik had er namelijk nog nooit van gehoord, maar omdat deze zulke goede reviews kreeg op Tweakers, toch overwogen en geen moment spijt van gehad. Erg lage prijzen en goede levering.

Levering was veel sneller dan zowel Amazon als Alternate. Erg snel!

Prima winkel, megekko staat vaak bovenaan op mijn lijst als ik naar onderdelen zoek omdat het daar over het algemeen het goedkoopst is.

Na 1 dag een hele pc geleverd en goed compact verpakt.

Goede prijzen en ondanks late avond bestelling, volgende dag pakje netjes ontvangen. En Produkten zu als verwacht.

Snel, goed verpakt.

Manier van bestellen is eenvoudig. De prijs stelling is scherp. Betaling simpel. Alleen jammer dat je niet op rekening kunt kopen.

Snel geleverd conform de verwachting.

Prijzen zijn goed en zeer snelle levering .Gewoon goed gedaan Megekko , volgende keer kijk eerst bij jullie, aanrader

avonds best laat besteld en morgens al afgeleverd , klasse

geen ervaring mee ,alles was direct in orde

De winkel is overzichtelijk en biedt alles wat ik kon bedenken. Prijzen zijn in verhuiding het laagste of bijna het laagste, zodat je zeker bij een bestelling van meerdere producten altijd goed zit.

Goed verpakt, snel, precies wat ik besteld had. De GPU moest wel RMA, maar dat kun je de winkel niet aanrekenen.

GPU RMA moeten sturen. Dit is snel en secuur geregeld door Megekko.

Fijne winkel. Alles netjes en op tijd geleverd. Vooralsnog geen ervaring met de klantenservice. Die heb ik nog niet hoeven contacteren. M’n systeempje loopt als een tierelier!

Bij Megekko een Lenovo PC gekocht. Helaas kreeg ik een Duits model met Duits toetsenbord en Duitse Windows. Ook kreeg ik een 256GB SSD in plaats van de 512GB die ik besteld had.

De PC zou er na 3 dagen zijn. Het werd 4 dagen, niet heel erg, en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de vertraging.

Op zich is de klantenservice netjes, je kunt ze alleen mailen, maar ze reageren snel. Omdat ik de verkeerde PC geleverd kreeg, heb ik een beroep op de klantenservice gedaan.

Ik had de PC al gebruikt en was niet van plan hem terug te sturen. Ik had dus een Duits toetsenbord, Duitse Windows en een 256GB ipv 512GB SSD gekregen.

Ik wilde graag een Nederlandse versie van het zeer prettige Lenovo toetsenbord. Dit wilden ze niet doen, omdat deze €40 kost bij hen, en men argumenteerde dat een toetsenbord van €7 hetzelfde kan.

Ik had graag het Nederlandse toetsenbord gehad, maar helemaal onredelijk was hun eis niet. Uiteindelijk een Logitech toetsenbord gehad van €16, die helaas niet echt bevalt.

Daarnaast kreeg ik €75 aangeboden, te weinig om een 512GB PCIe SSD mee aan te schaffen. Daarom gevraagd of ik een SSD bij hen kon uitzoeken, die iets duurder dan €75 was, omdat ik ervanuit ga dat het voor hen net zo duur/goedkoper is, door de winstmarge.

Uiteindelijk, na wat heen en weer gemail, keurig opgelost met een snelle Corsair PCIe SSD van 480GB.

Snelle service
Een hele goede prijs voor een A kwaliteitsproduct.
Alles keurig verpakt en netjes afgeleverd

LEVERING OP TIJD

Nooit problemen gehad met bestellingen en altijd heleverd op het moment dat ze beloofde. Ik zal de webshop altijd aanraden zonder twijfel!

Tot nu toe altijd op het gevraagde tijdstip aangekomen zonder problemen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Eenmalig een probleem gehad met een videokaart dat ze dan helemaal hebben uitgezocht.

Zoals het hoort, bestellen en krijgen zonder problemen! Zou niet weten wat er mist aan de service.

Zoals het hoort!

Snelle levering, niets op aan te merken. Ik bestel altijd bij Megekko omdat de prijzen gewoon erg scherp zijn, de website overzichtelijk is en het aanbod groot is.

Goed ingepakt.

Helaas geen telefonische klantenservice.

Scorekaart voor Megekko